Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

havai fişeğini gördün mü gebişim

anladm cnm evt çok soguk ben de çok üşüdüm bugun oklda sıkı gynelm bu aralar cnm ya havalar fena ...

herşeyde bi çözm var elbet megim ya herşey yoluna girck hepimiz için inşşş urolog buldnz mu cnm?

hiçççbişey yaptığımız yok duygucum..
bi tek ben hayıt içiyorum.. niye içiyosam artık
kür mür bişey yapmıyoruz..

hayırlısı..

kendimi alışverişe vurdum aysun,canım sıkkın :26:
özledim ama

bendeeeeeee bugün ciciler aldım kendime kızlar ya demin kociş geldi yemek mutfak fln derken anca geri gelebildim
soruma cevappppppppp bekliyorum böyle durum da olanlar varmı adetimin 20.günü çok akıntım var

hayırlısı..

Megim tatlışım nasılsın özlettin kendini ama
Nolur umudunu yitirme üzülmek sıkılmak yok gelecek inşallah bebişlerimiz hayırlısıyla.Eşin neden keçi boynuzu kürü kullanmıyor?

SelamNasılsınız kızlar

bendeeeeeee bugün ciciler aldım kendime kızlar ya demin kociş geldi yemek mutfak fln derken anca geri gelebildim
soruma cevappppppppp bekliyorum böyle durum da olanlar varmı adetimin 20.günü çok akıntım var

söyle o canına sıkmasın seni
aranıza katılamasamda sürekli takiptesiniz canım..
yokluğun o kadar çok belli oluyor ki...
özleniyorsunn tatlışşş

ay gebişim eslemim neler demiş
özledim bende sizi

SelamNasılsınız kızlar
hoşgeldn meganımm naslsn ?

hayırlısı..

anladm cnm ...megim biraz kafan daglsn gez toz sonra zaten ne yapp edeceginize karr verrsnz sen mantıklı kadnsn ....toparlarsnz durumu çok zorlamadan haff haff başlarsnz bi evicap bi de incir kürü yeter bence bak ferdann eşinn de %9 du ileri hız ...şimdi biraz kafanı dagt megim ama bil ki yoluna girck herşey ...inanıyorumm

inşşş bebiştendirr cnmmmm inşşşş

canım bende sabah rahat oluyorum konuşuruz işe gitmeden yaptır özele yaptırırsan hemen 2 saatte alırsın paylaşırsın bizimle amanın çok sevindim kız..

dejavum babam bizde şu anda öyle bir geçer zamanki izleniyo,ben çaktırmadan yazıyorum

tamam canımm bende çıkıyorum az uzanayım kuzum gündüzleri gelirsen ben gündüz açığım hep. Öptüm güzelim.

canım kaç günde bir oluyorsun reglini. 28 günde birse az kalmış daha önce böyle olmamıştı galiba inşallah hayırlısı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…