Sendemi uykucusun uykuyu seviyorsunBizde bugün eşim evdeydi birlikte 15:00 a kadar uyuduk.
canım normalde uykuyu çok sevmem ben. 1 aydan beri hiç dinlenemedim işten çok geç saatlerde çıktım. çok yoruldum bu aralar o yüzden uyku halim
Biz yine geldik, bebişim son yedikleriminde midemde kalmasını istemedi...
Mrb arkdaşlar yeni giriyorum daha.. Bugün adetim geçeli 8 gün oldu, ama aralığın 22 sinde kan testim negatif çıkmıştı acaba geç döllenmemi oldusol kasığımda bi haftadır batma var, bebeğimi erken doğum nedeniyle 6 ay önce kaybettim, tekrar bebek istiyorum ama korkuyorumda.. idrar testi yapmaya korkuyorum çıkmayacak diye..
Kaybettiğin bebeğin için çok üzüldüm Allah sabır versin.İNşallah en kısa zamnda tekrar anne olmayı nasip etsin.Aynbı acıları tekrar yaşatmasın.Belki geç döllenme olmuş olabilir.Ama geç döllenmeyse ve kanda negatif çıktıysa şuan idrarda çıkmayabilir.Tekrar kan tahlili yaptırmanı tavsiye ederim inşlalah hamiesindir.
Teşekkür ederim amin, 3 gün yaşamıştı yavrum ve tekrar bebeğimin olmasını istiyorum artık RABBİM nasip ederse, 6 ayda anca toparladım kendimi.. Son adetim 27 kasımdı ve 13 gün sürmüştü, 35 günde oluyorum ben ama lohusalıkdan sonra 3. adetimdi, bu ay 1inde olmam gerekiyordu acaba dedim erken mi yaptırmıştım kan tahlilini, çünkü idrarda pozitif kanda negatif çıkmıştı.. şimdi 8 gün geçti ve acaba diyorum ve ümitlenmekde istemiyorum aslında. Eşim sabah test alıcak ama yapsammı diye kararsızım..
Canım benim inan çok üzüldüm Rabbim tekrar aynı acıyı yaşatmasın sana ve kimsyee böyle bir acı yaşatmasın.Kendini toparlamana sevindim inşlalah tekrar hamle kalacaksın ve bebeğini kucağına alacaksın.Kasımdaki adetin uzun sürdüğü içinde bir düzensizlik söz konusu olabilir.İnşallah gebelik vardır ama bence kan testini erken yaptırmışsın.Bence hiç idrar testi yapıpta kafanı karıştırma bir hafta daha bekle adet olmazsan kan tahliline gidersin.imdi bir önceki adet 13 gün sürdüğü için gecikme olduysa en geç 13 ocakta adet olman lazım diye düşünüyorum.Ya o tarihe kadar bekle yada sabredemem dersen dr. a git hem kan tahlili yaptırırsın hemde muayene olursun.İnşallah hamilesindir.Bir önceki bebeğinin yaşamamasının nedenini araştırdılarmı?
Teşekkür ederim canım, çok sağol.. RABBİM e sığındık ve eşim çok büyük destek oldu, yoksa dayanılmaz bi acıBebeğim 24 haftalık doğdu akciğerleri tam gelişmemişti, erken doğumun sebebi hamilelğim boyunca çektiğim idrar yolu enfeksiyonu ( Maalesef ilk gebeliğim olduğu için çok önemsemedim ve antibiyotiğe alerjim olduğu için kullanmadım, ama nerden bileyim böyle birşey olacağını, bilseydim alerjide olsam hastanede de yatmam gerekse içerdim ( RABBİM kimseyi evlat acısıyla sınamasın inşALLAH... 3 gün küvezde kaldı oğlum, 3. gün ben yanındayken vefat etti, bizi görmeyi beklemiş ( 6 ayda anca toparladım kendimi, geçen ay bebek için hazırım dedim ama işte adetim uzun sürdü, benimde kafam karıştı ama, şuan gebelik belirtim çok, kan testini çok erken yaptırdım galiba, hayırlısı.. şimdi adetim geçincede heycanlandım, bilmiyorum yaptırırsam çıkarsada ağlıycam çıkmazsada galiba
Belki hamile olabilirsin.Çünkü 3 aydır düzenli adet görmişsin ama işte son adet uzun sürmüş ya ondan belki bu adet gecikmiş olabilir.Yada o adet uzun sürdüğü için yumurtalama geç olmuş olabilir öyle olduysa geç döllenme olupta kanda çıkmamış olabilir istersen git yarın bir kan tahlili daha yaptır.Sen sabredemeyeceksin çünkü biliyorumİnşallah hamilesindir
Evet galiba haklısın canım bekleyemeyebilirim :)) Eşim nöbetçi bugün sağlıkçı kendiside, sabah gelirken test alacaktı, onu yaparım yada aile hekimimde kan testi yaptırayım :)) Uyku girmiyor gözüme ki son zamanlarda uykuya hiç dayanamıyorum .. Senin varmı bebişin, ben yeniyim nasıl takip ediliyorsunuz bilmiyorum..
