Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

komşuda uyuyodum az kalsın

yok cnm benimki daha gelmedi ben salı elimdeki son testle yapmıştım testi negatifti. bnm adet genelde 1 gün oynuyabiliyo.yarın bekliyorum bende.seninkinin gelmediğine sevindim.evde test varsa yapsana. :

şuan yok işteyim ama yarın sabah yapıcam evde var test hayırlısı bakalım. benimkininde bazen dengesi şaşabiliyor bir iki gün erkene gelebiliyor. yani söyle dolul dolu bir hafta geçmeden emin olamam cnm.ama sen testi erken yapmışın daha batına varmış .gelmezse birkaç gün sonra gene yaparsın ki inşallah gelmezde bebiş gelir.

yok bebişim yaa hiç üzülmedm valla çalşma olmadı zaten ovucan dönmnde yazrım cnmm inşşş ii sonuçlar gelir yarınnn inşşşşşşşşşşşş tekrar yazayım
sayı 20 mlyon olursa
ileri hızlı 5 10 ble olsa havalara uççm çok aşrı bi beklentm yok inşş olur inşşşşşşşşşşşşş

mrb cnm hg.güya bende diyet yaapacaktım ama geçen haftadan beri hastayım.o yüzden tam doğru dürüst yapamadım.su içemedim.oyunbozanlık yaptım yani.ama haftaya başlıcam
gel canım gelllllllllllllll sende başla

heyecanlandım bak şimdi

hahahah kilo verme yarışına mı girdik yaaa
o zaman birinci benimmmm 2,5-3 kilo verdim sayılır canımmmmm

merhaba kızlar... 6 günde 1.800 gr vermişim:119: aslında daha fazla gidebilirdi ama 2 gündür akşamları porsiyonlarım birz çok oldu galiba ama bunada şükür

aysun maşallh ya
süper gitmiş senden
helal olsun yürü be kim tutar seni

ben de 1100 verdim kızlar
topikte 2100 veren var ya
millet nasıl beceriyor
ama bizimde iyi böle giderse hedefe ulaşırız
ama benim de adet geliyr sen gibi olacagım herhalde duygu

ay duygu bak bana da haber ver unutma

merhaba kızlar... 6 günde 1.800 gr vermişim:119: aslında daha fazla gidebilirdi ama 2 gündür akşamları porsiyonlarım birz çok oldu galiba ama bunada şükür

merhaba iyi gene güzel vermişsin tatlım . sen ona 1 haftada 2 kilo dersen yu varlak hesap, haftada 2 çok iyi .

öpemıom ya hulyam kıyamıom daha bi haftalık daha küçückkk alıom kucagma oyle tutuom uyuyo kucagmda sonra da ayrılmak zor gelıo boyle allah bize de nasip etsin inşşşş

kızlarr gdıomm ben bebişee akşama burdaym yazdklarınızı sonra okucummmm optmmmm

inşallah canımmm ben çok inanıyorum güzel sonuçlarla geliceksin yarın..:13:..dualarım seninle duygum

hadi inşallah bakalım.evet bnm test erken oldu ama hiç belirti yok umudum da yok açıkçası.. hayırlısı inşallah bebiş vardır sende.yarın güzel haberler ver bize

ne güzel topiğimiz var ya.
Her konudan konuşuyoruz her türden insan var. Ortaka noktalarımız var. Ben çok seviyorum topiğimizi.

canım maşallah sana çok iyi gidiyorsunnnn
bende ara ara kaçamaklar yapıyorummm yaaaama yemekte değil tatlı olarak
geçen akşam sütlaç yedim küçük bir kase bugünde küçük bir dilim pasta.ama arasıra olsun bu kadar da dimi
sporuda iki günde bir yapıyorum kocada bana eşlik ediyo beraber yapıcaz bundan sonra

öpemıom ya hulyam kıyamıom daha bi haftalık daha küçückkk alıom kucagma oyle tutuom uyuyo kucagmda sonra da ayrılmak zor gelıo boyle allah bize de nasip etsin inşşşş

bende o yüzden öpme kokla dedim canım ohhhhhh mis gibi kokuyordu yaaa
kocaman bir aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorummmm

hahahah kilo verme yarışına mı girdik yaaa
o zaman birinci benimmmm 2,5-3 kilo verdim sayılır canımmmmm
:119::119::119::119: bıravoooooooo hulyam....
canımm ilk hafta olduğundan böyledir bendeki...sen başlayalı epey oldu valla süper gitmiş kiloların...
aynen devam
merhaba iyi gene güzel vermişsin tatlım . sen ona 1 haftada 2 kilo dersen yu varlak hesap, haftada 2 çok iyi .

çok sağol canımmmmmmm....keşke her hafta böyle olsa ama yılmak yok aynen devam

goncem belirti bende yok ki :) sadece yumurtalıkta buay hafif sancılar oldu onun harice ne memişler sızlıyor ne bulantı ne bişi, gerçi bel ağırısı oluyrda o bende genelde var romatait artritten dolayı o yüzden ayırt edemem olsada:) yani hamilelik belirtisi bendede hiçmi hiç yok

tabi güzelim.kafana koyduysan istediğin kiloya ulaşırsın.

hulyam arada olucak o kadar yoksa bıkarız diyetten kısa sürede....
ödüllendirmek lazım kendimizi...:119:
benim tatlıyla aram pek iyi değil Allahtan o konuda zorlanmıyorum....çok nadir tatlı ister canım ozamanda süt tarçınla bastırıyorum

60 ları görmek istiyorum tartıda 2 güne kadar inşallahhh

kızlar harika kilo vermişsiniz
hepinizle gurur duyuyorum

ben de kendi alanımda rekorumu kırdım
yaklaşık 10 gündür hiç kilo almadım

evet canım çok şükür
6daha versem harika olur
sonra da hamile kalırız inşllh

kızlar harika kilo vermişsiniz
hepinizle gurur duyuyorum

ben de kendi alanımda rekorumu kırdım
yaklaşık 10 gündür hiç kilo almadım

ferda bence hamileik de salla gitsin kiloları
bebeğin seninle ya
önemli olan bu
doğumdan sonra verirsin inşllh
sen de o ışığı görüyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…