Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hoşgeldn meganımm naslsn ?

Hoşbuldum duygumiyiyim teşekkür ederim sen nasılsın bebem?Ben adet olmadım daha sanırım geçen ay ki gibi sabaha karşı başlayabilir beklemekteyim.Adet olsamda dr. a gitsem bir an önce bitsin artık son yumurta takibide

Son düzenleme:
ayyyy inş.canım ilda da olmuştu ya ordan heveslendim bide dün akşam 9da uyudumki hiç adetim değildir belimde ağrıyo ama ilaç içiyorum acaba ondan mı oluyo bunlar(prognex)

kaç gun kaldı cnm bata bebişinn sennledr inşşşşş

cnm normalde benim 32 gün oluyodu sonra 30 a düştü geçen ay 27günde bir oldumaz buz olurdu ama bu kadar akıntım olmazdı bide çok halsizlik var karnımda doymuyor ama ilaç içiyorum bu ay(prognex)ondan mı acep bilemedim?

inşş gelmez cnm kırmızılarr son yumrtlama takbi dokuz ayın başlangıc ayı olur cnmm inşşş

bendeeeeeee bugün ciciler aldım kendime kızlar ya demin kociş geldi yemek mutfak fln derken anca geri gelebildim
soruma cevappppppppp bekliyorum böyle durum da olanlar varmı adetimin 20.günü çok akıntım var

ayyyy inş.canım ilda da olmuştu ya ordan heveslendim bide dün akşam 9da uyudumki hiç adetim değildir belimde ağrıyo ama ilaç içiyorum acaba ondan mı oluyo bunlar(prognex)

Canım bende seninle tamda aynı durumdayım.20. günüm ve akıntım çok oluyo otururken bile hissediyorum hayırdır inş.Belirtilere takılmayım kendimi dinlemeyim diyorum ama ne mümkün 28 günde bir oluyorum ben ya sen? ha bide ilginç olan bişey var hani antibiyotik içtiğimiz zaman idrarda kokusu çıkar ya idrarımda öyle bir koku var hap içmiş gibi.?

inşş gelmez cnm kırmızılarr son yumrtlama takbi dokuz ayın başlangıc ayı olur cnmm inşşş

İnşallah öyle olur ama gelecekler ben hissediyorum.Dün gece göğüslerim ağrımaya başladı ve dolgunlaştığını hissettim.Şuanda da hale öle dokunamıyorum ağrısında sabahta karın ağrım oldu.Yani bunlar benim için kırmızıların yolda olduğunun göstergesi.Tek güvencem umudum mide bulantılarındandı ama oda geçti.Geliyorlar hain kırmızılar.Ama hazırım üzülmüyorum

ahaaaaaaaaaaaaaaaaabenim akıntımda da aynen öyle koku var geçen ay 27 günde bir oldum halsizlik ve bel ağrısıda var gebemiyiz acepppppppp

Mrb kızlar, bişey soracaktım.. bugün sabah test yaptım, ikinci çizgi ışığa doğru tutunca görülüyordu, sonra atmayı unutmuşum bi kaç saat sonra tekrar baktım dahada belirginleşmiş... acaba hamilemiyim :S çookk heycanlandım ama anlayamadım.. kaybettiğim oğlumunda öyle çıkmıştı ama bazı yerlerde okudum test yarım saat sonra geçersiz oluyor yazıyor :18:

duygum 28 günde olmuşum geçen ay ama ondan öncekiler şöyle 25ağustos,26eylül,25ekim,25kasım ve sonuncu 22 aralık bu ay ne zmn olcam tam bi tahminim yok ama rahat bi 10 günüm var gibi

Büyük ihtimalle hamlesin sabah idrarıyla tekrar test yap sonuca görde doğru kan vermeyeHadi hayırlısı

cnm kasım ayında bana da böyle oldu 1 saat sonra kanda bişey çıkmadı .ama senin ilk yaptığında 2.çizgin silikte olsa varsa hamilesindir
bat geçtimi?

ahaaaaaaaaaaaaaaaaabenim akıntımda da aynen öyle koku var geçen ay 27 günde bir oldum halsizlik ve bel ağrısıda var gebemiyiz acepppppppp

Hilalcimm inşallah gibesindirAkıntıda koku olması az zu tükettiğin içinde olabilir.Su tüketimini arttırmanı öneririm.Halsizlik ve bel ağrısı güzel belirtiler inşallah hamilesindir.Daha önceki aylarda oluyormuydu bel ağrın?

Büyük ihtimalle hamlesin sabah idrarıyla tekrar test yap sonuca görde doğru kan vermeyeHadi hayırlısı

ayyy inşALLAH bakalım, hayırlısı.. çokda ümitlenmek istemiyorum aslında, testte pozitif olan kanda negatif çıkaann çookk okuyorum burda... Hayırlısı bakalım.. sen olmadın dimi canım daha.

cnm ben çok su içerim daha önce böyle olmuyordu bide az su içince idrarın rengi koyu olur benimki çok beyaz

ayyy inşALLAH bakalım, hayırlısı.. çokda ümitlenmek istemiyorum aslında, testte pozitif olan kanda negatif çıkaann çookk okuyorum burda... Hayırlısı bakalım.. sen olmadın dimi canım daha.

Benim henüz bir gecikme oldu sayılmaz beklenen adet günüm bugün ve daha gün bitmedi olurum yani ben kesin.
Senin adetin 10 gün gecikmiş bence hamilesinYarın hiç bekleme git kan testine.İnşallah rabbim hayırlısıya güzel sonuçlarla dönmeni nasip etsin.Sonucunu bekliyoruz

cnm ben çok su içerim daha önce böyle olmuyordu bide az su içince idrarın rengi koyu olur benimki çok beyaz

Anladım inşallah gebelik belirtisidir.Benm daha önce başıma gelmişti bu idrarda koku ama ozaman dediğin gibi ben suyu az içtiğimi renginin koyuluğundan anlamıştım.Sende idrar rengi berraksa inşlalah gebelik belirtisi olduğu içindir.Batını bekle inşallah gelmez ve test yaparsın pozitif

cnm bnm inş.bide benim akıntımda koku var idrarda değil.akıntım anormal bugün 20.gün çünkü

Ben gerçekten az su içiyorum okulda bol bol çay içiyoruz ondan olabilir.Canım inş ikimizde hamileyizdir ya (( gerçekten artık hamilelik çok uzak geliyo bende 4 yıldır bekliyorum nerdeyse.Bir sürü engeller çıktı önümüze.Herşeyin bir zamanı var bakalım bizimki ne zaman.Rabbim imanı kamil ,ahlakı Peygamber Efendimiz gibi güzel,sağıklı,hayırlı,güzel huylu,akıllı,hayırlı evlatlar nasip etsin.aminnnnnn

aminnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah cnm tez zamnda kavuşuruz bebişlerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…