hahh bikac gune iyice azalir stres sende adama belli etme
gidin kabi alin evde versin ornegi goturun o arada sakinlestirirsin sennn kiz bizzzz fenayizzz herseyi hallederizzzz kadin milleti basarir caksiri tuttum bennn ildaya gelecek ay mujde ver demis bak cikti
tatlim ben hesap yapmadim kocam yapmisti ben istemiyodum cunku 24 temmuz ve 16 agustosta dusugum vardi arka arkaya ikizlerim gitti kanamam 1 eylulde bitti 12 eylulde regli oldum 16sinda bitti sonra adam beni yakaladi hooop halvete hatta kocam bakkal bu bebeyide bakkalin deposunda yaptik :))))) isin acikcasi bebek icin halvet etmedimmmm sanirimmmm bende kudurukluk donemimdeydim :)))
İlda ben meryem suresine başladım ya onu okuyunca içime huzur doluyor. Dün kaynanama gittik ancak geldşk baktım yorgunum yemek yesem iyice tembellik çökecek hemen dedim okuyayım sonra yemek yiyeyim çok iyi geliyor bana ve okudukça ümidim artıyor Allah tarafından herhalde. Bir de nasıl desem yaa okuyorum ya salonda okuyorum ya serinlik ferahlık geliyor oturduğum koltuktan bile enerji alıyorum sanki ve senin ettiğin bir dua vardı ya annen yazdırmış onu yazmıştım onu da okuyorum.
canım herşeyden yemek gerekiyor. Azıcık gayret etsen sende yemek için. İlaç içmeyle sorunum yok benimde ama çok unutuyorum ondan pek sevmiyorum. sen zaten çok ilaç alıyosun azıcık daha kendini sık ye en azından 1-2 ilacın azalır belki :44:
günaydın dedim kimse tınmadı valla. olsun napalım bende kendi kendime günaydın diyeyim bari günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bana.
günaydın dedim kimse tınmadı valla. olsun napalım bende kendi kendime günaydın diyeyim bari günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bana.
canım görmedim kusura bakma, günaydınlar olsun kocamangünaydın dedim kimse tınmadı valla. olsun napalım bende kendi kendime günaydın diyeyim bari günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bana.
Ya bende pekmez icmeyi denesemde demir hapini almasam olmaz mi acaba demir hapi ulseri olanlarda mideyi berbat ediyo yiyemiyorummm tahammulum yok ete falan deniyorumm bu seferde cikartiyorum :)
İlda ben meryem suresine başladım ya onu okuyunca içime huzur doluyor. Dün kaynanama gittik ancak geldşk baktım yorgunum yemek yesem iyice tembellik çökecek hemen dedim okuyayım sonra yemek yiyeyim çok iyi geliyor bana ve okudukça ümidim artıyor Allah tarafından herhalde. Bir de nasıl desem yaa okuyorum ya salonda okuyorum ya serinlik ferahlık geliyor oturduğum koltuktan bile enerji alıyorum sanki ve senin ettiğin bir dua vardı ya annen yazdırmış onu yazmıştım onu da okuyorum.
oyle cnm bırak küçkleri buyukte bile işe yaramadı
ah ildamm yaa sorma başmza gelenleri :26:dün teste gttk sonucu cuma dörtten sonra nette yayınlamaları gerkrken yayınlamadılar ben de cuma akşamı bunlara sitemli bi mail attım ...bi labaratuar bu izmirde ...pazar kaapalı olmalarına ragmen hemen sonucu attılar mail görnce hem maile koydular hem siteye ...ama sonuç berbatt
sayı 6 mlyon 800 ki 14 mlyondu ilk yaptrdgmzda
toplam hareket yuzde 20 ki otuzdu ilk yaptrdgmzda
morfoloji yuzde 6 ki 7 di illkinde
anlıcagın butun degeler yerle birr :26:amaa ben bi ihmal var dıorm bu işte
başka bi topkten bi arkdas da aynı yere gtmiş sayı heryerde 20 mlyon çıkmş orda 2.5 mlyon ki kız şu an hamişo dıo yanlştr sakın üzlme dıe kızlar da oyle dıo burdaki saolsnlar dun çok destk oldular bana agladm üzldm bi görseydin ...acaba dogrumudur saorusu oluo kafada ama o kadar kür ilaç neler neler denedk yaa sanmıorm dogru çıkmıcak inşşş ...haftaya başka bi merkezde tekrarlatcz sonuçları...
evet canım Allahın kelamı hiç rahatlatmaz mı
ben salonda sesli okuyordum kocamda tv yi kapatıyordu onunda hoşuna gider benden kuran dinlemek
sonrasında beraber duamızı ederdik
annem ilahiyat mezunu canım duayı o öğretti bana
peygamber efendimizin adını andığımız duayı Rabbim geri çevirmez inşşalhhh
bugünde ben yasin okumaya başlıcam ve yusuf suresini okuyorumm
normal doğum u kolaylaştıracak dualarım da var
öncelikle sonuçlarına berbat deme canım
kötü değilkiiiii
o olunca işler karışık oluyo biraz
dr umuz şööel demişti
testi şimdi tekrar 1 saat sonra yapılsa ya da yarın sonuçlar bambaşka çıkarrr !
