canımm benimm ben dünde yazmıştımmm ama görmedinn galiba çok tebrikk ediyorum testinide gördümm baya kırmızı çıkmış hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin rabbim bitanem gerçekten çok sevindimmm belirtileri varmıydı nasıl oldu anlatabilirmisinn kuzum
aaa puffyyymm sendemi hamişsinnnnnnnnn İnanmıyorummm Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallhhhhhhh
dün eşim dediki o kadar test yaptırdık boşuna dedi.
dedim boşa değil ordaki değerlerime göre bir arkadaşım bana bu ilacı verdi. Onu içtim senden gizli dedim.
O da bana cüzdanından çıkarttı, bende senden gizli ilişki olcağı gün bunları içtim dediBen hayıtın mucizesine inanıyorum
canım çok fazla mağazada yokhoşgeldin canım benim ya çok özledim ben seni
sende benim gibi ne zamandır uğramıyorsun topiğe tatil iyi gelmiş sana okudum canım bu enerjiylede inşallah bu ay gelir bebek.
güzel düşüncelerin için çok sağ ol canımmmm inşallah bu ay gelir bakalım canım ama bende ferda pozisyonına çok güveniyorum bakalım bu ay umutluyum bende ilda gibi hamileyim deyip deyip durursam belki bende hamile kalırımmm
anladım canım ama şimdi siz netten verdiniz ya siparşi kontrol etme imkanın olmadı galiba aklımda bulunsun benim de ama ben alırsam mutlaka mağzadan deneyipte alırım canım.
ama kullanış olarak çok iyi kemerde takıcaksınız sende yanında olacaksın zaten güvende olur bebişin için rahat etmezse eğer sabitlerden alırsınız bir tane canım canın sağ olsun bebişin herşey feda olsun onlara yerim ben senin oğluşunun popsunu
maşallahhhhhhhhhhh
bende eklenicem oraya hayıtla hamile diyeee
canım eczaneden hapını alabilirsin ismi agnucastonsağol kuzumm bende denemeyi düşünüyorumm şuuu doktor kontrolunu atlatayımm bende kesinlikle kullanıcamm bitanem tşkler
elfcim hayıt harika birşey ben tohumunu içemedim hapına başladım normalde düzensiz adet görürdüm 50günü bile bulurdu hayıt içmeye başladım 10gün falan içmiştim 28.gün adet gördüm ve yumurtam kendi kendine oluştu..Hamile kalmayı kolaylaştırıyor bütün hormonları düzene sokuyormuş.Denemekte fayda var bence..
kızlar ya ben çok kötüyüm bayılcak gibiyim gözlerim kapanıyo kolum kalkmıyo sabah kahvaltımı ettim reçel bal yumurta fln yedim sonra fındık ve pekmez yedim banamısın demedi doktorumu aramayı düşünüyorum bi fikri yada çözümü olan varmı
tatlım yapılabilecek tek şey gebe kalındığında güvenilir bir hocaya gitmek sonuçta bizim ilk gebeliğimz değilki daha önce düşük yaptık dimi belkide bundan dolayı düşüyodur yavrucaklarımız
canım çok fazla mağazada yok
gerçi burda biyerde buldum ama siparişi verdikten sonraydı gidip bakmadık
travel sistem olandan alırsan onda böyle bir sorun yoktur heralde
biz ayrı ayrı aldık
ben sıkıntı etmiyorum da eşim sinir oldu oynamasına
zaten 6 ay kullanıcak onu
arabası çok güzel ama
inşallah canım
hepinizi eklemek için sabırsızlanıyorum
canım eczaneden hapını alabilirsin ismi agnucaston
veya aktardan tohumunu alıp kaynatabilirsin
veya aktardan suyunu alıp içiebilirsin
üşütmüş olmalısın canım
bence yat dinlen
ben de dün böyleydim ama bugün biraz iyiyim
bu 5 gün rapor iyi geldi bana valla
Canım ne demek bencede kullan benimde 2 ayı buluyordu 28.gün başladı şok oldum resmennanladımm bebeğimmm benimde adetlerim düzensiz 2 ayı buluyo kullanıyım bende o zaman belki düzene girer kuzucumm tşk ediyorummm hayatım
hoşgeldin canım benim ya çok özledim ben seni
sende benim gibi ne zamandır uğramıyorsun topiğe tatil iyi gelmiş sana okudum canım bu enerjiylede inşallah bu ay gelir bebek.
güzel düşüncelerin için çok sağ ol canımmmm inşallah bu ay gelir bakalım canım ama bende ferda pozisyonına çok güveniyorum bakalım bu ay umutluyum bende ilda gibi hamileyim deyip deyip durursam belki bende hamile kalırımmm
anladım canım ama şimdi siz netten verdiniz ya siparşi kontrol etme imkanın olmadı galiba aklımda bulunsun benim de ama ben alırsam mutlaka mağzadan deneyipte alırım canım.
