hmmm gicik oldugum tiplerdensin sende yani yiyip yiyip almayan..
ama hakikaten kilon azmis yaaa.. helede boyuna gore.. senin yapacagin tek sey kendine adam akilli bi diyetisyen bulman canim..
ozur dileme canim benim dua et sadece
bir an evvle normal hayatima donmek istiyorum ama bebek hala icimde oldugu icin biraz zamna ihtiyacim var.. ama konusmak istemiyorum zaten bu konuyu cok.. akisina birakmak lazim..
Rabbim hayirlisini versin hep oyle istemek lazim.. ben hep oyle istedim ve o kadar eminim ki bunun hayirlisi olduguna.. bu sinavi gecince insaallah Rabbim odullendirecek de bizi..
Hepimiz icin hayirlsii olsun..
sigara ağzıma sürmem. alkolü de arada bir. Dr a sorduğumda arada bir olur canım abartmadığın sürece. Şşimdi sen bebek yapmaya çalışıyorum diye hayatını tamamen değiştirirsen daha yanlış olur, hamilelikte önermiyoruz ama deneme safhasında çok stres yapılmaması için sosyal içicilik anlamında onaylıyoruz. dedi. Belki beni rahatlatmak için böyle konuştu..Kan testlerimn sonucunu almadım. Hipotiroidi hastasıyım ama kontrol altında oldugu için problem yok dediler bebek açısından. Beslenmemize de çok çok dikkat ederiz eşimle. sporumuzu falan aksatmayız. YAlnız dün spor yaparken rahmime bir kramp girdi korktum hemen bıraktım.. :S Kızlar yaptıklarınızı bana da söyleyin benim yaşım çok genç de değil artık çok vakit kaybetmesem iyi olacak.....
evet genelde arkadaşlarım b iz snin gibi yesek yuvarlanırız derler hatta yıllıkta bile yazıyor yiyipte kilo almayan insan diyecnm işte herşey para özel sağlık sigortamda var benim aylık ona biton para ödüyoruz bide gebelik istiyoz diyo sınırsız yaptık diyetisyeni karşılamıyo ama.şu ara ehliyet masrafları var bakalım kendi çabalarım belki sonuç verir evde tartım bile yok belki almışımdır:44:
Evet ben de böyle düşünüyorum. Kahveye devam... Ama kafeinsiz içmeye başladım artık...Hiç baskı yapmak istemiyorum kendime ve eşime ama benim yaşım 34. O yüzden artık bir yıl içinde olsun istiyorum.. Hoş dr benim 30 yaşının altında hastam olmuyor pek, kendimde 39 yaşında doğum yaptım devir değişti de dedi :)
evet genelde arkadaşlarım b iz snin gibi yesek yuvarlanırız derler hatta yıllıkta bile yazıyor yiyipte kilo almayan insan diyecnm işte herşey para özel sağlık sigortamda var benim aylık ona biton para ödüyoruz bide gebelik istiyoz diyo sınırsız yaptık diyetisyeni karşılamıyo ama.şu ara ehliyet masrafları var bakalım kendi çabalarım belki sonuç verir evde tartım bile yok belki almışımdır:44:
cnm sen zaten baya biliçlisin bu konuda biz yumurtlama takbi yapıyoruz ovulasyonla yada ateş ölçmeyle kürler pozisyonlar haplar ne ararsan var ama sonuç yok yani sen bunlara girme henüz akışına bırak bence
Biz de bebek için dünyanın parasını ödüyoruz sigortaya.. Oldukçada kapsamlı birsey yaptırdım. Ama bu dediğim toksoplazma ve kızamıkçık testlerini ödemedi biliyor musun? Sebep hamile değil mişim, hamilelerde ödeniyormuş... Adam sömürecek yer arıyor bu hastane sistemi. Bir de cepten verip özel lab da yaptırdım onları..
Yawru ceylanım bercestem kuzum hatırladınmı beni kıss haziran topiğimndeydim canım nasılsınnnnn
Ben şu ana kadar sessiz takipçilerdendim, o yüzden okudum biraz yazdıklarınızı.
Bir sey soracağım bu dönemde epilasyona giden var mı???LAzer epilasyona baslamak istiyorum genital ve bikini bölgesine, bacaklara da iğneliye gidiyorum. Dr. adetinin bittiği gün git dedi ama ben emin olamıyorum..
evt cnm benimde sigortam sınırsız ama bizede aynı şeyi söylediler sadece hamilelerde ödüyormuş bende ücret ödemiştim
kızlar selam baska bır bloktan yanınıza katılmak ıstedım smdı nasılsınz bakalım
bende yarın adet olmam gereklı ama hıcbır belrtı yok ne regl belırtısı nede hamıslık belırtısı bnde sadece ıdrar kokusu degısıklıgı var sızde hamılelk belrtısı olabılırmı bu bılen varmı
kızlar selam baska bır bloktan yanınıza katılmak ıstedım smdı nasılsınz bakalım
bende yarın adet olmam gereklı ama hıcbır belrtı yok ne regl belırtısı nede hamıslık belırtısı bnde sadece ıdrar kokusu degısıklıgı var sızde hamılelk belrtısı olabılırmı bu bılen varmı
bnm normalde adetıme 1 hafta kala goguslerım acaıp sıser kasıklarım agrırı bu ay tık yok anlamadım ben hyrlısı dıyım ne dıyım artıkkYediğin içtiğinle de bağlantılı olabilir.Renkte de değişiklik var mı??
Ben de de rahim de kramplar ve göğüste hassasiyet var ama regli belirtisi de olabileceği için hiç üstünde durmadım.
olabilir ama tek basina hamilelik belirtisi diyemeyiz
cunku idrarda koku idrar yollarini usutunce ya da enfeksiyon oldugunda da olabilir
umarim hamilesindir
İnsallah güzel haberlerini alırız.bnm normalde adetıme 1 hafta kala goguslerım acaıp sıser kasıklarım agrırı bu ay tık yok anlamadım ben hyrlısı dıyım ne dıyım artıkk
inş cnm saol evet rengıde koyulastı ve kokulu gelmeye basladıkı hıc bılmem ıdrarım koksun bekarkenden berı yanı umutlanmakta ıstemıorum yınede yarın adet olmazsam gerı sayım baslıck artıkk bakalımm hyrlısıylaa
İnsallah güzel haberlerini alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?