fatmagül yok bide üstüne maç var tv de bende damladım hemen
benim 3 defa yani 3 ay silik 2. çizgim çıktı hemen arkasından regl oldumdu..bu ne şimdi
Ben süt buharı deniyorum bu ay:103:
Deneyen var mı kızlar aranızda???
biz daha sperm ölçüm yaptırmadık keşke yaptırmasaydın
benim eltimde sperm ölçtürmüş. sizin bebek olmaz demiş dr.
izimkilerde bşverelim birz demişler o ay hamile kalmış valla dr sizi strese sokmasına izin verme
Allah iyiliğini versin senin emi kuzumm bende geçti sandım heyecan yaptımm bir ann senin günlerinde geçmez şimdi sabırlı ol gülümmm sabırlı inşş vardırrr hayırlısı olsuın hakkında bebeğim
megimm benimm tamm çıktı yani hatta ilk defa hemen kızardı diye kesin hamileyimmm demiştik ama maleseff anlamsız mantıksız bişey aslında ama ben şu kimyasal gebelik olayına inanıyorum aslında dölleniyo aslında o yüzden gecikme oluyo ama tutunamayıp düşüyo bence mantıklı olan tek açıklama bu gibi ne dersin gülümmm:44::44:
evet arkadaşım da onu dedi,bilmesen de olur sperm durumunu,çok değişken o iş zaten dedi..
ates olcme topicinden bir arkadas denemis ve o ay hamile kalmis
kesinlikle katılıyorum bide bu testi en az 2-3 kere yaptırıp ona göre bakıyolarmış duruma biz bi kere yaptırdık belki yeniden yaptırsak daha tavan çıkıcak
bende bu ay denemyi dusunuyorm maydanoz ve sut buharini
pekmezini içiyo işte..
ama kür falan yapmıyorum..
evet arkadaşım da onu dedi,bilmesen de olur sperm durumunu,çok değişken o iş zaten dedi..
he evet ben hayıt hapını içiyorum bak bu 2. ay oluyo..
ama benim hormonlar gayet iyi durumda aslında..
evet hayırlısı oflum
Ewet canım ben sütün içine maydanoz doğruyorum 3 defa ısıtıp buharında oturuyorum adetimin 4.günü başladım :122:
kadınların çoğu kimyasal gebelik geçirirlermiş,farketmeden de adet olunurmuş,düşer gidermiş..
ama biz zaten beklemedeyiz ya test yapıp duruyoruz,biz bu sebeple öğreniyoruz demek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?