her iksi de dogru oluyor sanirsam
sen nasilsin canim
Benim bulantıar gittikçe daha fena oluyor yaa(
Bugün lavaboya zor yetiştim, başımda fena ağırıyor.
Eşimde diyorki büyüyünce anlatırsın çocuğumuza bana ne eziyetler ettin diye :))
Bu durumu değerlendiriyorum, ütüler kocacığıma ait :))
Zambakaım ne kadarlık oldu bebenBulantılar için dr. ilaç vermiyormu:26:
Merhaba hoşgeldinmerhaba kızlar iyi geceler nasılsınız ???
Canım dün ilaç yazdı birde vitamin yazdı ama bulantı ilacını kullanmak istemiyorum doğrusu, çünkü sadece evde yiyince midem bulanıyor.
Dün dışarıdaydık hiçbir sıkıntı yaşamadım, belki annemlerde düzelir.
2,5 aylık oldu bebeğimiz.
Bu arada senin düşüncende çok güzel, tebi pasta renkleri dikkatimi çekti, hangi renk yaptıracaksın?
Merhaba hoşgeldinBen iyiyim sen nasılsın
Fikir güzel ama önce hamile kalmam lazımPasta beyaz olur diye düşünüyorum.Ben bu resimleri örnek olsun diye ekledim.Ama ben pastanın üzeri böyle sırf renkli olunca sevmiyorum pasta beyaz olur üzerindeki şekerlemeler renkli olur heralde
Zambak ım mahşallah bebişineİnşallah sağlıcakla hayırlısıyla kucağına aldığın günüde görmeyi nasip etsin rabbim.
hoşbulduk megancımbende iyim cnm sağol
zambakcım cnm az kamış ilacı kullanma 3,5 aylıkken kesiliyor bulnatılar merak etme azda olsa yiyebildiğin kadar yede bebişe gitsin azıcık birşeyler zorlama kendini
Vitaminde yazdı ama kilo aldırır diye çekiniyorum yaa.
Sani göbeğim çok erken çıktı gibi hissediyorum...
İyi dileklerin için sağol bebem inşallah.Nedense insan hamile kalmadan böyle şeylerin hayalini kuruyor.Kimler sırasıyla hamile olduğumu öğrenecek onu bile planladımBeyaz güzel fikir bencede, sonuçta cinsiyette belli olmadığı için pembe veya mavi olmaz.
Bu arada inşaAllah en kısa zamanda bebişin gelirde tüm istediklerini yaparsın...
gece kuşları merabalar nasılsınız bakalım
hoşgeldin cnm iyim sen nasılsın :)biz kaldık herkes gitti
Hoşgeldin canıM.Ben iyiyim sen nasılsın
bende iyim canım. ben anca fırsat bulupta girebildim.ben bugün geç kalktım o yüzden hiç uykum yok
bugün çok uyuduğum için mutluyum bennnnnn :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?