Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bi sonuc aldin mi canim ?
birde ne zaman kullanmaya baslaniyor ne zaman birakiliyor kutunun icinde 9 adet siringa var urun kendisi 40 gr onerilen gr her kullanimda 3 yada 4 gr mis :26:

ben ovulasyon testi kullanıyorum cnm...testte pozitifi gördüğüm günle beraber 3 gün kullandım geçen ay gene öyle yaparım..
evt 3-4 gr yeterli...

hamile değilim cnm inşallah bu ay oluruz

kızlar dün ilişkiden sonra kan geldi ben adetim bitti sanmıştım. bu halvette fos çıktı tutmadı anlayacağınız

inşallah en kısa zamanda gelir bebişin cnm üzülme.

öyle cnm hatta test alıcam ama gene adet olucam diyorduay ne mutludur şimdi ,bende çok sevindim yaaa

kızlar dün ilişkiden sonra kan geldi ben adetim bitti sanmıştım. bu halvette fos çıktı tutmadı anlayacağınız

ovulasyonun geldi mi ki canım...
adetin yeni bitmiş anladığım..
üzülme ovulasyon değil ise...

ben çıkıyorum, allah hepinizin gönlündeki muradı versin sevgiler..............

ovulasyonun geldi mi ki canım...
adetin yeni bitmiş anladığım..
üzülme ovulasyon değil ise...

yok hayatım ovulasyon falan değildi. adetin 6. günüydü. ben bitti sandım. bu arada kociş sürekli ceviz incir keçi boynuzu pekmezi falan yiyo tükendim valla

inşallah canım. benim adam beni sinir ediyo ya. her halvetten sonra bu sefer kesin oldu karışma sen olay bende diyip diyip duruyo. bi gün geçiricem kafasına bişey

ovülasyon testi kullan cnm ben geçen ay denedim yumurtlama günün yanlış biliyormuşum, öğrenmiş oldum ben adetten sonra 10.gün diye biliyordum o hafta çalışmayapıyorduk aslında 14.günü daha yeni silik çift çizgi olmaya başladı 17 de kıpkırmızı oldu çizgiler ,dene istersen

yok hayatım ovulasyon falan değildi. adetin 6. günüydü. ben bitti sandım. bu arada kociş sürekli ceviz incir keçi boynuzu pekmezi falan yiyo tükendim valla

anladım canım 6.günü ise üzülme emi..ovulasyonun gelmemiş daha..
tükenmek yok özlemim yeni başladın...
inşallah ta çok beklemeden gelicek bebeğin...

ben ovulasyon testi kullanıyorum cnm...testte pozitifi gördüğüm günle beraber 3 gün kullandım geçen ay gene öyle yaparım..
evt 3-4 gr yeterli...

hamile değilim cnm inşallah bu ay oluruz

:44::44:bide ovulasyon testi almak lazim demekki :44::44: bende o zaman bu ay tahmini ovulasyon gunlerimde deniyimm INSALLAH bi sonuc alirim...sende INSALLAH hamile kalirsin canim
son bir sorum daha var bu jeli istedigimiz kadar kullanabiliyormuyuz acabaa :26: yani bu ay olmadi obur ay olmadi INSALLAH kalmazda o zamana kadar 3 ay 5 ay fark etmiyor degilmi :26:

Kizlar oncomed ne kadar guvenli bilmiyorum ama kirkirmizi cift cizgi cikti agliyorum sevincten

inanmıyorum puffy bak ualarımız kabul oldu canım benim ALLAH sağlıklı sıhatli kucağına almak nasip etsin inanmıyorumm ya yine benim tüylerim hepsi ayağa kalktı heeeeeeemaşallah size ALLAH ım meleğini korusunnn ammiiiiiiinnnnnn

canım mutlaka kendine bi ovullasyon testi al evet..
yoksa günü kestirmek çok zor...gg dan çok uygun fiyatlara bulabilirsin..

preesede de bitene kadar kullanabiliriz..3-5 ay ne zaman biterse...

ttabi inşallah o kadar beklemek zorunda kalmayızz..

iyi dileklerin için çok sağol

Canimmm harikasin valla şaşırdım
Gecmis olsun buarada kuzu
Ben bı spora kaçıp geliyorum

saol cnm benm onmli olan kalıcı olması ama tabii yoksa ben cabuk klo verrm ama alrm da :26:korumak da çok onmli sen spora mı gdıon cnm ne tür bi spor aletli mi?

puffy ben de tamm yne bi durgnlk oldu die içmden geçrmştmm ne zaman bunu geçrsem bi hamiş hberi alıormm ii ki geçrmşmmmm tebrklerrrr cnm benmmm gözüanaydınnnnnnnnnnn

puffy123 senide tebrik ederim arkadasim...
INSALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALIRSIN BEBEGINI DARISI BANA VE TUM ISTEYENLERIN BASINA INSALLAH

paket bittikten sonra yeni paket alsak olmaz mi :26:
bu ay sansimi deniycem canim olmassa diger ay alirim ovulasyon testini

aysunum canımm nasılsın inşallah sıra bizde haa nedersinnn gelirmi bizim nazlılarımız arkadaşımmm :26:

evet canım bu ay kullanıcam zaten inşallah hep beraber hamile kalırız
anladım canım 6.günü ise üzülme emi..ovulasyonun gelmemiş daha..
tükenmek yok özlemim yeni başladın...
inşallah ta çok beklemeden gelicek bebeğin...

canım ben umuttan değil kocadan tükendim, bebek olmuyo ama yedikleri ona pek yarıyo maşallah

puffy hamile mii
cok sevindim valla
rahim filmine de gerek kalmadi masallah
varmis aletin bozuk olmasinda da bir hayir
ne kullanmisti o bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…