Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evet canim benim saol destegin icin yapacak birsey yok iste.. zamana ihtiyacim var.. hicte kanamam olacak gibi bi hal yok ve hala hamile gibi devam ediyor belirtiler.. betam yeteri kadar dusmedi sanirim. doktorun dedigi benim beklemem gerekiyormus kanamayi eger kendiliginden kanamam olmazsa ilacla kanama olmasini saglayacaklarmis iste.. nasip.. hayirlsii,,

insaallah oyle olur ya.. cok degisik durumlardayim..

saol canim benim yapacak birsey su asamada.. beklemem gerek,. belki kanamadan sonra daha da idrak edebilirim olayi bilmiyorum yani..
saolasin canim

geçmiş olsun allah yardımcın olsun...

tesekkur ederim arkadasim

anladım kuzucummm az kaldı bitecek elbet kırmızılar acısını çıkarın kızzz

acaba bu aydamı ovücan alsam ya tatlım eşimde bıktı valla onu al bunu al derken bide olumsuz sonuçla bitince boşver diyo olduktan sonra hiçbişe yapmadanda olur....onlara bel bağlamayalım diyo biyerdede haklı yani kullanıyosun sonuç yine negatif koca bi sıfırla kalakalıyosun

hoşbuldum arkadaşım yeni bi gebeliğin var sanıırm Rabbim sağ sağlim kavuştursun sizi birbirinize inşallah sağlıkla..

amiiiiiiiiiiin cnm evet geçen seneki düşükten sonra tkr bi gebelik oldu çok şükür şimdilik herşey yolunda cnm

ztar canım çok geçmiş olsun şimdi gördüm
Allah hepimize her şeyin hayırlısını versin Rabbim ama sen çok metanetli gözüküyorsun bu çok güzel .bu huyun hepimize örnek olsun
seni çok seviyoruz biliyosun bunu çok öpüyorum yanaklarından yeniden gelecek bebişinnn Rabbimin izniyle

ayrıca meeegggg valla içim gidiyor sayfaya ama akşam 4 ten önce pek fırsat bulamıyorum girmeye. çok işim oluyor kurumdaa... yani kısacası benim tatlı editim: sayfa başına kimler hamiş kimler bekliyo eklersen beni büyüüükkkk bi dertten kurtarmış olursuun :44:

bende geri sayıyorum artık.. ilk kez ovulasyon testi ile takip yaptım ve bat 19 bekliyorum.... dün dayanamadım bu gün için randevu aldım teste gidecektim.. sabah bir anda vazgeçtim internetten iptal ettim randevuyu. bu son 1 hafta zor geçecek anlaşılan.. ildanın anlattıkları beynimde dönüp duruyor sürekli kendi vücudumu dinliyorum bi belirti yakalayabilirmiyim diye.. bu arada 2012 bizim topiğe sürprizlerle geldi.. Rabbim İnşallah en hayırlısından 'Herkese' bu topikte güzel müjdeler vermeyi nasip eder..

vlla kuzucummm bence yani bana sorarsan eğer hiç bişrşeyin hesabını etme bırak oluruna bak ben bıraktım siliyorumm aklımdan kafam dinçç birde adetimm düzene girsin hiç sorun etmiycem zamana bırakıcam çünkü stresi çok ağır oluyo eşlerimizede yansıyo onlarda etkileniyo balımmm zamana ve rabbimin takdirine bırakalımm o zaman oluak gör bakk gülüm

ilk sayfada var zaten canım

herkese çok teşekkürler. Allah hepiniizden razı olsun. Çok mutlu oldum.Sağlık ocağını tekrar aradım. ordan dediler. Ağlıyorum sevinçten
eşim hep ikiz ikiz derdi ikiz bile olabilir diyorum artık

Ay hadi İnşallah içine doğmuştur eşinin bir anda iki bebeği çıkarıverirsin tatlımm. Ay ben sağlık ocağındaki doktorumu çok sevdim. 2010 nisanda o zaman çalışmalara yeni başlayacaktık kadın geldi işte gebelik var mı ya da düşünüyor musunuz diye bende düşünüyoruz demiştim olunca geleceksiniz kayıt olacak aşıları falan biz yapıcaz demişti. Çok hoşuma gitmişti. Sonra işe gireceğim zaman sağlık raporu için gittik tabi olmuş tarih 2011 temmuz kadın da ordaydı doktorum da. Kadın anlamlı anlamlı baktı sanki ya da bana öyle geldi sanki daha olmamış bak der gibi. Ama güleryüzlü. Doktorum da öyle. Giderim yani ben sağlık ocağına. Tetenos aşısı falan çocuk doğunca da aşılarını orada yaptırırm.

tetanoz aşısı olsam mı yaa ben de karar veremedim
gamze sen oldun mu?

dejavu artık öyle canım sistem
gebelik varsa takibimizi onlar yapmak zorunda
sanırsam para da alıyorlar ekstra bunun için

amiiiiiiiiiiin cnm evet geçen seneki düşükten sonra tkr bi gebelik oldu çok şükür şimdilik herşey yolunda cnm
Allah nazarlardan saklasın maşallah
kızlar 2 kere kimyasal düşük geçirip hamile kalan varmı hiç merak ediyorum:26:
benim 2 denememdede tuttu ama kimyasal olarak..

kızlar sadece ekşi elma yiyorum bugün ,normalde de nar ekşişi salata
henüz tatlının yüzüne bakmıyorum
bide göğüslerim çok damarlandı :111:

tetanoz aşısı olsam mı yaa ben de karar veremedim
gamze sen oldun mu?

dejavu artık öyle canım sistem
gebelik varsa takibimizi onlar yapmak zorunda
sanırsam para da alıyorlar ekstra bunun için

ben hiç gitmedim sağlık ocağına
ordan da arayan olmadı

aslında bugüne kadar hiç problm yaşamadım çok iyilerdi ama bu kan vs tahlil olayı kötü olmuş.2 ay önce kanı sabah veriyodun barkod veriyodu öğlen netten bakıyodun devlet hastanesinn sitesinden. Şimdi kötü olmuş:44:

saol ildam benim.. Seni hamileliginden oturu tebrik etmistim ama simdi hazir burdayken tekrar tebrik edeyim.. insaallah Rabbim saglikli, huzurlu ve rahat bir hamilelik nasip eder sana.. bebisinde guzelliklerle gelir.. hepimiz icin herseyin hayirlisi..

haklısın tatlım aslındada işte bebişi istedikten sonra hemen olsun istiyo bide çevresindeki yakın tanıdıkları akrabaları arkadaşlarıda sözleşmiş gbi aynı anda hamile kalınca dahada çok hemen olsun istiyo milleiti kıskanmıyorum ama bende bu duyguları tadacakmıyım diye düşünmedende edemiyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…