öpt kendine iyi bak cnmben çıkayım canlarım bulgur pilavımıda yapayım
hepinizi öpüyorum kocamaaaaan
Kızlar kociş tırnaklarımı kestim diye trip yapıyo bana ya küsüz
biz bir dahaki testimizi düzen laboratuvarında yaptırmayı düşünüyoruz cnm. ben güveniyorum oraya.
ama karşıda hiç bilmiyorum neresi vardır
İnşallahhh canım benim ya ne güzel olur ballı kaymak valla.Ben normalde reglim şaşmadığından 18-19. günler koyuyu görürüm o günlere yakın yaparım ama bu ay 25. gün geldi 10 gün erken o yüzden erken başlıcam ovuya ama yumurtlama geç olacak yine çünkü 25 günde olacak olsaydım yine akıntım gelrdi yok daha. 35 günde olucam yine demek ki. Gell şubat gell..
sen bilirsin ama bak tüp bebek merkeziymiş bekletip riske atarlar mı birşey oluyor olsa. Öyle şey olur mu. Ev ortamı değil ki orası. Ama sen bilirsin yine de aklında şüphe kalacaksa başka yere yaptır canım..
öpt kendine iyi bak cnm
allah şükür iyiym cnm,a a tırnak yüzünden küstü yani
orayıda az evvel aradım cnm onlarda spermiogram için ayrı kruger için ayrı fiyat istediler ve sonuç 3 günde çıkar diyorlar
üç günnn müburası hastahane mi cnm lab mı hepsi kafayı yemş bunların yaaa
Kızlar kociş tırnaklarımı kestim diye trip yapıyo bana ya küsüz
heheh seni cok iyi anlıyorum benimkide kısa tırnagı hiç sevmez bende kestim bu ay taa dibinden. bi gördü aaa yapıyooama bişi demedi
takıntılı derler bide bize şunlara bak yaa keyfimizin kahyaları bide...
dejavuuu bnm eşimn dogum gunu 9 subat bnm bat da 8 şubatt ...bütün bu olmuszlklara ragmen umudum varrrr umutlarrr btmemeli zatennn demiiİnşallahhh canım benim ya ne güzel olur ballı kaymak valla.Ben normalde reglim şaşmadığından 18-19. günler koyuyu görürüm o günlere yakın yaparım ama bu ay 25. gün geldi 10 gün erken o yüzden erken başlıcam ovuya ama yumurtlama geç olacak yine çünkü 25 günde olacak olsaydım yine akıntım gelrdi yok daha. 35 günde olucam yine demek ki. Gell şubat gell..
sen bilirsin ama bak tüp bebek merkeziymiş bekletip riske atarlar mı birşey oluyor olsa. Öyle şey olur mu. Ev ortamı değil ki orası. Ama sen bilirsin yine de aklında şüphe kalacaksa başka yere yaptır canım..
düzen lab. cnm bnm.bende dedim aynısını..kruger uzun sürede çıkarmışmış..yaa koskoca zeynep kamil devlet hastanesi o kadar detaylı baktı ve o yoğunlkta adamlar 24 saatte sonuç verdiler..bunlara ne olduysa..heralde bahçeciyegidicem bu gidişle
düzen lab. cnm bnm.bende dedim aynısını..kruger uzun sürede çıkarmışmış..yaa koskoca zeynep kamil devlet hastanesi o kadar detaylı baktı ve o yoğunlkta adamlar 24 saatte sonuç verdiler..bunlara ne olduysa..heralde bahçeciyegidicem bu gidişle
:) yani baya baya küsmüş halvet yapsın bari küsmeye sonra kaldığı yerden devam etsin önemli günleri kaçırmayın.yaa evet dışardan bakınca komik ama gerçekten küstü, insan bi sorar dediiki gündür halvet malvet yok
ohh be platesimi yaptım ozlemşmş valla ya cdsi çok daha iimş hızlı hızlı yapmıo daha aheste aheste çokk geldi...şimdi topla egzersizlere geçti kociş plates topumu şişrsn de onları da yaparım
valla yaaa. gidip sırnaşıyorum, yürü git saçlarımı 3 numaraya vurdurucam gidip sana da haber vermicem dedi
canım 2. olmuşsun kilo vermede görmedim sanma
oh hem zayıflarsın hemde cocuk yaparsan süper olur.
Hayıta başlamışsın bide...
sonuclarınız sizindi galiba eşinin düşük cıkmıştı.. Kür olarak şimdi ne düşünüyorsunuz?
umarım karıştırmıyorumdur:26:
mrb ferdam aldı evt sonucu hamişşmoon 83 hamile miiii
gözün aydın canımmm
allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah
kana gittin mi sonucu aldın mı?
bir de kaçıncı deneme ayınızdı ve bu ay özel bişey kullandın mı?
herkese de selamlarrr
mrb ferdam aldı evt sonucu hamişşama başka ayrıntı blmıorm cnm :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?