Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

insaallah duygucum saol canim benim..evet dogal olarak dusurecekler bebegi.. su an biraz zor benim icin cok tuhaf duygular icerisindeyim..
sana demistim ya hatirliomusun hamile kalmadan once ne kadar zayiflarsan zayifla karinadir diye,.. napim bende okulum var bide kendimi zayiflamaya vururum.. zaman geciririm.. 78 le hamile kalmistim sonrada 2.5-3 kilo aldim.. gelirim senin kilo vermek isteyenlerin topigine.. bi orda bir burda.. biraz dersle, diyetle sporla falan zaman geciririm.. Hemde Allah nasip ederse birdahaki hamileligimde daha saglikli olur her acindan.. hem fiziki hem psikolojik.. nasip iste..

biliyorum biraz abes olcak ama benimde kilo almam lazım doktora her gittiğimde zayıfsın ya ondan cevabından sıkıldım yumurtalıklarımdaki her ağrıyı sızıyı hissediyorum hangi taraftan yumrtladığımı anlıyorum kistim olduğunu anladım bide kadın hamileliğinde zor geçcek senin çok zayıfsın ya demezmi alla alla alabilseydim alırdım bunca zaman hem annem bana hamiş kaldığında 45 kiloymuş

benim annemde 45 kiloymus canim ama ben halama benzemisim.. boylu poslu kadindir. oyle zayif degildir ama kilolu da degildir.. hadi biz bogazimizi tutunca oluyor da kilo alabilmek daha zor onu biliyorum.. Diyetisyenle gorus bence

canim benim batim yok su anda ben hamileyim normalde ama bebegimin kalbi durdu 8. haftasinda simdi de kanamanin gelmesini bekliyorum.

çok özür dilerim çok çok hemde
yaa özür dilerim
Alahım hakkında hayırlısııı

çok özür dilerim çok çok hemde
yaa özür dilerim
Alahım hakkında hayırlısııı

ozur dileme canim benim dua et sadece
bir an evvle normal hayatima donmek istiyorum ama bebek hala icimde oldugu icin biraz zamna ihtiyacim var.. ama konusmak istemiyorum zaten bu konuyu cok.. akisina birakmak lazim..
Rabbim hayirlisini versin hep oyle istemek lazim.. ben hep oyle istedim ve o kadar eminim ki bunun hayirlisi olduguna.. bu sinavi gecince insaallah Rabbim odullendirecek de bizi..
Hepimiz icin hayirlsii olsun..

benim annemde 45 kiloymus canim ama ben halama benzemisim.. boylu poslu kadindir. oyle zayif degildir ama kilolu da degildir.. hadi biz bogazimizi tutunca oluyor da kilo alabilmek daha zor onu biliyorum.. Diyetisyenle gorus bence

gittim cnm geçtiğimiz nisan ayı flndı sanırım kadın doğumcum bikaç kilo al dedi bende diyetisyene gittim ama bi arkadaşımla karşılaştırdık o 12 kilo vermeye çalışıyor ama listemiz aynı ne beden kitle endeksi ne vücuttaki yağ oranı kadın hiçbişey ölçmedi kaç kilosun boyun kaç dedi o kadar benimde hiç içime sinmedi kadın verdiğinide denedim hatta fazlasınıda yedim ama nafile

o zaman diyetisyeninde bir problem var canim baska birini dene bence..
ikinize de ayni diyet listesini vermesini eger su sekildeyse anlarim.. arkadasinla yas grubun falan esitse ve kan degerlerini falan olcuolar ya oncesinde, onlarda bir sorun yoksa zaten normal de ikinizinde almasi gereken kalori miktari aynidir.. o fazla aldigi icin kiloludur sende az aldigin icin zayifsindir..
bence fazla kilo ne kadar sagliksiz duruyorsa cok zayiflik da ayni sekilde sagliksiz duruyor.. baska bir diyetisyene git bence baksana cocuk icinde oyle gerekiyormus zaten.

