Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

heee olurr artıkk kuzucummm herüfe süpürüzz olucakk gerç,i onun için farketmiyor ama olsun değişiklik iyidir dee sen neden yapamıyosunn anlamadımm bebeğimm ne olduki:18::18::18:

hastayım ya tatlım benüm ondan kırmızılar aramızı bozdu kocişle valla pis kırmızılar eeee kaka

herkese çok teşekkürler. Allah hepiniizden razı olsun. Çok mutlu oldum.Sağlık ocağını tekrar aradım. ordan dediler. Ağlıyorum sevinçten
eşim hep ikiz ikiz derdi ikiz bile olabilir diyorum artık

ne zaman gidiyosun doktora
bak kese görülür artık
yarın gitsene ikiz mi tek mi öğreniriz merakımız gider

hepimiz oyleyiz meg.. Allah razi olsun canim benim.. zamana igtiyac var.. hadi hayirlisi bakalim..

Allah sabir versin hepimize.. irade versin.. saol canim..

ztarım canım benim
şimdi gördüm
allah sabır versin inşllh
ne desem boş
allah güç kuvvet versin...en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versın inşllh
her şeyin hayırlısı canım...ilerde olsa daha cok üzülürdün...allah beterinden esirgesin
dua edeceğim sana canım ztarım

canım senin yaşın kaçtı de bakem bii

83 lüyüm kuzum ağustosda 29 a gircüm

inşşş kuzucummm bebek olnana kadar devammm olunca bırakırım artık ne kadr verirsemm bebek hiç olmamazmiş bende yok olurmuşumm artıkk kilo vere vere

Allah korusun kuzum benımm tez zamanda gelir inşallah bebişin cnm benımmm

bende böreğimi verdim fırına ondan geciktim kuzularım

o kadar hızlısınız ki yetişemiyorum her gün yarım saat yada bir saat buluyorum onuda ancak okumakla geçiriyorum...

Kizlar oncomed ne kadar guvenli bilmiyorum ama kirkirmizi cift cizgi cikti agliyorum sevincten
Puffy hayırlı uğurlu olsun inşallah bebişin sağlıkla gelsin kucağınaaaa İNŞALLLAAAAAAAAAAHHHH..

83 lüyüm kuzum ağustosda 29 a gircüm

Allah korusun kuzum benımm tez zamanda gelir inşallah bebişin cnm benımmm

bende böreğimi verdim fırına ondan geciktim kuzularım

niye üzülüyon balım 29 sanki nedir yolun yarısı bile değil

puffyy maşallah cnmcım değerin baya yuksek çıkmıs
kese felen gözükür mutlaka

değerim 3500 küsür devamını dinlemedim bile
olalalaaaaa
vauuvv puffyy 3500 takla atarsın artık

üff dimi kendi düşmesi herseyin dogal olması daha iyi
benim doktorum kendi düşmez dedi mecburen kürtaj dedi..
ve benim ilişki sırasında şu ara çok içlerim acıyo
sanki diyorum yara mı vardır nedir
bi süre daha devam ederse doktora gidicem..
gecen ay gittim sadece idararımda iltihap vardı rahimle ilgili bişey demedi ama .. insan tedirgin oluyo öyle kazıma filan deyince...

aslında söyle acıklıyım 3 düşükten sonra rahimde kis oldugunu farkettiler daha dogrusu hep vardı ama hiç bir dr düsüğü ona baglamıyorddu son gittiğim dr dediki sen bu kis burda oldugu sürece hamile kalamazsın ddi ve laparoskopiyle alıca dedi fakat oyle olmadı cunku kıs yumurtalıga cok yakın oldugu için acmak zorunda kaldılar yanı laporoskopi yapılamadı acık ameliyat oldum dr um 4 ay iyileşmesini bekle ve hamile kalıcaksın dedi bu ay denedık ama maalesef normal gunumen 1 hafta önce renglı oldum yani anlıycagınız beklıyoruz
miyom ameliyatı ne canım biraz bahsetsene?

merhabalar arkadaşlar herkese güzel sohbetler...
meg cim cnm ne yaptın bakmadım uzun zamandır burayada varmı bişiler
kimyasaldan sonra oldumu bişiler...
benim 2.kimyasalım oldu kasım ayında bakalım bu ay ne olcekkk

heee kızzz pardonn unutmuşumm seninkiler gelmişti demüü yokk kuzucumm ne bileyimm açıkçası ne bilmem bile avatar nasıl oluyoki şekerişmmm

heeee ondan yani bitanem kociş zavallısıda bekliyo 4 gözle bitmesini....

kendii profillinde oluyodu canım avatarı değiştir diye istediğin bi resim koyabiliyosun

sağol bitanem inşallah sağlıkla hepimizin kucağı dolsun inş.

merhabalar arkadaşlar herkese güzel sohbetler...
meg cim cnm ne yaptın bakmadım uzun zamandır burayada varmı bişiler
kimyasaldan sonra oldumu bişiler...
benim 2.kimyasalım oldu kasım ayında bakalım bu ay ne olcekkk

mrb hoşgeldin

canım sağlık ocağı gebelik kaydı yapar sadece
yarın gitmene bile gerek yok bence
hadi bakalım ptesiyi iple çekeriz artık

kan sonuçlarımı alıyım canım. Demir tsh fsh kan sayımı vs hepsi yapıldı sonucu alıyımda kuzum lazım olur bundan sonrası için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…