cnm bnm inş.bide benim akıntımda koku var idrarda değil.akıntım anormal bugün 20.gün çünkü
Ben gerçekten az su içiyorum okulda bol bol çay içiyoruz ondan olabilir.Canım inş ikimizde hamileyizdir ya(( gerçekten artık hamilelik çok uzak geliyo bende 4 yıldır bekliyorum nerdeyse.Bir sürü engeller çıktı önümüze.Herşeyin bir zamanı var bakalım bizimki ne zaman.Rabbim imanı kamil ,ahlakı Peygamber Efendimiz gibi güzel,sağıklı,hayırlı,güzel huylu,akıllı,hayırlı evlatlar nasip etsin.aminnnnnn
Anladım hilalcim kokulu akıntı vajinal enfeksiyon belirtiside olabilirihmal etme mutlaka dr. a git bence.
aminnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah cnm tez zamnda kavuşuruz bebişlerimize
cnm öyle çirkin çirkin bariz kokmuyo ben özellikle kokladım o zmn fark ettim kokuyu kokusuz değil böyle bi kokusu var,doktorada yeni gittim bişey yoktu
Bariz uzak mesafedende kokmuyorsa enfeksiyon değildir zaten.Zaten akıntının normaldede kendine has bir kokusu var odur o zaman.Hamile kalınca yumurtlama zamanındaki akıntı adete kadar devam edebiliyormuş inşallah döllenme olduğı için devam eden bir akıntıdırPeki akıntının rengi ve kıvamı nasıl?
yok cnm bariz bi koku yok.şimdik yumurtlama akıntısı kadar yapışkan değiil çokta sulu değil ikisi arası bişey rengine krem rengi
ildanın başına gelmişti görsem sorcam onda da böylemiydi diye?
Koyu renkli değilse korkulacak bir akıntı değil hadi inşlalah bebişinin ilk belirtileridirİldaya özelden yaz görünce cevap yazar sana
selam kızlar 33 gün sonra adet oldum :)
yeni bat 8 Şubat eklersin meg^cim....
8 şubat da doğum günüm :)
Tebrik eden herkese sonsuz tesekkurler. En kisa zamanda sizlerinde gobisi dolsun. Telden giriyorum ondan herkesin yazdigina cvp veremedim. Uyku tutmuyor heycandan. Sukur namazi kildim. Elim karnimda uyuyamiyorum
süperr hberrr yola dvmmm8 şubat bebişinn de gelş müjdesini verdgn gün olsn inşş oflummm bnmmmm
İNŞALLAH kuşum :)
bi anda geldi valla ondan önce vc ye gittim bişey yoktu...
tam namaz kılcam bi sıcaklık hissettim...
geldi hemen
benimki sessiz sedasız gelir hep zaten :))
bu ay ovucan kullansam mı kızlar ?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?