kızlar geçenlerde komşularımdan biriyle dertleşiyodum işte 2 düşük yaptığımı söyledim
bana sende sübyan olabilir dedi canım o ne dedim bebek anne rahmine inince 3 harfliler
onu boğup düşmesini sağlıyor dedi o yüzden düşük yapmış olabilirsin dedi ..
annen hiç düşük yaptımı diye sordu anneden geçebiliyomuş .
yok dedim ya kayınvaliden dedi evet o yaptı dedim eşinden sanada geçebilirr dedi
evet kayınvalidemde sübyan varmış onun erkek cocukları hep ölüyomuş dünyaya gelen erkek bebeklerinin birine
1,5 yaşındayken araba çarpmış diğeride 1 aylıkken ağlaya ağlaya vefat etmişler(((..
tek erkek cçocuğu olan eşimi doğduktan sonra hocaya götürmüş korkudan bunada bişe olmasın diye
hoca demişki 18 yaşında başına bir iş gelecek eğer yaşarsa 90 yaşına kadar yaşar demiş
ve inanmıycaksınız ama eşim 18 yaşında apandisti patlamış hastaneye gec gitmişler
doktor 5 dakika daha gec gelseydiniz kurtaramazdık demiş ...
sonuc olarak ben inanıyorum belkide bizde sübyan vardır kızlar oyüzden düşüyodur
güvenilir bi hocaya hamile kaldığımda gidicem o bebek düşmesin diye
kelepçe yapıyomuş ve bebek düşmüyomuş allahın izniyle...
kızlar geçenlerde komşularımdan biriyle dertleşiyodum işte 2 düşük yaptığımı söyledim
bana sende sübyan olabilir dedi canım o ne dedim bebek anne rahmine inince 3 harfliler
yok dedim ya kayınvaliden dedi evet o yaptı dedim eşinden sanada geçebilirr dedi
evet kayınvalidemde sübyan varmış onun erkek cocukları hep ölüyomuş dünyaya gelen erkek bebeklerinin birine
1,5 yaşındayken araba çarpmış diğeride 1 aylıkken ağlaya ağlaya vefat etmişler(((..
tek erkek cçocuğu olan eşimi doğduktan sonra hocaya götürmüş korkudan bunada bişe olmasın diye
hoca demişki 18 yaşında başına bir iş gelecek eğer yaşarsa 90 yaşına kadar yaşar demiş
ve inanmıycaksınız ama eşim 18 yaşında apandisti patlamış hastaneye gec gitmişler
sonuc olarak ben inanıyorum belkide bizde sübyan vardır kızlar oyüzden düşüyodur
tamam canım yeter zaten bu kadar uzaklık bana
bende çok özledim sizleri zatennnn
yumurtlama dönemi de bitti dün itibariyle artık şimdi takviye olsun diye perşembe ve cumartesi de son kez yaparız bu ayı kapatırız sonra canım.
inşallah bu ay gelir benim nazlı velet
gelmese de canı sağ olsun
ben daha çalışmalara başlayalı üç ay oldu farzediyorum.
hem eşimin değerleri yeni düzeldi hem benim yumurtlama günleri çok değişkenmiş onu anladım üç aydır.
şimdi tam zamanında oluyo halvetler eskiden boşa kürek çekmişiz
canım benide 10 şubata yazabilirsin eşimin doğum gününe ins olmazda ona ilk hediyem bu olurkızlar listeyi pek düzenleyemiyorum
meg de yoğun malum
listede adet olanlar varsa söyler misiniz sileyim?
bir de sizden ricam biz yokken yeni batını söyleyen olursa not alsanız olur mu?
meg ya da ben gelince söylersiniz ekleriz
takip edemiyorum artık
OCAK AYI LİSTESİ
yoluzun ----------1 ocak
rumuzyok-----------1 ocak
_figen_-----------1 ocak
gulnevam---------3 ocak
haticeeeeee-------4 ocak
ozlemdmr-----------5 ocak
BLUEmoon2009--------7 ocak
hevin----------7 ocak
glikozym01-----7 ocak
ceyllan---------------8 ocak
aysunsedat ---------- 8 ocak
syncmaster----------9 ocak
hulyaemrah-----------9 ocak
megan17 ---------- 10 ocak
hevuk-------------10 ocak
KristaLBebeK----------10 ocak
KetenPrenses---------10 ocak
MoonRiver----------10 ocak
eminemine -----------11 ocak
yesil33--------------11 ocak
a_d -------------11 ocak
firdevs27--------12 ocak
duygucaa------------13 ocak
moon83-----------13 ocak
gonce-----------13 ocak
esraik---------14 ocak
yummyny--------16 ocak
lotusdream--------17 ocak
PeriMeri------------??
