Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben cıksam olur dımııı kızmayın banaa unuttu gıttı de demeyınn unutmadım ama kendımı ıyı hıssettıgımde gırıyorum walla. duamdasınızz kızlarr bu topictekiğ heks hamiş olacakk bi gun gorucez hepberaberr optum sızı

selammmm nasısınız bakım canlar

hoş geldn eminemmm

kızlar ya ztar grmedi demi bugun ben onun için endişelenıorm yaa nie kendi halne bırakıo drlar kanama gelsn die :44:alsalar ya kalbi durduysa bebişin ...kızı daha çok yıpratıolarrr sinir oldm valla

git haycımmm git sennn sen ii ol hayımm bebişin de ii olsn o bize yeter inan kii çook opyrzz seniiiiiiiiiii

Son düzenleme:
neler soyledi merak ettim de
bi leğene kaynar suyu koy onun buharının üzerinde dur dedi.bekle biraz ondan sonra hemen yat dedi.yat demesi çocuk için çalışma:)demek.kalkma ondan sonra öylece yat dedi.Ben kaç kişiye çocuk yaptırttım böyle dedi:)Köy insanıdır babannem.Böyle söyledi kızlar..
Çocuklukların açılır o buharla dedi.Yani yumurtalık kanalları demek istedi sanırım:)

ya kızlar ztarın durumu ne sordum da geçenlerde cevap veren olmadı
ztar neden bebeğni kaybetti

ya kızlar ztarın durumu ne sordum da geçenlerde cevap veren olmadı
ztar neden bebeğni kaybetti

kalbi durmş cnm yaa :26:ama almıolar neymiş kanama kendlgnden başlıckmş nasl iş bu :26:almşlardır inşş artık ya saglıgına zarr vermesn korkuorm benn :18:

benim ananem dedi bunu bana da :)
kaç kere dedi bana yapalım sana diye..
birinin kaç sene çocuğu olmamış ananem yapmış böyle hamiş kalmış :)
şimdi 3 tane çocuğu varmş...

hoş bulduk duygumm nasılsın maşallah gitmiş kilolar fit anne olucan sen inşallah :8
evet canım bende şaşırdım aslında ztar içinde üzüldüm kalbi durmuşsa eğer kanama beklenmezki benimde ilk bebeğimin kalbi durmuştu karnımda ama doktor yarın gel hemen alalım dedi bir ilaç verdi rahimin açılması için oda zaten kanama yapmıştı neden bukadar beklediler anlamadım uzun süre kalınca zehirler diye biliyorum ben canım ya inşallah sağlığına biran önce kavuşur canım

kalbi durmş cnm yaa :26:ama almıolar neymiş kanama kendlgnden başlıckmş nasl iş bu :26:almşlardır inşş artık ya saglıgına zarr vermesn korkuorm benn :18:

hadi yaa uff rabbim kimseyi böyle sınamasın
çok üzüldüm yaa.
inş almışlardır iyi bişey değil ki o şekilde içinde kalması :26:

evt işte amerika'da herşey ne kadar farklı yaa dedm git dra gelmedi kanama de dedm ama ne yaptı hç blmıorm ya cvp gelmedi hiçç :26:aklm onda :26:

mantikli annem soylemisti de onu usutursen faydasindan cok zarari olur dedi bende cesaret edemedimm

maşallahhh
güzel haberlerle dönn inşallahh

sağol cnm kana gittim verdim sonucu saat 3 gibi arıyıp öğreneceğim dayanamadım bir test daha yaptım ya kafayı yedim:) oda çift çizgi çıktı ultrasonla baktı daha görenmez kese dedi, kan kesin sonuç dedi hayırlısı inşallah cnm.

sağol tatlım darısı tüm isteyenlere inşallah

cnm benim bat 13 üydü 13ünden önce dayanamadım yaptım negatift bugün yaptım koyu 2 çizgi çıktı. yani batın geçmesini muhakkak bekle. ama kan sonuncu kesin sonuc onu beklicem bakalım .

benim ananem dedi bunu bana da :)
kaç kere dedi bana yapalım sana diye..
birinin kaç sene çocuğu olmamış ananem yapmış böyle hamiş kalmış :)
şimdi 3 tane çocuğu varmş...
Aslında denemek gerek..Ne kaybederizki dimi?
Benim kimyasal gebelik olarak tutuyor düşüyor hemen

Gamzem gibem benimmm....
bu ayki umutlarımın sebebi nasılsınnnnnnnnnn

Oflummmmmm bakip kactimm simdi gordum halama geldim yazamiyom hehehehhe bennnn mi umut oldum sana kizzzzzz sen kendin umutsunnnn zatennnn subat giğbemmmm olcan sennnnn

Aslında denemek gerek..Ne kaybederizki dimi?
Benim kimyasal gebelik olarak tutuyor düşüyor hemen
açıkcası ben korktum denemeye...
bu sefer tüplerde bişey olur diye...
erken mi düşüyo gebeliklerin?
kaç defa oldu peki ?

Oflummmmmm bakip kactimm simdi gordum halama geldim yazamiyom hehehehhe bennnn mi umut oldum sana kizzzzzz sen kendin umutsunnnn zatennnn subat giğbemmmm olcan sennnnn

aynen öyle kuşum sen umut oldun bana :)
şubatta gibe olmazsam yidim seni kaççak yer ara sen tmmm mı

Canimmmmmmmmm tebriklerrrr kan sonucuda pozitif cikaca 2 testte koyu cikmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…