ben şimdi gebelik testi yaptım ve o hiç göremediğim çift çizgiyi gördüm,ama kesinleştirmek için öğleden sonra kan testine gidicemmmmmmmmmmm ay inşallah hamileyimdir dua edin bana canlarım ya :)
Ayy ne diyorsun süper bir haber bu. Valla çok doğal birşeymiş gibi söylüyorsunuz ben hamile olayım yıkarım burayı ayoll.. Hemen git ver bence yakınsa hastane öğle tatiline 12.30 da giriyorlar bildiğim kadarıyla öğleden sonra da öğrenirsin 3 gibi falan.
cnm daha şoktayım bide kan da göreyim öyle sevincem yanılma payımız var ya tatlım ben gidiyim hemen öptümmmmmmmmmmmmmmAyy ne diyorsun süper bir haber bu. Valla çok doğal birşeymiş gibi söylüyorsunuz ben hamile olayım yıkarım burayı ayoll.. Hemen git ver bence yakınsa hastane öğle tatiline 12.30 da giriyorlar bildiğim kadarıyla öğleden sonra da öğrenirsin 3 gibi falan.
gidiyorum cnm sağol öptcanımmm çok sevindim ne olur hemen kana git ve müjdeyi ver.
Uğurlu topiğim ya maşallah herkese
inşallah tatlım bir gidiyim ben öptay valla çok sevindir canım inşallah vardır bebişin allah hayırlısıyla bebişini versin dualarım senınle bende ögleden sonra dr gidecem dr ilaç yazacak kist için gelince mutlu haberlerini alırız inş
cnmm çok sevndm tebrklerrrrrrrrrrrrr
ben şimdi gebelik testi yaptım ve o hiç göremediğim çift çizgiyi gördüm,ama kesinleştirmek için öğleden sonra kan testine gidicemmmmmmmmmmm ay inşallah hamileyimdir dua edin bana canlarım ya :)
canım kızların çoğu söyledi bunu ama bende bi etki yapmadı sen hamişsin bence ondan şişmiştirrrr.canım arakadaşlarım nasılsınız ???? özledim sizi
pek yazıcak bişey bulamasam da...
hayıttan mıdır nedir benim gögüslerim bi tuhaf oldu yaa böyle pufffpuf oldu çok komikk kocamanlar ama çok yumuşaklar sanki içinde hava var:)))
hayıt kullanıp böyle gariplik hisseden oldu mu??
hiç hamişlik hissetmiyorum ama nolur sanki bu ay hiç bişi hissetmeden agrı sızı çekmeden hamile olsam...
Kar yagıyooooooooo
çok sevindim canım hadi kana git de güzel haber netleşsincnm daha şoktayım bide kan da göreyim öyle sevincem yanılma payımız var ya tatlım ben gidiyim hemen öptümmmmmmmmmmmmmm
gidiyorum cnm sağol öpt
inşallah tatlım bir gidiyim ben öpt
sağol bebeğim ya inşallah öyledir gidiyom ben gelcem hemen.
kızlar zayflama topgnde iknci olmşmmmbu haftaa
canım kızların çoğu söyledi bunu ama bende bi etki yapmadı sen hamişsin bence ondan şişmiştirrrr.
sen anadulu yakasındaydın dimi bu tarafta kardan eser yokkk
bende istiyorum ya buraya da yağsınnnn
çok sevindim canım hadi kana git de güzel haber netleşsin
tebrik ederim canımmmmm
çok iyi gidiyorsun zaten maşallahhhh
canım arakadaşlarım nasılsınız ???? özledim sizi
pek yazıcak bişey bulamasam da...
hayıttan mıdır nedir benim gögüslerim bi tuhaf oldu yaa böyle pufffpuf oldu çok komikk kocamanlar ama çok yumuşaklar sanki içinde hava var:)))
hayıt kullanıp böyle gariplik hisseden oldu mu??
hiç hamişlik hissetmiyorum ama nolur sanki bu ay hiç bişi hissetmeden agrı sızı çekmeden hamile olsam...
Kar yagıyooooooooo
neden olmuo ki yaa dogru linki de verdm aslnda bi daha dene olmadı bi kez daha yapayımm :44:
denedim olmuyo canım benim yaptıklarımda olmuyo aynısını diyo
bunuda aysun yapmıştı oda uğraşmıştı yine sanırım bazılarını kabul etmiyo formata uygun değil diyo
kızlar zayflama topgnde iknci olmşmmmbu haftaa
canım kızların çoğu söyledi bunu ama bende bi etki yapmadı sen hamişsin bence ondan şişmiştirrrr.
sen anadulu yakasındaydın dimi bu tarafta kardan eser yokkk
bende istiyorum ya buraya da yağsınnnn
nazar:
canım hatırlarsan bende öyle demiştim. Ve şuanda malumunuz gebişim :) Bende aynen senin gibi diyodum sonucu böyle oldu. İnşallah sanada yan etkisi bebiş olur
tebrik ederim canım...
duygu dün sonuçları yazmışsın
hayırlısı olsun canım
bizim bebekler sancılı gelecek belli
allah büyük
testi tekrarlamada fayda var
umudumuz hiç bitmesin inşllh bizim de bebeklerimiz olacak ama önce zayıflayacagz :)))
duygu ya ben regliyim
kilom düşeceğine artıyor ya dün sabah 66.2yken bugun 66.4cıktım canım sıkıldı
nasl yaa ama ben yaptım hemen olmştı ki yanlş yeri mi yolladm acaba :44:
olmadı yine canımmmmm
sen denesene bi kendininkine oluyormu
evet canım Kocaelideyim ben
Yaaa hamiş olma ihtimali tabi yok değil ama biraz zor olunca tabi inanamıyorum
hap yapmıştır ya kesin
Moon canım yaa çok güzel bi habeeerr
Kaç gününün gecti canım?
bende günüm gelmeden asla test yapmıcambu ayy bazen gaza geliyorm sonra frenliyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?