Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bence testi tekrarla bekleme daha fazla

evet canım sanırım bendede öyle bir patlama olucak gibi hissdeiyorum ama benimde adet sancım felakaet ilça lamdan geçiremiyorum 4-5 tane alıyorum bu seferde kesiyo kanamayı sorun çok yani gülüm benim

hayıtı nerden bulabilirim kızlar bende isterem elma gbi hayıtlaran bende isterem kiraz hayıtlardan ...bide nezamn kullanılacagını ..bende hap kullanmak istiyorum
canım elibeses yazmış
adetin 2-3. günü başlanıyor
adete 1 hafta 10 gün kala da bırak
eczaneden bulabilirsin ismi agnucaston

cnm böyle elim ayağım tutmuyo dün 10 da yattım sabah 10.30 da kalktım çokta uyudum ama anlamadım ben bu işi halim olsa doktora gitcem vallla
geçmiş olsun canım
git bakalım bi doktora ne dicek

iade edebilirz değiştirebiliriz de
ama bizim arabaya özel bişey değil
ben ayrı ayrı aldığımdan öyle oldu
benim için hiç sorun değil
ya bilsem de bundan alırdım yine, çünkü emsalleri çok pahalı
zaten ilk 2-3 ay zor çıkarız dışarı
kalan 3 ayda da idare eder bizi ya değiştirmeye gerek yok gibi
canım bizdemi hayıta başlasak ildacan hapmı kullanıyordu yoksa tohumunumu???
ilda hapını kullandı canım

Kislar dun dr bana kalsiyum ve magnezyum verdi ama ben 2 kere ictim hepte kusuyorum ilactan sonra napsam biraksam mi ki
canım bırakırsan da doğal yoldan almaya bak
bol peynir süt dereot brokoli falan yersen sıkıntı olmaz heralde
ya da gece iç yat dene bi
kalsiyumla iligli bir tahlil yaptı mı doktor
yoksa öylesine mi verdi

BEN 10. OLABİLİMİYİM ACABAA
tabi ki canım
10. koltuğa talip çok ama sıkıştırırız

ok bebem not aldım aslında şuan adetim alsamda kullansam iyi olcak da şimdi dışarı cıkamam içinden kac hap cıkıyo

bi test daha yapsan?

evet canım sanırım bendede öyle bir patlama olucak gibi hissdeiyorum ama benimde adet sancım felakaet ilça lamdan geçiremiyorum 4-5 tane alıyorum bu seferde kesiyo kanamayı sorun çok yani gülüm benim
canım bu hayıt adet sancısına da iyi geliyormuş

ok bebem not aldım aslında şuan adetim alsamda kullansam iyi olcak da şimdi dışarı cıkamam içinden kac hap cıkıyo
20 hap var canım
aslında alsan iyi olur ama sen bilirsin

bence testi tekrarla bekleme daha fazla
yarın sabah tekrar yapim ozaman.aslında bu ay beklemiyodum laparoskopi yaptırcaktım ona hazırlıyodum kendimi ona adapte olmuştum.acaba başka şey mi bebişmi var böle çok karamsar vaziyetteyim doktorumumu arasam acaba ???

inşallah 10. olursun güzelim. Ben hepimizin hamiş olmasını çok istiyorum.
İnşallah puffyymm valla bende istiyorum inşallah olmayıpta evlat hasretiyle yanan tüm insanlara nasip etsin HAYIRLI EVLATLAR AAAMMMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNN
hadi ol canım ben sıramı savdım ...baka cabuk ol ama heaaaa

evet canım hayırlısı olsun hülyacım inşallah gelecek ay gelir meleğin
inşallah canım ya 10. sıra lütfenn benimmm olsunnn

Bak bitanem zaten laparoskopi için gittiğinde doktor adet olmadığın için kesin kan testi isteyecek. Eğer uygun durumda isen kalk git hastaneye kan testi yaptır. Zaten 6 gün gecikmen olmuş.
Kanda en net sonucu alırsın. Ona görede doktorunla görüşürsün. Şimdi arasanda sana diyeceği bir kan testi yaptırıp gel olur.

topiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

sizi seviyoruuuummmmmm

şimdi annemlere gidiyorum,gelince uğrucam

öpüyorum çoookkkkkkk
bende seni çok seviyorum vede özledim canımmmm
ikimizde kaçağız zaten kaç gündür
kızlar fırça attı bana bende tamam daha yapmam diye söz verdim
hadi sende gel artık

yapma canım ben erken test karşıyım kızalr bana yap diye ısrar ettiklerinde bile en az 4 gün geçince yapıyorum beniö oluyor çünkü geçikmeler
beraber sayıca yani günleri canımmm bitti mi senin yumurtlama günü canım

bi test daha yapsan?

20 hap var canım

gerçektenmi kuzumm o zaman şimdiden başlıyım peki ne zaman başlamalı ne zaman bırakılmalı canım bilmiyorum ben:44::44::44:

sıkışırız biz yaa problem olmaz ben ayaktada giderim yer yoksa eğer

mrb kızlar moralim çok bozuk dr gittim kocaman bir kistim varmış dr herhan patlayabilir dedi dişarı atılıyormuş sanırım yada ameliyat olmam gerebilirmiş anlamadım gitti çok koryom bilgisi olan varmı

Ferda ben agrim yuzunden gittim ultrasona aldi once cok siddetli kasik agrim bicakla oyuyolar sanki kasilma gordu sanirim sadece bebek iyi ama kalsiyum ve magnezyum baslicam dedi ebeme sordum kasilmadan vermistir dedi tahlilide sonra yapti kum dokuyomusum ole soyledi

mrb kızlar moralim çok bozuk dr gittim kocaman bir kistim varmış dr herhan patlayabilir dedi dişarı atılıyormuş sanırım yada ameliyat olmam gerebilirmiş anlamadım gitti çok koryom bilgisi olan varmı

geçmiş olsun canım patlama nasıl oluyo anlamadım hadi ameliyat tamamda tam olarak anlatırmısın netten falan araştıralım kuzucummm:44::44::44::44:

bi test daha yapsan?

20 hap var canım

20 mi ama benimkinde 30 tane var canım 22 23 kullandım gerisi duruyo yanlış birşey kullanmadım umarımm

Kuzucum korkulacak bir durum yok. Sadece kist patlarken ağrın olucak ve o dönem adetin daha yoğun olabilir. İşyerinden arkadaşımında kist varmış patlamış. Apandisitten falan korktular ama sadece kistmiş. O nedenle telaşlanma, o kendi kendini imha edecek. Hayıt kullanırsın sonrasında da olur biter. Bu arkadaşımın 3,5 yaşında da kızı var yani. kist patladığında yeni evliymiş daha. Rahat ol kafana takma. Patlasında gitsin bir an evvel inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…