Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

elf canım hangi hapı kullanıyorsun bendede aynıydı bittikten 3 gün sonra adetim gelirdii

kızlar ya bilmiyorum noluyo bişeyler daha yiycem bakalım geçicekmi başım dönüyo gözlerim kararıyo elim ayağım tutmuyo resmen hayr olsun

[video=youtube;NgiRbO9GOq4]http://www.youtube.com/watch?v=NgiRbO9GOq4[/video]

babası da bebeğinin güvende olmasını istiyor tabiyki canım
iade edemiyormusunuz peki yada değişim yapabilirsin
eğer seninde içine sinmediyse değiştir canım sonuçta dünyanın parasını veriyorsun

aynı zamanda yumurtalamışız canım ben geçen ay 17-18.ci gülerde yumurtlamıştım dedim 14 gün bi yapayı kıpkırmızı çıktı diğer akşamda kırmızı çıktı 4 gündür de halvet vardı canım.inşallah tutturmuşuzdur bakalım batı bekleyip görücez canım
sen de umutsuz olma canım bu bebeklerin nasıl geleceği belli olmuyo seninkide karanlık bir gecede yola çıkmıştır inşallah

kızlar ya bilmiyorum noluyo bişeyler daha yiycem bakalım geçicekmi başım dönüyo gözlerim kararıyo elim ayağım tutmuyo resmen hayr olsun
hilalımm acaba hamilemisin normal değil bu durumm yaniii iştahın açılmış batın ne zaman kuzummm:44::44::44:

tatlım bebişmi geliooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo yoksa hadi ins batın nezamn dı senin bakim

hilalımm acaba hamilemisin normal değil bu durumm yaniii iştahın açılmış batın ne zaman kuzummm:44::44::44:

tatlım bebişmi geliooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo yoksa hadi ins batın nezamn dı senin bakim

kızlar geçen aya kadar ben hep 30 günde bir olurdum çokta düzenliydi geçen ay 26 sında olmam gerekirken 22 sinde oldum bu ayda 22 sinde bekliyorum rahat 10 gün var bende anladım ne bu bide ilaç kullanıyorum ben bu ay ama kaçıncı hapı alıyorum baştan beri olmadı böyle bişey

hadi bakalım hayırlısı olsun o zaman bebeğim inşvardır bebişinn hayırlısı ne ise o olsun kuzucumm

meggggggggggggg ben çok kötüyüm bayılcak gibi hissediyorum tansiyonumu ölçtüm 8 e 7kimsemde yok eşim geliyim mi diyo biraz daha bekliyim bakalım geçicekmi

lalala hilalcimm bu ay çok bereketli canım valla sende hamileysen hiç şaşırmıcam vallahiiiiii heyecan bastı bana ayyyy

canım hakkında hayırlı olsun ins en yakın zamanda hamiş kalırsın
inşallah hepimiz kalalım yaaa duaların gücüne bitkilerin dogal tedavi edici özelliğine çok inanıyorum
Allahım onları bize vesile kılsın inşallah saglıklı olsun bebişlerimizzz

[video=youtube;NgiRbO9GOq4]http://www.youtube.com/watch?v=NgiRbO9GOq4[/video]

meg valla geldin hemencicik hürremi yapıştırın hee
bu akşam evde yanlızım yatcam izlicem valla
heyecanlanmaya başladı dizi de...

bu arada senle ilglii son durumları okudum
bu ara seninde iyi olmadıgını gördüm benden geçti çok şükür napalım arada oluyo böyle şeyler işte...

hadi hayırlısı hülyacım nasip ederse rabbim inşallah bu ay hamişizzz

beraber oturuz 10. koltuğa canım sorun değil ben paylaşırım seninle koltuğumu
hayırlara çıksın inşallah canım rüyannnn oğluşun yola çıkmıştır inşallah belki ona vesiledir bu rüya
sineklerde bebek yapmaya çalışıyordur belki iyi öldürmeden uyanmışn canımmm
kızlar bu akşam hocaya gidicem sübyan okutmak için ay çok heyecanlı ne dicek bakalımmm

hadi hayırlı olsun canım:18::18::18: yarın gelince anlat bize

canım bizdemi hayıta başlasak ildacan hapmı kullanıyordu yoksa tohumunumu???

hilalcım umutlandırmak gibi olmasın ama bende adetten 10 gün önce belirtiler başlamıştııı

şimdilik sığarız dimi senin bat ne zamandı?

canım bizdemi hayıta başlasak ildacan hapmı kullanıyordu yoksa tohumunumu???

canım genelde hepimiz hapını kullanıyoruz ama ildayı bilmiyorum

Canimmm subyan olayina inaniyorum bendede varmis bende gidicem o yuzden korkutuyolarmis beni ama sukur bu dusmedi zaten ben oncedende gorurdum bisiyleri git isallah iyi bi hocaya denk gelirsin hersey iyi olur

kızlar ben doktorumu arıycam müsaitse giyinip çıkıcam ayyy inş .kötü bi şey yoktur yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…