komşuda uyuyodum az kalsın
yok cnm benimki daha gelmedi ben salı elimdeki son testle yapmıştım testi negatifti. bnm adet genelde 1 gün oynuyabiliyo.yarın bekliyorum bende.seninkinin gelmediğine sevindim.evde test varsa yapsana. :
duygum canım inşallah güzel haberlerle gelirsin...ben burda olmasamda özelden yazarmısın bana cnm sonucunu
bu arada ne güzel kilo vermişsin seyyahta öyle tebrik ediyorum sizleri
reglinde gelmiş ama üzülmek yok
gel canım gelllllllllllllll sende başlamrb cnm hg.güya bende diyet yaapacaktım ama geçen haftadan beri hastayım.o yüzden tam doğru dürüst yapamadım.su içemedim.oyunbozanlık yaptım yani.ama haftaya başlıcam
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr aysunummmmmmmmmmmmmm sanrmmm birincimizzzzzz sensnnnnnnnnnnnnnnnnndiger kızlar da bi soylesn de benm de bat gun gelmeye başladılar ödem var o yuzden 1000 vermş gornuorm ama çarşmba 1300 falandı pazar iice netlşçk bakalm ...kızlarr var aysunu geçennnn yoksa bak aysunmuuuu birinci ilan ediyorummmmmmmmmm
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr aysunummmmmmmmmmmmmm sanrmmm birincimizzzzzz sensnnnnnnnnnnnnnnnnndiger kızlar da bi soylesn de benm de bat gun gelmeye başladılar ödem var o yuzden 1000 vermş gornuorm ama çarşmba 1300 falandı pazar iice netlşçk bakalm ...kızlarr var aysunu geçennnn yoksa bak aysunmuuuu birinci ilan ediyorummmmmmmmmm
evt cnm ya ödemden olablr inş pazara geçer bu ödem 1300 veren var topkte bnm tam kaç net blmek istiyorum bendeeilk beşe girmek istiyorum da senn kaç gtti cnm bu hafta
inşş Seyyahım yaa içim boyle bi degşk inşş ii hberler alırızz yarın inşşşş Allahım sen büyüksün...
merhaba kızlar...6 günde 1.800 gr vermişim:119: aslında daha fazla gidebilirdi ama 2 gündür akşamları porsiyonlarım birz çok oldu galiba ama bunada şükür
merhaba kızlar...6 günde 1.800 gr vermişim:119: aslında daha fazla gidebilirdi ama 2 gündür akşamları porsiyonlarım birz çok oldu galiba ama bunada şükür
duygum canım benim hayırlısı olsun canım en azından vaktinde geliyolar inşallah yarın sonuyçlarda iyi çıkacak.sonra yeni çalışmalara başlarsınız.
benim bu giyinmiş halimle canım çıplak tartılınca 63 gelirim herhalde yarın sabah denicem bakayım
.bebişi öp benim için olurmu yada öpme kız kokla sadece ohhhhhhh mis missssss
yok bebişim yaa hiç üzülmedm valla çalşma olmadı zaten ovucan dönmnde yazrım cnmm inşşş ii sonuçlar gelir yarınnn inşşşşşşşşşşşş tekrar yazayım
sayı 20 mlyon olursa
ileri hızlı 5 10 ble olsa havalara uççm çok aşrı bi beklentm yok inşş olur inşşşşşşşşşşşşş
şuan yok işteyim ama yarın sabah yapıcam evde var test hayırlısı bakalım. benimkininde bazen dengesi şaşabiliyor bir iki gün erkene gelebiliyor. yani söyle dolul dolu bir hafta geçmeden emin olamam cnm.ama sen testi erken yapmışın daha batına varmış .gelmezse birkaç gün sonra gene yaparsın ki inşallah gelmezde bebiş gelir.
cnm sen yeni mi katldn yoksa nickin mi değşti blemedm bi de :44:amin cnm inşşş olmayız batdaşımm
öpemıom ya hulyam kıyamıom daha bi haftalık daha küçückkk alıom kucagma oyle tutuom uyuyo kucagmdasonra da ayrılmak zor gelıo boyle allah bize de nasip etsin inşşşş
hahahah kilo verme yarışına mı girdik yaaa
o zaman birinci benimmmm 2,5-3 kilo verdim sayılır canımmmmm
canımm ilk hafta olduğundan böyledir bendeki...sen başlayalı epey oldu valla süper gitmiş kiloların...aysun maşallh ya
süper gitmiş senden
helal olsun yürü be kim tutar seni
ben de 1100 verdim kızlar
topikte 2100 veren var ya
millet nasıl beceriyor
ama bizimde iyi böle giderse hedefe ulaşırız
ama benim de adet geliyr sen gibi olacagım herhalde duygu
ay duygu bak bana da haber ver unutma
merhaba iyi gene güzel vermişsin tatlım .sen ona 1 haftada 2 kilo dersen yu varlak hesap, haftada 2 çok iyi .
:119::119::119::119: bıravoooooooo hulyam....
canımm ilk hafta olduğundan böyledir bendeki...sen başlayalı epey oldu valla süper gitmiş kiloların...
aynen devam
çok sağol canımmmmmmm....keşke her hafta böyle olsa ama yılmak yok aynen devam
canım maşallah sana çok iyi gidiyorsunnnn
bende ara ara kaçamaklar yapıyorummm yaaaama yemekte değil tatlı olarak
geçen akşam sütlaç yedim küçük bir kase bugünde küçük bir dilim pasta.ama arasıra olsun bu kadar da dimi
sporuda iki günde bir yapıyorum kocada bana eşlik ediyo beraber yapıcaz bundan sonra
:119::119::119::119: bıravoooooooo hulyam....
canımm ilk hafta olduğundan böyledir bendeki...sen başlayalı epey oldu valla süper gitmiş kiloların...
aynen devam
çok sağol canımmmmmmm....keşke her hafta böyle olsa ama yılmak yok aynen devam
kızlar harika kilo vermişsiniz
hepinizle gurur duyuyorum
ben de kendi alanımda rekorumu kırdım
yaklaşık 10 gündür hiç kilo almadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?