Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

benim 3 defa yani 3 ay silik 2. çizgim çıktı hemen arkasından regl oldumdu..bu ne şimdi

megimm benimm tamm çıktı yani hatta ilk defa hemen kızardı diye kesin hamileyimmm demiştik ama maleseff anlamsız mantıksız bişey aslında ama ben şu kimyasal gebelik olayına inanıyorum aslında dölleniyo aslında o yüzden gecikme oluyo ama tutunamayıp düşüyo bence mantıklı olan tek açıklama bu gibi ne dersin gülümmm:44::44:

evet arkadaşım da onu dedi,bilmesen de olur sperm durumunu,çok değişken o iş zaten dedi..

inşallah cnım biliyorum ama herkes stres yapı
rüyasında gören görene
valla bizim belirtiler bunlar rüyada görünce hamilelik kesin
senin bat nezaman inşallah az kalmıştır hamileliğe

kadınların çoğu kimyasal gebelik geçirirlermiş,farketmeden de adet olunurmuş,düşer gidermiş..
ama biz zaten beklemedeyiz ya test yapıp duruyoruz,biz bu sebeple öğreniyoruz demek..

evet arkadaşım da onu dedi,bilmesen de olur sperm durumunu,çok değişken o iş zaten dedi..

kesinlikle katılıyorum bide bu testi en az 2-3 kere yaptırıp ona göre bakıyolarmış duruma biz bi kere yaptırdık belki yeniden yaptırsak daha tavan çıkıcak

kesinlikle katılıyorum bide bu testi en az 2-3 kere yaptırıp ona göre bakıyolarmış duruma biz bi kere yaptırdık belki yeniden yaptırsak daha tavan çıkıcak

hayırlısı hilalcim..

bu arada mesaj sayıma bak pehhhh breh breh

valla ben çok bişey bilmemeye çalışıyorum dr ne kadar az gidersek o kadar ii bei etkiliyo dr. yaa

he evet ben hayıt hapını içiyorum bak bu 2. ay oluyo..
ama benim hormonlar gayet iyi durumda aslında..
evet hayırlısı oflum

bende bu ay adet döneminde başlıcam yarın alıcam hayıt tohumu :))
benim hormonlar ne alemde bilmiyorum hakikaten :)))
en son tsh fırlamıştı

kadınların çoğu kimyasal gebelik geçirirlermiş,farketmeden de adet olunurmuş,düşer gidermiş..
ama biz zaten beklemedeyiz ya test yapıp duruyoruz,biz bu sebeple öğreniyoruz demek..

haklısınn megimmm çok doğruu bencede hakkımızda hayırlısı olsun ama ben kararlıyımm takmıyorum şu adetlerim de düzene girsin sorunum kalmıycakk canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…