inşş canım düzene girer bebek olmuyo stresi ayrı adet olamama ayrı hiç değilse düzenli adet olsam bende ona göre hesabımı bilip çalışmaları sürdürücem biilemiyosunki hala daha adet olmadım ben aralık 23 de omam gerekiyodu yok ilaç alıyorum söktürücü yine yok bakalım son 4 günümm gelermi gelmezmi görücez balımmmmmmmmmmmm:18:
git bakalım kuzucumm ne diyecek bizlerede anlat olurmu canım :18:kızlar bu akşam hocaya gidicem sübyan okutmak için ay çok heyecanlı ne dicek bakalımmm
kızlar bu akşam hocaya gidicem sübyan okutmak için ay çok heyecanlı ne dicek bakalımmm
babası da bebeğinin güvende olmasını istiyor tabiyki canımcanım çok fazla mağazada yok
gerçi burda biyerde buldum ama siparişi verdikten sonraydı gidip bakmadık
travel sistem olandan alırsan onda böyle bir sorun yoktur heralde
biz ayrı ayrı aldık
ben sıkıntı etmiyorum da eşim sinir oldu oynamasına
zaten 6 ay kullanıcak onu
arabası çok güzel ama
inşallah canım
hepinizi eklemek için sabırsızlanıyorum
canım eczaneden hapını alabilirsin ismi agnucaston
veya aktardan tohumunu alıp kaynatabilirsin
veya aktardan suyunu alıp içiebilirsin
Canım ne demek bencede kullan benimde 2 ayı buluyordu 28.gün başladı şok oldum resmenn
Hülyacım bende çok özledim inann bu ara pek uğrayamıyorum son sınavlar ve dosya hazırlıyorum.Ttatilim güzel geçti çok şükür bebek fikrinide bu ay kafamdan sildim psikolojim hormonlarımı etkilemesin diye o düşünceden uzak durmaya çalışıyorum günümü bile bilmeden ovülasyon testi yaptım sanırım 2gün önce koyuya yakındı dün silikleşmişti sadece dün halvet oldu elektrikler gitti ben karanlıktan korkarım aklım elektiriklerdeydi o iş oldu bittii amaa ödüm patladı karanlıktaaaa korka korka halvetmi olur bee2gündürde aklıma geldinnn inşallah bu ayy hamiş kalırsın sendee
hilalımm acaba hamilemisin normal değil bu durumm yaniii iştahın açılmış batın ne zaman kuzummm:44::44::44:kızlar ya bilmiyorum noluyo bişeyler daha yiycem bakalım geçicekmi başım dönüyo gözlerim kararıyo elim ayağım tutmuyo resmen hayr olsun
kızlar ya bilmiyorum noluyo bişeyler daha yiycem bakalım geçicekmi başım dönüyo gözlerim kararıyo elim ayağım tutmuyo resmen hayr olsun
merhaba ben bundan 3 ay once miyom ameliyatı oldum bakalım şimdi ne olacak
hilalımm acaba hamilemisin normal değil bu durumm yaniii iştahın açılmış batın ne zaman kuzummm:44::44::44:
tatlım bebişmi geliooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo yoksa hadi ins batın nezamn dı senin bakim
kızlar geçen aya kadar ben hep 30 günde bir olurdum çokta düzenliydi geçen ay 26 sında olmam gerekirken 22 sinde oldum bu ayda 22 sinde bekliyorum rahat 10 gün var bende anladım ne bu bide ilaç kullanıyorum ben bu ay ama kaçıncı hapı alıyorum baştan beri olmadı böyle bişey
lalala hilalcimm bu ay çok bereketli canım valla sende hamileysen hiç şaşırmıcam vallahiiiiii heyecan bastı bana ayyyykızlar ya bilmiyorum noluyo bişeyler daha yiycem bakalım geçicekmi başım dönüyo gözlerim kararıyo elim ayağım tutmuyo resmen hayr olsun
inşallah hepimiz kalalım yaaa duaların gücüne bitkilerin dogal tedavi edici özelliğine çok inanıyorumcanım hakkında hayırlı olsun ins en yakın zamanda hamiş kalırsın
