- 6 Ekim 2011
- 1.998
- 5
- 106
BEN 10. OLABİLİMİYİM ACABAA
slm arkadaşlar.bana akıl verin yaaa.benim reglim geçeli 6 gün oldu.dün sabah test yaptım testte önce pozitif çıktı sonra birden silindi falan kafam karıştı nasıl oluyo dedim bikaç gün daha bekliyimmi napim :44::44::44::44::44::44::44:
tatlım 4 gününmü kaldı senin benm kardeşiminde 5 aydır olmuyodu dr gitti bi ilac verdi 10 hap varmış içinde ilac bitince bi olduki sıorma 5 ayın acısını cıkardı sular seller gbi oldu ..hapın bitsin sende olursun canım
canım elibeses yazmışhayıtı nerden bulabilirim kızlar bende isterem elma gbi hayıtlaran bende isterem kiraz hayıtlardan ...bide nezamn kullanılacagını ..bende hap kullanmak istiyorum
geçmiş olsun canımcnm böyle elim ayağım tutmuyo dün 10 da yattım sabah 10.30 da kalktım çokta uyudum ama anlamadım ben bu işi halim olsa doktora gitcem vallla
iade edebilirz değiştirebiliriz debabası da bebeğinin güvende olmasını istiyor tabiyki canım
iade edemiyormusunuz peki yada değişim yapabilirsin
eğer seninde içine sinmediyse değiştir canım sonuçta dünyanın parasını veriyorsun
aynı zamanda yumurtalamışız canım ben geçen ay 17-18.ci gülerde yumurtlamıştım dedim 14 gün bi yapayı kıpkırmızı çıktı diğer akşamda kırmızı çıktı 4 gündür de halvet vardı canım.inşallah tutturmuşuzdur bakalım batı bekleyip görücez canım
sen de umutsuz olma canım bu bebeklerin nasıl geleceği belli olmuyo seninkide karanlık bir gecede yola çıkmıştır inşallah
ilda hapını kullandı canımcanım bizdemi hayıta başlasak ildacan hapmı kullanıyordu yoksa tohumunumu???
canım bırakırsan da doğal yoldan almaya bakKislar dun dr bana kalsiyum ve magnezyum verdi ama ben 2 kere ictim hepte kusuyorum ilactan sonra napsam biraksam mi ki
tabi ki canımBEN 10. OLABİLİMİYİM ACABAA
inşallah 10. olursun güzelim. Ben hepimizin hamiş olmasını çok istiyorum.
hapı herhangibir eczaneden direk aldım
agnucostan adı. 9-10 tl bişey.
adetin 3. günü başlanıyormuş ama ben adetin ilk günü başladım
adetten 1 hafta önce filan bırakırım ne olur ne olmaz...
Eğer olmazsa bişey yine adetin ilk günü yada 2-3 . günü başlarım
aA benimd 25 iydi gerci ben ne olur ne olmaz 26 sı dedim bazen 1-2 gün ileri gidiyo benim...
ama kesin kararılyım adetten 2-3 gün geçmeden test yapmıcam bu ay..
geçen ay çıldırmış gibiydim resmen yaa
çok kızdım kendimee
bi test daha yapsan?slm arkadaşlar.bana akıl verin yaaa.benim reglim geçeli 6 gün oldu.dün sabah test yaptım testte önce pozitif çıktı sonra birden silindi falan kafam karıştı nasıl oluyo dedim bikaç gün daha bekliyimmi napim :44::44::44::44::44::44::44:
canım bu hayıt adet sancısına da iyi geliyormuşevet canım sanırım bendede öyle bir patlama olucak gibi hissdeiyorum ama benimde adet sancım felakaet ilça lamdan geçiremiyorum 4-5 tane alıyorum bu seferde kesiyo kanamayı sorun çok yani gülüm benim
20 hap var canımok bebem not aldım aslında şuan adetim alsamda kullansam iyi olcak da şimdi dışarı cıkamam içinden kac hap cıkıyo
yarın sabah tekrar yapim ozaman.aslında bu ay beklemiyodum laparoskopi yaptırcaktım ona hazırlıyodum kendimi ona adapte olmuştum.acaba başka şey mi bebişmi var böle çok karamsar vaziyetteyim doktorumumu arasam acaba ???bence testi tekrarla bekleme daha fazla
İnşallah puffyymm valla bende istiyorum inşallah olmayıpta evlat hasretiyle yanan tüm insanlara nasip etsin HAYIRLI EVLATLAR AAAMMMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNinşallah 10. olursun güzelim. Ben hepimizin hamiş olmasını çok istiyorum.
