canım siz ferda pozisyonu mu denediniz bu ay
biz bu ay hep öyle yaptık dün itibariyla da bizim çalışmalar bitti sayılır
şimdi iki günde bir olacak
ne kadar umutsuz şeyler yazıyordun ohh artık kurtuldun sıkıntıdan canım,allah kucagına almayı nasip etsin
puffy peki toplam sperm degeri ne kadardı hatırlıyor musun
pufffiiyy canım tekrar hayırlı uğurlu olsun ba dün nekadar ümitsizdin ama bak geldi meleğin ALLAH analı babalıu büyütsün canımm maşşallah gebelerimizeeeGünaydın canlarım. Benim uğur meleklerim
Sağlık ocağında kan verdim. Sonucu yarın alıcakmışız ama ben probelme olcağını sanmıyorum. Testin fotoyuda eklyim size, hatta bide gece yaptığım poğaçalarıda eklemek istiyorum. Gerçi evde unuttum hepsini ama olsun
sen dinle canım sonra bize aktar olur mu ben işteyim çünkü
canım benim yaaaaa o kadar sevindim kiiii anlatamam
kız birilerine makum oluyo bu hamilelik hep ya bak seni de ben gördüm rüyamda
kızlar birinizde beni görün rüyanızdaaaaaaaa
puffy tebrikler tebrikler tebrikler. harika bir gebelik süreci seni bekliyor. sen bunu o kadar beklemişsinki şimdi doyasıya tadını çıkar. Bıcır bıcır dobiş dobiş bebeğinle de hergün bol bol konuşmayı ihmal etme annesi.
Bende haftaya vereceğim gibi müjdeli haberi. Hadi hayırlısı
canım benim ya olsun. ben düşük sperm sayısıyla ve 0 ileri hareketle oyuna bile katılamıyorum :)))
120000 di sanırım canım hareketsiz %3 dü sadece. Akşam bakarım sonuca sana yazarım canım yanımda değil şimdi ama sayımız iyiydi bizim aslında değerlede iyiydi ama sadece ileri hızlı %11 di gerisi iyidi
allahın taktirine boyun eğmekten başka çare yok bitanem mutluyum yinede
rabbim ne zamn bebiş sahibi olacağımızı daha iyi bilir..
belkide bizim anneliğe en çok nezamn yatkın olduğumuzu görünce bizi bu duyguyla tattıracak inşallah..
tatlım burdaki bazı arkadaşlardada aynı sorun var canım kürlerle filan hamiş kaldıklarına şahit oldum ben
bilmiyorum sorununu yazdınmı bitanem buraya belki yardımcı olurlar
canım aslında demiştim ya bu ay bebek için yapmadık. Ben internnetten bir uygulama bulmuştun sex pozisyon diye. Teldeydi program. bakıyoduk canımız nasıl istiyosa öyle yapıyoduk yani
Bu ay öyle bir karar almıştım bebek hiç aklımda yoktu cidden sdece hayıt hapı kullandım yumurtlama günlerime kadar.
canım ya senin eskiden nickin neydi ben seni düşünüyorum kimdi kimdi diyeeekızlarrr sizlere de günaydınnlarrr.ben de bugün evdeyim. sabah sağlık ocağına gittim. kan verdim hormon testleri falan yapılacakmış. 12 de de kociş gelecek beraber kontrole gideceğiz. inşallah her şey yolundadır.
puffy123 kullanıcısından alıntı
ajanda bakıyorum zaten ona neler yazıcam.
İlginç bir şey oldu akşam, ben testi yapıcağımı eşime falan söylemedim tabi başka kimseyede, eşim bana dediki sana süprizim var, bende ona dedim benimde sana süprizim var diye.
Ben patik örmüştüm bebeğime, onun için testi koydum. Üzerinede ben anneme annem sana emanet baba yazdım. Kalpli bir kutunun içine koydum oda bebek patiği almış ve paketletmiş
Aynı anda açtık ve şok olduk sanki sözleşmiş gibi.
Ama o bana ta gündüzden bellimi olur belki 9 ay hiç hasta olmazsın demişti gülmüştüm.
Bu arada eşimin gizliden içtiği ilaç ginseng li bişey miş.
pufffiiyy canım tekrar hayırlı uğurlu olsun ba dün nekadar ümitsizdin ama bak geldi meleğin ALLAH analı babalıu büyütsün canımm maşşallah gebelerimizeee
hıııhhhh küstüm ben sananerelerdesin sen gelmez oldun
canım ben dün tebrik etmiştim yine ediyim canım rabbim sağlıkla kucagına almayıda nasip etsin
bitanem benm canımın içi taze anne bebişine iyi bak .
canım idrar testini burada paylaşsana
selamlar herkese
puffy canım Allah analı babalı büyümesini nasip etsin inşallah
gözün aydın çok sevindiim inan
listeye eklicem de kaçıncı deneme ayınızdı?
meraba canlarım karşınızda bi adet kırmızı kart yiyip oyun dışı olan genç bi kadın var
AY tüylerim diken diken oldu ne güzell yaaa
valla puffycim çok heveslendim bende bugün nedense :26:
Değerlerinde güzel cıkıcak inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?