Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Puffyyy hamile miii... Ay içime mi doğdu ne halim olmamasına rağmen açtım ay pufyy süper birşey buuuu ne zaman öğrendin kız sen

canım 3 gün az değil
çünkü ovulasyonumuz zaten 2-3 gün sürüyor ayda...

test kullanmadığın için sen ovulasyonunu tahmin edemezsin ondan 9 gün diyosun ama

9 gün çok fazla...

ovulasyon testin yoksa...akıntın çoğalınca kullanmaya başla...

simdi benim adet gunlerim hep sastigindan tahmini ovulasyon gunum tutturmayabilirim
o yuzden 9 gun yani yarindan baslayip 18ine kadar kullanirim

simdi benim adet gunlerim hep sastigindan tahmini ovulasyon gunum tutturmayabilirim
o yuzden 9 gun yani yarindan baslayip 18ine kadar kullanirim

bak öyleyse sana ovulasyon testi şart..olmazsa öteki ay alırsın canım....
haadi inş.gelsin bebişin

Kizlar oncomed ne kadar guvenli bilmiyorum ama kirkirmizi cift cizgi cikti agliyorum sevincten

ahanda mesajı buldum amanın inanamıyorum şoktayım yaa bugğn sen yazdın ya gecikti falan diye bende de mevsimsel benim de öyle oldu falan sen yok tedavi görüyoruz daha falan dedin hatta bir arkadaşa ama var ya o an aklımdan geçti ama demedim sana acaba olabilir mi dedim vallaa.. O yüzden de çok ama çok sevindim canım. Dediğin markayı hiç duymadım ama var ki çıkmış hem de belirgin kana git canım hadi hayırlı haberlerini bekliyoruzz ohh be ölü torağı kalktı derler topikte öyle oldu valla haydii gerisi gelecek İnşallah..

kızlar ben burdayım,daha doğrusu yeni geldim ama iş var kkde.. uğrarım arada..
öpüyorum heppiniziiiiiii

duygu benim midem ezildi çok fena
gidip bi çay koyayım bari ocağa
sıca sıcak bastırsın

Ben ruh gibiyim valla kızlar. Dün gece pek uyumamıştım bugün esneyip durdum. Koltukta sızmışım bugünde odada üşümüştüm kan kaybım çok oldu ya ondan çok üşüyorum midrmi üşüttüm galiba istifra ettim ama birşey çıkmadı. Dizi izleyebilirsem izlicem olmadı yatıcam dinlenicem öyle işte kızlarrr..

duygu benim midem ezildi çok fena
gidip bi çay koyayım bari ocağa
sıca sıcak bastırsın
cnm ya acktn mı biraz ? bizim dünkü yemekler vardı onlardan yedm yne gündüz arkdasa gttk kekler poğaçalar yemedm valla bi çatal sadece o da ayıp olmasn die ama regliye az kaldı cnm çok tatlı istıodu geldm eve eti puf almştım kalorisi daha az onların bi tane ondan yiyiverdm işte ...ben de yeşilçay iççm birazdn ...
kızlar ben burdayım,daha doğrusu yeni geldim ama iş var kkde.. uğrarım arada..
öpüyorum heppiniziiiiiii

megim ugra evt arada ozledk seniii

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım neyin var

geçmiş olsn cnmcm salgın var midelerde ya benm de olmştu nane limon ii gelıo ya da mercan köşk...

canım topik açanlara şans getiriyormuş ya nasıl açılıyor

Sbah saglik ocagina gidip ise ogle gecicem. Kizlar dua edin bana. Gerci silik falan degil cok bariz kirmizi hatta iki cizgi ayni anda cikti ve idrari damlatir damlatmaz cikti. Umarim saglikli olur sabajh bol bol yaninizda olucam. Sevinten deliricem yakinda. Esim kullandigi ilaci bilmiyo arkadasi vermis. Bende hayit kullandim sadece. Ferdam allah senden razi olsun. Hayiti sayende kullandim.

geçmiş olsun canım neyin var

midemi üşüttüm sanırım bir de dünden uykusuzluğum var ruh gibiyim öyle işte.

geçmiş olsn cnmcm salgın var midelerde ya benm de olmştu nane limon ii gelıo ya da mercan köşk...

Vala bugün çok üşüdüm işyerinde kütüphane büyük hemen ısınmıyor sabahları üşüyorum. Eve geldim bir mercimek yemeği yedim o da dokunacak birşey değil ama başladı midem bulanmaya neyse iyiyim şimdi tuzlu tuzlu çekirdek yicem birazda.

slmmlar kızlar.size sormak istediğim bişiy var.ben 23 aralıkta adet oldum.ama 23 aralıktaki adetimde 50 gün gecikmeli geldi.neyse şu iki üç gündür göğüslerim acıyor.kasıklarımdaki ağrı biraz daha erken başlamıştı.daha adet tarihime var.tabi zamanında gelirse.benim göğüslerim genelde adetime yakın tarihte acımaya başlar.göğüslerim koltuk altımdan doğru acıyor.lütfen bana yardım edin.sizce ben ne yaşıyorum.şimdiden teşekkür ederim.lüttffeennnn yardım edin bana...çok ihtiyacım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…