Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar ya ben çok kötüyüm bayılcak gibiyim gözlerim kapanıyo kolum kalkmıyo sabah kahvaltımı ettim reçel bal yumurta fln yedim sonra fındık ve pekmez yedim banamısın demedi doktorumu aramayı düşünüyorum bi fikri yada çözümü olan varmı

Gördüm bebeğim herkesi tek tek alıntı yapamadım. Bu ay sırf halvet için halvet oldu ve hayıt içtim.

aaa puffyyymm sendemi hamişsinnnnnnnnnİnanmıyorummm Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallhhhhhhh

evet canım, rabbim önce çok sabredip bekleyenlere sonrada herkese nasip etsin inşallah

süpersiniz yaa gizli gizli bebiş yaptınız hee valla alemsiniz heheh..
helal olsun
kız içimde garip bişi oldu valla böyle bi heyecan yaptım bana noluyosaa.

canım çok fazla mağazada yok
gerçi burda biyerde buldum ama siparişi verdikten sonraydı gidip bakmadık
travel sistem olandan alırsan onda böyle bir sorun yoktur heralde
biz ayrı ayrı aldık
ben sıkıntı etmiyorum da eşim sinir oldu oynamasına
zaten 6 ay kullanıcak onu
arabası çok güzel ama

inşallah canım
hepinizi eklemek için sabırsızlanıyorum

sağol kuzumm bende denemeyi düşünüyorumm şuuu doktor kontrolunu atlatayımm bende kesinlikle kullanıcamm bitanem tşkler
canım eczaneden hapını alabilirsin ismi agnucaston
veya aktardan tohumunu alıp kaynatabilirsin
veya aktardan suyunu alıp içiebilirsin

[

canım şimdi aklıma geldi bizim batlarımız aynıydı
sizin çalışmalar ne durumda inşallah ikimiz birlikte veririz güzel haberi canımmmm

üşütmüş olmalısın canım
bence yat dinlen
ben de dün böyleydim ama bugün biraz iyiyim
bu 5 gün rapor iyi geldi bana valla

evet kuzucumm haklısın sabısübyan diyolarmışş çok şaşırdımm duyduğumda yaa yürü git dedim eltime ne alaka valla dedi doktor ablama dedi diyo 3 kere düşükten sonra okunmuş hamile kalmış 2 çocuğu oldu 3. hamile şuan bendede 2 kere oldu testlerde çıkıyo doktorlar idrar testlerine güven olmuyo diyolar ama değil aslında neden ben 8 ay boyunca yüzlerce test yaptım silik şöyle gölgesini bile göremedim atmadım günler sonra bekledim yine hiç birşey çıkmadıda bu 2 dir çıkıyo gebelik hormonunu taşımasak çıkarmı mümkün değil halk arasında sessiz düşükk diyolarmışş hamile kalıyosun dölleniyo ama rahime yerleşemiyo işte sebepleride ortada bizim aslında araştırmalarımız olmasa bilmesek adetimiz gecikti diyoruz oysaki gebelikten gecikiyo ve kanamayla dışarı atıyo bebeğimm aslı budur bana göre kuzucumm

hayıtı nerden bulabilirim kızlar bende isterem elma gbi hayıtlaran bende isterem kiraz hayıtlardan ...bide nezamn kullanılacagını ..bende hap kullanmak istiyorum

tamam canım çok tşk ediyorum bebeğimmm bir gidip görüneyim doktora dönüştede ilaçları alırken alırız başlarımmm inş sorunda çıkmaz bakalım artık hayırlısı olsun kuzum

üşütmüş olmalısın canım
bence yat dinlen
ben de dün böyleydim ama bugün biraz iyiyim
bu 5 gün rapor iyi geldi bana valla

cnm böyle elim ayağım tutmuyo dün 10 da yattım sabah 10.30 da kalktım çokta uyudum ama anlamadım ben bu işi halim olsa doktora gitcem vallla

anladımm bebeğimmm benimde adetlerim düzensiz 2 ayı buluyo kullanıyım bende o zaman belki düzene girer kuzucumm tşk ediyorummm hayatım
Canım ne demek bencede kullan benimde 2 ayı buluyordu 28.gün başladı şok oldum resmenn

