beraber oturuz 10. koltuğa canım sorun değil ben paylaşırım seninle koltuğumu
hayırlara çıksın inşallah canım rüyannnn oğluşun yola çıkmıştır inşallah belki ona vesiledir bu rüya
sineklerde bebek yapmaya çalışıyordur belki iyi öldürmeden uyanmışn canımmm
hadi hayırlı olsun canım:18::18::18: yarın gelince anlat bize
canım bizdemi hayıta başlasak ildacan hapmı kullanıyordu yoksa tohumunumu???
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh canımmmmhadi hayırlısı hülyacım nasip ederse rabbim inşallah bu ay hamişizzz
öldürmeden uyandımmm vallaaa kurtuldular bendennn
şimdilik sığarız dimisenin bat ne zamandı?
canım genelde hepimiz hapını kullanıyoruz ama ildayı bilmiyorum
şimdilik sığarız dimisenin bat ne zamandı?
canım genelde hepimiz hapını kullanıyoruz ama ildayı bilmiyorum
valla kuzucumm ben şu doktor kontrolunden sonra kulllanmayıo düşünüyorummm hiç olmadı adeti düzene sokuyomuşş canım bence kullanalım ne dersinn aşkımmmmmm
Kislar dun dr bana kalsiyum ve magnezyum verdi ama ben 2 kere ictim hepte kusuyorum ilactan sonra napsam biraksam mi ki
Canimmm subyan olayina inaniyorum bendede varmis bende gidicem o yuzden korkutuyolarmis beni ama sukur bu dusmedi zaten ben oncedende gorurdum bisiyleri git isallah iyi bi hocaya denk gelirsin hersey iyi olur
topiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
sizi seviyoruuuummmmmm
şimdi annemlere gidiyorum,gelince uğrucam
öpüyorum çoookkkkkkk
bende seni seviyorum sevgilim
topiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
sizi seviyoruuuummmmmm
şimdi annemlere gidiyorum,gelince uğrucam
öpüyorum çoookkkkkkk
benim yengeminde bebeği düşmüş bitane hiç haberim yok gerçi benim düşmedi ama düşük sayılıyor heralde.
o da hocaya gitmiş
bi gidelim bakalım
yeni doğan bebekler de de oluyor. eger bebek çok aglar morarır gibi kızarırsa onda da sübyan oluyo okutulması gerekiyor. haberin olsun.
sübyan oldugu şöyle anlaşılıyormuş bizlerde;
durup dururkn hani sıcrama olur yada uykuda birden sıcrayarak uyanırsın yada rüyanda bi yerden düşer gibi olursa o zaman sübyan oldugu anlaşılıyormuş
hakketen bana oluyo :26:
varım derim bitanem ben araştırmaya basladım bile kızları soru yağmuruna tuttum bıktılar benden:18::18::18:
Canimmm subyan olayina inaniyorum bendede varmis bende gidicem o yuzden korkutuyolarmis beni ama sukur bu dusmedi zaten ben oncedende gorurdum bisiyleri git isallah iyi bi hocaya denk gelirsin hersey iyi olur
hapı herhangibir eczaneden direk aldımhapı nerden aldın canım ne zaman kullanmaya basladın nezaman bırakılıo biraz fazla soru sordum ama bide bundan deneyelim tatlım cıkmadık candan ümit kesilmez hesabı
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh canımmmm
25 ocak canım
sığarız sığarız biraz şişkolaşınca meg ve ferda bize bir kıyak yapıp daha büyük koltuk verirler herhalde
kızlar hayıtla hamile kalanların sayısı 9a çıkmış
BEN 10. OLABİLİMİYİM ACABAA
yokk kuzucumm bıkmaz onlarr hiçç bıkarlarmı şekerimmm bakalımm bende düşünüyorumm gideyimde doktora canımbenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?