Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

biz bir dahaki testimizi düzen laboratuvarında yaptırmayı düşünüyoruz cnm. ben güveniyorum oraya.
ama karşıda hiç bilmiyorum neresi vardır

orayıda az evvel aradım cnm onlarda spermiogram için ayrı kruger için ayrı fiyat istediler ve sonuç 3 günde çıkar diyorlar

ohh be platesimi yaptım ozlemşmş valla ya cdsi çok daha iimş hızlı hızlı yapmıo daha aheste aheste çokk geldi ...şimdi topla egzersizlere geçti kociş plates topumu şişrsn de onları da yaparım

ev ortamı değil tabikide..ancak orası bir hastane ve tüp bebek servisi var..yoğunluk olduğu zaman bunun sınucu etkileyeceğini düşünüyorum..

orayıda az evvel aradım cnm onlarda spermiogram için ayrı kruger için ayrı fiyat istediler ve sonuç 3 günde çıkar diyorlar

üç günnn mü burası hastahane mi cnm lab mı hepsi kafayı yemş bunların yaaa

Son düzenleme:
üç günnn mü burası hastahane mi cnm lab mı hepsi kafayı yemş bunların yaaa

düzen lab. cnm bnm.bende dedim aynısını..kruger uzun sürede çıkarmışmış..yaa koskoca zeynep kamil devlet hastanesi o kadar detaylı baktı ve o yoğunlkta adamlar 24 saatte sonuç verdiler..bunlara ne olduysa..heralde bahçeciyegidicem bu gidişle

Kızlar kociş tırnaklarımı kestim diye trip yapıyo bana ya küsüz

heheh seni cok iyi anlıyorum benimkide kısa tırnagı hiç sevmez bende kestim bu ay taa dibinden. bi gördü aaa yapıyoo ama bişi demedi
takıntılı derler bide bize şunlara bak yaa keyfimizin kahyaları bide...

heheh seni cok iyi anlıyorum benimkide kısa tırnagı hiç sevmez bende kestim bu ay taa dibinden. bi gördü aaa yapıyoo ama bişi demedi
takıntılı derler bide bize şunlara bak yaa keyfimizin kahyaları bide...

valla yaaa. gidip sırnaşıyorum, yürü git saçlarımı 3 numaraya vurdurucam gidip sana da haber vermicem dedi

dejavuuu bnm eşimn dogum gunu 9 subat bnm bat da 8 şubatt ...bütün bu olmuszlklara ragmen umudum varrrr umutlarrr btmemeli zatennn demii

palavra cnm onlar aynı lab bizim de krugere baktı bi kaç saatte verdi sonucu bu sefer gecktrdi hiç guven vermıolar insana valla eşim kendi secti cnm hastahanesini bnm dedgm yer degl başka bi yerde verck ozel bi hast. bi de orayı deneylm bakalm sonçta ben çok araştrdm da neoldu en kötü labı bulmşmelime yüzüme bulaştrdm bu sefer kocişe bırakcm

Son düzenleme:
kuzularım herkescikleri öptüm. Poyrazlı günler diye bir blok var onu okuyorum. Gebişler bence okuyun çok faydalı bilgiler var. iyi akşamlar

canım şimdiden hayırlı olsun tüp bebege geciyorsunuz demekki
aşılama oldu mu ki sizin?
iyi hastane secmek de zor canım...

yaa evet dışardan bakınca komik ama gerçekten küstü, insan bi sorar dedi iki gündür halvet malvet yok
:) yani baya baya küsmüş halvet yapsın bari küsmeye sonra kaldığı yerden devam etsin önemli günleri kaçırmayın.

ohh be platesimi yaptım ozlemşmş valla ya cdsi çok daha iimş hızlı hızlı yapmıo daha aheste aheste çokk geldi ...şimdi topla egzersizlere geçti kociş plates topumu şişrsn de onları da yaparım

canım 2. olmuşsun kilo vermede görmedim sanma
oh hem zayıflarsın hemde cocuk yaparsan süper olur.
Hayıta başlamışsın bide...
sonuclarınız sizindi galiba eşinin düşük cıkmıştı.. Kür olarak şimdi ne düşünüyorsunuz?
umarım karıştırmıyorumdur:26:

elbisesm o sunçlara tam guvenemıorm ben ama yne de belli olmaz yanii dogru da olablr sonra dogru çıkarsa yine hayal kırklıgına ugramk istemıorm inşşş yanlştr dıorm sadeceee . çünkü esksnden düşük su anki sonçlar :26:cnm yaptıklarımıza dvm bi de hülyacmm çakşırla balı tavsye etti onu yapcm bi de ii bi dra gitcz eger dogruysa neden oldugu araştrlsn die boyle işte cnm Allah'a emanet artık çok yaplck bşey kalmadı artık sabır ve tevekkül zamanı...

moon 83 hamile miiii
gözün aydın canımmm
allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah
kana gittin mi sonucu aldın mı?
bir de kaçıncı deneme ayınızdı ve bu ay özel bişey kullandın mı?

herkese de selamlarrr

mrb ferdam aldı evt sonucu hamişş ama başka ayrıntı blmıorm cnm :44:

Son düzenleme:
mrb ferdam aldı evt sonucu hamişş ama başka ayrıntı blmıorm cnm :44:

maşallah canım darısı sizleree
bu arada okudum zayıflama topiğinde sıralamaya girmişsin tebrikler canım
azimle devam et harikasınn

utkueslem canım hoşgeldin
idrar yolu enfeksiyonun çıkmış okudum geçmiş olsun
korkma gerekirse ilacını kullan
bende ilk 3 ay oldu ki o zaman daha tehlikeli
ben ilaç kullandım canım
monurol şose diye tek kullanımlık tozlar var hamilelikte veriyorlar
onu sor onu kullan ben ondan kullandım geçti hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…