Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

oyle cnm yaaa ilaç sektörü çok fena gerçekten acaip bi rekabet var çok da bilgli olmaynca da dr ne vrse içlıo işte aslnda senn de hep savundugun gibi herşeyn dogalı cnm...

Kullanirsin mutlaka zaten gaviscon sadece koruyucu asitin yukari cikmasini engelliyo benim cok yaniyo midem su siralar 7. aya kadar surermis bebek saclaniyomusmus :) benimki belinde sacla dogmazsaaaaa yaktim cirasini :)

Bu kadar kişi diyosa boşa çıkmaz heralde Dolu dolu hazırlanıyosun sen kuzum. Bence boşa gitmez

Bende geçen hamileliğimde vermişti doktor. Bundada daha gitmedim ama başladım. zaten 3 aya kadar falan kullanmış olucam. 1 ay daha içerim günde 3 tane o zaman olur. Gerçi çok unutuyorum onu ama olsun

ben hissettiğene eminim canım
ben kendimi avutuyorum işte kırk kere söylersen gerçek olur misali..
her ay yok yok diyordum gerçekten de olmuyordu bu ay gebeyim gebeyim diyeyim de olsun ...
bundan sonraki aylardan çok ümitliyim ben zaten.
o zaman atıştır yine birşey canım meyce falan ye incir yeee

gitmem kızlar yaa valla siz inanılmaz destek oluosnz bana burası olmasaydı çok daha kötü olcaktım ben allah hepinizin o güzel gönlüne göre versn inşşş ...çıktısını ble almadım sonucun ...unutmaya çalşıorm evt aklmda bi köşe de ya dogruysa da var ...o zaman da ii bi dra gderiz nedenleri araştrılır iice herşeyin bi çaresi var elbet baksna erkklerde de hormonlar etklıomş spermleri ya da sperm enfeksyonu olablıomş bunlar hep ilaçla düzelen şeyler Allah dermansz dert vermesn....

Son düzenleme:

yok canım almıcam

oyle cnm yaaa ilaç sektörü çok fena gerçekten acaip bi rekabet var çok da bilgli olmaynca da dr ne vrse içlıo işte aslnda senn de hep savundugun gibi herşeyn dogalı cnm...

aynen ööle canım hep söölüyorummm
ilaç sektörü nün geçmişi 50 yıl
doğal bitkilerin yüz yıllarrr !!!

dr diyosun bunu sat bu yaz reçeteyeee al sana laptop ! yok tatil bilmem neee
düşünün yanii hemde ne hastaneler ne özeller ... nefretim çok o yüzden dr lara

Son düzenleme:

bennnn hiç ilac icmem agridan olsem dayanirim ama sabah 2 aksam 6 ilac aliyommmm

sizle oturym biraz cnm ya burdan başka hiçbi yere gtmek istemıom kendi kendime olunca kuruntulara başlıom hemen

kuruntu falannn yokkkk tekrarlansin sonra uzuntuyude sevincide birlikte yasariz ama kocan ctesiye kadar stres olmasin seni gorup etkiliyomus sonuclari stres

bi de mesela daha etkli bi ilaç varken o sırf o hediyeler blmem neler yuzunden daha az etkli olanı verıolarr

Son düzenleme:
gunaydin kizlar yeni bati yazmistim ama sanirim atlanmis yeni batim 5 subat.gecen ay kist olmustu bende hap kullanmistim o yuzden adet tarihlerim oynadi

bennnn hiç ilac icmem agridan olsem dayanirim ama sabah 2 aksam 6 ilac aliyommmm

kuruntu falannn yokkkk tekrarlansin sonra uzuntuyude sevincide birlikte yasariz ama kocan ctesiye kadar stres olmasin seni gorup etkiliyomus sonuclari stres

o zaten bay stres ama evt dün üzüldü çok bnm üzldügümü de görnce ama o da inanmıo yaa ..bi de çakşır tozu alcz dedm balla karştrcz tmm dedi başta yapmıcam hiçbşey demşti ama geçti siniri cabuk ...ii olcakk gamzemm yaa inanmak başarının yarısıdır omuz omuza aşçz bu zorlugu tabii sizin destegnzin de payı çok buyk olacak sonra da brlkte sevncez inşşşş

bende ne zaman çağırsa giderim ama normalde bir sorun yoksa bir aydan önce çağırmıyorlar canım.

hazırlanmak diye birşey yok aslında birşey yapmıyorum.Ovuya başlıcam bugün bir de foliği hergün alıyorum daha doğrusu ben hazırlanırken eşim su ve hapla geliyor o hiç unutmuyor bana kalsa unutuyorum zaten. Bir de pekmez içiyorum o da ara kanama ve arkasından reglim geldiği için 2 hafta durmadan kan geldi baya kan kaybettim çok üşüyordum o yüzden içtim daha içicem ama.

canım senineşin bir önceki tahlillerde ayrıca üroloğa gözüktü mü muayene oldu mu. Tek başına sperme testi yeterli değil eğer değerlerde sorun varsa bir üroloji doktoruna gidip muayene olması lazım varikosel var mı diye bu da damarlarda tıkanıklık oluyor onun düzelmesi ameliyatla oluyor değer bebek yapamayacak gibiyse eğer kürlerle de yükselir tabi ama genelde kalıcı oluyor sorun yoksa bebek yapmaya yeterliyse değerler ameliyata zaten gerek görülmüyor bence testi tekrar ettirdikten sonra bir de muayene ettir eşini.

