megimm seni çok özledim ama beeenn...
megim ugra evt arada ozledk seniii
Sbah saglik ocagina gidip ise ogle gecicem. Kizlar dua edin bana. Gerci silik falan degil cok bariz kirmizi hatta iki cizgi ayni anda cikti ve idrari damlatir damlatmaz cikti. Umarim saglikli olur sabajh bol bol yaninizda olucam. Sevinten deliricem yakinda. Esim kullandigi ilaci bilmiyo arkadasi vermis. Bende hayit kullandim sadece. Ferdam allah senden razi olsun. Hayiti sayende kullandim.
yap canım alışveriş yap yeter ki kafan dağılsın bitanemm gelsene konuşalımm..
midemi üşüttüm sanırım bir de dünden uykusuzluğum var ruh gibiyim öyle işte.
Vala bugün çok üşüdüm işyerinde kütüphane büyük hemen ısınmıyor sabahları üşüyorum. Eve geldim bir mercimek yemeği yedim o da dokunacak birşey değil ama başladı midem bulanmaya neyse iyiyim şimdi tuzlu tuzlu çekirdek yicem birazda.
herşeyde bi çözm var elbet megim ya herşey yoluna girck hepimiz için inşşşurolog buldnz mu cnm?
Kizlar oncomed ne kadar guvenli bilmiyorum ama kirkirmizi cift cizgi cikti agliyorum sevincten
kendimi alışverişe vurdum aysun,canım sıkkın :26:
özledim ama
bende bu gün yumurtlayanlardanım aranıza yeni katıldım dua edin banada bu 7. ayımız denemede
bende bu gün yumurtlayanlardanım aranıza yeni katıldım dua edin banada bu 7. ayımız denemede
kendimi alışverişe vurdum aysun,canım sıkkın :26:
özledim ama
hiçççbişey yaptığımız yok duygucum..
bi tek ben hayıt içiyorum.. niye içiyosam artık
kür mür bişey yapmıyoruz..
hayırlısı..
SelamNasılsınız kızlar
bendeeeeeee bugün ciciler aldım kendimekızlar ya demin kociş geldi yemek mutfak fln derken anca geri gelebildim
soruma cevappppppppp bekliyorum böyle durum da olanlar varmı adetimin 20.günü çok akıntım var
söyle o canına sıkmasın seni
aranıza katılamasamda sürekli takiptesiniz canım..
yokluğun o kadar çok belli oluyor ki...
özleniyorsunn tatlışşş
hoşgeldn meganımmSelamNasılsınız kızlar
hiçççbişey yaptığımız yok duygucum..
bi tek ben hayıt içiyorum.. niye içiyosam artık
kür mür bişey yapmıyoruz..
hayırlısı..
bendeeeeeee bugün ciciler aldım kendimekızlar ya demin kociş geldi yemek mutfak fln derken anca geri gelebildim
soruma cevappppppppp bekliyorum böyle durum da olanlar varmı adetimin 20.günü çok akıntım var
Sbah saglik ocagina gidip ise ogle gecicem. Kizlar dua edin bana. Gerci silik falan degil cok bariz kirmizi hatta iki cizgi ayni anda cikti ve idrari damlatir damlatmaz cikti. Umarim saglikli olur sabajh bol bol yaninizda olucam. Sevinten deliricem yakinda. Esim kullandigi ilaci bilmiyo arkadasi vermis. Bende hayit kullandim sadece. Ferdam allah senden razi olsun. Hayiti sayende kullandim.
dejavum babam bizde şu anda öyle bir geçer zamanki izleniyo,ben çaktırmadan yazıyorum
inşşş bebiştendirr cnmmmm inşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?