Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Amiiinnnnn.

Canimmmm tebrikler inan cok mutlu oldummm senin hamile olman bi ayri mutlu etti beni hep kaderdas gordum seni cunku rabbim saglikla kucagina alacagin hayirli bi evlat etsin gobusundeki kuzuyu seni cok seviyorummmm

Anladım hilalcim kokulu akıntı vajinal enfeksiyon belirtiside olabilir ihmal etme mutlaka dr. a git bence.

cnm öyle çirkin çirkin bariz kokmuyo ben özellikle kokladım o zmn fark ettim kokuyu kokusuz değil böyle bi kokusu var,doktorada yeni gittim bişey yoktu

cnm öyle çirkin çirkin bariz kokmuyo ben özellikle kokladım o zmn fark ettim kokuyu kokusuz değil böyle bi kokusu var,doktorada yeni gittim bişey yoktu

Bariz uzak mesafedende kokmuyorsa enfeksiyon değildir zaten.Zaten akıntının normaldede kendine has bir kokusu var odur o zaman.Hamile kalınca yumurtlama zamanındaki akıntı adete kadar devam edebiliyormuş inşallah döllenme olduğı için devam eden bir akıntıdırPeki akıntının rengi ve kıvamı nasıl?

yok cnm bariz bi koku yok.şimdik yumurtlama akıntısı kadar yapışkan değiil çokta sulu değil ikisi arası bişey rengine krem rengi
ildanın başına gelmişti görsem sorcam onda da böylemiydi diye?

yok cnm bariz bi koku yok.şimdik yumurtlama akıntısı kadar yapışkan değiil çokta sulu değil ikisi arası bişey rengine krem rengi
ildanın başına gelmişti görsem sorcam onda da böylemiydi diye?

Koyu renkli değilse korkulacak bir akıntı değil hadi inşlalah bebişinin ilk belirtileridirİldaya özelden yaz görünce cevap yazar sana

Koyu renkli değilse korkulacak bir akıntı değil hadi inşlalah bebişinin ilk belirtileridirİldaya özelden yaz görünce cevap yazar sana

ayyy cnm valla aklıma bile gelmemişti çok sagol boşuna dememişler akıl akıldan üstündür diye ben bi bakayım arkadaş listemde varmıydı?

kızlar bu gecelik benden bu kadar gene şarjım bitiyor uykumda geldi bu satte diziye bile bağlanamadım hakkımızda hayırlısı
yarın bol hamişli günlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

selam kızlar 33 gün sonra adet oldum :)

yeni bat 8 Şubat eklersin meg^cim....

8 şubat da doğum günüm :)

Tebrik eden herkese sonsuz tesekkurler. En kisa zamanda sizlerinde gobisi dolsun. Telden giriyorum ondan herkesin yazdigina cvp veremedim. Uyku tutmuyor heycandan. Sukur namazi kildim. Elim karnimda uyuyamiyorum

tebrik ediyorum canim birebir konusmamiz olmasada topikteki konusmalarini biliyorum ve gercekten bende cok sevindim senin haberine..
Allah tamamina erdirsin hayirli, saglikli hamilelik ve bebis diliyorum..
tebrikler

Tebrik eden herkese sonsuz tesekkurler. En kisa zamanda sizlerinde gobisi dolsun. Telden giriyorum ondan herkesin yazdigina cvp veremedim. Uyku tutmuyor heycandan. Sukur namazi kildim. Elim karnimda uyuyamiyorum

cnm yaa ne guzell Allah bizlere de nasip etsin aminnnnnnnnnn

süperr hberrr yola dvmmm 8 şubat bebişinn de gelş müjdesini verdgn gün olsn inşş oflummm bnmmmm

İNŞALLAH kuşum :)
bi anda geldi valla ondan önce vc ye gittim bişey yoktu...
tam namaz kılcam bi sıcaklık hissettim...
geldi hemen
benimki sessiz sedasız gelir hep zaten :))

bu ay ovucan kullansam mı kızlar ?:26:

puffy oncomed güzel markadır :)
yanlışlık olduğunu sanmıyorum..
ben ondan kullandım silik çizgi bile çıkmıyo yani rahat oll :)
tebrik ederimm....
ALLAH KUCAĞINA ALMAYI DA NASİP ETSİN iNŞALLAH...

kullan kullan cnm bi de hayıt falan da içmiştn demi sen yne içmeye başla bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…