Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aysunnnnnnn yürümeye başlamışsın maaşallah

4 yaş mı
maşallah duygumaaa

ilk torundm yaa bebklgm dört yaşna kadar sürdü bnm emzk de dört yaşma kadar agzımdaydı valla annmi de bi bucuk yaşna kadar emmişim asembe sözm var bebşlk fotolarmn bazılarını taratp koycam burdan koca kafa tombşş bi bebişmişimm bennn

aysunnnnnnn yürümeye başlamışsın maaşallah

evet canımmm sonunda adım attı benim ticker inşallah koşarak devam eder

iyi geceler duygu,ferda,huzur bende yatıyorum kızlarrrr görşürüz yarın...:3:

Son düzenleme:
iyimi kötumu anlamadım sımdı
aysun ıyı demıstı
hızı falan anlamıyorum ben inşallah cok buyuk degıldır sorunu kürlerle düzelir

canım şimdi şöyle, toplam hareket % 40 çıkmış bu iyi bir rakam değil maalesef sınır başlangıncı % 50 ki benim eşimin toplam hereketi %50 ve varikosel vardı doktor bunun %60-70 olması lazım ameliyat demişti ama bizim morfoloji çok iyi diye yaptırmadık yani sınırın altında bu rakam. İleri hızlı da %5. Bu da gebelik için % 25 olmalı. %14 için de ihtimal olabilir diyen doktorlar olabilir hani. Ama ilda mesela kürlerle yükseltti hareketi megte yükseltebilir ancak şu andaki değerlerle zor gözüküyor. Biz de yaptırıcaz 2.5 sene oldı ocak sonu bakalım bizim ne oldu.

ohh canım uyguna bulmuşsun iyi yapmışsın. Benim eşim hiç netten almaz öyle şeyleri görmek, dokunmak öyle almak ister ama sitelerde çok uygun fiyatlara oluyor çilekte aynısı var dünya para yanii. Hediye çekin de varmış ufak tefek baya birşey alırsın onlarla da. Süper olmuş. Bebek arabası ve puseti nasıl onları da ekler misin bir ara ne marka? benim yatak odamda gram yer yok öyle ki tuvalet aynam ve şifonterim bşle yok odamda o yüzden mecbur oda yapıcam canım. Yatağı zaten yatağımın yanna sığmaz orası da dar. Oturma odasına dolap ve beşik koyduktan sonra zaten orada oturulmaz o odamda küçük o yüzden direk oda yapıcam ama yanıma sepet beşik alıcam.. Allah o günleri gösterirse tabii.

bende yatar kızlarr. Eşimin de uykusu geldi yarın yine iş var hiçbirşey anlamıyorum haftasonundan zaten. Yarın görüşürüz işyerinden yazarım öptümm iyi geceler..

ay inşallah güzel haberler verirsin bize

Hadi isallahhhh bebis gelmistir ceee der sana supriz olur
Sağol canım inşallah öyledir.
Semser Mahşallah bebene Pıtpıtlarıda duymuşsun gözün aydın.inşallah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin rabbim
Allah sabır versin aynı acıları tekrar yaşatmasın inşallah en kısa zamdna tekrar anne olursun
Hayırlı olsun.İnşallah hayırlısıyla sağlıcakla gelsin ve güle güle uyusun içinde bebeişin
Modelide çok güzel ben çok beğendim.Zamanla kendi odasıda olur ilk zamanlar yanında olması daha iyi zaten

evet canımmm sonunda adım attı benim ticker inşallah koşarak devam eder

iyi geceler duygu,ferda,huzur bende yatıyorum kızlarrrr görşürüz yarın...:3:

Aysunum kilo vermeye başladınmı hadi gözün aydın.İnşallah bu hızla devam

Megim üzülme kürlerle hareketi arttırabilirsinkeçi boynuzu pekmezi değil suda kaynatılan kürüne başlat eşini ama çok düzenli kullansın bir ay sonra tekrar tahlil yaptırıpğ sonuca göre hareket edersin.Sonuçta bir değişme olmazsada direk aşılama yaptırırsın hamile kalman için bir tane bile olsa yeter biliyorsun

off uyuyamadim sinir oldum
sabah nasil kalkcam hic bilmiyorum

dejavu megan sagolun bu arada
dejavu canim yarin eklerim arabayi simdi telden giriyorum

kızlar bugün dolu iş yaptık benimkiyle daha doğrusu ben sööledim o yaptı
yarın sabah misafirlerim geliyo
gelince müjdeyi vericez mecbur ondan sonra ayakları uzatır yatarım zaten annemler yapar mamaları :112:
ama wc durumum feci tuvalete çıkamıyorum :111:
sadece uyuya kalıyorum gördüğüm heryerde
2 ,3 gün kalırlar bende aralarda girmeye çalışırım
öpüyorum siziiii

Benim bulantıar gittikçe daha fena oluyor yaa (
Bugün lavaboya zor yetiştim, başımda fena ağırıyor.
Eşimde diyorki büyüyünce anlatırsın çocuğumuza bana ne eziyetler ettin diye :))
Bu durumu değerlendiriyorum, ütüler kocacığıma ait :))

Ohh yapsın tabi çalışsın.Ben bir hamiş kalayım benimkinin çekeceği var elimden
Yrın annenlere müjdemi vericeksiniz ay ne güzelBen hamile kalırsam şayet bir gün annemlere anlamlı bir pasta yaptırıp öyle vermek istiyorum müjdeyi.Sende öyle yapabilirsin eğer istersen.Pastanın üzerindeki şekerlemeler bebeiş şeklinde olabilir mesela

Eki Görüntüle 323216
Bak bunlar gibi birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…