ya hakikaten nasıl bu kadar emin konuşuyosun içine mi doğdu :26:
:) zafere ulaşmak için her yol mübahtır tatlım biz her pozisyonu denedik bu ay +birde annem gelmişti
memleketten ona bir meryem suresi okuttum, oda bir elmaya bunu okudu ortadan ikiye böldük birini kocam yedi birini ben:) o gece halvet ettik ama yumurtlama günümdüm ilkkez ovucan kullandım çift çizgide vardı:) oldu inşallah:)elma önemliydi ama
inşallah bebeğim, allah en kıza zamanda sizlerede o çift çizgiyi gösterir, 9 ay sonrada yüzünü gösterir inşallah. dua edicem sizede.
slm canlarım nasılsınız
moon tbr ederim cnmcımm sanırsam gebişsin çift çizgiyi görmüşsün
inşallah kandada çıkıcak cnm benımmm
elfim kuzum sen nasılsın adetin başladımı acüp :18:
ne bilim kuzummm bak sana regl olcan dedim cikti isallahhh subatta giğbev olucan diyom oda cikacakkkk
haaaahhhh iste buda elmali bebe bak du bakalimmm daha ne bebeleri gorcezzzz orcinalll bebe bizimkinnerrrr
a.slm hoşgeldinnn canımm yok gelmedi daha kuzucumm bekliyorummm bakem gelecekmi artıkınn sen nasılsın canım benim
selam arkadaşlar bende pco var ve gebelik tedavisi görüyorum.doktora gitmem gerekiyor ama kararsızım 3 gündür kahverengi kanamalar var ha bugün ha uarın adet olurum diye bekliyorum ama bir türlü gelmiyor sizce kahverengi kanamalar adetten sayılıyormu yardımcı olursanız sevininrim ne yapacağımı bilemiyorum tecrübelerinize ihtiyacım var
OFLUcum banada 3 ten sonra dediler...
Bide sen kürtaj olmuşsundur..Benim olayımda kürtaja gerek kalmıyor kendisi gidiyor.
Ben 3.yü bekleyemem dedim doktor bi kaç test yazdı hiçbişi çıkmadı..Dahada yapılacak çok testler var ama gerek yok dedii..
Sübyan duası yazdırmayı düşünüyorum bende..
hoşbuldum arkadaşımmm
haftasonu babannemi gördüm bana bebek yapmayla ilgili taktikler verdi.başta komik geldi ama düşününcede mantıklı geldi:)
bi leğene kaynar suyu koy onun buharının üzerinde dur dedi.bekle biraz ondan sonra hemen yat dedi.yat demesi çocuk için çalışma:)demek.kalkma ondan sonra öylece yat dedi.Ben kaç kişiye çocuk yaptırttım böyle dedi:)Köy insanıdır babannem.Böyle söyledi kızlar..
Çocuklukların açılır o buharla dedi.Yani yumurtalık kanalları demek istedi sanırım:)
Selaam elffffslm kızlar nasılsınız
Ya ne ilginc topiciz dusununce huniler basimizda bebikler aklimizdaaa biz gireriz halvete heyyyy halveteeeee
benimki depo bebesi
ferdatinki pozisyonlu bebe
ildaninki bazali bebe
puffymki ginsengli bebe
kizzzzz dokunnn ortaya bu bebeleri nasi yaptinizzz deyin hele ay gulmekten patladim dusununceee
e kızzzzzz şubata on gözle bekliyirum :)
inşallah dediğin çıkarrrrrrrr.....
İnşallahhhhhhhhhhh
bu elmayı bende deneyeyim bugün temizlenirsem meryem suresine devam edicem adet olunca yarıda kaldı 7 gün borcum var...
bende öyle yapayım bakalım :)
İnşalllah canım İnşallahhhhhhhhhhhhh
hoşbuldum canım benımmmm
hee gelsin gari kırmızılarda halvetler başlayıversin
iyiyim valla kuzucum nolsun dün çok güzel kar vardı burda
baya keyifliydi kardan adam yaptık kar topu oynadık kocişle
Canım ben onun sütle yapılanından yapıyorum bu ay bi kez yaptım sadece galiba...
Selaam elffff
hahah giseng ne kiiiiii????
ben ortaya karışık olcam heeee
Kizzzzz seninki ne bebesi olacak du bakalimmmm orcinalll bebe bekliyom senden de :)))
Canım ben onun sütle yapılanından yapıyorum bu ay bi kez yaptım sadece galiba...
Selaam elffff
hahah giseng ne kiiiiii????
ben ortaya karışık olcam heeee
slm canlarım nasılsınız
moon tbr ederim cnmcımm sanırsam gebişsin çift çizgiyi görmüşsün
inşallah kandada çıkıcak cnm benımmm
elfim kuzum sen nasılsın adetin başladımı acüp :18:
ay yavru dikkat et kendine kar topu falan hasta olma :2:sakınhoşbuldum canım benımmmm
hee gelsin gari kırmızılarda halvetler başlayıversin
iyiyim valla kuzucum nolsun dün çok güzel kar vardı burda
baya keyifliydi kardan adam yaptık kar topu oynadık kocişle
canım su dedi babannem..Canım ben onun sütle yapılanından yapıyorum bu ay bi kez yaptım sadece galiba...
halvetler devamda canım boşa gidiyorcumartesi günüde burada yağdı çok güzeldi bizde çıktık eşimle gezdik deli gibi sonra toryıum gittik saatlerce gezdikk ama hala daha ağrıyor bacaklarım kuzucummm ama değdi karda keyif başka oluyo
denede tabi tatlım bende bir kere kendim okumuştum bir kerede anneme okuttum o elmaya okudu işte yedik elmayı yattık sonra :) allahın izniyle oldu.ama ovulasyon testini mutlaka kullan ben mesala 2 aydır, adetten 10-17 si arası halvet yapıyordum bırakıyordum halbuki ben adetten 14 günkü sonra dahi yeni çift çizgi çıkıyor ovucanda, düşün artık ben 14+7 yaptım geç yumurtlama oluyr bende onu öğrendim bide hergün değil 2 gün arayla yaptık hergün yapmadık yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?