- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
anladim canim 3 gun az degilmi ama :44::44:
neyse ben bu ay 9 gun kullanayim bakalim INSALLAH bi sonuc alirim
prolaktinim yuksek benim ilacida ne zamandir biraktim off iyice karisti islerr
cevap verdigin icin tessekur ederim ALLAH GONLUNE GORE VERSIN INSALLAH(AMIN)
canım 3 gün az değil
çünkü ovulasyonumuz zaten 2-3 gün sürüyor ayda...
test kullanmadığın için sen ovulasyonunu tahmin edemezsin ondan 9 gün diyosun ama
9 gün çok fazla...
ovulasyon testin yoksa...akıntın çoğalınca kullanmaya başla...
simdi benim adet gunlerim hep sastigindan tahmini ovulasyon gunum tutturmayabilirim
o yuzden 9 gun yani yarindan baslayip 18ine kadar kullanirim
Kizlar oncomed ne kadar guvenli bilmiyorum ama kirkirmizi cift cizgi cikti agliyorum sevincten
kızlar ben burdayım,daha doğrusu yeni geldim ama iş var kkde.. uğrarım arada..
öpüyorum heppiniziiiiiii
cnm ya acktn mı biraz ? bizim dünkü yemekler vardı onlardan yedm yne gündüz arkdasa gttk kekler poğaçalar yemedm valla bi çatal sadece o da ayıp olmasn die ama regliye az kaldı cnm çok tatlı istıodu geldm eve eti puf almştım kalorisi daha az onların bi tane ondan yiyiverdm işte ...ben de yeşilçay iççm birazdn ...duygu benim midem ezildi çok fena
gidip bi çay koyayım bari ocağa
sıcasıcak bastırsın
öpüyorum heppiniziiiiiii
Ben ruh gibiyim valla kızlar. Dün gece pek uyumamıştım bugün esneyip durdum. Koltukta sızmışım bugünde odada üşümüştüm kan kaybım çok oldu ya ondan çok üşüyorum midrmi üşüttüm galiba istifra ettim ama birşey çıkmadı. Dizi izleyebilirsem izlicem olmadı yatıcam dinlenicem öyle işte kızlarrr..
Ben ruh gibiyim valla kızlar. Dün gece pek uyumamıştım bugün esneyip durdum. Koltukta sızmışım bugünde odada üşümüştüm kan kaybım çok oldu ya ondan çok üşüyorum midrmi üşüttüm galiba istifra ettim ama birşey çıkmadı. Dizi izleyebilirsem izlicem olmadı yatıcam dinlenicem öyle işte kızlarrr..
öpüyorum heppiniziiiiiii
bak öyleyse sana ovulasyon testi şart..olmazsa öteki ay alırsın canım....
haadi inş.gelsin bebişin
nerelerdesin zuzuuuuuuuuuuumm..
geçmiş olsun canım neyin var
geçmiş olsn cnmcmsalgın var midelerde ya benm de olmştu nane limon ii gelıo ya da mercan köşk...
kendimi alışverişe vurdum aysun,canım sıkkın :26:
özledim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?