Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar banyomu yaptım geldim:46 benim sol kasığım acaip sızlıyor böyle bi şişkinlik var gibi
bide kendimi hamiş hissediyorummm ildaaaaaaaa

Allah nazarlardan saklasın maşallah
kızlar 2 kere kimyasal düşük geçirip hamile kalan varmı hiç merak ediyorum:26:
benim 2 denememdede tuttu ama kimyasal olarak..

selam canım hoşgeldin..
neden olmasın tabii ki kimyasal gebelikten sonra normal bir gebelik olacaktır..
hem çoğumuz bilmeden kimbilir kaç kimyasal gebelik yaşadık ama adet olduğumuz için sonuçta kondurmadık..
inşallah gelecek bebeğin

Son düzenleme:

ama ben tatlı yıyorum ve cnm hep tatlı istiyo mide bulantılarım olmasına rağmen

ferda tetanoz aşısını,eskiden ameliyathane koşulları vs iptidaiyken yaparlarmış gebeye..
yani mikrop kapmasın diye..
hala böyle bir problem var mı ya..
bence yaptırma..:26:

Son düzenleme:
kız istiyo gibi gördüm seni
öyleydi canım olursa sevinirim yanii
ama çok tuhaf şimdi herhalde gebe olunca insan bi başka düşünüyo her şeyiii

olur mu olur kızzzz
ben hep diyorum bu kanamaların sonu ii olacak inşallahhhh

Kızlar ben bişey tespit ettim. Eğer karnım acıkırda bişey yemezsem miğdem bulanıyor. Bende çok sık yemek yerdim zaten, o yüzden şimdilik başlangıç iyi oldu gibi.

kızlar bu arada geçen bi doktor diyorduki sadece kadınlar hazırlanmıycak gebelik öncesi erkeklerde hazırlancak işte sordular napcakki fln diye klasik kilosuna dikkat etcek sigara içiyorsa bırakcak spor yapcak vs vs FOLİK asit alcak dedisperm hareketini arttırıyormuş ilk defa duydum bizimkine verdim 1 tane ,hergün onada versem çabucak bitcek vitaminimmmmmm

kızlar banyomu yaptım geldim:46 benim sol kasığım acaip sızlıyor böyle bi şişkinlik var gibi

inşallah canım benimmm ama bak benimki gibi bi hisse yanılma payın yok demektir
dedimya ben tam anlatamıyorum ama yumurtlama günüün ertesi günü ben meryem suremi okudum koltukta uyuya kaldım
rüyamda bebğimi gördüm (cinsiyetinide ) gelip karnıma gül koyuyordu uyanınca hisslerimin gerçek olduğunu biliyordum artık

İnşallah canım ya umutluyum senden ben ama hayırlısı olsun.

öyleydi canım olursa sevinirim yanii
ama çok tuhaf şimdi herhalde gebe olunca insan bi başka düşünüyo her şeyiii

olur mu olur kızzzz
ben hep diyorum bu kanamaların sonu ii olacak inşallahhhh

İnşallah bebeğim ya iyi oldu ara kanama ardından da erken de gelmiş olsa kendi reglim belki birşey vardı kist falan da temizlendi diyorum belki Allah nasip edecek bu da vesile olmuştur diye avutuyorum kendimi. Bu arada bana meryem suresinde yardım edebileceğini söylemişsin çok sevindim kuzum yaa.. Allah razı olsun.. Bende sana edicem birtanem hepinize edicem. Her meryem duamda hem kendime hem size. Hamilesin ya senin duan kabul olur İnşallah..

Kızlar ben bişey tespit ettim. Eğer karnım acıkırda bişey yemezsem miğdem bulanıyor. Bende çok sık yemek yerdim zaten, o yüzden şimdilik başlangıç iyi oldu gibi.

Puffycim sonucunu da almışsın hayırlı olsun şeker anne. Anne dediği günleride göresin inşallah.

Herseyden nefret ediyorum kizlar ben bir sure yokummm

Ne oldu canım ya hayırdır..

aa folik asit mi bildiğimiz bizim kullandıklarımız yanii ee o zaman hemen biter. Valla çalışmalara başlıyoruz ya başladım foliğe bende kociş her sabah ben hazırlanırken elinde su ve hapla geliyor yanıbaşıma hadi iç diye hiç aksatmıyor bana kalsa unutucam, keçiboynuzu kürüne de içiyor maşallah yanii. O zaman bende mi içirsem ki ama içmez ki ya bayan ilacı der o şimdi bana.

canım bende geçen ay diyim öyleydi sanırım bebek gördüm ama 2-3 yaşlarındaydı beni kıskanıyordu başka bebek sevmemi istemiyordu kızıyordu öyle gördüm. Dua vesile olmuş rüyana girmiş peki cinsiyeti neydi..

ya cnm banada şöyle bi şey oldu ben abdest aldıktan sonra elimi karnıma götürür rabbim hayırlı evlat ver derim biraz önce de derken böyle ne bilim bi şey hissettim içimde sanki ne bilim kafayıda yemiş olabilirim

İnşallah canım ya umutluyum senden ben ama hayırlısı olsun.

bende umutluyum bu ay çok bakalım görcez

saol canım okurum tabii
sen sööle dedimya adet günleriniii Allahım kabul eder inşallahhhhh

Herseyden nefret ediyorum kizlar ben bir sure yokummm

yaaa öööle deme

valla bende bu folik asiti erkeklere içirmeyi ilk defa gördüm bende şaşırdım ama işte hemen bitcek diye kararsız kaldım fazla varsa içirin kocalara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…