sağol cnm benımmm
ay hadi bakalım Rabbim eli yüzü düzgün sağlıklı bişekilde ona kavuşmayı nasip etsinde kız erkek farketmez cnmcım
gerçi benım içimdende kız olcak gibi gelıyo
İNşallah canım benim.....
maşallah bebeğine
nedense içime doğdu kız olcak gibi:)
benimde 8 :)
aynı anda hamile kalmak ümidiyle
İNşallah canım benim.....
maşallah bebeğine
nedense içime doğdu kız olcak gibi:)
benimde 8 :)
aynı anda hamile kalmak ümidiyle
dejavum vallahi ben muallakta kaldım..orada aşılama ve tüp işlemleri olduğundan yoğunluk var dedi teldeki kız..aynı andada tahliller vs.
ben o hastanede tedavi görüyorum..hepsi aynı yerden çıksın istedim.tüpüde orada yaptırıcaz büyük iihtimal..ama çok uzun 3 gün sonra sonuç.:26:
inşallah dualrınız kabul olur arkadaşlar aklıma bişey geldi sormadan edemicem şimdi yumurtlama günü halvet yapılıyor genelde takip sonrası öncelerden böle yum günü ilişki sonrası gebe kalan arkadaşlarımızınbebiş cinsiyetleri nedir acaba merak ettim yum günü ilişkide genelde erkek bebek diyorlar o yüzden sordum ..
inşallah dualrınız kabul olur arkadaşlar aklıma bişey geldi sormadan edemicem şimdi yumurtlama günü halvet yapılıyor genelde takip sonrası öncelerden böle yum günü ilişki sonrası gebe kalan arkadaşlarımızınbebiş cinsiyetleri nedir acaba merak ettim yum günü ilişkide genelde erkek bebek diyorlar o yüzden sordum ..
aynen dejavum bende o sekildeneden sevmedin canım.Benim one stepler çubuk olanlardandı idrara batırılanlardan o daha kolay geliyordu bu kaset tipine damlıkla damlatorsun zor geliyor yeteri kadar damladımı etti mi tereddüt oluyor gebelik testlerinden biliyorum. Ama aldım herkes alıyor burada giye yapıcam.
canım tohumunu aldım ben demleyip içiyorum hamile kaldığım ay da aynı şekilde içmiştim baya faydası oluyo..
ne biliyim ilacını değil de kendim hazırlayıp içiyorum :)
böyle alıştım ben :)
biz kolayına kaçıyoz tembelin çocuğu olmazmış zaten
aynı şeyi yazmıştım şimdi kalp kalbe karşıymış.
inşallah gerçek olur
ben en fazla 30 günde oluyorum düşükten sebep 33. günde gelmişti
İnşallahhh canım benim ya ne güzel olur ballı kaymak valla.Ben normalde reglim şaşmadığından 18-19. günler koyuyu görürüm o günlere yakın yaparım ama bu ay 25. gün geldi 10 gün erken o yüzden erken başlıcam ovuya ama yumurtlama geç olacak yine çünkü 25 günde olacak olsaydım yine akıntım gelrdi yok daha. 35 günde olucam yine demek ki. Gell şubat gell.. ..
zaten öncelikli o hayırlı sağlıklı olması :)
bi arkadaşımı rüyamda gördüm hamile kızı oluyodu.
gerçek oldu şimdi hamile ve kızı olacak
oyyy kuzuucmmmm kıyamam ben sana Allahından bulsunlarrr innşşş sen sıkma canını sensinn önemli kıymetli olan şimdide bebeğinn dışş etkenlerinn huzurunuzu bozmasına izinnn vermeyinnn herkesi Allaha havele edinn balımm benimmmm
sağol tatlım amin inşallah sağ salim kucağımıza alalım inş,bir yolculuğa çıktı mercimeğizdejavum bakalım adete yakın belli olur şimdi 10 gün var eğer hiç inmezlerse artık var dicem heee
cünkü benim adete yakın bi kaç gün önce büyürler,, ama şimdi hayıt kullandıgım için o da yapıyor diye düşünüyorum..
Gamzemcimm özelden yazıyorummm..bişi sorcam...
