Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar bi rakadaşımı aradım bugün doğum günüydü yarın ameliyat olcakmış abdest alıp dua etcem cnm benim çok stres yapmış
rahme yakın lenf bezlerinde kist varmış ve büyüyormuş onu alcaklar gebelik öncesi aldırması gerekiyormuş inş. herşey yolunda gider

inşşş kuzucummm bebek olnana kadar devammm olunca bırakırım artık ne kadr verirsemm bebek hiç olmamazmiş bende yok olurmuşumm artıkk kilo vere vere

yok kız allah korusun canımcım inş olacak bebişin ve sen de cok tatlı bi hamiş olcan

kızlar
ben sizi çok özledim yavvv

bana sööle adet günlerinde okurum canım

canım benim Allah razı olsun valla çok makbule geçer bende sana çok dua ederim hem hamilelerin duası kabul olurmuş aslında var ya bunu sen gör diye yazdım hee ben regli olunca sana yazarım devam edersin mümkün olursa reglim bitince hala gün kalırsa ben devralırım. Pazartesi başlıcam ben. Tahmini 10 şubat gibi de sanırım regl olucam 35 günde olursam bu ay erken geldi ama istisnadır o sanırım. Belki bitmeden hamiş kalırım.

canım benim Allah razı olsun çok duygulandırdınız beni söylemeniz bile yeterli çok teşekkürler bende size ederim canımm..

Yok hic ailemin sozu gecmiyo benim gorusmuyoruz zaten kocamin ailesinin evi var burda bakkalla bitisik ailesinden biri oraya geldimi 3. gun birbirimize giriyoruz sebepsiz yere hemde

alla alla neden beğenmiyormuş beyefendi o zaman bundan sonra evi sen temizle de sende ya da kadın tutsun çok düzen istiyorsa. Eşin hala bakkalda mı çalışıyor hani başka işe girecekti canım olmadı mı o iş. Siz yine bakkala yakın mı oturuyorsunuz keşke başka yerden tutsaysın evini.

şimdi diyorumki sonuç negatifmiş, benim yaptığım test bozukmuş. Allah korusun ya çok üzülürüm kahrolurum

ya sağlık ocağı bugünde çıkmamış yarın çıkar diyo. Vallahi ağlıycam ya

pufyy kızıyorum ama bozuk olsa pozitifken negatif çıkar, negatif pozitif çıkmaz ya da çok silik gibi olur senin ki bariz belli yani. Of gülüm sağlık ocakları böyle işte özele yaptırsaydın keşke. Bence git özele yaptır izin alabilirsen valla hemen alırsın en fazla 2 saate.

bence özel derim canım eşin orda doğmuş ama o zamanlar özeller bu kadar yaygın değildi ki hem kadınlarda cahil o zaman bilmiyorlar ne şartlarda doğdu eşin kimbilir. Hem ilk çocuğun en güzeli olsun sana özel odan olur süslersiniz rahat edersin doktorlarda ilgili olur. Risk alma bence ama sen bilirsin tabii.

eşi rahim ağzına geldiyse bir önlem almadılar mı canım düşük riskin olabilir o zaman senin. Yani eşi geldiyse kese de inebilir aşağıya rahim dikilmesi falan yapıyorlar bu durumlarda yani bu ciddi bir durum öyle gönderdiler mi seni hayret doğrusu.

işte ne bakımı olsunn kuşumm genel bakımmm biraz süslenüverdümmm kıyafetümü değüştürdümm azcık herüfe süpürüüüüzzzzz olsunnn dedümm kuşummmmmmmmmmmmm

hımmmm anladım canım eee bu gecede bi halvet yaparsın artık kocişini sevindir ben yapamıyom bari sen geri kalma

değerim 3500 küsür devamını dinlemedim bile

ohh maşallah kız çok çok yüksek çıkmış. Kaç gün gecikmeden beri. İkiz olabilir mi acabaa.. Valla kese de görünür bu değerde canım pazartesi doktora git sen. Zaten testin koyuluğundan belliydi yüksek çıkacağı ama bu kadarına ihtimal vermiyordum süper yaa

ZTAR Canım çok çok geçmiş olsun

bizimde mutluluğumuz yarım kaldı işte...

ama her zaman dediğimiz gibi demekki hayırlısı böyleymiş.
her zaman hakkımızda hayırlı olanı istiyoruz.
Rabbim bizi bu mutlulukla ödüllendirecek inşallah
İnşallah bebeğimiz bize geldiğinde çok iyi güzel mutlu anneler oluruz..

sana bu durumu atlatmış biri olarak şunu demek isterim ben hiç üzülmedim ağlamadım bu bebek doğmuyorsa mutlaka bir sebebi vardır dedim.
lütfen güçlü ol.
şu söz beni çok umutlandırdı yalanda olabilir ama
bi ayağı içerde kalırmış bebeğin dediler nasıl mutlu oldum ilk defa duydum
acaba neden direk kürtaj demediler de kanama olmasını bekleyelim dediler?

[[COLOR="#800000"[[quote="umutege16, post: 22615993"]canım hoşgeldin
senin yaptığın tıckerı değiştiremedim uyumlu değil diyo[/QUOTE]

canımm aslında ben dün yapmıştım ama gitmişsin sen okuyamadın sanırım...

66 yapıcam dimi başlangıcıı sen bana tekrar söyle özelden atayım canım arada kaçabiliyo çünkü
değerim 3500 küsür devamını dinlemedim bile

maşallah canımmm [/COLOR]

Son düzenleme:
hımmmm anladım canım eee bu gecede bi halvet yaparsın artık kocişini sevindir ben yapamıyom bari sen geri kalma

heee olurr artıkk kuzucummm herüfe süpürüzz olucakk gerç,i onun için farketmiyor ama olsun değişiklik iyidir dee sen neden yapamıyosunn anlamadımm bebeğimm ne olduki:18::18::18:

inşşş kuzucummm inşşşş yaa hayırlısı olsun hakkımızda cümlemizin gönlüne göre nasip etsinn gülümmm

elifim bu arada ne dikkatimi cekti kız senin avatarın yok bitanem bak onca konuştuk senle daha yeni görüyorum olmadıgını

vücut kendi atsın diye bekliyorlar carım önce 2. hamileliğe daha erken geçilebilsin diye ne de olsa kürtajda rahim kazınıyor dışarıdan etki ile çünkü kese rahim duvarına yapışık oluyor. Zaten ilk bebeklerini kaybedenlerin ikinciyi sağlıkla doğurma olasılığı çok yüksekmiş yüzde 70

herkese çok teşekkürler. Allah hepiniizden razı olsun. Çok mutlu oldum.Sağlık ocağını tekrar aradım. ordan dediler. Ağlıyorum sevinçten
eşim hep ikiz ikiz derdi ikiz bile olabilir diyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…