bi sonuc aldin mi canim ?
birde ne zaman kullanmaya baslaniyor ne zaman birakiliyor kutunun icinde 9 adet siringa var urun kendisi 40 gr onerilen gr her kullanimda 3 yada 4 gr mis :26:
kızlar dün ilişkiden sonra kan geldi ben adetim bitti sanmıştım. bu halvette fos çıktı tutmadı anlayacağınız
bu arada herkese selam kızlar şoktan unutmuşum..
:119::119::119:
puffy çok umutsuzdu..olmayacak diyordu testlerini tekraratıyordu vs...ama geldi işte çok mutlu oldum ben çokkkkk...
eskilerden bi arkadaşımız daha hamişşş...çok sevindimm darısı hepimize İNŞALLAH canım:119::119:
makineler sürekli bozuk çıkıyodu da gidememiştin pufyy herşeyde varmış bi hayır..:26:
kana git hemen yarın...
kızlar dün ilişkiden sonra kan geldi ben adetim bitti sanmıştım. bu halvette fos çıktı tutmadı anlayacağınız
inşallah en kısa zamanda gelir bebişin cnm üzülme.
ovulasyonun geldi mi ki canım...
adetin yeni bitmiş anladığım..
üzülme ovulasyon değil ise...
inşallah canım. benim adam beni sinir ediyo ya. her halvetten sonra bu sefer kesin oldu karışma sen olay bende diyip diyip duruyo. bi gün geçiricem kafasına bişey
yok hayatım ovulasyon falan değildi. adetin 6. günüydü. ben bitti sandım. bu arada kociş sürekli ceviz incir keçi boynuzu pekmezi falan yiyo tükendim valla
ben ovulasyon testi kullanıyorum cnm...testte pozitifi gördüğüm günle beraber 3 gün kullandım geçen ay gene öyle yaparım..
evt 3-4 gr yeterli...
hamile değilim cnm inşallah bu ay oluruz
Kizlar oncomed ne kadar guvenli bilmiyorum ama kirkirmizi cift cizgi cikti agliyorum sevincten
Kizlar oncomed ne kadar guvenli bilmiyorum ama kirkirmizi cift cizgi cikti agliyorum sevincten
:44::44:bide ovulasyon testi almak lazim demekki :44::44: bende o zaman bu ay tahmini ovulasyon gunlerimde deniyimm INSALLAH bi sonuc alirim...sende INSALLAH hamile kalirsin canim
son bir sorum daha var bu jeli istedigimiz kadar kullanabiliyormuyuz acabaa :26: yani bu ay olmadi obur ay olmadi INSALLAH kalmazda o zamana kadar 3 ay 5 ay fark etmiyor degilmi :26:
Canimmm harikasin valla şaşırdım
Gecmis olsun buarada kuzu
Ben bı spora kaçıp geliyorum
canım mutlaka kendine bi ovullasyon testi al evet..
yoksa günü kestirmek çok zor...gg dan çok uygun fiyatlara bulabilirsin..
preesede de bitene kadar kullanabiliriz..3-5 ay ne zaman biterse...
ttabi inşallah o kadar beklemek zorunda kalmayızz..
iyi dileklerin için çok sağol
bu arada herkese selam kızlar şoktan unutmuşum..
:119::119::119:
puffy çok umutsuzdu..olmayacak diyordu testlerini tekraratıyordu vs...ama geldi işte çok mutlu oldum ben çokkkkk...
eskilerden bi arkadaşımız daha hamişşş...çok sevindimm darısı hepimize İNŞALLAH canım:119::119:
makineler sürekli bozuk çıkıyodu da gidememiştin pufyy herşeyde varmış bi hayır..:26:
kana git hemen yarın...
ovülasyon testi kullan cnm ben geçen ay denedim yumurtlama günün yanlış biliyormuşum, öğrenmiş oldum ben adetten sonra 10.gün diye biliyordum o hafta çalışmayapıyorduk aslında 14.günü daha yeni silik çift çizgi olmaya başladı 17 de kıpkırmızı oldu çizgiler ,dene istersen
anladım canım 6.günü ise üzülme emi..ovulasyonun gelmemiş daha..
tükenmek yok özlemim yeni başladın...
inşallah ta çok beklemeden gelicek bebeğin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?