Allah nazarlardan saklasın maşallah
kızlar 2 kere kimyasal düşük geçirip hamile kalan varmı hiç merak ediyorum:26:
benim 2 denememdede tuttu ama kimyasal olarak..
canım biz para vermiyoruz
aşılar ücretsiz
onlar ekstra para alıyorlar sanırım gebe kaydı yapınca demiştim
valla ilk 3 ay insan tatlı yiyemiyor
kimsenin tatlıya düştüğünü görmedim ilk aylar bulantı olduğundan
muhtemelen sen de ekşi tuzlu yersin
ben çok fena ayran ve turşu tükettim
kızlar ne dersiniz bu ayda ovücan alayımmı
kız istiyo gibi gördüm seni
ah nerede 80. koltuk nerede ben nerede. Ama nedense ısrarla 60 lı sayılardan beri 80 diye tutturdum başka sayı değil ama bilmiyorum nedenini eğer olursa ermiş ilan etcem kendimi. Biliyor musun bu ay içimde güzel hisler var.Biz ilk çalışmalara başladığımızda içime bir karamsarlık düşmüştü ve dedim bu ay bebek olmayacak ve gerçekten 2 güne ara kanama olmuştu dr gitmiştim yumurtlama da olmamıştı haliyle. Ama bu sefer umudum var çalışmalardan sonra ne olacak ya da çalışmalar yolunda gidecek mi bilmiyorum tabii.
kızlar banyomu yaptım geldim:46 benim sol kasığım acaip sızlıyor böyle bi şişkinlik var gibi
bide kendimi hamiş hissediyorummm ildaaaaaaaa
Herseyden nefret ediyorum kizlar ben bir sure yokummm
kızlar banyomu yaptım geldim:46 benim sol kasığım acaip sızlıyor böyle bi şişkinlik var gibi
bide kendimi hamiş hissediyorummm ildaaaaaaaa
öyleydi canım olursa sevinirim yanii
ama çok tuhaf şimdi herhalde gebe olunca insan bi başka düşünüyo her şeyiii
olur mu olur kızzzz
ben hep diyorum bu kanamaların sonu ii olacak inşallahhhh
Kızlar ben bişey tespit ettim. Eğer karnım acıkırda bişey yemezsem miğdem bulanıyor. Bende çok sık yemek yerdim zaten, o yüzden şimdilik başlangıç iyi oldu gibi.
kızlar bu arada geçen bi doktor diyorduki sadece kadınlar hazırlanmıycak gebelik öncesi erkeklerde hazırlancak işte sordular napcakki fln diye klasik kilosuna dikkat etcek sigara içiyorsa bırakcak spor yapcak vs vs FOLİK asit alcak dedisperm hareketini arttırıyormuş ilk defa duydum bizimkine verdim 1 tane ,hergün onada versem çabucak bitcek vitaminimmmmmm
inşallah canım benimmm ama bak benimki gibi bi hisse yanılma payın yok demektir
dedimya ben tam anlatamıyorum ama yumurtlama günüün ertesi günü ben meryem suremi okudum koltukta uyuya kaldım
rüyamda bebğimi gördüm (cinsiyetinide) gelip karnıma gül koyuyordu uyanınca hisslerimin gerçek olduğunu biliyordum artık
inşallah canım benimmm ama bak benimki gibi bi hisse yanılma payın yok demektir
dedimya ben tam anlatamıyorum ama yumurtlama günüün ertesi günü ben meryem suremi okudum koltukta uyuya kaldım
rüyamda bebğimi gördüm (cinsiyetinide) gelip karnıma gül koyuyordu uyanınca hisslerimin gerçek olduğunu biliyordum artık
İnşallah canım ya umutluyum senden ben ama hayırlısı olsun.
bende umutluyum bu ay çok bakalım görcez
Puffycim sonucunu da almışsın hayırlı olsun şeker anne. Anne dediği günleride göresin inşallah.
İnşallah canım ya umutluyum senden ben ama hayırlısı olsun.
İnşallah bebeğim ya iyi oldu ara kanama ardından da erken de gelmiş olsa kendi reglim belki birşey vardı kist falan da temizlendi diyorum belki Allah nasip edecek bu da vesile olmuştur diye avutuyorum kendimi. Bu arada bana meryem suresinde yardım edebileceğini söylemişsin çok sevindim kuzum yaa.. Allah razı olsun.. Bende sana edicem birtanem hepinize edicem. Her meryem duamda hem kendime hem size. Hamilesin ya senin duan kabul olur İnşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?