Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

o zor cnm çünkü hastahenyle evimiz arası baya var cunku stres az çok olur yne heralde ama alştı artık ya bu sefer bak çok stres olmadım dio mesela ...evt cnm ya tatlı dille herşeyi halledıorzz

Son düzenleme:
günaydın dedim kimse tınmadı valla. olsun napalım bende kendi kendime günaydın diyeyim bari günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bana.

ben de regliym şimdi okuyacagım btnce ... bi ara okuodm bıraktım ama bırakmamak lazm işte :26:

Son düzenleme:

Ya bende pekmez icmeyi denesemde demir hapini almasam olmaz mi acaba demir hapi ulseri olanlarda mideyi berbat ediyo yiyemiyorummm tahammulum yok ete falan deniyorumm bu seferde cikartiyorum :)

günaydın dedim kimse tınmadı valla. olsun napalım bende kendi kendime günaydın diyeyim bari günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bana.
canım görmedim kusura bakma, günaydınlar olsun kocaman
Ya bende pekmez icmeyi denesemde demir hapini almasam olmaz mi acaba demir hapi ulseri olanlarda mideyi berbat ediyo yiyemiyorummm tahammulum yok ete falan deniyorumm bu seferde cikartiyorum :)

güzelim bir tarafı yaparken bir tarafı bozuyor bu ilaçlar bence doktorunla bir görüş. Böyle daha kötü olur allah korusun :44:

evet canım Allahın kelamı hiç rahatlatmaz mı
ben salonda sesli okuyordum kocamda tv yi kapatıyordu onunda hoşuna gider benden kuran dinlemek
sonrasında beraber duamızı ederdik
annem ilahiyat mezunu canım duayı o öğretti bana
peygamber efendimizin adını andığımız duayı Rabbim geri çevirmez inşşalhhh
bugünde ben yasin okumaya başlıcam ve yusuf suresini okuyorumm
normal doğum u kolaylaştıracak dualarım da var

öncelikle sonuçlarına berbat deme canım
kötü değilkiiiii
o olunca işler karışık oluyo biraz
dr umuz şööel demişti
testi şimdi tekrar 1 saat sonra yapılsa ya da yarın sonuçlar bambaşka çıkarrr !
yani sabit kalmıyo o değerler
iklim hava şartı stres sevinç üzüntü açlık her şey etkiliyormuşş
sakın haaa kötü deme sonuçlarına
bütün kürleree dayan canım
dr lara kalsa varikosel amel,yatı olacaktı eşim düşün yanii
sonuçlar kürlerle uçtıu resmenn

ama ildam yaa bu kadar düşer mi o kadar küre ragmen 14 mlyondan altı mlyona hülya dıo geç baktılarr bana da oyle gelıo yaa :26:kürlere dvm elbet herkeste işe yarıo sonçta hemen bırakcak deglm kürleri evt eşine ameliyat demşleridi senn ama maşallah arttı degerlerrinşş bizim de artar bu sefer gttgmzde inş yanlştıur bu degerlerr

canım görmedim kusura bakma, günaydınlar olsun kocaman

güzelim bir tarafı yaparken bir tarafı bozuyor bu ilaçlar bence doktorunla bir görüş. Böyle daha kötü olur allah korusun :44:

26sinda randevumuz konusuruz artik hele o kalsiyumla magnezyummm iyyyyykkkkkk

ben içimden okuyorum öyle okumak lazımmış aslında Nihat hatipoğlu öyle demişti ,çten yapılan dualar kabul olur içinizden sadece sizin duyacağınız bir sesle okumak iyiymiş ben bazen sesli de okuyorum. Tabii mevlütler falan oluyor o zaman zaten hocalar toplananlar da eşlik etsin diye sesli okuyorlar. Ben arkasından felak ve nas surelerini de okuyorum artık alışkanlık oldu. Üç harflilerde, musibetten ve vesveseden koruyor bu dualar okumadan rahat etmiyorum. Hamile kalacaksam rahatsız etmesinler uzak olsunlar hem benden hem evimizden. Bir de okudukça okuyası geliyor insanın. Meryemden sonra taha suresi var cumartesi bir de onu okudum öyle içimden geldi. Başka dualarda hep okuyorum zaten ezbere bildiklerimden. Dün sadece meryemi, felak ve nası okudum eşim aa nasıl böyle erken bitti hayret diyor.

sende iyiki, varsın canım bence iyiki kk var.en yakınınba anlatamadığımız şeyleri konuşup paylaşıyoruz birbirimize yardım ediyoruz.bundan daha güzel ne olablir ki yüzünü bile görmediğin birinden dua alıyoruz allah kabul eder inşallah canım dularımızı.
bencede allah dermansız dert vermesin bak herşey bir şekilde yoluna koyuluyor ilaçla ameliyatla hiç biri olmasa bile tüp bebek ve aşılama var canım.allah sağlık versin yeterki.
çaksırın balla karışımı varya azosperm olan birinde bile işe yaramış canım.onu mutlaka alın.birde 2 milyondan 76 milyon topiğinde okudum yemeklere salçayı biraz daha fazla koyun canım onun içindeki bir madde spermlere iyi geliyormuş.ben o topik çok uzun diye ara ara girip okuyordum bu arada daha çok girip okumaya başladım.

günaydın canım başladınız mı kürlere inşallah şifa olurlar canım

çkşırı siparş etmm cnm gelck suyunu bırakcm ona dvm etcmm yılmak yoll yola dvmmmmdedgn gibi herşeyn çaresi var ama inşş dogal yolla gelsn meleklerimiz inşşş...hem preseed de var yaa gecen ay boşa gtti bizm ondan once kullandık bu ikinci olcak belki bu sefer işe yarar yani belli mi olur hiççç

eşim duysun bunu yemeklerde fazla salçayı hiç sevmez yemeğin tadını alamıyormuş bende renkli severim yemeği. Neyse diyeyim de yer böylelikle. Çakşır karışımı da iki ay bir geçsin alcam bende.

aynen öyle canım durmak yok yola devam bende almayı düşünüyorum
ama ben hamileyim zaten gerek kalmayacak galiba
bu arada ben tıcker düzeltiyorum ama sistem kabul etmiyo sinir oldum ya bu sabah 62,9 geldimmmm

aynen öyle canım durmak yok yola devam bende almayı düşünüyorum
ama ben hamileyim zaten gerek kalmayacak galiba
bu arada ben tıcker düzeltiyorum ama sistem kabul etmiyo sinir oldum ya bu sabah 62,9 geldimmmm

duzeltym mi ben sana ? nie kabul etmesn ki istersn yaz bilglerini ben sana yapıp yollaym cnm

eşim duysun bunu yemeklerde fazla salçayı hiç sevmez yemeğin tadını alamıyormuş bende renkli severim yemeği. Neyse diyeyim de yer böylelikle. Çakşır karışımı da iki ay bir geçsin alcam bende.

benim ki seviyor salçalı yemeği ama dün nohut yapmıştım bu da biraz fazla olmuş dedibende biraz daha su koyup kaynattım
sizdeki sorun ne canım sayımı hareket mi

duzeltym mi ben sana ? nie kabul etmesn ki istersn yaz bilglerini ben sana yapıp yollaym cnm

bilmiyorum ki canım ya bi yerini yanlış yapıyorum :44::44:
başlangıç 66
hedef 58
şuanda 62,9
boy 1,67

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…