Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kimsee benimle konuşmuyor artık topikte istenmiyorum ben birşey sordum kimse cevap vermedi önceki sayfada hıhhh küstüm size ben gidiyorummm

gitme dejavumm küsme bizeee
ben şimcik gördüm cnmcım bence laboları kullan bu ay öteki ay one step i kullanırsın

kimsee benimle konuşmuyor artık topikte istenmiyorum ben birşey sordum kimse cevap vermedi önceki sayfada hıhhh küstüm size ben gidiyorummm

küsme kız tatlişgo ins bu ayki ovücanlarla hamiş kalırsın bitanem bende 2 aydır cift cizgiyi yakaladım ama halen tık yok canım bu ayda oluruna bıraktım bi alırsam hayıt hapıylan ilda pozisyonu yapcam

dejavum bence one stepler yeter bu ay ya altı tane varmş ben ayda üç kez en fazla dört kez yapıodm ...

Son düzenleme:
hoşgeldin oflumm

amiiiiiiiin cnm benım Rabbım sana ve tüm bekleyenlerde tez zamanda nasip etsin inşallahh

hoşbulduk bebeğim nasılsın bebeğin nasıl
İnşallahhhhhhhhhhhh bebeklerimiz gelir..
ey güzel RABBİM dualarımızı geri çevirme her ne kadar anne olmak için can atan bu dostlarımı da beni de evlatsız bırakma hayırlı zamanda sağlıklı imanı güçlü hayırlı evlatlar bahşet... (AMİN )

ben de başladm bugun hayıt hapıma hadi hayırlısı inşşşşşşşşşşşşşş

ben hapını içmiyom bizzat kendisini içiyom kuşmmmmmmm

ii yapıosn oflummm şifa olsun inşşşş

Son düzenleme:
ikncisi de erkek olsn inşş minzuharcım ben de kız istıodm hep ama şimdi hiçç farketmezz gelsn yeter ki ooo

insallah canım allah hepimizin gonlune gore versin,hamile kalamk isteyenler hamile kalsın
kız isteyenlerin kızı olsun erkek isteyenlerin oglu olsun...
allah daima yanımızda olsun insallah...dogru yoldan ayırmasın hiçbirimizi...
insan hamile kalsa bile kopamıyo burdan yaw,seviyorum hepinizi

bebeğim düşünmen yeter ALLAH RAZI OLSUN...
inşallah ikimize de gerek kalmadan bu ay gelir bebeklerimiz :)
bat ne zaman senin

he bide gamzeye sormak lazım o biliyo kimin hamiş olcağını

Benim 9 şubat canım yarın başlıyor halvetler ama ovuya bugün başlıyorum haftaya perşembeye kadar günaşırı olacak perşembe İstanbl'a gitme lazım pazar dönücem yumurtlama muhtrmelen biter ama o akşamda yine yaparım ne olur ne olmaz yani gidene kadar koyu çiftleri görmemiş olursam. Ama 35 günde oluyorum normalde görürüm gidene kadar da halvetler yeter mi bilmem gitmesem cumartesi pazarda olurdu halvet.

gitme dejavumm küsme bizeee
ben şimcik gördüm cnmcım bence laboları kullan bu ay öteki ay one step i kullanırsın

tamam güzel gebecim küsmem şaka yaptım zatenn

dejavum bence one stepler yeter bu ay ya altı tane varmş ben ayda üç kez en fazla dört kez yapıodm ...

Ama canım ben bu ay erken regl gördüm yumurtlama ne zaman olcak fikrim yok gelecek reglimi tam bilmiyorum o yüzden bu akşam erken başlıcam hergün yapcam haftaya çarşamba son yapcam yetmiyor o zaman ancak koyuyu görünce bırakırım ki 35 günde olursam reglimi 18-19.gün yani salı ya da çarşamba koyuyu görücem demektir yetmez o zamanda.

amiiiiiiiiiiiiin cnm benımmmm ne güzel dua ettin öyle Rabbim kabul eder inşallahhh

biz iyiyiz cnmcım çok şükür c.tesi dr da gördüm bebişimi hareketliydi baya

3 hafta sonrada cinsiyetine bakalım dedı inşallah görürüz

kız dur anca geliyorum sona :))
bende çok zorlandım farklı testler olunca.. aynı testten almak istedim ama bulamamıştım laboquik i sevmedim
bu ay hiç yapmadım mesela..
26 ocak günü adet olmazsam hamilelik testi yapıcam o kadar

selam kızlar gene ben geldim napıyosunuzzzzzzz

hoşbulduk bebeğim sabah hayıtı içmeyi unuttum da şimdi içiyom :)
sanırım alıştım ben bu kokuya

oflucum sen suyunu mu içiyorsun canım? suyu daha iyidir eminim ben hapını içiyorum günde bi kez mi çiiyosun suyunu?
yaa ben çok sıkıdım bu işlerden hayıt hapı kolay geldi üff başka sey deneyesim yok vallaa

8 şubat doğm günüm kimseden hediye istemiyorum RABBİM bana emanetini gönderse keşke bitekkk ahh ahhhhhhhh

Batında mı 8 şubat canım. Eğer 35 günde olursam ki genelde öyle oluyorum bu ay istisna erken oldu, benimde 9 şubat canım peşpeşe haber veririrz belki belli mi olur. Bundan güzel doğumgünü hediyesi mi olur. Benim de d.günü 28 ocak. Annemde olucam.

İNşallah canım benim.....
maşallah bebeğine
nedense içime doğdu kız olcak gibi:)

benimde 8 :)
aynı anda hamile kalmak ümidiyle

heh şimcik oldu cnm benımm

dejavum vallahi ben muallakta kaldım..orada aşılama ve tüp işlemleri olduğundan yoğunluk var dedi teldeki kız..aynı andada tahliller vs.
ben o hastanede tedavi görüyorum..hepsi aynı yerden çıksın istedim.tüpüde orada yaptırıcaz büyük iihtimal..ama çok uzun 3 gün sonra sonuç.
:26:

neden sevmedin canım.Benim one stepler çubuk olanlardandı idrara batırılanlardan o daha kolay geliyordu bu kaset tipine damlıkla damlatorsun zor geliyor yeteri kadar damladımı etti mi tereddüt oluyor gebelik testlerinden biliyorum. Ama aldım herkes alıyor burada giye yapıcam.

canım tohumunu aldım ben demleyip içiyorum hamile kaldığım ay da aynı şekilde içmiştim baya faydası oluyo..
ne biliyim ilacını değil de kendim hazırlayıp içiyorum :)
böyle alıştım ben :)

aynı şeyi yazmıştım şimdi kalp kalbe karşıymış.
inşallah gerçek olur
ben en fazla 30 günde oluyorum düşükten sebep 33. günde gelmişti

İNşallah canım benim.....
maşallah bebeğine
nedense içime doğdu kız olcak gibi:)

benimde 8 :)
aynı anda hamile kalmak ümidiyle

sağol cnm benımmm

ay hadi bakalım Rabbim eli yüzü düzgün sağlıklı bişekilde ona kavuşmayı nasip etsinde kız erkek farketmez cnmcım
gerçi benım içimdende kız olcak gibi gelıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…