slm cnm hşgeledinnnnnnnnnn
bn iyiyim sennnnnnnnnnnnnnnnnnn
açıkcası ben korktum denemeye...
bu sefer tüplerde bişey olur diye...
erken mi düşüyo gebeliklerin?
kaç defa oldu peki ?
aynen öyle kuşum sen umut oldun bana :)
şubatta gibe olmazsam yidim seni kaççak yer ara sen tmmm mı
sağolasın kuzumm bende iyiyim yoruludum biraz işleri yaptımm oturdum şimdi kahvaltı da etmedim bugünn ztardan yokmu haber şimdi girmedimi daha:44:
yok canım öyle kolay kolay kurtulamazsın sen dua et de şubatta bide doğum günümde adet günüm...Kacamammmmm ki kocaman gobusum varrrr nasi kaccam amaaannnn gel yi senden mi sakincam ıki isirik alirsin hepi topu :)
Canimmmmmmmmm tebriklerrrr kan sonucuda pozitif cikaca 2 testte koyu cikmis
Oflucum 2 kere oldu cnm.Her iki bebek denememde tutmuş.Ben anlamıyordum hamile olduğumu..Normal reglimi görüyodum bi kaç gün sonra kanamalarım başlıyodu.kan tahlilinde gebelik görünüyo ve sürekli değer düşüyordu..
bu işler belli olmuyo canım hamile kalalımda kimin önce kimin sonra kaldığı önemli değilllinşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş hülyammm yaaaa once senn gelsnn bebişinn sonra bizmmmm bnm daha var zaman galba ama hayırlısı bakalmmm
hoşgeldin canım ben çok üşüyorum ya bugün ısınmadı burası bir türlüselammmmnasısınız bakım canlar
boşver canım evi sen ve bebeğin iyi olunda ev işi er zaman yapılırrrsaoll arkadasım dua edıyorum canım hepımızee yatıyorum walla saldım her işi evim ters köşe oldu her yer her yerde:))
bende üşütünce yapıyorum bunu canım yanma falan olunca çok iyi geliyomantikliannem soylemisti de onu usutursen faydasindan cok zarari olur dedi bende cesaret edemedimm
tamam canımkızlar ben çıkıorm sonra gelrm yne byeee
kızlar ben azcık uyucam
öptüm siziiii
sağol cnm inşallah.rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.hamile olanlarında kucaklarına almayı sağlıklı mutlu bir ömür geçirmelerini nasip etsin.
ya ne ilginc topiciz dusununce huniler basimizda bebikler aklimizdaaa biz gireriz halvete heyyyy halveteeeee
benimki depo bebesi
ferdatinki pozisyonlu bebe
ildaninki bazali bebe
puffymki ginsengli bebe
kizzzzz dokunnn ortaya bu bebeleri nasi yaptinizzz deyin hele ay gulmekten patladim dusununceee
yok canım öyle kolay kolay kurtulamazsın sen dua et de şubatta bide doğum günümde adet günüm...
şimdi bişi yapmam sna bebişin var onu doğur da sonra sorarım ama sen dua et de gibe olam yoksam yidim seni gamzem
Oflucum çok geçmiş olsun...kese görünmşmüydü?
sebebi neymiş?bana hiç bi sebep sunmuyolar
Sorrrr bana sor banaaaa sorrrrr yi benii yi benii yiiiii
Ya ne ilginc topiciz dusununce huniler basimizda bebikler aklimizdaaa biz gireriz halvete heyyyy halveteeeee
benimki depo bebesi
ferdatinki pozisyonlu bebe
ildaninki bazali bebe
puffymki ginsengli bebe
kizzzzz dokunnn ortaya bu bebeleri nasi yaptinizzz deyin hele ay gulmekten patladim dusununceee
canım tebrik ederim kan sonucun da pozitiftir hiç heycan yapma :)
dilerim ki sorunsuz bi şekilde hamilelik geçirir bebeğiini sağlıcakla kucağına alırsın...
darısı bizlere inşallahhhhhhhhhh
:) zafere ulaşmak için her yol mübahtır tatlım biz her pozisyonu denedik bu ay +birde annem gelmişti
memleketten ona bir meryem suresi okuttum, oda bir elmaya bunu okudu ortadan ikiye böldük birini kocam yedi birini ben:) o gece halvet ettik ama yumurtlama günümdüm ilkkez ovucan kullandım çift çizgide vardı:) oldu inşallah:)elma önemliydi ama
inşallah bebeğim, allah en kıza zamanda sizlerede o çift çizgiyi gösterir, 9 ay sonrada yüzünü gösterir inşallah. dua edicem sizede.
:) zafere ulaşmak için her yol mübahtır tatlım biz her pozisyonu denedik bu ay +birde annem gelmişti
memleketten ona bir meryem suresi okuttum, oda bir elmaya bunu okudu ortadan ikiye böldük birini kocam yedi birini ben:) o gece halvet ettik ama yumurtlama günümdüm ilkkez ovucan kullandım çift çizgide vardı:) oldu inşallah:)elma önemliydi ama
inşallah bebeğim, allah en kıza zamanda sizlerede o çift çizgiyi gösterir, 9 ay sonrada yüzünü gösterir inşallah. dua edicem sizede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?