Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bende bekilyorum şekerim, bakalım yarın gelcekmi kırmızıcıklar, siz değerlendirdinizmi battaşımbelki hamiş kalırızzzz

hemde ne değerlendirme.full time çalıştık ovulasyon testine göre.eşim keçiboynuzu kürü pekmezi ballı karışım e vitamini çinko içti.ne bulursam tıktım adamcağıza.preseed kullandık.gel gelelim salı günü test yaptım negatif.ya yarıun yada öbür gün kesin olucam yani.zaten adetten sonra rahim filmi çekiliyorum.hayırlısı hakkımızda

tuzlu seyler de bastirir cnm oyle seyler dene ben yasamadim henuz ama

canım çok zordur eminim ki benimde bir haftasır falan mide bulantılarım var özellikle akşamları işten dönerken arabada çok oluyor acıkmış oluyorum galiba ama hiçbirşey yiyesimde olmuyor geçen hafta inan 3 gün akşam sadece ekmek yedim. Aynen öğürtü oluyor ama birşey yok başka şu anda da bulanıyor mesela birşey yedim birden yedim ondan oldu galiba lavaboya gitmeden rahatlamcam sanırım tutuyorum kendimi geçer diye ama hamile değilim haaa reglim yeni bitti.

sanada cok gecmıs olsun canım
her sabah kahvaltıdan önce cıkartıyordum bısey yok mıdedede bos bos şte
bugun sevındım ohhh cıkarmadım dıye
sonra kahvaltı sonrası kabus oldu bana
gecmıyorda ne zaman gececekse
10 gun sonra 3 ay bıtıyor gecer dıye umuyorum

ama bak şu iffet pozisyonu denemeyi düşünüyorum he

o pozisyon için meğim bir garaj bidetaksi lazım:) sen ferdat pozisyonunu dene ben buay denedim
allah kolaylık versin 3,5 aydan sonra durur diyorlar buluntı inş.geçer seninkide.

ooooov maşallah cnm.ben sade ovul.testini kullandım ona göre yaptık, günleride kaçırmamaya çalıştık kısmeti varsa gelir bebikler ama beklemesi daha zor ya.

İnşallah canım yarın hayırlı haberlerini alırız. benden hayır yok zatii.yarının bombasını sen patlat tüm kalbimle diliyorum

Ben çıkıyorum kızlar öpüyorum sizi yarın görüşürüz İnşallah. İyi geceler hepinize..

İnşallah canım yarın hayırlı haberlerini alırız. benden hayır yok zatii.yarının bombasını sen patlat tüm kalbimle diliyorum

kısmet tatlım,ama hiç gebelik belirtisi falan yok bende adet belirtiside yok sanki adetim gelcekmiş gibi hissediyorm , bide sağ yumurtalıkta hafif sancı oluyor onun harici ne bulantı ne bir memişte şişlik yok yani bende pek ümitli deyilim ama hayırlısı hakkımızda, kırmızılar gelirse hayırlıısı değilmiş deriz cnmmmmm.

benımkını hıcbısey bastırmıyor cubuk krakerden falanda tıksındım
cok uyuzum

merhabaa herkese uzun zamandır gelemiyodum bende. bende bulantılarla boğuşuyorum 7 haftalığa kadar bulanmadı bende dedim herhalde bende olmıcak ama sonradan bi başladıkiiii sabahları benimde çok fena, dr. hap verdi onu içiyorum şimdi tam kesmiyo ama idare ediyo. süttende midem bulandı hiç içemiyorum normalde çok severdim, yumurta öyle. sonrada vicdan azabı çekiyorum yemiyorum diye. dr. 3 aya kadar zorlama kendini dedi ama yinede iyi beslenemiyomuşum gibi geliyo.

oh valla iyi kaynatmışşınız kızlar biz yatıyoz şimdi bol halvetli iyi geceler tatlı rüyalar

Slm kızlaar nasılsınız.
Annemlerdeyim çok mutluyum ama bir yandanda aklım eşimde, özledim onu yaa (
Yarın doktora gidicem, hem vitamin yazdırmak hemde bebeği kontrol ettirmek için, eşim çok evham yaptığımı söyledi.
Sanırım evhamlıyım ama tecrübesizlik ve içinde bir canlının olduğunu bilmek çok garip bir duygu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…