Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

slm kızlar bugn bahçe nöbeti iileşen ben yne öksürüp duruo neyse bi de ii vereym 82 oldum ama okldan gelnce açken tartıldım cuma kaç çıkıcam bakalmm Ferdacımm gelmiş dolapla beşik ii gunlerde uyuusn bebişin beşgnde mutlu huzrlu bi şeklde kullann inşşş bugun arkdasma gttm beş gunlk daha bebiş bnm yeni dogan bebegi kucagma alma korkum vardır boyle aldım bugun çook şeker ya maşallahhhAllah bize de nasip etsin cok cok emıo annesini çok obur çokbugn ortak sınavlar btti kızlar çok işim var on üçine kadar maraton başladııı sonra rahatz amaa on beş tatll bu sogkta evde dinlenr sizinle sohbet ederm bol bol ...kızlar kaçtım ben yne gelrm arada ben ...

Kizlar oncomed ne kadar guvenli bilmiyorum ama kirkirmizi cift cizgi cikti agliyorum sevincten

neeeeeeeeeeee

pufyyyyyyyyy gerçek mi...

ne diyeceğimi bilemiyorummm allahım ne büyüksünnnn....

resmini koy puffy hemen hemennnn:119::119:

tebrik ederim canımmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
neeeeeeeeeeee

pufyyyyyyyyy gerçek mi...

ne diyeceğimi bilemiyorummm pufyyyyyy allahım ne büyüksünnnn....

resmini koy puffy hemen hemennnn:119::119:

tebrik ederim canımmmmmmmmmmmmm

ne güzel bugünde hayırlı bir haber aldık ya herkeş hamile kalıyor

Canimmm harikasin valla şaşırdım
Gecmis olsun buarada kuzu
Ben bı spora kaçıp geliyorum

kızlar ya hamiş olanlar cvp verebilirmi ildaaaaaaa sende de olmuştu yaaa benimde akıntım var bugün adetimin 20.günü yumurtlamam bitti ne akıntısı bu şimdik yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben varım canım...geçen ay ilk kez kullandım...

bi sonuc aldin mi canim ?
birde ne zaman kullanmaya baslaniyor ne zaman birakiliyor kutunun icinde 9 adet siringa var urun kendisi 40 gr onerilen gr her kullanimda 3 yada 4 gr mis :26:

bu arada herkese selam kızlar şoktan unutmuşum..

ne güzel bugünde hayırlı bir haber aldık ya herkeş hamile kalıyor

:119::119::119:

puffy çok umutsuzdu..olmayacak diyordu testlerini tekraratıyordu vs...ama geldi işte çok mutlu oldum ben çokkkkk...
eskilerden bi arkadaşımız daha hamişşş...çok sevindimm darısı hepimize İNŞALLAH canım:119::119:

makineler sürekli bozuk çıkıyodu da gidememiştin pufyy herşeyde varmış bi hayır..:26:
kana git hemen yarın...

kızlar dün ilişkiden sonra kan geldi ben adetim bitti sanmıştım. bu halvette fos çıktı tutmadı anlayacağınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…