selammmmnasısınız bakım canlar
ben cıksam olur dımııı kızmayın banaa unuttu gıttı de demeyınn unutmadım ama kendımı ıyı hıssettıgımde gırıyorum walla. duamdasınızz kızlarr bu topictekiğ heks hamiş olacakk bi gun gorucez hepberaberr optum sızı
bi leğene kaynar suyu koy onun buharının üzerinde dur dedi.bekle biraz ondan sonra hemen yat dedi.yat demesi çocuk için çalışma:)demek.kalkma ondan sonra öylece yat dedi.Ben kaç kişiye çocuk yaptırttım böyle dedi:)Köy insanıdır babannem.Böyle söyledi kızlar..neler soyledi merak ettim de
hoş geldn eminemmm
kızlar ya ztar grmedi demi bugun ben onun için endişelenıorm yaa nie kendi halne bırakıo drlar kanama gelsn die :44:alsalar ya kalbi durduysa bebişin ...kızı daha çok yıpratıolarrrsinir oldm valla
ya kızlar ztarın durumu ne sordum da geçenlerde cevap veren olmadı
ztar neden bebeğni kaybetti
bi leğene kaynar suyu koy onun buharının üzerinde dur dedi.bekle biraz ondan sonra hemen yat dedi.yat demesi çocuk için çalışma:)demek.kalkma ondan sonra öylece yat dedi.Ben kaç kişiye çocuk yaptırttım böyle dedi:)Köy insanıdır babannem.Böyle söyledi kızlar..
Çocuklukların açılır o buharla dedi.Yani yumurtalık kanalları demek istedi sanırım:)
hoş geldn eminemmm
kızlar ya ztar grmedi demi bugun ben onun için endişelenıorm yaa nie kendi halne bırakıo drlar kanama gelsn die :44:alsalar ya kalbi durduysa bebişin ...kızı daha çok yıpratıolarrrsinir oldm valla
kalbi durmş cnm yaa :26:ama almıolar neymiş kanama kendlgnden başlıckmş nasl iş bu :26:almşlardır inşş artık ya saglıgına zarr vermesn korkuorm benn :18:
hoş bulduk duygumm nasılsın maşallah gitmiş kilolar fit anne olucan sen inşallah:8
evet canım bende şaşırdım aslında ztar içinde üzüldüm kalbi durmuşsa eğer kanama beklenmezki benimde ilk bebeğimin kalbi durmuştu karnımda ama doktor yarın gel hemen alalım dedi bir ilaç verdi rahimin açılması için oda zaten kanama yapmıştı neden bukadar beklediler anlamadım uzun süre kalınca zehirler diye biliyorum ben canım ya inşallah sağlığına biran önce kavuşur canım
bi leğene kaynar suyu koy onun buharının üzerinde dur dedi.bekle biraz ondan sonra hemen yat dedi.yat demesi çocuk için çalışma:)demek.kalkma ondan sonra öylece yat dedi.Ben kaç kişiye çocuk yaptırttım böyle dedi:)Köy insanıdır babannem.Böyle söyledi kızlar..
Çocuklukların açılır o buharla dedi.Yani yumurtalık kanalları demek istedi sanırım:)
maşallahhh
güzel haberlerle dönn inşallahh
canım kızların çoğu söyledi bunu ama bende bi etki yapmadı sen hamişsin bence ondan şişmiştirrrr.
sen anadulu yakasındaydın dimi bu tarafta kardan eser yokkk
bende istiyorum ya buraya da yağsınnnn
çok sevindim canım hadi kana git de güzel haber netleşsin
tebrik ederim canımmmmm
çok iyi gidiyorsun zaten maşallahhhh
evet canım Kocaelideyim ben
Yaaa hamiş olma ihtimali tabi yok değil ama biraz zor olunca tabi inanamıyorum
hap yapmıştır ya kesin
Moon canım yaa çok güzel bi habeeerr
Kaç gününün gecti canım?
bende günüm gelmeden asla test yapmıcambu ayy bazen gaza geliyorm sonra frenliyorum kendimi
slm kızlar nasılsınız
Aslında denemek gerek..Ne kaybederizki dimi?benim ananem dedi bunu bana da :)
kaç kere dedi bana yapalım sana diye..
birinin kaç sene çocuğu olmamış ananem yapmış böyle hamiş kalmış :)
şimdi 3 tane çocuğu varmş...
Gamzem gibem benimmm....
bu ayki umutlarımın sebebi nasılsınnnnnnnnnn
açıkcası ben korktum denemeye...Aslında denemek gerek..Ne kaybederizki dimi?
Benim kimyasal gebelik olarak tutuyor düşüyor hemen
Oflummmmmm bakip kactimm simdi gordum halama geldim yazamiyom hehehehhe bennnn mi umut oldum sana kizzzzzz sen kendin umutsunnnn zatennnn subat giğbemmmm olcan sennnnn
sağol cnm kana gittim verdim sonucu saat 3 gibi arıyıp öğreneceğim dayanamadım bir test daha yaptım ya kafayı yedim:) oda çift çizgi çıktı ultrasonla baktı daha görenmez kese dedi, kan kesin sonuç dedi hayırlısı inşallah cnm.
sağol tatlım darısı tüm isteyenlere inşallah
cnm benim bat 13 üydü 13ünden önce dayanamadım yaptım negatift bugün yaptım koyu 2 çizgi çıktı. yani batın geçmesini muhakkak bekle. ama kan sonuncu kesin sonuc onu beklicem bakalım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?