Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hmmm gicik oldugum tiplerdensin sende yani yiyip yiyip almayan..
ama hakikaten kilon azmis yaaa.. helede boyuna gore.. senin yapacagin tek sey kendine adam akilli bi diyetisyen bulman canim..

evet genelde arkadaşlarım b iz snin gibi yesek yuvarlanırız derler hatta yıllıkta bile yazıyor yiyipte kilo almayan insan diyecnm işte herşey para özel sağlık sigortamda var benim aylık ona biton para ödüyoruz bide gebelik istiyoz diyo sınırsız yaptıkdiyetisyeni karşılamıyo ama.şu ara ehliyet masrafları var bakalım kendi çabalarım belki sonuç verir evde tartım bile yok belki almışımdır:44:

tamam canım inşallah daha güçlü çıkacaksın bu sınavdan Allah yar ve yardımcın olsun

Son düzenleme:

cnm sen zaten baya biliçlisin bu konuda biz yumurtlama takbi yapıyoruz ovulasyonla yada ateş ölçmeyle kürler pozisyonlar haplar ne ararsan var ama sonuç yok yani sen bunlara girme henüz akışına bırak bence

Biz de bebek için dünyanın parasını ödüyoruz sigortaya.. Oldukçada kapsamlı birsey yaptırdım. Ama bu dediğim toksoplazma ve kızamıkçık testlerini ödemedi biliyor musun? Sebep hamile değil mişim, hamilelerde ödeniyormuş... Adam sömürecek yer arıyor bu hastane sistemi. Bir de cepten verip özel lab da yaptırdım onları..

evet artik herkes her yasta doguruyor.. insaallah bi sorun olmaz merak etme.. saglikla aliriz guzel haberlerini..

hayirlisi olsun canim.. artik kendi cabalarinla dene bir sure o zaman bakalim

Son düzenleme:
cnm sen zaten baya biliçlisin bu konuda biz yumurtlama takbi yapıyoruz ovulasyonla yada ateş ölçmeyle kürler pozisyonlar haplar ne ararsan var ama sonuç yok yani sen bunlara girme henüz akışına bırak bence

Ben şu ana kadar sessiz takipçilerdendim, o yüzden okudum biraz yazdıklarınızı.
Bir sey soracağım bu dönemde epilasyona giden var mı???LAzer epilasyona baslamak istiyorum genital ve bikini bölgesine, bacaklara da iğneliye gidiyorum. Dr. adetinin bittiği gün git dedi ama ben emin olamıyorum..

evt cnm benimde sigortam sınırsız ama bizede aynı şeyi söylediler sadece hamilelerde ödüyormuş bende ücret ödemiştim

Yawru ceylanım bercestem kuzum hatırladınmı beni kıss haziran topiğimndeydim canım nasılsınnnnn

ayy biraz önceki sayfadada ben selam verdiydim görmedin

napıyosun canım bata kaç var Allahım ben bu ay stres teyim yaaa
yapmayım diyorum olmuyo
bide adet olcak gibi sinir ve duygusallık var

cnm bende koltuk altım için çok billindik bi hastaneye gitmiştim genital bölge için doğumdan sonra tavsiye ediyoruz demişti doktor sen bilirsin tabi gene

kızlar benim kociş geliyo çokta yorgun ben çıkıyorumm ferihada çok heyecanlı bu hafta

evt cnm benimde sigortam sınırsız ama bizede aynı şeyi söylediler sadece hamilelerde ödüyormuş bende ücret ödemiştim

Kızlar testler konusunda da araştırma yapın derim . Gittiğim özel hastane çok yüksek bir fiyat verdi 5 teste. Bir tıbbi lab. a tel açtım 262 tl dedi. Başka bir tıbbi lab. a tel açtım 490 tl dedi. Başka birine tel açtım 170 dedi. Kim ne tutturabilirse... Gidip 170 tl fiyat verene yaptırdım ben de...sonucları dr. a fakslayacağım..

kızlar selam baska bır bloktan yanınıza katılmak ıstedım smdı nasılsınz bakalım

bende yarın adet olmam gereklı ama hıcbır belrtı yok ne regl belırtısı nede hamıslık belırtısı bnde sadece ıdrar kokusu degısıklıgı var sızde hamılelk belrtısı olabılırmı bu bılen varmı

olabilir ama tek basina hamilelik belirtisi diyemeyiz
cunku idrarda koku idrar yollarini usutunce ya da enfeksiyon oldugunda da olabilir
umarim hamilesindir

Yediğin içtiğinle de bağlantılı olabilir.Renkte de değişiklik var mı??
Ben de de rahim de kramplar ve göğüste hassasiyet var ama regli belirtisi de olabileceği için hiç üstünde durmadım. Psikolojik de olabilir tüm bunlar. Adet günü gecikmeden ben test falan yapmam...

Yediğin içtiğinle de bağlantılı olabilir.Renkte de değişiklik var mı??
Ben de de rahim de kramplar ve göğüste hassasiyet var ama regli belirtisi de olabileceği için hiç üstünde durmadım.
bnm normalde adetıme 1 hafta kala goguslerım acaıp sıser kasıklarım agrırı bu ay tık yok anlamadım ben hyrlısı dıyım ne dıyım artıkk

olabilir ama tek basina hamilelik belirtisi diyemeyiz
cunku idrarda koku idrar yollarini usutunce ya da enfeksiyon oldugunda da olabilir
umarim hamilesindir

inş cnm saol evet rengıde koyulastı ve kokulu gelmeye basladıkı hıc bılmem ıdrarım koksun bekarkenden berı yanı umutlanmakta ıstemıorum yınede yarın adet olmazsam gerı sayım baslıck artıkk bakalımm hyrlısıylaa

İnsallah güzel haberlerini alırız.

Merhabalar aranıza yeni katıldım bende :) konuyu tam olarak bilmiyorum ama her zaman söylenen belirtiler
olamayabilirde. Sizi umutlandırmak istemem ama bende hiç biri yoktu mesela göğüslerde hassasiyet, mide bulantısı ....
Falan hiçbiri yoktu. Hamile olduğumu öğrendikten sonra başladı hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…