Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar ben gidip kendime kahvaltı hazırlayayım belim çok ağrıyo bu aradahayırdır inşallah

günaydın kızlar puffy testinde poğaçalarda süper gözüküyorlar allah size sağlık sıhhat versin cnm
kızlar trt de ayhan ercan var hamile kalamayan bayanlar için tarif vercek az sonra
sen dinle canım sonra bize aktar olur mu ben işteyim çünkü
canım teşekkürler darısı başınıza inşallah.

Herkesten gebiş avatarı istiyorum Ben çok şımarık oldum bugün ya

canım benim yaaaaa o kadar sevindim kiiii anlatamam
kız birilerine makum oluyo bu hamilelik hep ya bak seni de ben gördüm rüyamda
kızlar birinizde beni görün rüyanızdaaaaaaaa

kızlarrr sizlere de günaydınnlarrr. ben de bugün evdeyim. sabah sağlık ocağına gittim. kan verdim hormon testleri falan yapılacakmış. 12 de de kociş gelecek beraber kontrole gideceğiz. inşallah her şey yolundadır.

canım korkmayın hemi bebekleriniz sizinle ve herşey yolunda bebişini görünce için rahat eder bugünn

Ben de vereyim bir tarif. Bir paket margarin( oda sıcaklığında) ama ben bazen vaktim yoksa eritiyorum ama öyle daha çok çıkıyor iki tepsi kadar. 1 su bardağı yoğurt, yarım çay bardağı sıvıyağ, 3 yumurta( 2 yumurtanın beyazı içine sarılar ayrılacak.) aldığı kadar un (yumuşak ama ele yapışmayan bir hamur olacak), tuz, kabartma tozu. Margarin, sıvıyağ, yoğurt, yumıurta, 2 yumurtanın beyazı ve bir yumurtanın tamamı katılır çırpılır tuz katılır, sonra un yavaş yavaş ilave edilir, kabartma tozu konur yoğrulur 10 dk dinlendirilir sonra ceviz büyüklüğünde parçalar koparılır elle az yuvarlak açılır içine peyaz peynir, maydonoz karımı konur ve iki uç birleştirilir kenarları kapatılır. Ayrılan iki yumurtanın sarısı çırpılır biraz yağ ilave edilir sürülür çörek otu serpilip fırına verilir 20-25 dk pişer.

canım benim yaaaaa o kadar sevindim kiiii anlatamam
kız birilerine makum oluyo bu hamilelik hep ya bak seni de ben gördüm rüyamda
kızlar birinizde beni görün rüyanızdaaaaaaaa

canım benim mesajınıda aldım. Çok mutlu oldum. Beni görümcem geçen hafta gördü ama cidden o ne görse olur. Ona haber verdim şaşırmadım dedi neden dedim ben biliyodum dedi. Yani ben nasıl olduda bu kadar beklettim test yapmadım bilmiyorum. Çok belirtim vardı ama pskolojik dedim hep.
Pazar gnü göğüslerim yemyeşildi o zamana biraz huylanmıştım bide ben gündüz uyuyamayan ben pazar günü son ses tv açıkken uyumuştum. Tabi umursamamıştım. Hatta bu aya hazırlanıyodum

günaydın kızlarrrrr. gerçi ben hala kendimi açamadım.kaloriferde yanmıyo iş yerinde bugün dondummmm. elektrik sobasıyla ısınmaya çalışıyorum

puffy bu arada seni çok tebrik ederim canım. allah kucağına almayı nasip etsin arkadaşım.

puffy bu arada seni çok tebrik ederim canım. allah kucağına almayı nasip etsin arkadaşım.

akşamda yazmışın canım çok teşekkür ederim. Herkesi tek alıntı yapamadım belki 50 tane tebrik vardı çünkü
En kısa zamanda topikcene inşallah

meraba canlarım karşınızda bi adet kırmızı kart yiyip oyun dışı olan genç bi kadın var

puffy tebrik ederim
allah tamamına erdirsin

eşinde problem var mıydı canım
test yapmış mıydı hiç

ayy süper tesadüf olmuş gerçekten canım. Allah gönlünüze göre vermiş. İçine doğmuş eşinin. Hadi darısı başımıza artık. Ben şimdilik sadece keçiboynuzu kürünü yapıyorum eşim kilo almak istemediği için vitamin içmek istemiyor. Ovulayın siparişi de verdik sabah yeniden benim de nedense içime bebeğim beni de bekletmeyecek gibi doğuyor ama tabi öyle umduğum için de öyle geliyor olabilir bana.

günaydın kızlar puffy testinde poğaçalarda süper gözüküyorlar allah size sağlık sıhhat versin cnm
kızlar trt de ayhan ercan var hamile kalamayan bayanlar için tarif vercek az sonra

ay canım işteyim sen dinle de yaz buraya canım ya neler diyece bakalım. Mutlaka bildiğimiz, uyguladığımız şeylerdendir ne de olsa yapmadığımız yok bizim ama değişik birşey de olabilir.

benim de eşim görmüştü ama hiç yüz görmüyorum demişti 1 ay kadar öncee görmüş ilk defa yüzünü görmüş çok güzeldi dedi. Hadi İnşallah dedim bende. Benim anlayacağım birkaç belirtim var reglime yakın olan belirtiler hiç şaşmaz onlar olmazsa gebeyim derim.

puffy tebrik ederim
allah tamamına erdirsin

eşinde problem var mıydı canım
test yapmış mıydı hiç
Canım aslında %11 hızlı %46 yavaş ileri haraketli vardı doktorlar iyi demişti. Ben hayıt hapı kullandım bu ay sadece

Canım yani eşimden 4 yılda böyle bişey hiç görmemiştim, ilk oldu ve denk geldi. Bir sürü belirti içinden hepsini pskolojik demiştim. Değilmiş. her ay gününden önce kırk kere test yapardım bu sefer kıllık yaptım test yapmıycam demiştim
Bu arada gün farkından dolayı 5 hafta gözüküyor benim sıpa

canım siz ferda pozisyonu mu denediniz bu ay
biz bu ay hep öyle yaptık dün itibariyla da bizim çalışmalar bitti sayılır
şimdi iki günde bir olacak

ne kadar umutsuz şeyler yazıyordun ohh artık kurtuldun sıkıntıdan canım,allah kucagına almayı nasip etsin
puffy peki toplam sperm degeri ne kadardı hatırlıyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…