Dermansız dertlere düçâr değiliz.
Derdi veren sensin…
Dermanıda verecek olan sensin biliriz.
Gönül diliyle senden isteriz…
Ruhlardaki açılan yaralar,
Bedendeki çaresiz yaralarla tutuştu…
Feryad-ı figan eden biçare gönüller sende buluştu,
Yüreği yanan canlar el açıp, huzura durdu.
Sen ”OL!” dersen… imkansızlar olur.
Sen ”DUR” dersen… cümle alem durur.
Sen” KALK” dersen… denizler şaha kalkar.
Sen” YUT” dersen… balık Yunus’u yutar.
Senin hikmetinden sual olunmaz elbet.
Lakin sonsuz merhametine muhtacız ilelebet.
Ya Şafi isminin tecelliyatına muhtaç sineler,
”KÜN!” emrini bekler… ”FEYEKÜN’Ü ümit eder…
selam arkadaşım nasılsın
iyiyim canim sen nasilisn
iyiyim ama birazda bugünlerde çok duygusal ve sinirliyim
acaba adet olcam mı diye korkuyorum göğüslerde aşırı şişti:))
acaba sinirlilikte hamilelik belirtisi olabilir mi diye sormak istiyorum
bazı adet belirtileri hamilelikle aynıymış ya
bilmiyorumki canim benim.. adetin gecikene kadar anlamazsin kendini cok dinleme yani..
haklısın canım ama işte olmuyo senin bat ne zamandı
geldm şimdi uyuttm salladım ayagmda hala uyuyodu yatrdk artık yerne ne guzel bşey bebiş bakmak yaabende o yüzden öpme kokla dedim canımohhhhhh mis gibi kokuyordu yaaa
kocaman bir aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorummmm
tebrklerrrrrrrrrrrrkızlar harika kilo vermişsiniz
hepinizle gurur duyuyorum
ben de kendi alanımda rekorumu kırdım
yaklaşık 10 gündür hiç kilo almadım
yarın spermıograma gtcz tatlım ya dua et bnm içinn üç aydır çabalrmzn sonucu inşş ii olur cnm yaaahayırlısı olsun canım inşallah eşine doğumgünü hediyesi gelir. Eşinde kova burcu sanırım. Neden korkuyorsun yarın için onu anlamadım nereye gideceksin.
çook guzel çookkkkDermansız dertlere düçâr değiliz.
Derdi veren sensin…
Dermanıda verecek olan sensin biliriz.
Gönül diliyle senden isteriz…
Ruhlardaki açılan yaralar,
Bedendeki çaresiz yaralarla tutuştu…
Feryad-ı figan eden biçare gönüller sende buluştu,
Yüreği yanan canlar el açıp, huzura durdu.
Sen ”OL!” dersen… imkansızlar olur.
Sen ”DUR” dersen… cümle alem durur.
Sen” KALK” dersen… denizler şaha kalkar.
Sen” YUT” dersen… balık Yunus’u yutar.
Senin hikmetinden sual olunmaz elbet.
Lakin sonsuz merhametine muhtacız ilelebet.
Ya Şafi isminin tecelliyatına muhtaç sineler,
”KÜN!” emrini bekler… ”FEYEKÜN’Ü ümit eder…
canim benim batim yok su anda ben hamileyim normalde ama bebegimin kalbi durdu 8. haftasinda simdi de kanamanin gelmesini bekliyorum.
mrb kızlar, ben geçen hafta test yaptım ikinci çizgi hafif belirmişti, bugün yaptım yine aynı belli belirsiz... Bat 1 şubattı.. gebelik testleri hakkında bilgisi olan varmı, nova nasıl bi test??geç döllenme olabilirmi? ilk bebeğim yani kaybettiğim bebeğimdede geç döllenme olmuştu.. geç döllenme yaşayan varmı, kaçıncı gün belli olur? Heran adet olacakmışım gibi, belim ağrıyor, kasıklarımda ağrı var yalnız bide göğüslerimden bi sıvı geliyor :44: yaşayan varmı böyle bişi?
