Kızlar bugün evlilik yıl dönümümüz bizim 2 senemiz bitti.
Ve sevgili kocacığım bana kocaman bir çiçek yollamış:)
Çok çok mutlu oldum çoookkk.
İnşallah hayırlısı ile rabbim de bana, ona hayırlı bir evlat doğurmayı ve yetiştirmeyi nasip eder.
haklısın aslında sorayım ulaşabilirsem doktora
miyabaaa
börek tarifini isterim :92:
benimkine hergün yapıyorum hamur işi..
hamur işine delirir,yiyemezse de delirir
MEGEN BU FIKRA SENİN İÇİN
Tatil bitti
Bir işadamı, oldukça yoğun ve yorucu geçen bir seneden sonra tatile çıkmaya karar verir. Eşi de kendisi gibi meşgul olduğu için birlikte tatil yapacakları bir dönem ayarlamak zor olur. İspanya kıyılarında bir otel bulur ve bulduğu ilk uçakla oraya gider. Otele yerleşirken bir aylık bir rezervasyon yaptırır. Bir hafta kadar güzelce tatil yaptıktan sonra, bir akşam yemeğinde garson kendisine bir mektup iletir. Mektubu okuyan işadamı, tatilini geçirdiği otelin yöneticisinin yanına gider. "Ne yazık ki tatil sona erdi..." Yönetici şaşırır ve üzülür. "Ama beyefendi, bir aylık rezervasyon yaptırmıştınız, ne oldu böyle aniden?" İşadamı çaresiz bakışlarla cevap verir: "Evet bir ay kalacağım, ama tatil bitti. Karım işinden izin almayı başarmış ve iki gün sonra burada olacakmış..."
tatlım ilk defa deneyeceğim(mercimekli börek). ben yapmayı sevip yemeyi sevmeyenlerdenim. ama ilginçtir ki bu aralar canım hamur işi istiyor. akşam da kurabiye yaptım mesela :) bilgisayarın başından kalkabilirsem. nadastayım bu aralar. uğraşacak meşgale arıyorum kendimeee
canım ben kürtaj oldum 6 ay önce ondan sonra 28 günde bir olurdu eskiden şimdi 30 31 32 günde oluyor doktor düzensizlik deil dedi ama süt hormonu de engelliyormuş ya gebeliği onun için sormuş olabilir daha önceki hamilelikten dolayı mı bilmiyorum canım
kanda baktır mutlaka canım25in üzerinden kaç gün geçmiş..
ben o piyasa satılan ucuz gibeğlik testlerine çok güvenemiyorum..
bazı bünyelerde ısrarla negatif çıktığını biliyorum çünkü..
ben de sıkıldım artık bu testlere bakmaktan... bakalım yarın doktor bakar artık değil mi?
Aramızda kalsın
Trenin kompartımanında beyefendi ve alımlı bir bayan yolculuk yaparlar. Bayan okadar çok sıkışır ki tünelden geçiş sırasında hafiften osurayım der. Keskin bir koku yayılmaz mı...
Çok pişman bir yüz ifadesiyle
-Beyefendi ne olur aramızda kalsın.
-Aramızda niye kalsın be kadın. Aç şu pencereyi de koku uçup gitsin.
anladım güzelim çok geçmiş olsun sana... bir doktora sordum internet üzerinden ve o da göğüsten gelen sıvı adeti engelleyebilir demişti. ama şaşırdığım olay ilk defa bu ay böyle birşey yaşıyorum önceden böyle birşey yoktu nereden çıktı bu anlamıyorum... off offf keşke biran önce yarın olsa herşeyi öğrensem... biraz da korkuyorum ya kötü birşey çıkarsa diye((
ben de sıkıldım artık bu testlere bakmaktan... bakalım yarın doktor bakar artık değil mi?
Kızlar ben düşükten sonra hala adet olmadım hamilelik belirtileride başadı hamiş olabilirim kızlar
tosunum o mercimekli böreğin adı..
bende yaparım..
yeşil mercimekle yapılıyo,soğanlı falan..
üşenmezsem elde açarım hamuru,üşenirsem milföyle yaparım..
çok leziz oluyo
kolay gelsin canımve afiyet olsun
bengeeeeeldiiiiimmm............
hepinizin kandili mübarek olsun.........bugün bol bol dua edelim
evet ultrasonla bakar ama keseyi bi ihtimal göremeyebilir..
muhtemelen kanda HCG baktırır..
hayırlısı olsun hakkında canım.. inşallah gibeğsindir :92:
sağolasın cnm. gel de beraber olsun dicem ama nerdeee... tam da o tariften bahsediyorsun işte.
yaa kızlar bazı sağlık ocakları kan testi yapmıyor biliyor musunuz? ben mesela geçen ay doktora gittiğimde orada maalesef ki test yapamadıklarını söyledi. hastaneye gitmem gerekiyormuşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?