vallahi olmuyo canım ya kaç kez denedim:44:
dur göndericem sana
hoşbuldum arkadaşımmmSelam hoşgeldin
olduuuuuuuuuuuuuuu
ne kusuru canım anladım ticker meselesini :)
sorun değil yani..
iyiyim ne olsun bu gece çalışmalara başlarım sanırım :)
sen nasılsın bakalım...
kısmet be gülüm bakalım ne zaman gelceklerr
battaŞız bu ay bakalım hayırlısı olsun
merhaba canım hoşgeldin
olmuş canım eline sağlık ben niye becerememişim peki
hepınıze selamm kızlar uzun zamandır gıremıyorumm benım dusuk rıskım varmıs doktor dedı kesenın yanında kan pıhtısı görmüş ve 6 cm lik kistim war onun için bana sureklı yat dedı bende 3 haftadır kayınvalıdemlerde kalıyorum orda da net yok gıremıyorum maleseff bırazdan yıne gıdıcem hazır eve gelmısken gırıp kızlara haber edeyım dedım benım mınık 8 haftalık oldu benım hesaplara gore cok sukur beklıyorum 3 ay olsun ıns. bulantılrım gecer benden sonra lıstemız de epey ılerlemıs masallahh yenı hamıslerı korusun ınsallah..
hepınıze selamm kızlar uzun zamandır gıremıyorumm benım dusuk rıskım varmıs doktor dedı kesenın yanında kan pıhtısı görmüş ve 6 cm lik kistim war onun için bana sureklı yat dedı bende 3 haftadır kayınvalıdemlerde kalıyorum orda da net yok gıremıyorum maleseff bırazdan yıne gıdıcem hazır eve gelmısken gırıp kızlara haber edeyım dedım benım mınık 8 haftalık oldu benım hesaplara gore cok sukur beklıyorum 3 ay olsun ıns. bulantılrım gecer benden sonra lıstemız de epey ılerlemıs masallahh yenı hamıslerı korusun ınsallah..
cnm eskini tam silmdin belki de yoksa kolay sen klo verdkçe ben yaparm sana yne
geçmiş olsun canım yat sen sürekli dinlen
bol bol da dua et
birşey olmaz bebeğine merak etme tamam mı allah bebeğini korusun canım dularımız seninle...
sağol canım aslında çok dikkat ettim ama beceriksizliğim tuttu demekki
çok güzel oldu ellerine sağlık
inşallah bundan sonraki bebek tıcker ı olur canımm
haycımm seni çok ozlemştmmm ii ki geldnnnallah korsun cnm bebişini sıkı tutnuo sana o korkma e mi cnm benm git ya dinlen cnm benmm sennn geçcek bu zor gunler tez zamanda inşşşşşşşşşşş
seyyahım yazdm evt sonçları mahvetti beni valla o sonçlarr yaa inanmak istemıormm bu sonca çok geç çıktı bi de var orda bi hile baklm yne yaptrnca çıkcak herşey ortaya evt cnm çok sanclı bi süreç ama hepsini atlatcz hepberaber inşşşş
seyyahım hiç takma reglinn ilk gunu ben 82.3 çıktım
iknci gun 81.3 tam bi klo farketti sakn bozma moralni gder ooo, ödem o ödem
duyguşşşşşşşşşşşş canımmm senn nasılsınnn bende ozledım wallaa nasıl gıdıyoo bak sızee söliimm bu nazlı bebeklerrr tam umudunuzu yıtırdıgınız anda hıc beklemedıgınız zaman gelıyo haberınız olsnnn..:)
oyle cnm hayırlısı hakikaten allahım gülsün artık yüzlerimiz inşşşşşş
inşllh ya...cumaya 65 olmak istyrdm ama zor gibi bu durumda
duygu takma kafanı inşllh testi tekrar edin inşllh iyi çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?