yani sabit kalmıyo o değerler
iklim hava şartı stres sevinç üzüntü açlık her şey etkiliyormuşş
sakın haaa kötü deme sonuçlarına
bütün kürleree dayan canım
dr lara kalsa varikosel amel,yatı olacaktı eşim düşün yanii
sonuçlar kürlerle uçtıu resmenn
canım görmedim kusura bakma, günaydınlar olsun kocaman
güzelim bir tarafı yaparken bir tarafı bozuyor bu ilaçlar bence doktorunla bir görüş. Böyle daha kötü olur allah korusun :44:
evet canım Allahın kelamı hiç rahatlatmaz mı
ben salonda sesli okuyordum kocamda tv yi kapatıyordu onunda hoşuna gider benden kuran dinlemek
sonrasında beraber duamızı ederdik
annem ilahiyat mezunu canım duayı o öğretti bana
peygamber efendimizin adını andığımız duayı Rabbim geri çevirmez inşşalhhh
bugünde ben yasin okumaya başlıcam ve yusuf suresini okuyorumm
normal doğum u kolaylaştıracak dualarım da var
26sinda randevumuz konusuruz artik hele o kalsiyumla magnezyummm iyyyyykkkkkk
sende iyiki, varsın canım bence iyiki kk var.en yakınınba anlatamadığımız şeyleri konuşup paylaşıyoruz birbirimize yardım ediyoruz.bundan daha güzel ne olablir ki yüzünü bile görmediğin birinden dua alıyoruz allah kabul eder inşallah canım dularımızı.gitmem kızlar yaa valla siz inanılmaz destek oluosnz bana burası olmasaydı çok daha kötü olcaktım ben allah hepinizin o güzel gönlüne göre versn inşşş ...çıktısını ble almadım sonucun ...unutmaya çalşıorm evt aklmda bi köşe de ya dogruysa da var ...o zaman da ii bi dra gderiz nedenleri araştrılır iice herşeyin bi çaresi var elbet baksna erkklerde de hormonlar etklıomş spermleri ya da sperm enfeksyonu olablıomş bunlar hep ilaçla düzelen şeyler Allah dermansz dert vermesn....
sende iyiki, varsın canım bence iyiki kk var.en yakınınba anlatamadığımız şeyleri konuşup paylaşıyoruz birbirimize yardım ediyoruz.bundan daha güzel ne olablir ki yüzünü bile görmediğin birinden dua alıyoruz allah kabul eder inşallah canım dularımızı.
bencede allah dermansız dert vermesin bak herşey bir şekilde yoluna koyuluyor ilaçla ameliyatla hiç biri olmasa bile tüp bebek ve aşılama var canım.allah sağlık versin yeterki.
çaksırın balla karışımı varya azosperm olan birinde bile işe yaramış canım.onu mutlaka alın.birde 2 milyondan 76 milyon topiğinde okudum yemeklere salçayı biraz daha fazla koyun canım onun içindeki bir madde spermlere iyi geliyormuş.ben o topik çok uzun diye ara ara girip okuyordum bu arada daha çok girip okumaya başladım.
günaydın canım başladınız mı kürlere inşallah şifa olurlar canım
sende iyiki, varsın canım bence iyiki kk var.en yakınınba anlatamadığımız şeyleri konuşup paylaşıyoruz birbirimize yardım ediyoruz.bundan daha güzel ne olablir ki yüzünü bile görmediğin birinden dua alıyoruz allah kabul eder inşallah canım dularımızı.
bencede allah dermansız dert vermesin bak herşey bir şekilde yoluna koyuluyor ilaçla ameliyatla hiç biri olmasa bile tüp bebek ve aşılama var canım.allah sağlık versin yeterki.
çaksırın balla karışımı varya azosperm olan birinde bile işe yaramış canım.onu mutlaka alın.birde 2 milyondan 76 milyon topiğinde okudum yemeklere salçayı biraz daha fazla koyun canım onun içindeki bir madde spermlere iyi geliyormuş.ben o topik çok uzun diye ara ara girip okuyordum bu arada daha çok girip okumaya başladım.
günaydın canım başladınız mı kürlere inşallah şifa olurlar canım
çkşırı siparş etmm cnm gelck suyunu bırakcm ona dvm etcmm yılmak yoll yola dvmmmmdedgn gibi herşeyn çaresi var ama inşş dogal yolla gelsn meleklerimiz inşşş...hem preseed de var yaa gecen ay boşa gtti bizm ondan once kullandık bu ikinci olcak belki bu sefer işe yarar yani belli mi olur hiççç
aynen öyle canım durmak yok yola devam bende almayı düşünüyorum
ama ben hamileyim zaten gerek kalmayacak galiba
bu arada ben tıcker düzeltiyorum ama sistem kabul etmiyo sinir oldum yabu sabah 62,9 geldimmmm
eşim duysun bunu yemeklerde fazla salçayı hiç sevmez yemeğin tadını alamıyormuş bende renkli severim yemeği. Neyse diyeyim de yer böylelikle. Çakşır karışımı da iki ay bir geçsin alcam bende.
eşim duysun bunu yemeklerde fazla salçayı hiç sevmez yemeğin tadını alamıyormuş bende renkli severim yemeği. Neyse diyeyim de yer böylelikle. Çakşır karışımı da iki ay bir geçsin alcam bende.
duzeltym mi ben sana ? nie kabul etmesn ki istersn yaz bilglerini ben sana yapıp yollaym cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?