çok sevindim senin de mucizen geldi. Allah bebeleri sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inş. cnm
sen dinle canım sonra bize aktar olur mu ben işteyim çünkügünaydın kızlar puffy testinde poğaçalarda süper gözüküyorlar allah size sağlık sıhhat versin cnm
kızlar trt de ayhan ercan var hamile kalamayan bayanlar için tarif vercek az sonra
canım teşekkürler darısı başınıza inşallah.
Herkesten gebiş avatarı istiyorumBen çok şımarık oldum bugün ya
kızlarrr sizlere de günaydınnlarrr.ben de bugün evdeyim. sabah sağlık ocağına gittim. kan verdim hormon testleri falan yapılacakmış. 12 de de kociş gelecek beraber kontrole gideceğiz. inşallah her şey yolundadır.
canım benim yaaaaa o kadar sevindim kiiii anlatamam
kız birilerine makum oluyo bu hamilelik hep ya bak seni de ben gördüm rüyamda
kızlar birinizde beni görün rüyanızdaaaaaaaa
puffy bu arada seni çok tebrik ederim canım. allah kucağına almayı nasip etsin arkadaşım.
canım korkmayın hemi bebekleriniz sizinle ve herşey yolunda bebişini görünce için rahat eder bugünn
ajanda bakıyorum zaten ona neler yazıcam.
İlginç bir şey oldu akşam, ben testi yapıcağımı eşime falan söylemedim tabi başka kimseyede, eşim bana dediki sana süprizim var, bende ona dedim benimde sana süprizim var diye.
Ben patik örmüştüm bebeğime, onun için testi koydum. Üzerinede ben anneme annem sana emanet baba yazdım. Kalpli bir kutunun içine koydum oda bebek patiği almış ve paketletmiş
Aynı anda açtık ve şok olduksanki sözleşmiş gibi.
Ama o bana ta gündüzden bellimi olur belki 9 ay hiç hasta olmazsın demişti gülmüştüm.
Bu arada eşimin gizliden içtiği ilaç ginseng li bişey miş.
günaydın kızlar puffy testinde poğaçalarda süper gözüküyorlar allah size sağlık sıhhat versin cnm
kızlar trt de ayhan ercan var hamile kalamayan bayanlar için tarif vercek az sonra
canım benim mesajınıda aldım. Çok mutlu oldum. Beni görümcem geçen hafta gördü ama cidden o ne görse olur. Ona haber verdim şaşırmadım dedi neden dedim ben biliyodum dedi. Yani ben nasıl olduda bu kadar beklettim test yapmadım bilmiyorum. Çok belirtim vardı ama pskolojik dedim hep.
Pazar gnü göğüslerim yemyeşildi o zamana biraz huylanmıştım bide ben gündüz uyuyamayan ben pazar günü son ses tv açıkken uyumuştum. Tabi umursamamıştım. Hatta bu aya hazırlanıyodum
meraba canlarım karşınızda bi adet kırmızı kart yiyip oyun dışı olan genç bi kadın var
canım benim mesajınıda aldım. Çok mutlu oldum. Beni görümcem geçen hafta gördü ama cidden o ne görse olur. Ona haber verdim şaşırmadım dedi neden dedim ben biliyodum dedi. Yani ben nasıl olduda bu kadar beklettim test yapmadım bilmiyorum. Çok belirtim vardı ama pskolojik dedim hep.
Pazar gnü göğüslerim yemyeşildi o zamana biraz huylanmıştım bide ben gündüz uyuyamayan ben pazar günü son ses tv açıkken uyumuştum. Tabi umursamamıştım. Hatta bu aya hazırlanıyodum[/QUOTE
görümcenin gördüğünü söylemiştin canım bak demekki gerçekten malum oluyormuş yaaa
ben de pazar günü gördüm seni canım hiç alakasız bir gün yani hani yazışmış falan olsak bilinç altı diyecem ama zaten hafta sonu giremedim bu aralarda yoğunum biraz pek giremiyorum yani demekki hayırlara çıkacakmış canım...bak iyiki makinada bozukmuş canım ya herşeyde bir hayır vardır bebişin geleceği için demekki allah istemedi çekilmeni.
sağlıkla gelsin inşallah bebişin
avatarınada bayıldım bu arada maşallahhh
Canım aslında %11 hızlı %46 yavaş ileri haraketli vardı doktorlar iyi demişti. Ben hayıt hapı kullandım bu ay sadecepuffy tebrik ederim
allah tamamına erdirsin
eşinde problem var mıydı canım
test yapmış mıydı hiç
ayy süper tesadüf olmuş gerçekten canım. Allah gönlünüze göre vermiş. İçine doğmuş eşinin. Hadi darısı başımıza artık. Ben şimdilik sadece keçiboynuzu kürünü yapıyorum eşim kilo almak istemediği için vitamin içmek istemiyor. Ovulayın siparişi de verdik sabah yeniden benim de nedense içime bebeğim beni de bekletmeyecek gibi doğuyor ama tabi öyle umduğum için de öyle geliyor olabilir bana.
benim de eşim görmüştü ama hiç yüz görmüyorum demişti 1 ay kadar öncee görmüş ilk defa yüzünü görmüş çok güzeldi dedi. Hadi İnşallah dedim bende. Benim anlayacağım birkaç belirtim var reglime yakın olan belirtiler hiç şaşmaz onlar olmazsa gebeyim derim.
sağol cnm benim. insan ister istemez acaba diyor. inşallah size de nasip olur bu tatlı telaşlar.
Canım aslında %11 hızlı %46 yavaş ileri haraketli vardı doktorlar iyi demişti. Ben hayıt hapı kullandım bu ay sadece
Canım yani eşimden 4 yılda böyle bişey hiç görmemiştim, ilk oldu ve denk geldi. Bir sürü belirti içinden hepsini pskolojik demiştim. Değilmiş. her ay gününden önce kırk kere test yapardım bu sefer kıllık yaptım test yapmıycam demiştim
Bu arada gün farkından dolayı 5 hafta gözüküyor benim sıpa
Canım aslında %11 hızlı %46 yavaş ileri haraketli vardı doktorlar iyi demişti. Ben hayıt hapı kullandım bu ay sadece
Canım yani eşimden 4 yılda böyle bişey hiç görmemiştim, ilk oldu ve denk geldi. Bir sürü belirti içinden hepsini pskolojik demiştim. Değilmiş. her ay gününden önce kırk kere test yapardım bu sefer kıllık yaptım test yapmıycam demiştim
Bu arada gün farkından dolayı 5 hafta gözüküyor benim sıpa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?