ksel--------------18 ocak
damlapal---------19 ocak
gulum2011-------20 ocak
azra2424 -----------21 ocak
sivatan ----------21 ocak
hilal19 -----------22 ocak
kar522----------24 ocak
cennetkokulum91--------25 ocak
umutege16 -----------25 ocak
gulbebek ----------25 ocak
alminem--------25 ocak
elibeses----------26 ocak
reyhan8585--------27 ocak
Julietta ---------- 28 ocak
meg--------------29 ocak
aybice----------30 ocak
ŞUBAT AYI LİSTESİ
aysunayy--------5 şubat
Brownim---------10 şubat
ben de özledim seniii
canım benide 10 şubata yazabilirsin eşimin doğum gününe ins olmazda ona ilk hediyem bu olur
canım benide 10 şubata yazabilirsin eşimin doğum gününe ins olmazda ona ilk hediyem bu olur
Canim anneannem ve anneme okudum yazdigini, annem var oldugunu dusunuyor ama birbirine gecmiyormus. Anneannem cok bilgidir var diyor ama kisiden kisiye gecmiyor dedi..
canım benim yaaaa
bende beni özleyinde yazmamıştım zatennnnn
bende çok özledim sizleri ama hep takip ediyorum yazmasam da
megle ikimiz firar etmişiz oda kendini alışverişe vermiş benim gibi
bende haftasonu alışverişe verdim kendime yeni yeni ciciler aldım her ay bebeğe yatırım yapıyordum bu ay kendime yaptım vallahi
bebişin ve sen güle güle kullanın canım bebiş arabasını ama ben dolabı görmedim bir daha yüklermisin resmi baktım geçmişe ama bulamadım...
listeyede ben yardım ederim canım bildiren olursa not alırım merak etme
bat listesi vardıya oraya eklense daha iyi olur takibi burdan konuların içinden bulmak zor gerçekten
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...kadaslar-buyrun-sohbetequot-liste-topigi.html
bu listeye Abone olun kızlarr..
bende biliyorum canım bunu bizim oralarda da var benim bir tanıdığın 4 sene olmamış sonra hocaya gitmiş süpyan var demişler hoca okumuş falan sonra hamile kalmış.sadece düşük için değil bu canım hamile kalamamaya da sebep oluyormuş.ben yaza kadar beklileyimde yazın da benim yengem köye gidince baktıracak bana.kızlar geçenlerde komşularımdan biriyle dertleşiyodum işte 2 düşük yaptığımı söyledim
analadım canım inşallah gelir bebişin bu ay ammmiiiiinnn
bende yeni yeni anlıyorum yumurtlama günlerini felan 10 yıldır hiç birşey bilmiyomuşum bunu öğrendim ama maşşallah bizim topik herşeyi öğretti bana
ekledim canım
inşallahh
Canim Moonriver hamile listeden cikarabilitsin..
kendisi yakin arkadasim burayada yazmisti sanirim..
selam kızlarrr kaçgündür uğrayamıyorum o kadar yoğunum ki işlerim bir türlü bitmiyor.Hülyacım bu araa yani şu 2 gündür aklıma geldin içimde bu ay hamiş kalacakmışsın gibi bir his var ama anlayamadım bende yazını okudum sanırım yumurtlama gününmüş gariptir iş yaparken b ile gözümün önüne UMUTEGE yAZISI GELİYOR.hAYIRLISI aLLAHTAN İNŞALLAH bu ay OLUR kuzummm:)
evet canım bende duydum beni de götürceklerdi ama henüz kısmet olmadı ,
hazır aklıma gelmişken yengemi arıyayım o götürecekti beni ..
ben inanıyorum bu olaya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?