Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Peki hamileliğin planlımıydı? Bu kadar düşününce ve her seyi planlayınca belirtiler için beynimizi şartlandırıyor da olabiliriz. Belki plansız gebeliklerde belirti yaşanmama olasılığı daha fazladır?

selam millet ben bu halili varya sinir ediyo beni yabiri bulsun bunları artıkkkkkkkkkkkk

en güzeli plansız hamile kalmak ya biz böle herşeye bir mana yüklüyoruz

süpersinn ztarımmm zayflrzz elbet eririz valla erir düşünsene üç ayda on oniki klo verdgini ...herşeyin hayırlısı tatlım herşey insanlar için ...bundan sonra çok daha saglıklı ve güzel bi hamilelik gecrcksn ve kavşçksn saglıckla bebişineee her zaman yanndayz tatlımmm

hosgeldin aramiza canim.. bende arkadaslara hep ayni soyluyorum.. bikere hamilelik belirtileri en az 6. haftada baslio.. daha gec de olabilir.. o yuzden ilk hamilelik belirtisi adet gecikmesi.. sakin olup beklemek lazim

insaallah hepimiz icin oyle olur canim benim iyiki varsiniz valla ne guzel destek oldunuz
benim diyetisyenimin bana verdigi listeye gore ayda ortalama 4 kilo verilio zaten.. sporla ben onu yukseltirim ins.. napalim is icad etmek gerekiyor dimi..
tesekkur ederimmmm

veririz cnm veririzz elbet dört olsn beş olsn 60lara gelsn yeter cnm ya hamişlgnde en fazla eski halne dönersn ...ticker da yaparz sana

nasılsınız arkadaşlar?figen ne yaptın tatlım gittinmi doktora ?

feriha içimi kararttı neden izlıosn diceksnz onu da blmıorm senaristi fazla gerilim filmi izlıo sanrm

Son düzenleme:
selam kızlarr
herkes ferihaya dalmış gibi
ben izlemiyorum artık onu da
iyice boşladım dizileri valla
bitek son'u izledim bu hafta ptesi
gerisine şöyle göz ucuyla bakıyorum nedense
dışardaydık zaten, yeni geldik sayılır
herkes iyidir umarım

iiz cnm yaa aman izleme cnm feriha falan çok gerlmli diger dizi başlamş bugn yalan dünya açtım btmişti ...oh gezmiş gelmşsnz ne guzel cnm ferdaa yarın gdıoz sabah biz teste dua et olur mu tatlım

iiz cnm yaa aman izleme cnm feriha falan çok gerlmli diger dizi başlamş bugn yalan dünya açtım btmişti ...oh gezmiş gelmşsnz ne guzel cnm ferdaa yarın gdıoz sabah biz teste dua et olur mu tatlım

yalan dünyanın sonunda açtım da izlemedim
zaten bişey de anlamadım
artık cumaları ona bakarım zaten ben bakarsam

biliyorum canım
ve inanıyorumki sonuçlar güzel çıkacak
yatarken dua edicem canım
içinizi ferah tutun

bende yalan dunyayi izliom.. ferihada neler okuyorkine

inşş cnm ya içim boyle kıpır kıpır tabii heyecan var biraz inşş ii sonçlarla gelrm cnm çook saol ferdammm

bi manyak var ferihann eski nişanlymş ferihayı kaçrdı emir de orda daha fazla anlatmym cnm inadına izlıom yaa ne deliym benn

heee bende can skntsndan gecen hafta baktiydim ferihaya... kurtulamadilar mi daha ya/...
sapittilar mi biseyi suyu cikio. illa da suyunu cikaricaklar

heee bende can skntsndan gecen hafta baktiydim ferihaya... kurtulamadilar mi daha ya/...
sapittilar mi biseyi suyu cikio. illa da suyunu cikaricaklar

evt yaa aynen oyleee uyşturucu iğne yapıo durmadan ferihayla emire zengin tayfası da emir kayıp hiçç oralı olmuo boyle iştee ...inşş kurtlurlar bu bölümde sırf kurtulurlar mı ümidiyle izlıomm

Duygumm inşallah güzel çıkar sonuçlar canım valla meryem suremi okudum dua mı da ettim herkese benim gibi bekleyen ümit eden herkese ver Allah'ım dedim Allah kabul eder İnşallahh.

kan kartı almak için kan yaptırdığında sadece gruba bakıyorlar canım. Ama hastanede yaptırırsan aynı anda betaya da bakabilirler aama ben tavsiye etmem çünkü değer düşük çıkar yine tekrarlamak zorundasın boşuna stres bir de çıkmaz ümitsizliğe kapılırsın.

canım ben çok sinir oluyorum böyle zayıfsın gebeliğin zor geçer diyenlere yaa yumurtladığını anlaman güzel işte. Doktor kadın mı söyledi sana bunu. Belki ağrıların fazla olabilir falan ama öyle zor geçeceğini sanmam hem tv de bir dr zayıf olanların daha rahat hamilelik geçirdiğini söylemişti bende zayıfım ama boyuma göre iyiyim aslında. Herkes annem değil aman taşıyabilirmymişim bilmem ne bunun vücutla değil rahimle alakası var bence düşeceği varsa engel olamıyorsun.
feriha içimi kararttı neden izlıosn diceksnz onu da blmıorm senaristi fazla gerilim filmi izlıo sanrm

Allah kabul etsin Allah razı olsunn dejavummmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…