- 6 Ekim 2011
- 1.998
- 5
- 106
hee dimi kuzum daha yolun yarısına gelmemişimozamana üzülürüm gari
kan sonuçlarımı alıyım canım. Demir tsh fsh kan sayımı vs hepsi yapıldı sonucu alıyımda kuzum lazım olur bundan sonrası için
ayyy sen beni güldürdün allahta seni güldürsün bitanemdmi ozamana daha cooooooooooook var
ZTAR Canım çok çok geçmiş olsun
bizimde mutluluğumuz yarım kaldı işte...
ama her zaman dediğimiz gibi demekki hayırlısı böyleymiş.
her zaman hakkımızda hayırlı olanı istiyoruz.
Rabbim bizi bu mutlulukla ödüllendirecek inşallah
İnşallah bebeğimiz bize geldiğinde çok iyi güzel mutlu anneler oluruz..
sana bu durumu atlatmış biri olarak şunu demek isterim ben hiç üzülmedim ağlamadım bu bebek doğmuyorsa mutlaka bir sebebi vardır dedim.
lütfen güçlü ol.
şu söz beni çok umutlandırdı yalanda olabilir ama
bi ayağı içerde kalırmış bebeğin dediler nasıl mutlu oldum ilk defa duydum
acaba neden direk kürtaj demediler de kanama olmasını bekleyelim dediler?
vücut kendi atsın diye bekliyorlar carım önce 2. hamileliğe daha erken geçilebilsin diye ne de olsa kürtajda rahim kazınıyor dışarıdan etki ile çünkü kese rahim duvarına yapışık oluyor. Zaten ilk bebeklerini kaybedenlerin ikinciyi sağlıkla doğurma olasılığı çok yüksekmiş yüzde 70
ztarım canım benim
şimdi gördüm
allah sabır versin inşllh
ne desem boş
allah güç kuvvet versin...en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versın inşllh
her şeyin hayırlısı canım...ilerde olsa daha cok üzülürdün...allah beterinden esirgesin
dua edeceğim sana canım ztarım
geçmiş olsun allah yardımcın olsun...
hoşbuldum arkadaşım yeni bi gebeliğin var sanıırm Rabbim sağ sağlim kavuştursun sizi birbirinize inşallah sağlıkla..mrb hoşgeldin
anladım kuzucummm az kaldı bitecek elbet kırmızılar acısını çıkarın kızzz
hoşbuldum arkadaşım yeni bi gebeliğin var sanıırm Rabbim sağ sağlim kavuştursun sizi birbirinize inşallah sağlıkla..
acaba bu aydamı ovücan alsam ya tatlım eşimde bıktı valla onu al bunu al derken bide olumsuz sonuçla bitince boşver diyo olduktan sonra hiçbişe yapmadanda olur....onlara bel bağlamayalım diyo biyerdede haklı yani kullanıyosun sonuç yine negatif koca bi sıfırla kalakalıyosun
ayrıca meeegggg valla içim gidiyor sayfaya ama akşam 4 ten önce pek fırsat bulamıyorum girmeye. çok işim oluyor kurumdaa... yani kısacası benim tatlı editim: sayfa başına kimler hamiş kimler bekliyo eklersen beni büyüüükkkk bi dertten kurtarmış olursuun :44:
bende geri sayıyorum artık.. ilk kez ovulasyon testi ile takip yaptım ve bat 19 bekliyorum.... dün dayanamadım bu gün için randevu aldım teste gidecektim.. sabah bir anda vazgeçtim internetten iptal ettim randevuyu. bu son 1 hafta zor geçecek anlaşılan.. ildanın anlattıkları beynimde dönüp duruyor sürekli kendi vücudumu dinliyorum bi belirti yakalayabilirmiyim diye.. bu arada 2012 bizim topiğe sürprizlerle geldi.. Rabbim İnşallah en hayırlısından 'Herkese' bu topikte güzel müjdeler vermeyi nasip eder..
herkese çok teşekkürler. Allah hepiniizden razı olsun. Çok mutlu oldum.Sağlık ocağını tekrar aradım. ordan dediler. Ağlıyorum sevinçten
eşim hep ikiz ikiz derdi ikiz bile olabilir diyorum artık
Allah nazarlardan saklasın maşallahamiiiiiiiiiiin cnmevet geçen seneki düşükten sonra tkr bi gebelik oldu çok şükür şimdilik herşey yolunda cnm
tetanoz aşısı olsam mı yaa ben de karar veremedim
gamze sen oldun mu?
dejavu artık öyle canım sistem
gebelik varsa takibimizi onlar yapmak zorunda
sanırsam para da alıyorlar ekstra bunun için
Ay hadi İnşallah içine doğmuştur eşinin bir anda iki bebeği çıkarıverirsin tatlımm. Ay ben sağlık ocağındaki doktorumu çok sevdim. 2010 nisanda o zaman çalışmalara yeni başlayacaktık kadın geldi işte gebelik var mı ya da düşünüyor musunuz diye bende düşünüyoruz demiştim olunca geleceksiniz kayıt olacak aşıları falan biz yapıcaz demişti. Çok hoşuma gitmişti. Sonra işe gireceğim zaman sağlık raporu için gittik tabi olmuş tarih 2011 temmuz kadın da ordaydı doktorum da. Kadın anlamlı anlamlı baktı sanki ya da bana öyle geldi sanki daha olmamış bak der gibi. Ama güleryüzlü. Doktorum da öyle. Giderim yani ben sağlık ocağına. Tetenos aşısı falan çocuk doğunca da aşılarını orada yaptırırm.
ztar canım çok geçmiş olsun şimdi gördüm
Allah hepimize her şeyin hayırlısını versin Rabbim ama sen çok metanetli gözüküyorsun bu çok güzel .bu huyun hepimize örnek olsun
seni çok seviyoruz biliyosun bunu çok öpüyorum yanaklarından yeniden gelecek bebişinnn Rabbimin izniyle
vlla kuzucummm bence yani bana sorarsan eğer hiç bişrşeyin hesabını etme bırak oluruna bak ben bıraktım siliyorumm aklımdan kafam dinçç birde adetimm düzene girsin hiç sorun etmiycem zamana bırakıcam çünkü stresi çok ağır oluyo eşlerimizede yansıyo onlarda etkileniyo balımmm zamana ve rabbimin takdirine bırakalımm o zaman oluak gör bakk gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?