bilmiyorum ki canım ya bi yerini yanlış yapıyorum :44::44:
başlangıç 66
hedef 58
şuanda 62,9
boy 1,67
selamlar
hepiciniz iyisinizdir insallah
benim ki seviyor salçalı yemeği ama dün nohut yapmıştım bu da biraz fazla olmuş dedibende biraz daha su koyup kaynattım
sizdeki sorun ne canım sayımı hareket mi
afiiyet olsunn ildammkendime menemen yaptım yazlık domates konservelerim var onlarla yaptım
beni görmelisinizburnumla yiyorum resmen tööbe tööbe
kendime menemen yaptım yazlık domates konservelerim var onlarla yaptım
beni görmelisinizburnumla yiyorum resmen tööbe tööbe
bizim harekette sorun var canım % 50 çıkmıştı 2.5 sene önce yaptırmıştık ama ileri hızlısı yavaşı yazmıyordu şimdi bu hafta öğrenciler tatile giriyor ama bizim çalışmalar olacak ya perhiz yapamaz çalışmalar bitecek ben İstanbula gidicem birkaç gün gelince yaptırıcaz tekrar bu sefer tıp fakültesinde ileri hızlısı kaç merak ediyorum bir de değerler ne oldu o zamandan bu zamana. Morfoloji iyiydi bizim %90 normal yapılımız çıkmıştı.
yüzde elli hareket ii ki cnm köti degl ? ama siz çok deneymemştnz demi sorunlar olmştı sonra ara verdnz yoksa olur sizn bence başlayınca şimdi çok beklmcn inşşş
ben şimdi gebelik testi yaptım ve o hiç göremediğim çift çizgiyi gördüm,ama kesinleştirmek için öğleden sonra kan testine gidicemmmmmmmmmmm ay inşallah hamileyimdir dua edin bana canlarım ya :)
ben şimdi gebelik testi yaptım ve o hiç göremediğim çift çizgiyi gördüm,ama kesinleştirmek için öğleden sonra kan testine gidicemmmmmmmmmmm ay inşallah hamileyimdir dua edin bana canlarım ya :)
evet araba aldık ara verdik temmuzda zaten başlamamıştık ki ara verelim okul bitsin demiştim aralıkta bir başladık araya sonra okul bitti araba alındı öyle bu zamana geldik. Evet % 50 kötü değil sınırda ama. İleri hızlı da bir bakıma önemli ne kadarı ileri bilmek istiyorum bir de son durum ne oldu.Varikosel var aslında üroloji bize ameliyat demişti iki kadın doğum dr gerek yok olur dedi iptal etmiştik randevuyu zaten eşim artık olmak istemiyor iyi gelen de var sonuçları daha kötü olan da var o yüzden gerek yok olmadı aşılama yaptırırız dedik çünkü morfoloji iyiydi yani dölleme yeteneği iyi spermciklerin de şimdi ne olmuştur bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?