Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım ne kadar güzel bişe yazmışsın cok duygulandırdın beni güçlü duruşun rabbine sığınışın çok etkiiledi beni acıkcası seni tebrik ediyorum bitanem rabbim başımıza gelen şerlere elhamdülillah diyerek atlatmayı nasip etsin

yok kuzucumm vereyimm yaaa 10 klio hedefimm inşş hayırlısı olsun canım benimm çok sıkı tutmuyorum ama dikkat ediyorum öğünlerim çoğaldı miktarlar azaldı gülümm işe yarar inşş

hadi inşallah ulaşırsın hedefine kuzucumm

slm kızlar ztar allahtan sabır diliyorum bende hep hayırlısı için dua ederim senin için de rabbim en hayırlısın ı versin sana

kızlar ben yeni kalktımakşam 11 de yattık sabah 9.30 kalktım kahvaltı yaptım yemeğimi yaptım saat12 de yattım yeni kaklktım

merhaba kızlar nasılsınız okuldan yeni geldim geçmişi okuyamadım bi kaç sayfa geriye gidebildim sadece..

ama üzücü bi haberle karşılaştım

ztarım canımmmm çok üzüldüm bitanem ne diyeceğimi bilemiyorum..Allah sabır versin aynı acıyı bir daha yaşatmasın inşallah.

tez zamanda tekrar bebişin gelsin sağlıklıca canım benimhakkımızda hayırlısı olsun...

dun doktora gitmistim kontrole. once dr kalbini dinlemek istedi.. duyamayinca ultrason yaptilar. kalbi atmiyordu. durmus 8. haftada. simdide kanamayi bekliyoruz

Son düzenleme:

mrb cnmcım hoşgeldin

hepimiz oyleyiz meg.. Allah razi olsun canim benim.. zamana igtiyac var.. hadi hayirlisi bakalim..

Allah sabir versin hepimize.. irade versin.. saol canim..

sorma hülyamm benim herüff günlük taze pişşir diyo kalıncada yiyo ama yeni pişmiş olsa daha iyi olur diyo dün rahattım karnıyarıktan vardı da bugün yaptımm işte yinee gülümmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hamarat karısın vesselam ...

aslında tazeyken bende severimde illa artıyo canım zaten 2.günden sonra artan yemekleri kaynanama veriym.

bizimki bide yemek seçiyo ona sinir oluyorum be adam ugraştım yaptım işte yesene

saol canim benim.. 3 ay yasak bana bebek zaten.. bende zayiflamaya veririm kendimi sizinle..

saol canim.. hepimiz icin en hayrlisi olsun

seLam kızlar.. bi şey soracagım bilginiz varsa bi şeyler yazın lütfennnn.. ben bu ay menogon adında bi iğne kullandım.. her sey yolunda gitti.. ayın 12 sinde adet olmam gerekirken 6 sında oldum.. doktora gittigimde ise doktor hala çatlamıs halde yumurtalarım oldugunu söyledi.. vee ben cok az adet gördüm bir gün falan kanamam oldu sadece sonra kahverengi lekelenmeler.. normaldede az adet görürüdüm ama bu sefr cok daha az oldu.. acaba hamile olabilirmiyim.. üstüne görme die bi şey duydum...

[;22615194]arkadaşlar bana önerebileceğiniz bi tüp bebek merkezi varmı ama avrupa yakasında birde istanbul tüp bebek merkezi aret kamar nasıl sizce???[/QUOTE]

canım hoşgeldin aramıza okudum daha önceki yazılarını
ben nisan ayında brüksel tüp bebek merkezinde yaptım prof.dr.yücel karamanda erkek inferlitesi içim çok başarılı bir merkez ben negatif sonuç aldım ama merkeze güvenim tam eğer ikinciyi yaparsam yine orda yapıcam zatem.beraber tüp bebek yaptığım arkadaş da orda yaptı geçen ay ikinci denemesinde tuttu canım sende bi araştır derim

canım hoşgeldin
senin yaptığın tıckerı değiştiremedim uyumlu değil diyo

hamarat karısın vesselam ...

aslında tazeyken bende severimde illa artıyo canım zaten 2.günden sonra artan yemekleri kaynanama veriym.

bizimki bide yemek seçiyo ona sinir oluyorum be adam ugraştım yaptım işte yesene

al bendende o kadar kuzucumm benimkide seçer öyle herşeyi sevmez de zamanla alıştırıyorumm iştee canım benimm geç yazdım kusuruma baka azıcık işim vardıda özel bakım yaptım kendümee kızzzz

al bendende o kadar kuzucumm benimkide seçer öyle herşeyi sevmez de zamanla alıştırıyorumm iştee canım benimm geç yazdım kusuruma baka azıcık işim vardıda özel bakım yaptım kendümee kızzzz

ne bakımı yavrukuşum anlat hele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…