Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

sağol cnm benımmm

ay hadi bakalım Rabbim eli yüzü düzgün sağlıklı bişekilde ona kavuşmayı nasip etsinde kız erkek farketmez cnmcım
gerçi benım içimdende kız olcak gibi gelıyo

zaten öncelikli o hayırlı sağlıklı olması :)
bi arkadaşımı rüyamda gördüm hamile kızı oluyodu.
gerçek oldu şimdi hamile ve kızı olacak

İNşallah canım benim.....
maşallah bebeğine
nedense içime doğdu kız olcak gibi:)

benimde 8 :)
aynı anda hamile kalmak ümidiyle

inşallah dualrınız kabul olur arkadaşlar aklıma bişey geldi sormadan edemicem şimdi yumurtlama günü halvet yapılıyor genelde takip sonrası öncelerden böle yum günü ilişki sonrası gebe kalan arkadaşlarımızınbebiş cinsiyetleri nedir acaba merak ettim yum günü ilişkide genelde erkek bebek diyorlar o yüzden sordum ..

İNşallah canım benim.....
maşallah bebeğine
nedense içime doğdu kız olcak gibi:)

benimde 8 :)
aynı anda hamile kalmak ümidiyle

İnşallahhh canım benim ya ne güzel olur ballı kaymak valla.Ben normalde reglim şaşmadığından 18-19. günler koyuyu görürüm o günlere yakın yaparım ama bu ay 25. gün geldi 10 gün erken o yüzden erken başlıcam ovuya ama yumurtlama geç olacak yine çünkü 25 günde olacak olsaydım yine akıntım gelrdi yok daha. 35 günde olucam yine demek ki. Gell şubat gell..

sen bilirsin ama bak tüp bebek merkeziymiş bekletip riske atarlar mı birşey oluyor olsa. Öyle şey olur mu. Ev ortamı değil ki orası. Ama sen bilirsin yine de aklında şüphe kalacaksa başka yere yaptır canım..

inşallah canım ben bi yerde okumuştum yumurtlama öncesi kız yumurtlama günlerinde erkek diye.
ama dini sitelerde tam tersi oluyo :)
şu çin takvimine bakmak lazım az çok tutuyo

yumurtlama öncesi kız, sonrası erkek diye biliyorum ama açıkçası bunları hiç hesap etmiyorum gelsin de ne olursa olsun hiç önemli değil.

aynen dejavum bende o sekilde
ama artık gg de yok onlar dimi*
bende bulamadım neden kaldırdılar ki sankimmm

cubuk olanlar cok cabuk cıkıyodu kaset tipinde hiç cıkmıyo gibi geliyo bide gebelki testimde silik cizgi cıkarmıştı geçen ay cubukta hiç bişi cıkmamıştı
cubuk daha garanti gibi geldi bana... :44:

hadi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun :)
şubatı dört gözle bekliyorum
ovucanda sıkıntıya sokar insanı ya koyulaşmadı bilmem ne olmadı
avantajı olduğu gibi dezavantajları da var

doğru söylüyorsun tatlım.zaten insan ne yaparsa kendine yapıyor kafaya takınca üzülünce düzeliyormu o yüzden takmıyorum artık bende salla gitsin.

sağol tatlım amin inşallah sağ salim kucağımıza alalım inş,bir yolculuğa çıktı mercimeğiz allahım isteyen herkese nasip etsinnnn

sağol cnm allah tez zamanda sana da nasip etsin..

çok sevindim Allah tamamına erdirsin darısı bize )
sağol cnm allah sanada nasip etsin inş en kısa zamanda sizde benim yaşadığım duyguyu tadarsınız.

aaa konuşcaz tabi cnm burda güzel şeyler öğreniyoruz paylaşıyoruz mesala ben ovucanı burdan duydum daha önce duymamıştım,
burdan öğrendim herşey bir vesile oluyor tatlım.sende inş.çift çizgi müjdesini verirsin bize.
benim ovucan dün çift koyu çizgiydi..
bugün de öyle
nen birinden biri tutsa ya..

megim inşallah tatlım bu ay tutar :) da havai fişekleri patlatırsın

Brokoli kürü (tedavisi) boyunca, baharat ve baharatlı yiyecekler kesinlikle yasaktır ve her çeşit kahve ile hayvansal yağlardan da kaçınılması gerekir

Brokoli Tedavisi Esnasında ve Sonrasında Beklenen Sonuçlar :

· Sertleşme problemlerinin düzelmesi (Erectile dysfunctions)

· İdrar yapma zorluklarında düzelme

· Meni miktarının artması

· Kısırlığın giderilmesi

· Yaşam kalitesinin normalleştirilmesi

· Urogenital sistemden (Böbrek, prostat, mesane vs.) patojen mikropların temizlenmesi

· PSA 'nın düşürülmesine katkı (Prostate Specific Antigen)

· Genito-Urinary sistemdeki spazm ve kramplar için yarar

Brokoli, kür esnasında eş zamanlı olarak aşağıdaki faydaları da sağlar :

· Kolesterol seviyesinin düşürülmesi

· Bağırsak hareketlerinin düzenlenmesi

· Kan basıncının ayarlanması

· Bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi

kızlar brokoli kürü varmış ben kürünü değil ama bundan sonra haftada 2-3 kere brokoli salatası yapmayı düşünüyorum çok faydalıymış
hem diyetteyin nasıl olsa
kadın içinde çok faydalı
göğüs deki kitlelere iyi geliyormuş

evet bende çok yaparım ve de severim cnm ya bol limonlu ,sarımsaklı çok güzel olur oy oy oy

ben çıkayım canlarım bulgur pilavımıda yapayım
hepinizi öpüyorum kocamaaaaan

evet bende çok yaparım ve de severim cnm ya bol limonlu ,sarımsaklı çok güzel olur oy oy oy

brokoli diyince olay biter bende
Bol limon yağ, tuz, sarımsak allah diyorum ya Cmartesi rahat yarım kilo yemişimdir

afiyet olsun kızlar çok faydalıymış bende yiyeceğim bundan sonra rejim içinde iyi bir öğün zatenn

brokoli diyince olay biter bende
Bol limon yağ, tuz, sarımsak allah diyorum ya Cmartesi rahat yarım kilo yemişimdir

yanılmıyorsam 2 yıl önce 3-4 kilo kadar brokoli almıştık bende hepsini haşladım rahat 1,5 kilosunu ben yemişimdir süper oluyorya:) ama sade salatasın seviyom çorbasını falan yapıyorlarda hiç denemedim.
selam kızlarrrrrr

a.s cnm nasılsın.

iyiyim şekerim nasıl olayım yuvarlanıp gidiyoruz, sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…