Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım 4 yıldan beri mi uğraşıyodunuz bebiş için. Valla sabır işi bu iş. Sonu güzel olsunda insan 10 yıl bile bekler valla

gercekten cok sevindim cnm yazilarini okurken acaba bende bi gun boyle seyler hissedip yazarmiyim diye dusundium :85: ALLLAH gonlune gore versin saglikli hayirli uzun omurlu olur insallah tekrar tebrik ederim cnmmmmm darisi bize ins.

tez zamanda yaşa inşallah bebeğim. Bu topik bana çok uğurlu geldi.

Ben yemeğe gidiyorum kızlar.Öğleden sonra görüşürüz öptümm. Puffyım sen de güzel beslen artık hayatım öğle yemeklerini ihmal etme ev yemekleri ye, işyerine meyve, çerez götür bitanemç

eminemine allah razı olsun canım. Şimdi artık sağlıklı olsun da bişey istemiyorum
sağol tatlım ALLAH cümlemizden razı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın bebğini kucağına amiiinnn

evet canım merak ettim ama sende kendini özletme olurmu kendini dinlemek istemeni anlıyorum bazen gerçekten bunalıyoruz ama çok şükürki sağlığımız yerinde o yüzden ALLAH tan umut kesilmez canımm zaten bugünde girmeseydin özelden yazacaktım sana nerelerdesin diye :26:

oy oy oy yerim ben senin bebişini tatlım allah razı olsun ins son kırmızıcıklardır

sen bize müjdeli haber vermişsin ben kendimi bile unuttum gülüm hiç üzülmüyorumda

benm kociş çok ümitliydi nese ona akşam evde derim şimdi işte morali bozulmasın

canım 4 yıldan beri mi uğraşıyodunuz bebiş için. Valla sabır işi bu iş. Sonu güzel olsunda insan 10 yıl bile bekler valla

evet canım. İlk ay hamile kaldım evlendiğimizde 8 haftalıkken düştü, sonra bir daha geçen yıla kadar hamile kalmadım. 5,5 haftalıkken düştü oda. Bide şimdi. 4 yılda 3 gebelik yaşadım 2si düşük oldu. İnşallah bebeğim dayanıklı çıkıcak ve annesine tutunucak

inşallah canım dualarımız seninle merak etme.

canım çok sağol darısı başına inşallah bende değer yüksek çıkcak diye inanıyorum. Çünkü hesaplamada 5+2 gözüküyor.Zatn günüm 6 gün geçiyor
05/12/2011 de oldum en son reglimi

en iyisini yapmışsın canım günün geçmeden test yapmamışsın bende bu ay ne ovulasyon ne gebelik yapmıcam valla ne zaman isterse gelsinler..
gebeliğin en güzel yanı öğrendiğinde 1 aylık hamile olunması
haftaya keseyi görüp hatta kalp atışlarını bile duyabilirsiniz...
İnşallah Saglıklı bir bebek olur ve sende saglıklı olsun canımm inan o kadar mutlu oldum kiii

canım Allah nasip etmiş olmuş
ama bu hayıtın da çok işe yaradığını düşünüyorum ben gerçekten
inşallah hayırlı bir şekilde kucaklarımıza da alırız canım

nick mi değişmiş :44::44:
evet canım ben ferda

canım peki araştırma yapıldı mı
acaba pıhtılaşma falan mı var?

kızlar listeyi pek düzenleyemiyorum
meg de yoğun malum
listede adet olanlar varsa söyler misiniz sileyim?
bir de sizden ricam biz yokken yeni batını söyleyen olursa not alsanız olur mu?
meg ya da ben gelince söylersiniz ekleriz
takip edemiyorum artık

OCAK AYI LİSTESİ

yoluzun ----------1 ocak
rumuzyok-----------1 ocak
_figen_-----------1 ocak
gulnevam---------3 ocak
haticeeeeee-------4 ocak
ozlemdmr-----------5 ocak
BLUEmoon2009--------7 ocak
hevin----------7 ocak
glikozym01-----7 ocak
ceyllan---------------8 ocak
aysunsedat ---------- 8 ocak
syncmaster----------9 ocak
hulyaemrah-----------9 ocak
megan17 ---------- 10 ocak
hevuk-------------10 ocak
KristaLBebeK----------10 ocak
KetenPrenses---------10 ocak
MoonRiver----------10 ocak
eminemine -----------11 ocak
yesil33--------------11 ocak
a_d -------------11 ocak
firdevs27--------12 ocak
duygucaa------------13 ocak
moon83-----------13 ocak
gonce-----------13 ocak
esraik---------14 ocak
yummyny--------16 ocak
lotusdream--------17 ocak
PeriMeri------------??
ksel--------------18 ocak
damlapal---------19 ocak
gulum2011-------20 ocak
azra2424 -----------21 ocak
sivatan ----------21 ocak
hilal19 -----------22 ocak
kar522----------24 ocak
cennetkokulum91--------25 ocak
umutege16 -----------25 ocak
gulbebek ----------25 ocak
alminem--------25 ocak
elibeses----------26 ocak
reyhan8585--------27 ocak
Julietta ---------- 28 ocak
meg--------------29 ocak
aybice----------30 ocak

