aslm esmerli hosgeldin
canim hicbir fikrim yok adet belirtileri ile gebelik belirtileri birebir ayni oluyor
insallah senin ki bebistendir:26:
Kizlar oncomed ne kadar guvenli bilmiyorum ama kirkirmizi cift cizgi cikti agliyorum sevincten
Kizlar oncomed ne kadar guvenli bilmiyorum ama kirkirmizi cift cizgi cikti agliyorum sevincten
neeeeeeeeeeee
pufyyyyyyyyy gerçek mi...
ne diyeceğimi bilemiyorummm pufyyyyyy allahım ne büyüksünnnn....
resmini koy puffy hemen hemennnn:119::119:
tebrik ederim canımmmmmmmmmmmmm
slm kızlar bugn bahçe nöbeti iileşen ben yne öksürüp duruo neyse bi de ii vereym 82 oldumama okldan gelnce açken tartıldım cuma kaç çıkıcam bakalmm Ferdacımm gelmiş dolapla beşik ii gunlerde uyuusn bebişin beşgnde mutlu huzrlu bi şeklde kullann inşşş bugun arkdasma gttm beş gunlk daha bebiş bnm yeni dogan bebegi kucagma alma korkum vardır boyle aldım bugun çook şeker ya maşallahhh Allah bize de nasip etsin cok cok emıo annesini çok obur çok bugn ortak sınavlar btti kızlar çok işim var on üçine kadar maraton başladııı sonra rahatz amaa on beş tatll bu sogkta evde dinlenr sizinle sohbet ederm bol bol ...kızlar kaçtım ben yne gelrm arada ben ...
kizlar aranizda preseed kullanan var mi ?:26:
ben varım canım...geçen ay ilk kez kullandım...
ne güzel bugünde hayırlı bir haber aldık ya herkeş hamile kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?