- 6 Ekim 2011
- 1.998
- 5
- 106
hadi inşallah ulaşırsın hedefine kuzucumm
ne bakımı yavrukuşum anlat hele
inşşş kuzucummm bebek olnana kadar devammm olunca bırakırım artık ne kadr verirsemm bebek hiç olmamazmiş bende yok olurmuşumm artıkk kilo vere vere
kızlar
ben sizi çok özledim yavvv
bana sööle adet günlerinde okurum canım
canım benim ya bence kavgayı unut canım sen çıkan çift çizgiye odaklan bak kaç senedir onu görmek için uğraşıyorsun bence şimdi bunun tadını çıkar
seni anlıyorum erkekler bazen çok kırıcı olabiliyorlar ağzından çıkanı kulakları duymuyo eminimki o da çok pişmandır şuanda pişman olduğu için ve yüzü olmadığı için mesajına cevap vermemiştir.
şuanda kendini üzmenin zamanı değil sen üzülürsen bebeğinde üzlülür kendine gel tatam mı.eşin bu haberi duyunca nasıl sevineceksiniz onu düşün kızını.bence hiç durma hemen bir test yap orda sonra da kana git canım.ben inanıyorum ki sen hamilesinnn...
olur canım biz hep öyle okuduk zaten allah kabul etsin.
yanlız regliyken de senin yerine birisinin okuması lazım sen bize söyle biz de okuruz o zaman regli olmazsak
eşinde okuyabilir
Hic sebeb yoktu dun eve geldiginden beri boyleyiz evin temizligini begenmemis mutfagi odalari resmen doktu tekrar temizledi koydu bi afra bi tafra bugun geldi yine soyleniyo dedim git beni sinirlendirme gitmedi ne zaman bagirmaya basladim ondan sonra gitti ama sinirlerim harab oldu
Yok hic ailemin sozu gecmiyo benim gorusmuyoruz zaten kocamin ailesinin evi var burda bakkalla bitisik ailesinden biri oraya geldimi 3. gun birbirimize giriyoruz sebepsiz yere hemde
şimdi diyorumki sonuç negatifmiş, benim yaptığım test bozukmuş. Allah korusun ya çok üzülürüm kahrolurum
ya sağlık ocağı bugünde çıkmamış yarın çıkar diyo. Vallahi ağlıycam ya
kızlar
ben dün dr gitmeliydim ama cuma kesin olur sen cuma gel dedi
ama c.tesi eşimle gidicez sanırım
ama acaba diyorum özele gideceğime şimdiden bana yakın olan devlet hastanesine mi gitsem :44:
eşimde orada doğmuş.
hiçbi fikrim yok yaa
Kuzum ben ozelden yanayim iki gun once gece gittim devlete vajinal muayeneyi reddettim diye bakmadilar resmen bide tedaviyi reddediyorum diye imza attirmadan birakmadilar ertesi gun kendi drma gittim kasilmalarim varmis ve bebegimin esi rahim agzina gelmisti bisey olsaydi sorumlusu kim olacakti ben mi bana bakmayan hastanemi
işte ne bakımı olsunn kuşumm genel bakımmm biraz süslenüverdümmm kıyafetümü değüştürdümm azcık herüfe süpürüüüüzzzzz olsunnn dedümm kuşummmmmmmmmmmmm
değerim 3500 küsür devamını dinlemedim bile
yok kız allah korusun canımcım inş olacak bebişin ve sen de cok tatlı bi hamiş olcan
hımmmm anladım canım eee bu gecede bi halvet yaparsın artık kocişini sevindir ben yapamıyom bari sen geri kalma
inşşş kuzucummm inşşşş yaa hayırlısı olsun hakkımızda cümlemizin gönlüne göre nasip etsinn gülümmm
ZTAR Canım çok çok geçmiş olsun
bizimde mutluluğumuz yarım kaldı işte...
ama her zaman dediğimiz gibi demekki hayırlısı böyleymiş.
her zaman hakkımızda hayırlı olanı istiyoruz.
Rabbim bizi bu mutlulukla ödüllendirecek inşallah
İnşallah bebeğimiz bize geldiğinde çok iyi güzel mutlu anneler oluruz..
sana bu durumu atlatmış biri olarak şunu demek isterim ben hiç üzülmedim ağlamadım bu bebek doğmuyorsa mutlaka bir sebebi vardır dedim.
lütfen güçlü ol.
şu söz beni çok umutlandırdı yalanda olabilir ama
bi ayağı içerde kalırmış bebeğin dediler nasıl mutlu oldum ilk defa duydum
acaba neden direk kürtaj demediler de kanama olmasını bekleyelim dediler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?