Hülyacım bende çok özledim inann bu ara pek uğrayamıyorum son sınavlar ve dosya hazırlıyorum.Ttatilim güzel geçti çok şükür bebek fikrinide bu ay kafamdan sildim psikolojim hormonlarımı etkilemesin diye o düşünceden uzak durmaya çalışıyorum günümü bile bilmeden ovülasyon testi yaptım sanırım 2gün önce koyuya yakındı dün silikleşmişti sadece dün halvet oldu elektrikler gitti ben karanlıktan korkarım aklım elektiriklerdeydi o iş oldu bittii amaa ödüm patladı karanlıktaaaa korka korka halvetmi olur bee2gündürde aklıma geldinnn inşallah bu ayy hamiş kalırsın sendee

inşş canım düzene girer bebek olmuyo stresi ayrı adet olamama ayrı hiç değilse düzenli adet olsam bende ona göre hesabımı bilip çalışmaları sürdürücem biilemiyosunki hala daha adet olmadım ben aralık 23 de omam gerekiyodu yok ilaç alıyorum söktürücü yine yok bakalım son 4 günümm gelermi gelmezmi görücez balımmmmmmmmmmmm:18:

hehe bende canım 10. sıra benim bat 26 ocak gerçi bakalımm nolcaZZZ

a-aa hilalcimm hayırdır inşallahhh

Allah elbet muradımızı verecek ama ne zaman....şu an ne kullanıyorsun.gerçi deneme tahtası gibiyiz.bu olmadı dur diğeri derken her ay strese giriyorum.

ben bu ay hayıt hapı kullanıyorum kürtajdan sonra 3. ayım kendime 3 ay süre vermiştim
gerçi biz bu tembellikle kaç 3 aylar geçiririz bilmiyorum ama
hayıta güveniyorum çok
belirsiz infertilite olunca nerden hangi ilacın iyi geleceğini bilemiyoruz kiii
sende kullan bence eger kullanmadıysan.
ben bi yan etkisini görmedim şimdilik... bakalım ay sonu cıkıcak ortaya
3ay onu da düzenli kullanmak lazım bazı ark. lar 4. ayında filan hamile kaldılar hayıtla.. şans kısmet kader diyelim..
doktoru filan bıraktım zateen amaaann olacagı zaman oluyooo

tatlım hem tıbben hem dinen tüm imkanları kullanmak lazım rabbim bize her fırsatı veriyo değerlendirmek bize kalmış ..benm anlamadığım doktormu demiş ablana sübyan olduğunu canım doktorlar pek inanmazlar da böyle şeylere ...ne demiş acaba merak ettim baak etkili bişe olsa gerek ...canım güven olmasa testlere daha ilk yaptığından itibaren yanlış çıkardı durdu durduda şimdimi yanlış cıkıyo...canım showu acsana i .s aracoglu hep bizim kürlerden bahsediyo

2011 En Çok Ses Getirmiş Topik
2011 En Faydalı-Bilgilendirici Topik

**********************************************************************************************************************************

Hakkımızda Hayırlısı Olsun İnşallah...

OCAK AYI LİSTESİ

yoluzun ----------1 ocak
rumuzyok-----------1 ocak
_figen_-----------1 ocak
gulnevam---------3 ocak
haticeeeeee-------4 ocak
tweety_yteewt --------6 ocak
BLUEmoon2009--------7 ocak
ceyllan---------------8 ocak
aysunsedat ---------- 8 ocak
syncmaster----------9 ocak
hulyaemrah-----------9 ocak
megan17 ---------- 10 ocak
hevuk-------------10 ocak
KristaLBebeK----------10 ocak
KetenPrenses---------10 ocak
eminemine -----------11 ocak
yesil33--------------11 ocak
a_d -------------11 ocak
firdevs27--------12 ocak
duygucaa------------13 ocak
moon83-----------13 ocak
gonce-----------13 ocak
esraik---------14 ocak
yummyny--------16 ocak
lotusdream--------17 ocak
PeriMeri------------??
ksel--------------18 ocak
damlapal---------19 ocak
gulum2011-------20 ocak
berceste_-----------20 ocak
azra2424 -----------21 ocak
sivatan ----------21 ocak
hilal19 -----------22 ocak
kar522----------24 ocak
cennetkokulum91--------25 ocak
umutege16 -----------25 ocak
gulbebek ----------25 ocak
alminem--------25 ocak
elibeses----------26 ocak
reyhan8585--------27 ocak
Julietta ---------- 28 ocak
meg--------------29 ocak
aybice----------30 ocak

ŞUBAT AYI LİSTESİ

aysunayy--------5 şubat
ozlemdmr-----------5 şubat
Brownim---------10 şubat
hevin----------??
glikozym01-----??