kızlar az önce site bakıma girdi yazamadım devlet hastanesinide aradım orda da 10 tl falanmış ücreti yani vercez parayıda bana çok terstebide beni sinir eden 2.şey bugün biraz biriktirdiğim para vardı onu bi hesaba koymak istedim evde yada cüzdanda durunca hep harcanıyo evlendiğimden beri hep öyle oldu neyse üniversiteden kalma eski bi hesabım vardı gittim onun şubesine istanbulda olduğu için her işlemde para kesilir dediler ok dedim burdan açalım onu kapatıp açtı kadın neyse sonra diyoki ama fon almanız lazım yokda gene para kesilir onada tamam dedim b tipi likit fon aldım ama ne yaptım bilmiyorum netten araştırmaya kalktım iyice kafam karıştı ben borsa fln hiç anlamam
şeytan diyo git parayı harca rahat rahat çok daha kolay oluyo öyle
cnm neden doktora gitmiyosun batınımı bekliyceksin?ne kadar önce düşük yapmıştın?
cnm neden doktora gitmiyosun batınımı bekliyceksin?ne kadar önce düşük yapmıştın?
bnm yengem muhasebeci cnm ondan duymştm b tipi fonu bi de bi arkdastan karlı ve risksiz die blıorm ben ama sen yne bi araştr...
geldm şimdi uyuttm salladım ayagmda hala uyuyodu yatrdk artık yerne ne guzel bşey bebiş bakmak yaaNasip olcak bize de inşş cnm Allah çook büyük ...
tebrklerrrrrrrrrrrr
yarın spermıograma gtcz tatlım ya dua et bnm içinn üç aydır çabalrmzn sonucu inşş ii olur cnm yaaa
çook guzel çookkkk
ztarr dogru mu göruomm ben yaaaüzüldm ztarım ya şimdi gördm geçmişe baktım Allah'tan herşey cnm yaa metanetlisin güçlüsün çok takdir ettim seni ...biz hep yanındayız ve seni çok seviyoruz oflunun dedgi gibi bebişin saglıklı bi şeklde geri dönck bebişine ...ki daha hiçbşey belli degl inşş duyulur tekrar kalp atışları dua edicm senn içinnn bitanemm
Canım düşük yapmadım ben bebeğim 25 haftalık doğdu 3 gün yaşadı, temmuzda( Bat ım geçti zaten 13 gün, 1 ocaktaydı.. ama geç döllenme mi oldu anlayamadım, bu kadar geçmezdi doktora gitmeye korkuyorum napcam bilmiyorum..
anladım cnm ne bleym bi kere daha çağrıolar ya duymaynca falan ....dogal yoldan düşmesini mi sağlıck yanii :44:hakkmzda hayırlısı olsn ztarım yaa herşey Allahtan elbet bundan sonra gülcksn cnm benmmmduygucum sen bilmiyormuydun ?? ya belli olmayan birsey yok bana belli degil demediki.. kadin bakar bakmaz kalp atisi yok dedi.. yasamiyor dedi,.. oncesinde doktor da duyamamisti zaten.. sonra doktor geldi dogal yollarla bekliceksin kanamanin gelmesini dedi eger gelmezse ben hap verip o sekilde kanama olmasini saglicam dedi.. 3 defa adet gormeni istiyorum sonra istersen yine baslarsin bebek icin dedi.. o aradada birdahaki hamileliginde yardimci olmasi icin hamilelik vitamnlerime devam etmemi soyledi.. bazi testler icin kanimi aldilar iki hafta sonra tekrar gidicem falan oyle yani..
bilmiyorum guclu muyum degil miyim duygucum.. ama hamdolsun insanlar cok daha buyuk dertler yasiyorlar.. ben uzuluyorum ama ne uzulenler var.. bu sefer agladik bir dahakine gulucez ins.. ne diyim.. tuhaf..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?