gamze mesut, hangi dönem hamgi günler hamiş kaldın yumurtlama hesabımı yaptın

ben sabah aksam aliyodummm sozdeee :) bazen haftada 1 kere ictigim oluyodu duzenli kullanmadim acikcasi bu gidisimde omega 3un yanina bide b12 vericek sanirim hiccc et yemiyorum bennnn tavuk falan hic ya du bakalimmm 7. ilac geliyo banaaaaaa galiba

kızlarrrr ben 25 aralıkta düşük yaptım, en düşük hcg değerim 1,61di ama baktım bu ay 5in üzerine çıkmış sizce gebe miyim???

bi de mesela daha etkli bi ilaç varken o sırf o hediyeler blmem neler yuzunden daha az etkli olanı verıolarr

maaleseff ööle canım
mesela bebekler için öksürük şurubuuu ! hiç bir halta yaramıyo !
deneme tahtası değiliz ki biz insanız bukadar ucuz olmamalı ....

bu arada canım benim ben anlamadım konuyu pek test mi yapıldı ?

dejavum gttk cnm ama gttk iki dra biri devlette bi de ozel hast.deydi drlar çok guven vermedi ban elle anlamadılar doplerde çıktı ki elle anlaşılmayınca ameliyata gerek yokmş oyle yazıo uroloji sitelernde ...ii bi dr bulup gtmemiz şart şimdi bi gdelm bakalm biz teste sonra da dra gitcz ama sonçla gtcz eger o da bunu gibi düşük çıkarsa dedgn gibi çaresne bakarlar once iice bi incelerler sperm kültürü hormonlar falan filan ...sonra da ameliyat olur eger gerek varsa ...

İlda ben meryem suresine başladım ya onu okuyunca içime huzur doluyor. Dün kaynanama gittik ancak geldşk baktım yorgunum yemek yesem iyice tembellik çökecek hemen dedim okuyayım sonra yemek yiyeyim çok iyi geliyor bana ve okudukça ümidim artıyor Allah tarafından herhalde. Bir de nasıl desem yaa okuyorum ya salonda okuyorum ya serinlik ferahlık geliyor oturduğum koltuktan bile enerji alıyorum sanki ve senin ettiğin bir dua vardı ya annen yazdırmış onu yazmıştım onu da okuyorum.

hahh bikac gune iyice azalir stres sende adama belli etme
gidin kabi alin evde versin ornegi goturun o arada sakinlestirirsin sennn kiz bizzzz fenayizzz herseyi hallederizzzz kadin milleti basarir caksiri tuttum bennn ildaya gelecek ay mujde ver demis bak cikti

gamze mesut, hangi dönem hangi günler hamiş kaldın yumurtlama hesabımı yaptın

tatlim ben hesap yapmadim kocam yapmisti ben istemiyodum cunku 24 temmuz ve 16 agustosta dusugum vardi arka arkaya ikizlerim gitti kanamam 1 eylulde bitti 12 eylulde regli oldum 16sinda bitti sonra adam beni yakaladi hooop halvete hatta kocam bakkal bu bebeyide bakkalin deposunda yaptik :))))) isin acikcasi bebek icin halvet etmedimmmm sanirimmmm bende kudurukluk donemimdeydim :)))

ben sabah aksam aliyodummm sozdeee :) bazen haftada 1 kere ictigim oluyodu duzenli kullanmadim acikcasi bu gidisimde omega 3un yanina bide b12 vericek sanirim hiccc et yemiyorum bennnn tavuk falan hic ya du bakalimmm 7. ilac geliyo banaaaaaa galiba

canım herşeyden yemek gerekiyor. Azıcık gayret etsen sende yemek için. İlaç içmeyle sorunum yok benimde ama çok unutuyorum ondan pek sevmiyorum. sen zaten çok ilaç alıyosun azıcık daha kendini sık ye en azından 1-2 ilacın azalır belki :44:

oyle cnm bırak küçkleri buyukte bile işe yaramadı

ah ildamm yaa sorma başmza gelenleri :26:dün teste gttk sonucu cumartesi dörtten sonra nette yayınlamaları gerkrken yayınlamadılar ben de rtesi akşamı bunlara sitemli bi mail attım ...bi labaratuar bu izmirde ...pazar kaapalı olmalarına ragmen hemen sonucu attılar mail görnce hem maile koydular hem siteye ...ama sonuç berbatt
sayı 6 mlyon 800 ki 14 mlyondu ilk yaptrdgmzda
toplam hareket yuzde 20 ki otuzdu ilk yaptrdgmzda
morfoloji yuzde 6 ki 7 di illkinde
anlıcagın butun degeler yerle birr :26:amaa ben bi ihmal var dıorm bu işte
başka bi topkten bi arkdas da aynı yere gtmiş sayı heryerde 20 mlyon çıkmş orda 2.5 mlyon ki kız şu an hamiş o dıo yanlştr sakın üzlme dıe kızlar da oyle dıo burdaki saolsnlar dun çok destk oldular bana agladm üzldm bi görseydin ...acaba dogrumudur saorusu oluo kafada ama o kadar kür ilaç neler neler denedk yaa sanmıorm dogru çıkmıcak inşşş ...haftaya başka bi merkezde tekrarlatcz sonuçları...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…