HAMİLELERİMİZ

1*nurdansalim/ hoşgeldin bebek
2*bilginkız/ hoşgeldin bebek
3*ata35/ hoşgeldin bebek
4*filorinda/ hoşgeldin bebek
5*gunesIM84/ hoşgeldin bebek
6*esens/ hoşgeldin bebek
7*DERin83/ hoşgeldin bebek
8*sfy84/ hoşgeldin bebek
9*imporatogrly/ hoşgeldin bebek
10*isolde/ hoşgeldin bebek
11*NiceGrl/ hoşgeldin bebek
12*dalgali/ hoşgeldin bebek
13*yapicio/ hoşgeldin bebek
14*Luckyincident/ hoşgeldin bebek
15*Cigsel2010/ hoşgeldin bebek
16*pancem / hoşgeldin bebek
17*tgull / hoşgeldin bebek
18*vyeliz / hoşgeldin bebek
19*missaltin hoşgeldin bebek
20*aryam/ hoşgeldin bebek
21*mehoo/ hoşgeldin bebek
22*zeynepmeynep/ hoşgeldin bebek
23*mfalcon/ hoşgeldin bebek
24*ciceimboceim/ hoşgeldin bebek
25*dilkgnay/ hoşgeldin bebek
26*hbysci/ hoşgeldin bebek
27*bulayse/ hoşgeldin bebek
28*sina_nisa/ hoşgeldin bebek
29*serapp27/ hoşgeldin bebek
30*AskMelegi/ hoşgeldin bebek
31*Nilla/ hoşgeldin bebek
32*behiye_abg/ hoşgeldin bebek
33*peluscuk35/ hoşgeldin bebek
34*nisanur_2007/ hoşgeldin bebek
35*byzg/ hoşgeldin bebek
36*LLADYBIRD/ hoşgeldin bebek
37*ber_eN/ hoşgeldin bebek
38*miray_172/ hoşgeldin bebek
39*MrsPink35/ hoşgeldin bebek
40*ferdat85/ hoşgeldin bebek
41*GamzeMesut/ hoşgeldin bebek
42*avseq/ hoşgeldin bebek
43*88prenses22/ hoşgeldin bebek
44*balelam/ hoşgeldin bebek
45*minzuhar/ hoşgeldin bebek
46*medusa/ hoşgeldin bebek
47*kelebeketkileri/ hoşgeldin bebek
48*buba/ hoşgeldin bebek
49*kader65/ hoşgeldin bebek
50*utkueslem/ hoşgeldin bebek
51*didemss25/ hoşgeldin bebek
52*luxxor/ hoşgeldin bebek
53*nurdansr/ hoşgeldin bebek
54*nagi_han82/ hoşgeldin bebek
55*ztar/ hoşgeldin bebek
56*Aydur/ hoşgeldin bebek
57*dhc83/ hoşgeldin bebek
58*semser_88/ hoşgeldin bebek
59*zammbak/ hoşgeldin bebek
60*bilgedeniz/ hoşgeldin bebek
61*ASEMB/ hoşgeldin bebek
62*sewdammm/ hoşgeldin bebek
63*beksu/ hoşgeldin bebek
64*haykolik/ hoşgeldin bebek
65*psk85/ hoşgeldin bebek
66*ebus81/ hoşgeldin bebek
67*elisizmit/ hoşgeldin bebek
68*biblo01/ hoşgeldin bebek
69*d_lake/ hoşgeldin bebek
70*Tkale/ hoşgeldin bebek
71*Kathrine/ hoşgeldin bebek
72*sertap888/ hoşgeldin bebek
73*ildailda/ hoşgeldin bebek
74*efsaneee/ hoşgeldin bebek
75*puffy123/ hoşgeldin bebek
76*MoonRiver/ hoşgeldin bebek

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...kadaslar-buyrun-sohbetequot-liste-topigi.html

hayıtı nerden bulabilirim kızlar bende isterem elma gbi hayıtlaran bende isterem kiraz hayıtlardan ...bide nezamn kullanılacagını ..bende hap kullanmak istiyorum
agnugaston adı kuzummmm dene bakalım
[

canım şimdi aklıma geldi bizim batlarımız aynıydı
sizin çalışmalar ne durumda inşallah ikimiz birlikte veririz güzel haberi canımmmm

AAA evet batlarımız da aynıydı çalışmalar karışık gidiyorpek takip edemedim ama bilmiyorumm belkide tutar ben bu arada acayip bir rüya gördüm hayırrr olsunn birinin 2 yaşlarında erkek çocuğu varmış komşumun evindeyim sonra kendi evime geliyorum kapılardan geçiyorum yatak odamın kenarında bir koltuk varmış ordaa ufak 2 -3 yaşlarında bir erkek bebek uyuyorduu ben şaşırmışım uyuyor iyi deyip üstünü örttüm kenarındada sinekler çiftleşiyordu:44:Bende dedimki şu sinekleri öldüreyim çocuğu rahatsız etmesinler(o bebek benim çocuğummuş)sinekleri öldürmeden uyanıverdim....:44::44:

merhaba ben bundan 3 ay once miyom ameliyatı oldum bakalım şimdi ne olacak

kızlar bu akşam hocaya gidicem sübyan okutmak için ay çok heyecanlı ne dicek bakalımmm

evet haklısınn bebeğimm açtımm şimdi şhow tv kuzumm evet doktor demiş sabısübyan demişş pek inanmazlar ama demişş iştee hatta hamile kalmadanmı ne okunmuş ablası onu tam bilmiyorum ama okunduktan sonra sağlıkla gelmişler dünyaya canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…