- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
selamlar herkese
puffy canım Allah analı babalı büyümesini nasip etsin inşallah
gözün aydın çok sevindiim inan
listeye eklicem de kaçıncı deneme ayınızdı?
canım hepsini okudum çok çok teşekkürler. Gelen kırmızıya hiç üzülme son kırmızın olsun inşallah.
Eki Görüntüle 324446
canım yani hayıt kullandım denem ayı olarak 4 yıl 2 ay yani 50.ayda oluyor
Senden allah razı olsun o hayıtı sayende öğrendim
gercekten cok sevindim cnm yazilarini okurken acaba bende bi gun boyle seyler hissedip yazarmiyim diye dusundium :85: ALLLAH gonlune gore versin saglikli hayirli uzun omurlu olur insallah tekrar tebrik ederim cnmmmmm darisi bize ins.
sağol tatlım ALLAH cümlemizden razı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın bebğini kucağına amiiinnneminemine allah razı olsun canım. Şimdi artık sağlıklı olsun da bişey istemiyorum
canım benim nasılsın
geçende beni sormuşsun merak etme buralardayım ama çok fazla yazamıyorum hem işler yoğun hemde ben biraz kendimi dinlemek istedim bu ay ama güzel haberleri alınca dayanamıyorum yazmadan bugünde puffy ye çok sevindimmmmmmm
arka plandan takip ediyorum sizleri yani
canım hepsini okudum çok çok teşekkürler. Gelen kırmızıya hiç üzülme son kırmızın olsun inşallah.
Eki Görüntüle 324446
Canım yani hayıt kullandım denem ayı olarak 4 yıl 2 ay yani 50.ayda oluyor
canım 4 yıldan beri mi uğraşıyodunuz bebiş için. Valla sabır işi bu iş. Sonu güzel olsunda insan 10 yıl bile bekler valla
evet canım. Ilk ay hamile kaldım evlendiğimizde 8 haftalıkken düştü, sonra bir daha geçen yıla kadar hamile kalmadım. 5,5 haftalıkken düştü oda. Bide şimdi. 4 yılda 3 gebelik yaşadım 2si düşük oldu. Inşallah bebeğim dayanıklı çıkıcak ve annesine tutunucak
canım çok sağol darısı başına inşallah bende değer yüksek çıkcak diye inanıyorum. Çünkü hesaplamada 5+2 gözüküyor.Zatn günüm 6 gün geçiyor
05/12/2011 de oldum en son reglimi
canım Allah nasip etmiş olmuşcanım hepsini okudum çok çok teşekkürler. Gelen kırmızıya hiç üzülme son kırmızın olsun inşallah.
Eki Görüntüle 324446
Canım yani hayıt kullandım denem ayı olarak 4 yıl 2 ay yani 50.ayda oluyor
evet canım ben ferdanick mi değişmiş :44::44:
canım peki araştırma yapıldı mıevet canım. İlk ay hamile kaldım evlendiğimizde 8 haftalıkken düştü, sonra bir daha geçen yıla kadar hamile kalmadım. 5,5 haftalıkken düştü oda. Bide şimdi. 4 yılda 3 gebelik yaşadım 2si düşük oldu. İnşallah bebeğim dayanıklı çıkıcak ve annesine tutunucak
küsme bana canım yaaaaa
ben çok seviyorum sizleri
ama işte bu ay böyle olsun dedim birazda
hem bu rejim işi iyice sardı beni bebiş fikrini unutuyorum bazen
belki böyle gelir benimde bebeğim
sen test yaptın mı canımmmm
düzelttim canımben adet olmustum cnmm yeni bat 5 subat
iyi o zaman canım sıkıntı yokmuş çok şükürutopya canım araştırma yapılıyordu ya zaten son histeroskopiydi gerisi herşey çok iyiydi. Oda makine yüzünden histeroskopi olamadım ama bebeğim geldi benim için önemli oılan oydu. Problem yoktu bebeklerde :2:
sağol tatlım ALLAH cümlemizden razı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın bebğini kucağına amiiinnn
evet canım merak ettim ama sende kendini özletme olurmukendini dinlemek istemeni anlıyorum bazen gerçekten bunalıyoruz ama çok şükürki sağlığımız yerinde o yüzden ALLAH tan umut kesilmez canımm zaten bugünde girmeseydin özelden yazacaktım sana nerelerdesin diye :26:
tamam canım yeter zaten bu kadar uzaklık bana
bende çok özledim sizleri zatennnn
yumurtlama dönemi de bitti dün itibariyle artık şimdi takviye olsun diye perşembe ve cumartesi de son kez yaparız bu ayı kapatırız sonra canım.
inşallah bu ay gelir benim nazlı velet
gelmese de canı sağ olsun
ben daha çalışmalara başlayalı üç ay oldu farzediyorum.
hem eşimin değerleri yeni düzeldi hem benim yumurtlama günleri çok değişkenmiş onu anladım üç aydır.
şimdi tam zamanında oluyo halvetler eskiden boşa kürek çekmişiz
evet canım. İlk ay hamile kaldım evlendiğimizde 8 haftalıkken düştü, sonra bir daha geçen yıla kadar hamile kalmadım. 5,5 haftalıkken düştü oda. Bide şimdi. 4 yılda 3 gebelik yaşadım 2si düşük oldu. İnşallah bebeğim dayanıklı çıkıcak ve annesine tutunucak
tamam küsmekten vaz geçtimm
yok hülyam test yapmadım henüz ama bütün adet belirtilerini yaşadım bitti ama hala gelen giden olmadı göğüs ağrılarım hafiflediği gün ben adet olurdum ama olmadı henüz yarın test yapsammı diye düşünüyorum ama kararsızım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?