Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

öldürmeden uyandımmm vallaaa kurtuldular bendennn

hadi hayırlısı hülyacım nasip ederse rabbim inşallah bu ay hamişizzz
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh canımmmm
öldürmeden uyandımmm vallaaa kurtuldular bendennn

şimdilik sığarız dimi senin bat ne zamandı?

canım genelde hepimiz hapını kullanıyoruz ama ildayı bilmiyorum

25 ocak canım
sığarız sığarız biraz şişkolaşınca meg ve ferda bize bir kıyak yapıp daha büyük koltuk verirler herhalde

şimdilik sığarız dimi senin bat ne zamandı?

canım genelde hepimiz hapını kullanıyoruz ama ildayı bilmiyorum

hapı nerden aldın canım ne zaman kullanmaya basladın nezaman bırakılıo biraz fazla soru sordum ama bide bundan deneyelim tatlım cıkmadık candan ümit kesilmez hesabı

Kislar dun dr bana kalsiyum ve magnezyum verdi ama ben 2 kere ictim hepte kusuyorum ilactan sonra napsam biraksam mi ki

topiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

sizi seviyoruuuummmmmm

şimdi annemlere gidiyorum,gelince uğrucam

öpüyorum çoookkkkkkk

valla kuzucumm ben şu doktor kontrolunden sonra kulllanmayıo düşünüyorummm hiç olmadı adeti düzene sokuyomuşş canım bence kullanalım ne dersinn aşkımmmmmm

varım derim bitanem ben araştırmaya basladım bile kızları soru yağmuruna tuttum bıktılar benden:18::18::18:

Canimmm subyan olayina inaniyorum bendede varmis bende gidicem o yuzden korkutuyolarmis beni ama sukur bu dusmedi zaten ben oncedende gorurdum bisiyleri git isallah iyi bi hocaya denk gelirsin hersey iyi olur

benim yengeminde bebeği düşmüş bitane hiç haberim yok gerçi benim düşmedi ama düşük sayılıyor heralde.
o da hocaya gitmiş
bi gidelim bakalım
yeni doğan bebekler de de oluyor. eger bebek çok aglar morarır gibi kızarırsa onda da sübyan oluyo okutulması gerekiyor. haberin olsun.
sübyan oldugu şöyle anlaşılıyormuş bizlerde;
durup dururkn hani sıcrama olur yada uykuda birden sıcrayarak uyanırsın yada rüyanda bi yerden düşer gibi olursa o zaman sübyan oldugu anlaşılıyormuş
hakketen bana oluyo :26:

topiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

sizi seviyoruuuummmmmm

şimdi annemlere gidiyorum,gelince uğrucam

öpüyorum çoookkkkkkk

bizde seni seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz megimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm görüşürüzzzzzzz öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kuzumm vallaha bendede oluyo uykudan sıçrıyorum birden uyanıyorumm yüksekten düşüyorummmmmm:44::44::44::44:

Canimmm subyan olayina inaniyorum bendede varmis bende gidicem o yuzden korkutuyolarmis beni ama sukur bu dusmedi zaten ben oncedende gorurdum bisiyleri git isallah iyi bi hocaya denk gelirsin hersey iyi olur

gamzem memleketlim benm eger sendede varsa fazla gec kalama bitanem güvenilir bi hocaya en yakın zamanda git bitanem snraya bırakma .ben bebiş 2 aylık olsun giderim demiştim ama gidemeden düşmüştü seni korkutmak istemem ama varsa git

hapı nerden aldın canım ne zaman kullanmaya basladın nezaman bırakılıo biraz fazla soru sordum ama bide bundan deneyelim tatlım cıkmadık candan ümit kesilmez hesabı
hapı herhangibir eczaneden direk aldım
agnucostan adı. 9-10 tl bişey.
adetin 3. günü başlanıyormuş ama ben adetin ilk günü başladım
adetten 1 hafta önce filan bırakırım ne olur ne olmaz...
Eğer olmazsa bişey yine adetin ilk günü yada 2-3 . günü başlarım

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh canımmmm

25 ocak canım
sığarız sığarız biraz şişkolaşınca meg ve ferda bize bir kıyak yapıp daha büyük koltuk verirler herhalde

aA benimd 25 iydi gerci ben ne olur ne olmaz 26 sı dedim bazen 1-2 gün ileri gidiyo benim...
ama kesin kararılyım adetten 2-3 gün geçmeden test yapmıcam bu ay..
geçen ay çıldırmış gibiydim resmen yaa
çok kızdım kendimee

yokk kuzucumm bıkmaz onlarr hiçç bıkarlarmı şekerimmm bakalımm bende düşünüyorumm gideyimde doktora canımbenim

tatlım 4 gününmü kaldı senin benm kardeşiminde 5 aydır olmuyodu dr gitti bi ilac verdi 10 hap varmış içinde ilac bitince bi olduki sıorma 5 ayın acısını cıkardı sular seller gbi oldu ..hapın bitsin sende olursun canım

slm arkadaşlar.bana akıl verin yaaa.benim reglim geçeli 6 gün oldu.dün sabah test yaptım testte önce pozitif çıktı sonra birden silindi falan kafam karıştı nasıl oluyo dedim bikaç gün daha bekliyimmi napim :44::44::44::44::44::44::44:

İşler yoğun ama bende hiç derman yok bugün. yastık görsem yastığa beş kala uyuyacapım resmen.
bata kaldı son 3 gün kasıklarda hafif hafif ağrılar. biri beni eve ışınlasın yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…