ŞUBAT AYI LİSTESİ

aysunayy--------5 şubat
Brownim---------10 şubat

tamam küsmekten vaz geçtimm
yok hülyam test yapmadım henüz ama bütün adet belirtilerini yaşadım bitti ama hala gelen giden olmadı göğüs ağrılarım hafiflediği gün ben adet olurdum ama olmadı henüz yarın test yapsammı diye düşünüyorum ama kararsızım :26:

utopya canım araştırma yapılıyordu ya zaten son histeroskopiydi gerisi herşey çok iyiydi. Oda makine yüzünden histeroskopi olamadım ama bebeğim geldi benim için önemli oılan oydu. Problem yoktu bebeklerde :2:

ben adet olmustum cnmm yeni bat 5 subat
düzelttim canım
yeni döngün sana bebek getirsin inşallah

utopya canım araştırma yapılıyordu ya zaten son histeroskopiydi gerisi herşey çok iyiydi. Oda makine yüzünden histeroskopi olamadım ama bebeğim geldi benim için önemli oılan oydu. Problem yoktu bebeklerde :2:
iyi o zaman canım sıkıntı yokmuş çok şükür
rahim filmi serüvenini biliyorum, varmış bir hayır işte çok şükür yaa

tamam canım yeter zaten bu kadar uzaklık bana
bende çok özledim sizleri zatennnn
yumurtlama dönemi de bitti dün itibariyle artık şimdi takviye olsun diye perşembe ve cumartesi de son kez yaparız bu ayı kapatırız sonra canım.
inşallah bu ay gelir benim nazlı velet
gelmese de canı sağ olsun
ben daha çalışmalara başlayalı üç ay oldu farzediyorum.
hem eşimin değerleri yeni düzeldi hem benim yumurtlama günleri çok değişkenmiş onu anladım üç aydır.
şimdi tam zamanında oluyo halvetler eskiden boşa kürek çekmişiz

ben de özledim seniii

kızlar geçenlerde komşularımdan biriyle dertleşiyodum işte 2 düşük yaptığımı söyledim

bana sende sübyan olabilir dedi canım o ne dedim bebek anne rahmine inince 3 harfliler

onu boğup düşmesini sağlıyor dedi o yüzden düşük yapmış olabilirsin dedi ..

annen hiç düşük yaptımı diye sordu anneden geçebiliyomuş .

yok dedim ya kayınvaliden dedi evet o yaptı dedim eşinden sanada geçebilirr dedi

evet kayınvalidemde sübyan varmış onun erkek cocukları hep ölüyomuş dünyaya gelen erkek bebeklerinin birine

1,5 yaşındayken araba çarpmış diğeride 1 aylıkken ağlaya ağlaya vefat etmişler(((..

tek erkek cçocuğu olan eşimi doğduktan sonra hocaya götürmüş korkudan bunada bişe olmasın diye

hoca demişki 18 yaşında başına bir iş gelecek eğer yaşarsa 90 yaşına kadar yaşar demiş

ve inanmıycaksınız ama eşim 18 yaşında apandisti patlamış hastaneye gec gitmişler

doktor 5 dakika daha gec gelseydiniz kurtaramazdık demiş ...

sonuc olarak ben inanıyorum belkide bizde sübyan vardır kızlar oyüzden düşüyodur

güvenilir bi hocaya hamile kaldığımda gidicem o bebek düşmesin diye

kelepçe yapıyomuş ve bebek düşmüyomuş allahın izniyle...

2. düşükten sonra rahimle ilgili yada kan pıhtılaşmasıyla ilgili aRAştırma yapılıyormuş? sebepleri belli mi canım?
bende yeniden hamile kalırsam yine aynı şey olursa diye tedirginim açıkcası..

ayyyyy inşallah gelmez canım yaaaa
bence hemen test yapma canım ya ben beklemenden yanayım.adet olmayınca umut ediyoruz gerçi ama test yapınca çıkmayında daha da kötü oluyoruz
2 gün bekle canım gelmezse o zaman yaparsın yada yarın sabah ateşini ölç canım uyanır uyanmaz yüksek çıkarsa sabah ilk idrarla yap
inşallah çift çizgi çıkar canımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…