Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ya hakikaten nasıl bu kadar emin konuşuyosun içine mi doğdu :26:

ne bilim kuzummm bak sana regl olcan dedim cikti isallahhh subatta giğbev olucan diyom oda cikacakkkk

haaaahhhh iste buda elmali bebe bak du bakalimmm daha ne bebeleri gorcezzzz orcinalll bebe bizimkinnerrrr

slm canlarım nasılsınız
moon tbr ederim cnmcımm sanırsam gebişsin çift çizgiyi görmüşsün
inşallah kandada çıkıcak cnm benımmm

elfim kuzum sen nasılsın adetin başladımı acüp :18:

selam arkadaşlar bende pco var ve gebelik tedavisi görüyorum.doktora gitmem gerekiyor ama kararsızım 3 gündür kahverengi kanamalar var ha bugün ha uarın adet olurum diye bekliyorum ama bir türlü gelmiyor sizce kahverengi kanamalar adetten sayılıyormu yardımcı olursanız sevininrim ne yapacağımı bilemiyorum tecrübelerinize ihtiyacım var

a.slm hoşgeldinnn canımm yok gelmedi daha kuzucumm bekliyorummm bakem gelecekmi artıkınn sen nasılsın canım benim

ne bilim kuzummm bak sana regl olcan dedim cikti isallahhh subatta giğbev olucan diyom oda cikacakkkk

haaaahhhh iste buda elmali bebe bak du bakalimmm daha ne bebeleri gorcezzzz orcinalll bebe bizimkinnerrrr

e kızzzzzz şubata on gözle bekliyirum :)
inşallah dediğin çıkarrrrrrrr.....
İnşallahhhhhhhhhhh

OFLUcum banada 3 ten sonra dediler...
Bide sen kürtaj olmuşsundur..Benim olayımda kürtaja gerek kalmıyor kendisi gidiyor.
Ben 3.yü bekleyemem dedim doktor bi kaç test yazdı hiçbişi çıkmadı..Dahada yapılacak çok testler var ama gerek yok dedii..
Sübyan duası yazdırmayı düşünüyorum bende..

a.slm hoşgeldinnn canımm yok gelmedi daha kuzucumm bekliyorummm bakem gelecekmi artıkınn sen nasılsın canım benim

hoşbuldum canım benımmmm
hee gelsin gari kırmızılarda halvetler başlayıversin
iyiyim valla kuzucum nolsun dün çok güzel kar vardı burda

baya keyifliydi kardan adam yaptık kar topu oynadık kocişle

Tatlim adetin gectimi belki yerlesme kanamasidir eger adetin gectiyse bi test yapabilirsin

yok bebeğim kürtaj olmadım ben. kendisi kanamayla gitti çok şükür rahim de temizlendi.
bikere daha acı çekcez onlara göre :)
mesaj atıcam canım bi bak özele

hoşbuldum arkadaşımmm
haftasonu babannemi gördüm bana bebek yapmayla ilgili taktikler verdi.başta komik geldi ama düşününcede mantıklı geldi:)

Canım ben onun sütle yapılanından yapıyorum bu ay bi kez yaptım sadece galiba...

slm kızlar nasılsınız
Selaam elffff

hahah giseng ne kiiiiii????
ben ortaya karışık olcam heeee

bu elmayı bende deneyeyim bugün temizlenirsem meryem suresine devam edicem adet olunca yarıda kaldı 7 gün borcum var...
bende öyle yapayım bakalım :)
İnşalllah canım İnşallahhhhhhhhhhhhh

denede tabi tatlım bende bir kere kendim okumuştum bir kerede anneme okuttum o elmaya okudu işte yedik elmayı yattık sonra :) allahın izniyle oldu.ama ovulasyon testini mutlaka kullan ben mesala 2 aydır, adetten 10-17 si arası halvet yapıyordum bırakıyordum halbuki ben adetten 14 günkü sonra dahi yeni çift çizgi çıkıyor ovucanda, düşün artık ben 14+7 yaptım geç yumurtlama oluyr bende onu öğrendim bide hergün değil 2 gün arayla yaptık hergün yapmadık yani

hoşbuldum canım benımmmm

halvetler devamda canım boşa gidiyor cumartesi günüde burada yağdı çok güzeldi bizde çıktık eşimle gezdik deli gibi sonra toryıum gittik saatlerce gezdikk ama hala daha ağrıyor bacaklarım kuzucummm ama değdi karda keyif başka oluyo

Canım ben onun sütle yapılanından yapıyorum bu ay bi kez yaptım sadece galiba...

Selaam elffff

hahah giseng ne kiiiiii????
ben ortaya karışık olcam heeee

Karisikkk falalnnnn olmazzzzzz orcinal bebe isterizzz :))) ahhh ahhh cidden bebe icin neler yapiyoz simdi komik ama bi yandanda aglancak halimize guluyoruzzz

cnm benim sağolllll inşallah kan verdim sonuç bekliyrz hayırlısı inş. hamileyimdir. iki test yaptım pozitif çıktı.

hoşbuldum canım benımmmm

ay yavru dikkat et kendine kar topu falan hasta olma :2:sakın

canım su dedi babannem..
bide ben hiç ovulasyon testi almadım açıkçası..
Ben sanki adetime yakın ovulasyon oluyorum gibi geliyor bana...
o yüzden 2 günde bir denemek gerek..sadece adetten sonra diil

ohh ne güzel kuzum sizde eğlenmişsiniz
gerçekten çok başka oluyo cnmcım karı çok seviyorum zati
kahvaltıdan sonra attık kendımızı dışarı güya temizlik yapcaktık
salladık gitti sevdam taşınmış yerleşmiş gelcekti buraya öyle dediydi
ama gelmemiş sen gördünmü hiç onu kuzum

ovucan alcaktım da kısmet olmadı bende işimi şansıma bırakmıyorum gün aşırıya devam :)
bigün arayla yapıyoruz genelde..
bu ayda böyle olur büyük ihtimal.
inşallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…