hadi ol canım ben sıramı savdım ...baka cabuk ol ama heaaaa
yarın sabah tekrar yapim ozaman.aslında bu ay beklemiyodum laparoskopi yaptırcaktım ona hazırlıyodum kendimi ona adapte olmuştum.acaba başka şey mi bebişmi var böle çok karamsar vaziyetteyim doktorumumu arasam acaba ???
bende seni çok seviyorum vede özledim canımmmm
topiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
sizi seviyoruuuummmmmm
şimdi annemlere gidiyorum,gelince uğrucam
öpüyorum çoookkkkkkk
hapı herhangibir eczaneden direk aldım
agnucostan adı. 9-10 tl bişey.
adetin 3. günü başlanıyormuş ama ben adetin ilk günü başladım
adetten 1 hafta önce filan bırakırım ne olur ne olmaz...
Eğer olmazsa bişey yine adetin ilk günü yada 2-3 . günü başlarım
aA benimd 25 iydi gerci ben ne olur ne olmaz 26 sı dedim bazen 1-2 gün ileri gidiyo benim...
ama kesin kararılyım adetten 2-3 gün geçmeden test yapmıcam bu ay..
geçen ay çıldırmış gibiydim resmen yaa
çok kızdım kendimee
bi test daha yapsan?
canım bu hayıt adet sancısına da iyi geliyormuş
20 hap var canım
aslında alsan iyi olur ama sen bilirsin
canım elibeses yazmış
adetin 2-3. günü başlanıyor
adete 1 hafta 10 gün kala da bırak
eczaneden bulabilirsin ismi agnucaston
geçmiş olsun canım
git bakalım bi doktora ne dicek
iade edebilirz değiştirebiliriz de
ama bizim arabaya özel bişey değil
ben ayrı ayrı aldığımdan öyle oldu
benim için hiç sorun değil
ya bilsem de bundan alırdım yine, çünkü emsalleri çok pahalı
zaten ilk 2-3 ay zor çıkarız dışarı
kalan 3 ayda da idare eder bizi ya değiştirmeye gerek yok gibi
ilda hapını kullandı canım
canım bırakırsan da doğal yoldan almaya bak
bol peynir süt dereot brokoli falan yersen sıkıntı olmaz heralde
ya da gece iç yat dene bi
kalsiyumla iligli bir tahlil yaptı mı doktor
yoksa öylesine mi verdi
tabi ki canım
10. koltuğa talip çok ama sıkıştırırız
canım elibeses yazmış
adetin 2-3. günü başlanıyor
adete 1 hafta 10 gün kala da bırak
eczaneden bulabilirsin ismi agnucaston
geçmiş olsun canım
git bakalım bi doktora ne dicek
iade edebilirz değiştirebiliriz de
ama bizim arabaya özel bişey değil
ben ayrı ayrı aldığımdan öyle oldu
benim için hiç sorun değil
ya bilsem de bundan alırdım yine, çünkü emsalleri çok pahalı
zaten ilk 2-3 ay zor çıkarız dışarı
kalan 3 ayda da idare eder bizi ya değiştirmeye gerek yok gibi
ilda hapını kullandı canım
canım bırakırsan da doğal yoldan almaya bak
bol peynir süt dereot brokoli falan yersen sıkıntı olmaz heralde
ya da gece iç yat dene bi
kalsiyumla iligli bir tahlil yaptı mı doktor
yoksa öylesine mi verdi
tabi ki canım
10. koltuğa talip çok ama sıkıştırırız
mrb kızlar moralim çok bozuk dr gittim kocaman bir kistim varmış dr herhan patlayabilir dedi dişarı atılıyormuş sanırım yada ameliyat olmam gerebilirmiş anlamadım gitti çok koryom bilgisi olan varmı
bi test daha yapsan?
canım bu hayıt adet sancısına da iyi geliyormuş
20 hap var canım
aslında alsan iyi olur ama sen bilirsin
gerçektenmi kuzumm o zaman şimdiden başlıyım peki ne zaman başlamalı ne zaman bırakılmalı canım bilmiyorum ben:44::44::44:
adetin 2.3. günü başlanıp
adete bir hafta 10 gün kala bırakın canım
mrb kızlar moralim çok bozuk dr gittim kocaman bir kistim varmış dr herhan patlayabilir dedi dişarı atılıyormuş sanırım yada ameliyat olmam gerebilirmiş anlamadım gitti çok koryom bilgisi olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?