Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım sende hoşgeldin..idrar yolu değil canım ya..
hani bahsetmiştim ya akıntım oluyo diye
o akıntı sarıya sonrada yeşile dönüştü..
kesin olmamakla birlikte trikomonas vajinitden şüpheleniliyo..
şuan kendimi dinleme aşamasındayım..akıntının fazlalığına ve yoğunluğuna bakılacak..
doktorum ilaç almamdan yana değil..kültür sonucum çıkana kadar bekliyorum işte
sonuca göre ilaça başlıcaz mecburen..çünkü erken doğuma sebep oluyomuş
bu arada 3lü testimizin sonuçları çıktı temiz hamd olsun ki

birde canım hani numismed intim'i önermiştin ya samsun'u talan ettim bulamadık..
kaynım eczacıı,eşim konuşmuş sebamed'i söylemiş ..ikiside aynı demiş..
sebamedin ürünleri güzel ama bilemedim ki :) sence ne yapayım alayım mı ?

kızlar bi uyudum yandım tv çalışmıyo ilk defa oluyo allah allah dedim çanak antane bakıyım derkennn ben ŞOK
heryer kar bildiğin uludağ olmuş burasıı yok yok erzurum falan

koca gelemiyo geri dönmüş servis düşünün yani

memletin heryerinde kar var bi bizim burda yok sahil kesimi olduğundan mıdır nedir yağan kar tutmuyo
her yer şalap şulup yağsa da ortalığın hem soğuğu hemde mikrobu kırılsa

Son düzenleme:
kızlar komşuda tartıldım bugün
68 kilo olmuşum hatta 69 gibi
95 le doğuma giderim artık ben

canım ben internetten aldım
eczanemizde diye bir site var ordan
bi bak istersen
ama sebamed de iyidir

slm kızlar bugün yeni gelebildim kocam izin aldı bugün hem randevumuz vardı ortapedi de hemde hasta oldu tüm gün ona baktım ikide birde beni yanına çağırıyo sevgi istiyo

yeni hamişimiz var çook tebrik ediyorum başka haberler varmı?

saol cnm benmm şimdi platesmi yaptım ebru şallınn cdsinden nasl ii geldi valla sırt boyun agrım vardı hepsi gtti ama şimdlk haftada iki kez yapcm sporu klolar durusa gecnce daha çok spor ogrendm galba ben bu işi
utkueslem canım hoşgeldin

seni de tebrik ediyorum tatlımm..

saoll utkucumm cnm benm ozledk seni çok geçmiş olsn cnm bnm inş hemenceck gelr gecer cnm rahatszlgn maşallah test sonucun da ii çıkmış çoook sevndm cnmm

sağol bitanem..bende sizleri çok özledim elimden geldiğince sık sık girmeye çalışıyorum..
Sağolasın tatlım...mevlam tez vakitte sizleride nasip etsin ki sizlerden de böyle
güzel mutlu haberler alalım canım

Kuzular trafif cok kotu. Bulgurlu tarafinda kaldim. Oraya kadarda yuruyerek gittim ama kasiklarim agridi bebegim?e bisey olur diye korktum. Mecbur bindim ama cm ilerlemiyor

ildamm olsn cnm şimdi drun sana beslnme listesi verr onu uyglarsan bundan sonra çok klo almazsn tatlımm

umarım almam çünkü kilolu bi tip değilimdir ama resmen şuan 3 aylık göbeğim var memelerde ööle oldu
şaştık kaldık kocayla her şey normal göbek kocaman asla içime çekemiyorum,annem su doluyo dedi .eşini yapıyo dedi ama anlamadım gitti .hani kilolu olursun da göbeğin olur ok .ama ööle değildim yani bildiğim 3,5 aylık gibiyim şimdi dr şok olacak zaten.

ah cnm benmm inşş inş zorr zamanlar bunlar ama geççk gtck inşşşş

Kuzular trafif cok kotu. Bulgurlu tarafinda kaldim. Oraya kadarda yuruyerek gittim ama kasiklarim agridi bebegim?e bisey olur diye korktum. Mecbur bindim ama cm ilerlemiyor

aklına kötü şeyler getirme canım
rusyadakiler nasıl doğuruyo :)
Allahın izniyle bişii olmazzz sen rahat ol.ve yürüme bin boşver
benim kocada mahsur kaldı gelemiyo

ah cnm benmm inşş inş zorr zamanlar bunlar ama geççk gtck inşşşş

geçcek gecekkk,,biraz daha sabrrr

ildam gazdan dolayıda olabilir mi acaba ? :)

canım şimdiden hayırlı olsun tüp bebege geciyorsunuz demekki
aşılama oldu mu ki sizin?
iyi hastane secmek de zor canım...

datlum henüz geçemedik..bu tahlile bağlı herşey..bende iyi bir yer bulmak istiyorum ama bahçeci olacak galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…