Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben hazırlanayım artık kociş gelir. trt1 deki programda faydalı bilgiler var gerçekten. kontrolden dönüşte girerim yine. görüşmek üzereeee

canım siz ferda pozisyonu mu denediniz bu ay
biz bu ay hep öyle yaptık dün itibariyla da bizim çalışmalar bitti sayılır
şimdi iki günde bir olacak

canım aslında demiştim ya bu ay bebek için yapmadık. Ben internnetten bir uygulama bulmuştun sex pozisyon diye. Teldeydi program. bakıyoduk canımız nasıl istiyosa öyle yapıyoduk yani
Bu ay öyle bir karar almıştım bebek hiç aklımda yoktu cidden sdece hayıt hapı kullandım yumurtlama günlerime kadar.

puffy tebrikler tebrikler tebrikler. harika bir gebelik süreci seni bekliyor. sen bunu o kadar beklemişsinki şimdi doyasıya tadını çıkar. Bıcır bıcır dobiş dobiş bebeğinle de hergün bol bol konuşmayı ihmal etme annesi.

Bende haftaya vereceğim gibi müjdeli haberi. Hadi hayırlısı

ne kadar umutsuz şeyler yazıyordun ohh artık kurtuldun sıkıntıdan canım,allah kucagına almayı nasip etsin
puffy peki toplam sperm degeri ne kadardı hatırlıyor musun

120000 di sanırım canım hareketsiz %3 dü sadece. Akşam bakarım sonuca sana yazarım canım yanımda değil şimdi ama sayımız iyiydi bizim aslında değerlede iyiydi ama sadece ileri hızlı %11 di gerisi iyidi

pufffiiyy canım tekrar hayırlı uğurlu olsun ba dün nekadar ümitsizdin ama bak geldi meleğin ALLAH analı babalıu büyütsün canımm maşşallah gebelerimizeee

hıııhhhh küstüm ben sana nerelerdesin sen gelmez oldun

inşallah canım tez zamanda güzel haberler alalım herkesden. Ben onunla konuşmaktan 3 saatlik uykuyla duruyorum

canım benim ya olsun. ben düşük sperm sayısıyla ve 0 ileri hareketle oyuna bile katılamıyorum :)))

allahın taktirine boyun eğmekten başka çare yok bitanem mutluyum yinede

rabbim ne zamn bebiş sahibi olacağımızı daha iyi bilir..

belkide bizim anneliğe en çok nezamn yatkın olduğumuzu görünce bizi bu duyguyla tattıracak inşallah..

tatlım burdaki bazı arkadaşlardada aynı sorun var canım kürlerle filan hamiş kaldıklarına şahit oldum ben

bilmiyorum sorununu yazdınmı bitanem buraya belki yardımcı olurlar

sağ ol canım
tekrar tekrar tebrik ediyorum

canım benim nasılsın
geçende beni sormuşsun merak etme buralardayım ama çok fazla yazamıyorum hem işler yoğun hemde ben biraz kendimi dinlemek istedim bu ay ama güzel haberleri alınca dayanamıyorum yazmadan bugünde puffy ye çok sevindimmmmmmm
arka plandan takip ediyorum sizleri yani

yazdım canım tabiki yardımcı oldu arkadaşlar. keçiboynuzu kürü yapıyorum eşime. hayırlısı bakalım. bi değişiklik olmazsa tüp bebek deneyeceğiz heralde

demekki senin boşvermiş olman gerekiyormuş canım bak halvet için halvet olunca geldi bebeğin seninde

canım ben dün tebrik etmiştim yine ediyim canım rabbim sağlıkla kucagına almayıda nasip etsin

bitanem benm canımın içi taze anne bebişine iyi bak .

canım idrar testini burada paylaşsana

selamlar herkese
puffy canım Allah analı babalı büyümesini nasip etsin inşallah
gözün aydın çok sevindiim inan

listeye eklicem de kaçıncı deneme ayınızdı?

canım ya senin eskiden nickin neydi ben seni düşünüyorum kimdi kimdi diyeee

AY tüylerim diken diken oldu ne güzell yaaa
valla puffycim çok heveslendim bende bugün nedense :26:
Değerlerinde güzel cıkıcak inşallahhh

küsme bana canım yaaaaa
ben çok seviyorum sizleri
ama işte bu ay böyle olsun dedim birazda
hem bu rejim işi iyice sardı beni bebiş fikrini unutuyorum bazen
belki böyle gelir benimde bebeğim
sen test yaptın mı canımmmm

canım ben dün tebrik etmiştim yine ediyim canım rabbim sağlıkla kucagına almayıda nasip etsin

bitanem benm canımın içi taze anne bebişine iyi bak .

canım idrar testini burada paylaşsana

canım hepsini okudum çok çok teşekkürler. Gelen kırmızıya hiç üzülme son kırmızın olsun inşallah.
Eki Görüntüle 324446

selamlar herkese
puffy canım Allah analı babalı büyümesini nasip etsin inşallah
gözün aydın çok sevindiim inan

listeye eklicem de kaçıncı deneme ayınızdı?

Canım yani hayıt kullandım denem ayı olarak 4 yıl 2 ay yani 50.ayda oluyor
Senden allah razı olsun o hayıtı sayende öğrendim

gercekten cok sevindim cnm yazilarini okurken acaba bende bi gun boyle seyler hissedip yazarmiyim diye dusundium :85: ALLLAH gonlune gore versin saglikli hayirli uzun omurlu olur insallah tekrar tebrik ederim cnmmmmm darisi bize ins.

AY tüylerim diken diken oldu ne güzell yaaa
valla puffycim çok heveslendim bende bugün nedense :26:
Değerlerinde güzel cıkıcak inşallahhh

canım çok sağol darısı başına inşallah bende değer yüksek çıkcak diye inanıyorum. Çünkü hesaplamada 5+2 gözüküyor.Zatn günüm 6 gün geçiyor
05/12/2011 de oldum en son reglimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…