[video=youtube;NgiRbO9GOq4]http://www.youtube.com/watch?v=NgiRbO9GOq4[/video]
babası da bebeğinin güvende olmasını istiyor tabiyki canım
iade edemiyormusunuz peki yada değişim yapabilirsin
eğer seninde içine sinmediyse değiştir canım sonuçta dünyanın parasını veriyorsun
aynı zamanda yumurtalamışız canım ben geçen ay 17-18.ci gülerde yumurtlamıştım dedim 14 gün bi yapayı kıpkırmızı çıktı diğer akşamda kırmızı çıktı 4 gündür de halvet vardı canım.inşallah tutturmuşuzdur bakalım batı bekleyip görücez canım
sen de umutsuz olma canım bu bebeklerin nasıl geleceği belli olmuyo seninkide karanlık bir gecede yola çıkmıştır inşallah
hehe bende canım 10. sıra benimbat 26 ocak gerçi bakalımm nolcaZZZ
a-aa hilalcimm hayırdır inşallahhh
ben bu ay hayıt hapı kullanıyorum kürtajdan sonra 3. ayım kendime 3 ay süre vermiştim
gerçi biz bu tembellikle kaç 3 aylar geçiririz bilmiyorum ama
hayıta güveniyorum çok
belirsiz infertilite olunca nerden hangi ilacın iyi geleceğini bilemiyoruz kiii
sende kullan bence eger kullanmadıysan.
ben bi yan etkisini görmedim şimdilik... bakalım ay sonu cıkıcak ortaya
3ay onu da düzenli kullanmak lazım bazı ark. lar 4. ayında filan hamile kaldılar hayıtla.. şans kısmet kader diyelim..
doktoru filan bıraktım zateen amaaann olacagı zaman oluyooo
hayırlara çıksın inşallah canım rüyannnn oğluşun yola çıkmıştır inşallah belki ona vesiledir bu rüyaagnugaston adı kuzummmm dene bakalım
AAA evet batlarımız da aynıydı çalışmalar karışık gidiyorpek takip edemedim ama bilmiyorumm belkide tutar ben bu arada acayip bir rüya gördüm hayırrr olsunn birinin 2 yaşlarında erkek çocuğu varmış komşumun evindeyim sonra kendi evime geliyorum kapılardan geçiyorum yatak odamın kenarında bir koltuk varmış ordaa ufak 2 -3 yaşlarında bir erkek bebek uyuyorduu ben şaşırmışım uyuyor iyi deyip üstünü örttüm kenarındada sinekler çiftleşiyordu:44:Bende dedimki şu sinekleri öldüreyim çocuğu rahatsız etmesinler(o bebek benim çocuğummuş)sinekleri öldürmeden uyanıverdim....:44::44:
kızlar bu akşam hocaya gidicem sübyan okutmak için ay çok heyecanlı ne dicek bakalımmm
evet haklısınn bebeğimm açtımm şimdi şhow tv kuzumm evet doktor demiş sabısübyan demişş pek inanmazlar ama demişş iştee hatta hamile kalmadanmı ne okunmuş ablası onu tam bilmiyorum ama okunduktan sonra sağlıkla gelmişler dünyaya canım benim
kızlar geçen aya kadar ben hep 30 günde bir olurdum çokta düzenliydi geçen ay 26 sında olmam gerekirken 22 sinde oldum bu ayda 22 sinde bekliyorum rahat 10 gün var bende anladım ne bu bide ilaç kullanıyorum ben bu ay ama kaçıncı hapı alıyorum baştan beri olmadı böyle bişey
beraber oturuz 10. koltuğa canım sorun değil ben paylaşırım seninle koltuğumu
hayırlara çıksın inşallah canım rüyannnn oğluşun yola çıkmıştır inşallah belki ona vesiledir bu rüya
sineklerde bebek yapmaya çalışıyordur belki iyi öldürmeden uyanmışn canımmm
hadi hayırlı olsun canım:18::18::18: yarın gelince anlat bize
canım bizdemi hayıta başlasak ildacan hapmı kullanıyordu yoksa tohumunumu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?