bende bekilyorum şekerim, bakalım yarın gelcekmi kırmızıcıklar, siz değerlendirdinizmi battaşımbelki hamiş kalırızzzz
dayanamıyorum kızlar ben bu bulantılara
her sabah ögürüp duruyorum
durmadan bulantım var
okadar halsızımkı
su okul tatıle gırseydı artık dayanamıyorum
limon yiyorum süreklı hatta ekşi elmanın ustune sıkıyorum elmayı bıle öyle yıyorum
limonda kanı sulandırır dıye annem vermıyor
ben cok kötuyum ya
ama şikayet degıl
sadece anlatıyorum
bebegımden gelen herseye razıyım zor kavustum
dayanamıyorum kızlar ben bu bulantılara
durmadan bulantım var
okadar halsızımkı
limon yiyorum süreklı hatta ekşi elmanın ustune sıkıyorum elmayı bıle öyle yıyorum
ben cok kötuyum ya
ama şikayet degıl
sadece anlatıyorum
tuzlu seyler de bastirir cnm oyle seyler deneben yasamadim henuz ama
canım çok zordur eminim ki benimde bir haftasır falan mide bulantılarım var özellikle akşamları işten dönerken arabada çok oluyor acıkmış oluyorum galiba ama hiçbirşey yiyesimde olmuyor geçen hafta inan 3 gün akşam sadece ekmek yedim. Aynen öğürtü oluyor ama birşey yok başka şu anda da bulanıyor mesela birşey yedim birden yedim ondan oldu galiba lavaboya gitmeden rahatlamcam sanırım tutuyorum kendimi geçer diye ama hamile değilim haaa reglim yeni bitti.
ama bak şu iffet pozisyonu denemeyi düşünüyorum he
allah kolaylık versin 3,5 aydan sonra durur diyorlar buluntı inş.geçer seninkide.dayanamıyorum kızlar ben bu bulantılara
durmadan bulantım var
okadar halsızımkı
ben cok kötuyum ya
ama şikayet degıl
sadece anlatıyorum
hemde ne değerlendirme.full time çalıştık ovulasyon testine göre.eşim keçiboynuzu kürü pekmezi ballı karışım e vitamini çinko içti.ne bulursam tıktım adamcağıza.preseed kullandık.gel gelelim salı günü test yaptım negatif.ya yarıun yada öbür gün kesin olucam yani.zaten adetten sonra rahim filmi çekiliyorum.hayırlısı hakkımızda
o pozisyon için meğim bir garaj bidetaksi lazım:) sen ferdat pozisyonunu dene ben buay denedim
allah kolaylık versin 3,5 aydan sonra durur diyorlar buluntı inş.geçer seninkide.
ooooov maşallah cnm.ben sade ovul.testini kullandım ona göre yaptık, günleride kaçırmamaya çalıştık kısmeti varsa gelir bebikler ama beklemesi daha zor ya.
İnşallah canım yarın hayırlı haberlerini alırız.benden hayır yok zatii.yarının bombasını sen patlat tüm kalbimle diliyorum
benımkını hıcbısey bastırmıyor cubuk krakerden falanda tıksındım
cok uyuzum
bende çıkıyorum kızlar herkese iyi geceler öpüyorumm hepinizi Allaha emanet olu canlarımmm
Ben çıkıyorum kızlar öpüyorum sizi yarın görüşürüz İnşallah. İyi geceler hepinize..
rumeli tvde gebelik ve tüp bebek diye bi program var şimdi dr soruları yantlıo...
ayy iyiki soyledin bende kanal bulamadim izleyecek bunu izleyim barim bilgi olur
evt hiçbşey yok bugun tvde eşim de gezerkn buldu bakıoz şimdi ...guzel açklıo dr ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?