Merhaba kızlar. Bu ay denemelere biz de başladık. Tiroit testleri, kızamıkçık ve toksoplazma teslerini yaptırdım ön hazırlık olarak dr tavsiyesiyle ve folik asite başladım. Tavsiye edeceğiniz başka bir sey var mı?

cnm ne bi tahlil ne bi,şey işte hiç bi şey yapmadı benimde kafama yatmadı zaten sonrada kendimi stres yapmak istemedim bide ben herşeyi yiyorum bi problemde yok sadece bağırsaklarım sindirimi çok hızlı yapıyor metabolizmam hızlı derler ya aynen öyle .bide ebru şallı nasıl kalıyo o zmnanlamadım ben bu işi

bilmiyorumki canim benim.. Bide o kadin kadin gibimi duruyor Allah askina cocuk gibi duruyor .. sagliksiz bir goruntu onunkide..
tahlil yapmasi gerekir boyunu ve kilonu kendi aletleriyle olcmesi gerekir..
bence sen en kisa zamanda baska bir diyetisyen bul.. kac kilosun boyun kac,,
ama zayifligin hamilelige mani oldugunu bende duymadim hic

kafani serin tut canim...

cnm hoşgeldin inş. bekletmez bebişin gelir hemen valla bilsen biz neler neler yapıyoz gülmekten katılırsınkan testleri de yapılmıştı bana,bide sigara alkol uzak durulcak dengeli beslenme bide hem sen hem eşin dikkat etcek eşit kromozom geliyo bebişe sadece senle olmaz.en önemlisi no stresssssssssssss

kafani serin tut canim...

Dr da aynı şeyi söyledi. Zaten o kadar rahat bir dr. du ki, beni de rahatlattı.. Sakın baskı yapma kendine dedi..yumurtlama gününü bile sayma..En büyük düşman stres... Sporuna devam, arada içki içebilirsin, gezmeye tozmaya devam... Hayatı askıya alma hamile kalmak istiyorum diye yoksa daha çok bekletir bebek dedi...İnsallah uygulayabilirim.

kesinlikle rahat ol canim cunku hersey olacagina variyor.. ayni doktorun dedigi gibi yapiodu ben.. kahvemi iciodum hergun mesela..hamile oldugum bile belli olmadan kendimi kisitlamak istemedim hicbirseyden.. cunku soyle birsey vardir ya birseyi ne kadar cok istersen ve olmasi icin ne kadar cok ustune dusersen ters teper.. rahat olmak lazim.. hersey olacagina variyor sonucta.. ne olacaksa o oluyor.. cok dusunmemek lazim..

ay ne bilim eskiler hep bizde böyleydik merak etme hamiş kalınca alırsın diyolar,ben 170 boyunda 48 kiloyum ama kan değerlerimde fln hiçbi sorun yok ince kemikliyim bide ama 15 yaşımdan beri aynı kilodayım bi düğün zamanı stresten bikaç kilo daha vermiştim .benim problemim herşeyi yerimde ekmekle hiç aram yok onun dışında pis boğazım bile denilebilir gece 2 de fast food bile yerim

hmmm gicik oldugum tiplerdensin sende yani yiyip yiyip almayan..
ama hakikaten kilon azmis yaaa.. helede boyuna gore.. senin yapacagin tek sey kendine adam akilli bi diyetisyen bulman canim..

Yawru ceylanım bercestem kuzum hatırladınmı beni kıss haziran topiğimndeydim canım nasılsınnnnn

sigara ağzıma sürmem. alkolü de arada bir. Dr a sorduğumda arada bir olur canım abartmadığın sürece. Şşimdi sen bebek yapmaya çalışıyorum diye hayatını tamamen değiştirirsen daha yanlış olur, hamilelikte önermiyoruz ama deneme safhasında çok stres yapılmaması için sosyal içicilik anlamında onaylıyoruz. dedi. Belki beni rahatlatmak için böyle konuştu..Kan testlerimn sonucunu almadım. Hipotiroidi hastasıyım ama kontrol altında oldugu için problem yok dediler bebek açısından. Beslenmemize de çok çok dikkat ederiz eşimle. sporumuzu falan aksatmayız. YAlnız dün spor yaparken rahmime bir kramp girdi korktum hemen bıraktım.. :S Kızlar yaptıklarınızı bana da söyleyin benim yaşım çok genç de değil artık çok vakit kaybetmesem iyi olacak.....

Evet ben de böyle düşünüyorum. Kahveye devam... Ama kafeinsiz içmeye başladım artık...Hiç baskı yapmak istemiyorum kendime ve eşime ama benim yaşım 34. O yüzden artık bir yıl içinde olsun istiyorum.. Hoş dr benim 30 yaşının altında hastam olmuyor pek, kendimde 39 yaşında doğum yaptım devir değişti de dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…