Merhabalar aranıza yeni katıldım bende :) konuyu tam olarak bilmiyorum ama her zaman söylenen belirtiler
olamayabilirde. Sizi umutlandırmak istemem ama bende hiç biri yoktu mesela göğüslerde hassasiyet, mide bulantısı ....
Falan hiçbiri yoktu. Hamile olduğumu öğrendikten sonra başladı hepsi
Peki hamileliğin planlımıydı? Bu kadar düşününce ve her seyi planlayınca belirtiler için beynimizi şartlandırıyor da olabiliriz. Belki plansız gebeliklerde belirti yaşanmama olasılığı daha fazladır?
Peki hamileliğin planlımıydı? Bu kadar düşününce ve her seyi planlayınca belirtiler için beynimizi şartlandırıyor da olabiliriz. Belki plansız gebeliklerde belirti yaşanmama olasılığı daha fazladır?
insaallah duygucum saol canim benim..evet dogal olarak dusurecekler bebegi.. su an biraz zor benim icin cok tuhaf duygular icerisindeyim..
sana demistim ya hatirliomusun hamile kalmadan once ne kadar zayiflarsan zayifla karinadir diye,.. napim bende okulum var bide kendimi zayiflamaya vururum.. zaman geciririm.. 78 le hamile kalmistim sonrada 2.5-3 kilo aldim.. gelirim senin kilo vermek isteyenlerin topigine.. bi orda bir burda.. biraz dersle, diyetle sporla falan zaman geciririm.. Hemde Allah nasip ederse birdahaki hamileligimde daha saglikli olur her acindan.. hem fiziki hem psikolojik.. nasip iste..
Merhabalar aranıza yeni katıldım bende :) konuyu tam olarak bilmiyorum ama her zaman söylenen belirtiler
olamayabilirde. Sizi umutlandırmak istemem ama bende hiç biri yoktu mesela göğüslerde hassasiyet, mide bulantısı ....
Falan hiçbiri yoktu. Hamile olduğumu öğrendikten sonra başladı hepsi
süpersinn ztarımmmzayflrzz elbet eririz valla erir düşünsene üç ayda on oniki klo verdgini ...herşeyin hayırlısı tatlım herşey insanlar için ...bundan sonra çok daha saglıklı ve güzel bi hamilelik gecrcksn ve kavşçksn saglıckla bebişineee her zaman yanndayz tatlımmm
insaallah hepimiz icin oyle olur canim benim iyiki varsiniz valla ne guzel destek oldunuz
benim diyetisyenimin bana verdigi listeye gore ayda ortalama 4 kilo verilio zaten.. sporla ben onu yukseltirim ins.. napalim is icad etmek gerekiyor dimi..
tesekkur ederimmmm
selam kızlarr
herkes ferihaya dalmış gibi
ben izlemiyorum artık onu da
iyice boşladım dizileri valla
bitek son'u izledim bu hafta ptesi
gerisine şöyle göz ucuyla bakıyorum nedense
dışardaydık zaten, yeni geldik sayılır
herkes iyidir umarım
iiz cnm yaa aman izleme cnm feriha falan çok gerlmli diger dizi başlamş bugn yalan dünya açtım btmişti ...oh gezmiş gelmşsnz ne guzel cnm ferdaa yarın gdıoz sabah biz teste dua et olur mu tatlım
iiz cnm yaa aman izleme cnm feriha falan çok gerlmli diger dizi başlamş bugn yalan dünya açtım btmişti ...oh gezmiş gelmşsnz ne guzel cnm ferdaa yarın gdıoz sabah biz teste dua et olur mu tatlım
yalan dünyanın sonunda açtım da izlemedim
zaten bişey de anlamadım
artık cumaları ona bakarım zaten ben bakarsam
biliyorum canım
ve inanıyorumki sonuçlar güzel çıkacak
yatarken dua edicem canım
içinizi ferah tutun
bende yalan dunyayi izliom.. ferihada neler okuyorkine
bi manyak var ferihann eski nişanlymş ferihayı kaçrdı emir de orda daha fazla anlatmym cnm inadına izlıom yaa ne deliym benn
heee bende can skntsndan gecen hafta baktiydim ferihaya... kurtulamadilar mi daha ya/...
sapittilar mi biseyi suyu cikio. illa da suyunu cikaricaklar
geldm şimdi uyuttm salladım ayagmda hala uyuyodu yatrdk artık yerne ne guzel bşey bebiş bakmak yaaNasip olcak bize de inşş cnm Allah çook büyük ...
tebrklerrrrrrrrrrrr
yarın spermıograma gtcz tatlım ya dua et bnm içinn üç aydır çabalrmzn sonucu inşş ii olur cnm yaaa
çook guzel çookkkk
ztarr dogru mu göruomm ben yaaaüzüldm ztarım ya şimdi gördm geçmişe baktım Allah'tan herşey cnm yaa metanetlisin güçlüsün çok takdir ettim seni ...biz hep yanındayız ve seni çok seviyoruz oflunun dedgi gibi bebişin saglıklı bi şeklde geri dönck bebişine ...ki daha hiçbşey belli degl inşş duyulur tekrar kalp atışları dua edicm senn içinnn bitanemm
bende öyle duydum araştırdığım kadarıyla umarım bi zarar etmem zati 3 kuruş para
ya bide dayanamadım aklıma şöyle bi şey geldi kan testin kaptırcam ya ben kan kartı almak için betayadamı baktırsamm daha erken ama?
biliyorum biraz abes olcak ama benimde kilo almam lazım doktora her gittiğimde zayıfsın ya ondan cevabından sıkıldım yumurtalıklarımdaki her ağrıyı sızıyı hissediyorum hangi taraftan yumrtladığımı anlıyorum kistim olduğunu anladım bide kadın hamileliğinde zor geçcek senin çok zayıfsın ya demezmi alla alla alabilseydim alırdım bunca zaman hem annem bana hamiş kaldığında 45 kiloymuş
feriha içimi kararttı neden izlıosn diceksnz onu da blmıormsenaristi fazla gerilim filmi izlıo sanrm
Duygumm inşallah güzel çıkar sonuçlar canım valla meryem suremi okudum dua mı da ettim herkese benim gibi bekleyen ümit eden herkese ver Allah'ım dedim Allah kabul eder İnşallahh.
kan kartı almak için kan yaptırdığında sadece gruba bakıyorlar canım. Ama hastanede yaptırırsan aynı anda betaya da bakabilirler aama ben tavsiye etmem çünkü değer düşük çıkar yine tekrarlamak zorundasın boşuna stres bir de çıkmaz ümitsizliğe kapılırsın.
canım ben çok sinir oluyorum böyle zayıfsın gebeliğin zor geçer diyenlere yaa yumurtladığını anlaman güzel işte. Doktor kadın mı söyledi sana bunu. Belki ağrıların fazla olabilir falan ama öyle zor geçeceğini sanmam hem tv de bir dr zayıf olanların daha rahat hamilelik geçirdiğini söylemişti bende zayıfım ama boyuma göre iyiyim aslında. Herkes annem değil aman taşıyabilirmymişim bilmem ne bunun vücutla değil rahimle alakası var bence düşeceği varsa engel olamıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?