- 6 Ekim 2011
- 1.998
- 5
- 106
heee olurr artıkk kuzucummm herüfe süpürüzz olucakk gerç,i onun için farketmiyor ama olsun değişiklik iyidir dee sen neden yapamıyosunn anlamadımm bebeğimm ne olduki:18::18::18:
herkese çok teşekkürler. Allah hepiniizden razı olsun. Çok mutlu oldum.Sağlık ocağını tekrar aradım. ordan dediler. Ağlıyorum sevinçten
eşim hep ikiz ikiz derdi ikiz bile olabilir diyorum artık
hepimiz oyleyiz meg.. Allah razi olsun canim benim.. zamana igtiyac var.. hadi hayirlisi bakalim..
Allah sabir versin hepimize.. irade versin.. saol canim..
canım senin yaşın kaçtı de bakem bii
inşşş kuzucummm bebek olnana kadar devammm olunca bırakırım artık ne kadr verirsemm bebek hiç olmamazmiş bende yok olurmuşumm artıkk kilo vere vere
ne zaman gidiyosun doktora
bak kese görülür artık
yarın gitsene ikiz mi tek mi öğreniriz merakımız gider
Puffy hayırlı uğurlu olsun inşallah bebişin sağlıkla gelsin kucağınaaaa İNŞALLLAAAAAAAAAAHHHH..Kizlar oncomed ne kadar guvenli bilmiyorum ama kirkirmizi cift cizgi cikti agliyorum sevincten
dun doktora gitmistim kontrole. once dr kalbini dinlemek istedi.. duyamayinca ultrason yaptilar. kalbi atmiyordu. durmus 8. haftada. simdide kanamayi bekliyoruz
83 lüyüm kuzum ağustosda 29 a gircüm
Allah korusun kuzum benımm tez zamanda gelir inşallah bebişin cnm benımmm
bende böreğimi verdim fırına ondan geciktim kuzularım
hastayım ya tatlım benüm ondan kırmızılar aramızı bozdu kocişle valla pis kırmızılar eeee kaka
olalalaaaaadeğerim 3500 küsür devamını dinlemedim bile
vücut kendi atsın diye bekliyorlar carım önce 2. hamileliğe daha erken geçilebilsin diye ne de olsa kürtajda rahim kazınıyor dışarıdan etki ile çünkü kese rahim duvarına yapışık oluyor. Zaten ilk bebeklerini kaybedenlerin ikinciyi sağlıkla doğurma olasılığı çok yüksekmiş yüzde 70
niye üzülüyon balım 29 sanki nedir yolun yarısı bile değil
miyom ameliyatı ne canım biraz bahsetsene?
yarına randevu yoktu canım. Artık pazartesi için alıcam artık. yarın sağlık ocağına gidicem. Orda bakalım nolcak.
heee kızzz pardonn unutmuşumm seninkiler gelmişti demüüyokk kuzucumm ne bileyimm açıkçası ne bilmem bile avatar nasıl oluyoki şekerişmmm
o kadar hızlısınız ki yetişemiyorum her gün yarım saat yada bir saat buluyorum onuda ancak okumakla geçiriyorum...
Puffy hayırlı uğurlu olsun inşallah bebişin sağlıkla gelsin kucağınaaaa İNŞALLLAAAAAAAAAAHHHH..
heeee ondan yani bitanem kociş zavallısıda bekliyo 4 gözle bitmesini....
kendii profillinde oluyodu canım avatarı değiştir diye istediğin bi resim koyabiliyosun
merhabalar arkadaşlar herkese güzel sohbetler...
meg cim cnm ne yaptın bakmadım uzun zamandır burayada varmı bişiler
kimyasaldan sonra oldumu bişiler...
benim 2.kimyasalım oldu kasım ayında bakalım bu ay ne olcekkk
canım sağlık ocağı gebelik kaydı yapar sadece
yarın gitmene bile gerek yok bence
hadi bakalım ptesiyi iple çekeriz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?