Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hepınıze selamm kızlar uzun zamandır gıremıyorumm benım dusuk rıskım varmıs doktor dedı kesenın yanında kan pıhtısı görmüş ve 6 cm lik kistim war onun için bana sureklı yat dedı bende 3 haftadır kayınvalıdemlerde kalıyorum orda da net yok gıremıyorum maleseff bırazdan yıne gıdıcem hazır eve gelmısken gırıp kızlara haber edeyım dedım benım mınık 8 haftalık oldu benım hesaplara gore cok sukur beklıyorum 3 ay olsun ıns. bulantılrım gecer benden sonra lıstemız de epey ılerlemıs masallahh yenı hamıslerı korusun ınsallah..

oyle cnm hayırlısı hakikaten allahım gülsün artık yüzlerimiz inşşşşşş

geçmiş olsun canım yat sen sürekli dinlen
bol bol da dua et
birşey olmaz bebeğine merak etme tamam mı allah bebeğini korusun canım dularımız seninle...

selam canım hoşgeldin...
geçmiş olsun çok yorma kendini...
umarım zor zamanlarını kolayca atlatırsın....
RABBİM SİZİ KORUSUN.......
TABİKİ Tüm hamişleri ve bebişleri kastettim :)

haycımm seni çok ozlemştmmm ii ki geldnnn allah korsun cnm bebişini sıkı tutnuo sana o korkma e mi cnm benm git ya dinlen cnm benmm sennn geçcek bu zor gunler tez zamanda inşşşşşşşşşşş

geçmiş olsun canım yat sen sürekli dinlen
bol bol da dua et
birşey olmaz bebeğine merak etme tamam mı allah bebeğini korusun canım dularımız seninle...

saoll arkadasım dua edıyorum canım hepımızee yatıyorum walla saldım her işi evim ters köşe oldu her yer her yerde:))

sağol canım aslında çok dikkat ettim ama beceriksizliğim tuttu demekki
çok güzel oldu ellerine sağlık
inşallah bundan sonraki bebek tıcker ı olur canımm

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş hülyammm yaaaa once senn gelsnn bebişinn sonra bizmmmm bnm daha var zaman galba ama hayırlısı bakalmmm

haycımm seni çok ozlemştmmm ii ki geldnnn allah korsun cnm bebişini sıkı tutnuo sana o korkma e mi cnm benm git ya dinlen cnm benmm sennn geçcek bu zor gunler tez zamanda inşşşşşşşşşşş

duyguşşşşşşşşşşşş canımmm senn nasılsınnn bende ozledım wallaa nasıl gıdıyoo bak sızee söliimm bu nazlı bebeklerrr tam umudunuzu yıtırdıgınız anda hıc beklemedıgınız zaman gelıyo haberınız olsnnn..:)

inşllh ya...cumaya 65 olmak istyrdm ama zor gibi bu durumda

duygu takma kafanı inşllh testi tekrar edin inşllh iyi çıkar

şu an umudumu btrdgm degl ama zor bi zamandan geçıorm cnmm inşşş dedgn gibi olurr inşşşşşşşşşşş haycımmm benmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…