Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar nasılsınız ??bugün erkenden çıktım dişim şişmişti doktora gittim 20lik dişim çekilicek haftaya

Ferdaaaaaaaa benim bebek 18+4 cikti bugun 218 gr boyunu sordum 18 cm dedi normal mi ki dr cok iyi dedi ama emin olamiyorum ki ben

zaten canım ultrasonda bi ara ileri çıkınca sonra gerileyebiliyor
benim de diğer doktora göre 3 gün önde çıkmıştı son duruma göre, sonra geri eski haline döndü diğer doktorda
şu anda sata göre 6 gün önden gidiyor benim de

canım ben onlara internetten bakıyorum
hafta hafta gebelik diye yazarsan google a
gebelik.org sitesinde yazıyor herşey

19. haftanın sonunda bebeğin kilosu 280 gram, boyu da 22 cmmiş
ama bu rastgele bir değermiş
ben de çok anlamıyorum canım ya
doktor iyi dediyse iyidir tabi ki

ay o dönemleri bilmez olurmuyum hic canim benim de 9 gün kaldi ama bir gecse diyorum acayip stres oluyor insan gercekten:18:
aynen öyle inşallah biticek bu stresimiz.
[
kızlar nasılsınız ??bugün erkenden çıktım dişim şişmişti doktora gittim 20lik dişim çekilicek haftaya

a.s. geçmiş olsun cnm allah kolaylık versin.

16+0 ken 126 gr di kilosu iyi gibi geldi bana bayagi almis 2 haftada tabi kg 6. aydan sonra onemliymis aman iyi dedi kalbide atiyo hareketlide herseyi kafama takmicam

merhaba canim hosgeldin iyiyim canim ben bir yandan ocaga yemek koydum ona bakiyorum bir yandan da size yetismeye calisiyorum canim
cok gecmis olsun canimm

kızlar giriş yaptım ama yazamamışım bile
kafayı kaldıramıyorum :111:
uykuda değil sarhoş gibiyim resmen

kizlar bu arada evde olanlar izlesin bence
yarin sabah saba tümere ibrahim saracoglu geliyor adet düzensizligi olanlar icin kür falan vercekmis daha da birsürü bilgiler ben isden gelince yetistigim kadarina bakicam insallah

aynen öyle inşallah biticek bu stresimiz.
[

a.s. geçmiş olsun cnm allah kolaylık versin.

merhaba canim hosgeldin iyiyim canim ben bir yandan ocaga yemek koydum ona bakiyorum bir yandan da size yetismeye calisiyorum canim
cok gecmis olsun canimm

hoşbulduk kızlar .
sağolun bakalım çekilsinde sonradan problem çıkmasın allahtan erken farkedildi bebiş gelmeden biter inşallah tedavi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…