LALAALAAAAA yaşasın bi gebişimiz daha oldu Canım allah Tamamına Erdirsin İnşallaaaaaaahhhh
Hersey su gibi aksin gitsinnnn
sağol cnm allah tez zamanda sana da nasip etsin..çakşır tozunu mu kullanacaksın duygu.
nasıl yapılıyor bana da yazar mısın
inşallah faydası dokunur cnm
biz bir dahaki testimizi düzen laboratuvarında yaptırmayı düşünüyoruz cnm. ben güveniyorum oraya.
ama karşıda hiç bilmiyorum neresi vardır
moooooooooooooooooooooonnnnnnnnnnnnnn
çok tebrik ederim canım. Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin.
darısı başımıza inşallah
bırakmıcak tabi
niye bıraksın annesi
takla atıyordur belki de içerde.
ildanın pozisyonu nasıldı.. :44:
çatlatma iğnesi hakkında hiç bilgim yok cnm :26:
sağol cnm allah sanada nasip etsin inş en kısa zamanda sizde benim yaşadığım duyguyu tadarsınız.çok sevindim Allah tamamına erdirsin darısı bize)
aaa konuşcaz tabi cnm burda güzel şeyler öğreniyoruz paylaşıyoruz mesala ben ovucanı burdan duydum daha önce duymamıştım,buraya gelince heveslenıyorum sora uzuluyorum dıe gelmek ıstemıyorum ama gelınce ozledıgımı farkedıyorummm.. Rabbim sağlıkla hayırla bebeklerimizi gönderse bize farklı şeyler konussak onların beslenmesınden yaramazlıklarından felannn ..
benim ovucan dün çift koyu çizgiydi..
bugün de öyle
nen birinden biri tutsa ya..
yumurtlama öncesi kız, sonrası erkek diye biliyorum ama açıkçası bunları hiç hesap etmiyorum gelsin de ne olursa olsun hiç önemli değil.
enee hadi bakalım kuzum bi öğreneyim hemencık yazcam buraya
Brokoli kürü (tedavisi) boyunca, baharat ve baharatlı yiyecekler kesinlikle yasaktır ve her çeşit kahve ile hayvansal yağlardan da kaçınılması gerekir
Brokoli Tedavisi Esnasında ve Sonrasında Beklenen Sonuçlar :
· Sertleşme problemlerinin düzelmesi (Erectile dysfunctions)
· İdrar yapma zorluklarında düzelme
· Meni miktarının artması
· Kısırlığın giderilmesi
· Yaşam kalitesinin normalleştirilmesi
· Urogenital sistemden (Böbrek, prostat, mesane vs.) patojen mikropların temizlenmesi
· PSA 'nın düşürülmesine katkı (Prostate Specific Antigen)
· Genito-Urinary sistemdeki spazm ve kramplar için yarar
Brokoli, kür esnasında eş zamanlı olarak aşağıdaki faydaları da sağlar :
· Kolesterol seviyesinin düşürülmesi
· Bağırsak hareketlerinin düzenlenmesi
· Kan basıncının ayarlanması
· Bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi
kızlar brokoli kürü varmış ben kürünü değil ama bundan sonra haftada 2-3 kere brokoli salatası yapmayı düşünüyorum çok faydalıymış
hem diyetteyin nasıl olsa
kadın içinde çok faydalı
göğüs deki kitlelere iyi geliyormuş
evet bende çok yaparım ve de severim cnm ya bol limonlu ,sarımsaklı çok güzel oluroy oy oy
evet bende çok yaparım ve de severim cnm ya bol limonlu ,sarımsaklı çok güzel oluroy oy oy
brokoli diyince olay biter bende
Bol limon yağ, tuz, sarımsak allah diyorum yaCmartesi rahat yarım kilo yemişimdir
ben çıkayım canlarım bulgur pilavımıda yapayım
hepinizi öpüyorum kocamaaaaan
brokoli diyince olay biter bende
Bol limon yağ, tuz, sarımsak allah diyorum yaCmartesi rahat yarım kilo yemişimdir
selam kızlarrrrrr
yanılmıyorsam 2 yıl önce 3-4 kilo kadar brokoli almıştık bende hepsini haşladım rahat 1,5 kilosunu ben yemişimdir süper oluyorya:) ama sade salatasın seviyom çorbasını falan yapıyorlarda hiç denemedim.
a.s cnm nasılsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?