O zamn yarın aile hekimine gidip kan verirsin en mantıklısı.İnşlalh pozitif çıkar.
Ben hep bu konudayım.Buradan paylaşıyoruz hamile kalmaya çalışırkenki tecrübelerimizi dertlerimizi burada paylaşıp birbirimize destek oluyoruz.Senide bekleriz.Ben 7 yıllık evliyim.3 yıldır bebek istiyoruz.Tahlilerde bir sorun çıkmadı herşey normal ama bebekte yok.5 ay yumurta takibi yapıldı bir ay daha yumurta takibi yapılacak olmazsa şubatta aşılamaya geçilecek.Şuan adetime 2 gün var ve bekliyorum hayırlısıyla ikimizde pozitifi görürüz inşallah
Ayy inşALLAH canım,, RABBİM nasip etsin tüm isteyenlere sana bana herkese.. Sağlıklı hayırlı ömürlü bebeklerimiz olsun inşALLAH... Benimde amcamın kızı var, 7 yıldır evliler ve 7 yıldır istiyorlar, doktora gittiler herşey normal, psikolojik diyorlar.. Herşeyi oluruna bırakıp düşünmeyeceksin, demesi kolay diyosundur dimi banahaklısın.. peki yumurtlama testlerini denedinizmi, yada vücut ısısından anlamayı falan? İnşALLAH bu ay kelmışsındır, kalmışızdır olur bebeklerimiz..
Yumurtlama testi kullanıyorm.Birde zaten her ay düzenli dr. agidiyorum ultrasondanda 5 aydır yumurta takibi yapılıyor.Ama yinede olmadı.Hayırlı Allah tan düşünmemek imkansız oluyor.Ama artık yolun sonuna geldik hayırlısıyla şubatta aşılama olacak ve tutmazsa peşine bir aşılama daha olacak oda olmazsa tüp bebek.
İnşALLAH hamilesindir canım ve aşılamaya falan gerek kalmaz.. Bide bu aktardan falan ilaçlar var bilmiyorum duydunmu, bi çok tanıdğıımız var kullanan ve hamile kalan, hatta nettede kullanıp hamile kalanları duymuştum.. Herşey bizim için canım, RABBİM doğadan sunmuş böyle nimetleri, birde onlara baksan.. Benim eşim sağlıkçı, doktorlar la konuşuyorlar zaman zaman ve bazı doktorlar da aktarları öneriyormuş ilaçlardansa.. bi soruştursan, haddimi aşmak istemem ama
Merhaba, arkadaslar, bana da yardimci olur musunuz? Benim bat 10 ocak, yani yarin. Ama bende her zaman 2 hatta 3 gun onceden oluyordu. 30 Aralikta test yaptim, var mi bir sheyler diye, yoktu ki, zaten cok erken yapmishim. Kasik agrilarim cok oluyor, adet sivilcelerim cikti ve artik gitmeye bashladi. Bu ay hic beklemiyorum hamilelik, cunki yumurtlama donemine hic denk getiremedik, ki, zaten daha yeni karar verdik bebek sahibi olmaya. Size sormak istedigim shey su. Acaba yumurtlama doneminde beraberlik olmazsa yine de hamile kalinir mi?
Merhaba, arkadaslar, bana da yardimci olur musunuz? Benim bat 10 ocak, yani yarin. Ama bende her zaman 2 hatta 3 gun onceden oluyordu. 30 Aralikta test yaptim, var mi bir sheyler diye, yoktu ki, zaten cok erken yapmishim. Kasik agrilarim cok oluyor, adet sivilcelerim cikti ve artik gitmeye bashladi. Bu ay hic beklemiyorum hamilelik, cunki yumurtlama donemine hic denk getiremedik, ki, zaten daha yeni karar verdik bebek sahibi olmaya. Size sormak istedigim shey su. Acaba yumurtlama doneminde beraberlik olmazsa yine de hamile kalinir mi?
Benim denemediğim kalmadı desem yeridir artık diyorumya yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim.
Hayıt hapı
sarophene
Klomen
Çatlatma iğnesi
dr. da yumurta takibi
progestan
presed
incir kürü
Romanyadan gelen bir bitkisel ilaç
tarçın çörekotu bal karışımı
Maydanoz buharına oturma
Beline yakı yapıştırma
ovulasyon testi
Ayaklarını havaya dikip belin altına yastık koyma vs. vs.
3 yıldır düzenli ilişkide bulunmamıza rağmen bir türlü denk getiremedik.
Artık yapılacak birşey kalmadı.Ya aşılama yada tüp bebe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?