ama kullanış olarak çok iyi kemerde takıcaksınız sende yanında olacaksın zaten güvende olur bebişin için rahat etmezse eğer sabitlerden alırsınız bir tane canım canın sağ olsun bebişin herşey feda olsun onlara yerim ben senin oğluşunun popsunu
maşallahhhhhhhhhhh
canım bende sendenim :95:
Canım ne demek bencede kullan benimde 2 ayı buluyordu 28.gün başladı şok oldum resmenn
Hülyacım bende çok özledim inann bu ara pek uğrayamıyorum son sınavlar ve dosya hazırlıyorum.Ttatilim güzel geçti çok şükür bebek fikrinide bu ay kafamdan sildim psikolojim hormonlarımı etkilemesin diye o düşünceden uzak durmaya çalışıyorum günümü bile bilmeden ovülasyon testi yaptım sanırım 2gün önce koyuya yakındı dün silikleşmişti sadece dün halvet oldu elektrikler gitti ben karanlıktan korkarım aklım elektiriklerdeydi o iş oldu bittii amaa ödüm patladı karanlıktaaaa korka korka halvetmi olur bee2gündürde aklıma geldinnn inşallah bu ayy hamiş kalırsın sendee
hoşgeldin canım benim ya çok özledim ben seni
maşallahhhhhhhhhhh
kızlar ya ben çok kötüyüm bayılcak gibiyim gözlerim kapanıyo kolum kalkmıyo sabah kahvaltımı ettim reçel bal yumurta fln yedim sonra fındık ve pekmez yedim banamısın demedi doktorumu aramayı düşünüyorum bi fikri yada çözümü olan varmı
Allah elbet muradımızı verecek ama ne zaman....şu an ne kullanıyorsun.gerçi deneme tahtası gibiyiz.bu olmadı dur diğeri derken her ay strese giriyorum.
evet kuzucumm haklısın sabısübyan diyolarmışş çok şaşırdımm duyduğumda yaa yürü git dedim eltime ne alaka valla dedi doktor ablama dedi diyo 3 kere düşükten sonra okunmuş hamile kalmış 2 çocuğu oldu 3. hamile şuan bendede 2 kere oldu testlerde çıkıyo doktorlar idrar testlerine güven olmuyo diyolar ama değil aslında neden ben 8 ay boyunca yüzlerce test yaptım silik şöyle gölgesini bile göremedim atmadım günler sonra bekledim yine hiç birşey çıkmadıda bu 2 dir çıkıyo gebelik hormonunu taşımasak çıkarmı mümkün değil halk arasında sessiz düşükk diyolarmışş hamile kalıyosun dölleniyo ama rahime yerleşemiyo işte sebepleride ortada bizim aslında araştırmalarımız olmasa bilmesek adetimiz gecikti diyoruz oysaki gebelikten gecikiyo ve kanamayla dışarı atıyo bebeğimm aslı budur bana göre kuzucumm
agnugaston adı kuzummmm dene bakalımhayıtı nerden bulabilirim kızlar bende isterem elma gbi hayıtlaran bende isterem kiraz hayıtlardan ...bide nezamn kullanılacagını ..bende hap kullanmak istiyorum
[
canım şimdi aklıma geldi bizim batlarımız aynıydı
sizin çalışmalar ne durumda inşallah ikimiz birlikte veririz güzel haberi canımmmm
hehe bende canım 10. sıra benimbat 26 ocak gerçi bakalımm nolcaZZZ
a-aa hilalcimm hayırdır inşallahhh
ben bu ay hayıt hapı kullanıyorum kürtajdan sonra 3. ayım kendime 3 ay süre vermiştim
gerçi biz bu tembellikle kaç 3 aylar geçiririz bilmiyorum ama
hayıta güveniyorum çok
belirsiz infertilite olunca nerden hangi ilacın iyi geleceğini bilemiyoruz kiii
sende kullan bence eger kullanmadıysan.
ben bi yan etkisini görmedim şimdilik... bakalım ay sonu cıkıcak ortaya
3ay onu da düzenli kullanmak lazım bazı ark. lar 4. ayında filan hamile kaldılar hayıtla.. şans kısmet kader diyelim..
doktoru filan bıraktım zateen amaaann olacagı zaman oluyooo
tatlım hem tıbben hem dinen tüm imkanları kullanmak lazım rabbim bize her fırsatı veriyo değerlendirmek bize kalmış ..benm anlamadığım doktormu demiş ablana sübyan olduğunu canım doktorlar pek inanmazlar da böyle şeylere ...ne demiş acaba merak ettim baak etkili bişe olsa gerek ...canım güven olmasa testlere daha ilk yaptığından itibaren yanlış çıkardı durdu durduda şimdimi yanlış cıkıyo...canım showu acsana i .s aracoglu hep bizim kürlerden bahsediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?