- 6 Ekim 2011
- 1.998
- 5
- 106
Allah razi olsun kizlar Rabbim kimseye uzuntu keder yasatmasin..
megim sana bisiy diyimmi ben biliyorumki bu boyle en hayirlisi oldu benim icin,,, ben o kadar dua etmistimki ve hep hayirlisini istemistim rabbimden.. tabiki uzulucem ama Peygamver efendimiz oglunu gomdugunde diyorda.. goz yasarir, gonul mahzun olur ama Rabbimize karsi gelecek bisey demeyiz.. Ondan geldik, yine Ona gidecegiz..
her ne yasiyorsak bizim izin en hayirlisini yaisyorudur.. simdi biliriz ama sonra goruruz..
Ama Rabbim guc, sabir versin.. hayat laylaylom degil.. Rabbim daha da buyuk dertlerle sinamasin
Meg benim batımı 5 şubat yaparmısın :26:
yok kuzucumm vereyimm yaaa 10 klio hedefimm inşş hayırlısı olsun canım benimm çok sıkı tutmuyorum ama dikkat ediyorum öğünlerim çoğaldı miktarlar azaldı gülümm işe yarar inşş
dun doktora gitmistim kontrole. once dr kalbini dinlemek istedi.. duyamayinca ultrason yaptilar. kalbi atmiyordu. durmus 8. haftada. simdide kanamayi bekliyoruz
merhaba kızlar nasılsınız okuldan yeni geldim geçmişi okuyamadım bi kaç sayfa geriye gidebildim sadece..
ama üzücü bi haberle karşılaştım
ztarım canımmmm çok üzüldüm bitanem ne diyeceğimi bilemiyorumAllah sabır versin aynı acıyı bir daha yaşatmasın inşallah.
tez zamanda tekrar bebişin gelsin sağlıklıca canım benim...
biliyo musun benim dualarımda da hep hayırlısını ver Allahım var..
mutlaka,illa,hemen,ne olursa olsun yokkkk..
Allah daha büyük acı vermesin ztarım..
sen zaten çözmüşsün olayı..aferim sana güçlü arkadaşım benim..
canım ne kadar güzel bişe yazmışsın cok duygulandırdın beni güçlü duruşun rabbine sığınışın çok etkiiledi beni acıkcası seni tebrik ediyorum bitanem rabbim başımıza gelen şerlere elhamdülillah diyerek atlatmayı nasip etsin
sorma hülyamm benim herüff günlük taze pişşir diyo kalıncada yiyo ama yeni pişmiş olsa daha iyi olur diyo dün rahattım karnıyarıktan vardı da bugün yaptımm işte yinee gülümmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tamam
hayırlısı canım..
merhaba kızlar nasılsınız okuldan yeni geldim geçmişi okuyamadım bi kaç sayfa geriye gidebildim sadece..
ztarım canımmmm çok üzüldüm bitanem ne diyeceğimi bilemiyorum..Allah sabır versin aynı acıyı bir daha yaşatmasın inşallah.
tez zamanda tekrar bebişin gelsin sağlıklıca canım benimhakkımızda hayırlısı olsun...
slm kızlar ztar allahtan sabır diliyorum bende hep hayırlısı için dua ederim senin için de rabbim en hayırlısın ı versin sana
kızlar ben yeni kalktımakşam 11 de yattık sabah 9.30 kalktım kahvaltı yaptım yemeğimi yaptım saat12 de yattım yeni kaklktım
hanımlar banda dua edin hayırlısıyla benimde güzel bi meleğim olsun :)
ztarım canımmmm çok üzüldüm bitanem ne diyeceğimi bilemiyorum..Allah sabır versin aynı acıyı bir daha yaşatmasın inşallah.
tez zamanda tekrar bebişin gelsin sağlıklıca canım benimhakkımızda hayırlısı olsun...
hamarat karısın vesselam ...
aslında tazeyken bende severimde illa artıyo canım zaten 2.günden sonra artan yemekleri kaynanama veriym.
bizimki bide yemek seçiyo ona sinir oluyorum be adam ugraştım yaptım işte yesene
ins rabbim sana nur yüzlü bi bebek nasip eder canıncım
al bendende o kadar kuzucumm benimkide seçer öyle herşeyi sevmez de zamanla alıştırıyorumm iştee canım benimm geç yazdım kusuruma baka azıcık işim vardıda özel bakım yaptım kendümee kızzzz
amin inşallah tez zamanda tez vakiite çok beklemeden arattırmadan inşallahh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?