Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ya benim kocamda gelemicek heralde bizim burda kardan bisey gorunmuyo yollar kapali bi de avrupadan anadoluya gecmek coook zor olaacak

allah sağlık sıhhat versin size canım

cnm hrşey onlara ait ve raporsuz 5.850 lira

raporlu 2.500

ilaç sana ait 4.200 lira

bnm tedavi gördüğüm hastanede 4000 lira

anladm cnmmm rapor çıkarmak için belli bi presodr var demi yumrtlama takibi 2 aşılama sonra tüp ...
egede de 2000 3000 arası cnm aşılama da 350 yi buluo ...

Selam herkese...
2 gün kaldı batıma.Yarın (1 gün kala) idrar testi yapmayı planlıyorum.. Karın ağrım arttı..Tabi regli ağrısı da olabilir. Eczane bir türk markası bir de predictor var dedi idrar testi. Ben türk markasını aldım.Sonuçta basit bir biyokimya testi... Çok fark ediyor mu kızlar?

cnm pek bilgim yok ama batı beklesen diyorum daha iyi olmazmı

anladm cnmmm rapor çıkarmak için belli bi presodr var demi yumrtlama takibi 2 aşılama sonra tüp ...
Egede de 2000 3000 arası cnm aşılama da 350 yi buluo ...

zaten o prosedürler olmasa varya...

Benimde kasık ve rahmimde acaip bir ağrı var ya..neyin nesiyse??

zaten o prosedürler olmasa varya...

Benimde kasık ve rahmimde acaip bir ağrı var ya..neyin nesiyse??

İki gündür benim de öyle. Ama acaba diyorum daha önce vucudumu bu kadar dinlemiyor muydum? Belki her zaman olan ağrılar kramplar... Ya da kafamda mı kuruyorum denemeye başladık diye.... :S

Ya ben de öyle düşünüyordum. Bugün forumda biraz gezindim. Bir sürü insanın battan bir kaç gün önce pozitif çıkmış. Gaza geldim galiba. Ama eşim de kızdı kaptırma kendini diye....

ya cnm öyle tabi önceden öğrenenler var hatta 3 haftalık bile öğrenenler var ama ne bilim işte ,benim başıma kasım ayında şöyle bi olay geldi adet günü sabırsızlıkla sabah kalkar kalkmaz test yaptım bişey çıkmadı sonra buraya geldim yazdım fln tabi moralim bozul dedim bi sahilde yürüyüş yapiyim banyodayken bi baktım 2çizik var koştum hemen doktora .doktor bu pozitif dedi kan testi istedi sonuç 0,1 yani hiç bişey çıkmadı hastaneden çıkarken lavaboya gittim adetim gelmişti.bunlar bana ders oldu erken test yapmamak adına.

inşallah senin bebişin göbişindedir banada günler geçmek bilmiyo bu ay

İki gündür benim de öyle. Ama acaba diyorum daha önce vucudumu bu kadar dinlemiyor muydum? Belki her zaman olan ağrılar kramplar... Ya da kafamda mı kuruyorum denemeye başladık diye.... :S

seninki inşalah hamişliktendir..

bnmki büyük ihtimalle çatlama ağrısı heray olduğu gibi..

Hayal kırıklığı kötü tabii ki. Hele ki bu konuda.. Uzun süredir mi uğraşıyorsunuz? Yaşın kaç?

kocişle karar verdk haftya özel bi hastahann uroloji bölmne gtcz orda bütün tetkkleri yaparlar heralde ...spermıogram için ayrı bi merkeze gtmicz yanii direk urologa gitcz yapar o yne spermıogram bakalm neolck durum ...

Son düzenleme:
Hayal kırıklığı kötü tabii ki. Hele ki bu konuda.. Uzun süredir mi uğraşıyorsunuz? Yaşın kaç?

ya aslında öyle çok uzun zaman geçmedi tv de 23 sene sonra bebeğine kavuşanları görünce ben 28 olcam şubatta topik açıldığından beri burdayım yani tam tamına 9 aylık bebişsizim
sen cnm kaç yaşındasın vs?

datlum 3 gün önce akıntım başladı..çatlama ağrısı..

klomen ve çatlatma iğnelerinden sonra hassaslaştı bnm rahim..yumurtlamayıda çatlamayıda anlıyorum

aynen birsum ya bende bendemi bi tuhaflık var diye düşünüyodum doktorda çok zayıfsın ondan dedibende çatlama kist herşeyi hissediyorum ne taraftan yumurtladığımı anlıyorum doktor bile şaşıyo bazen

kocişle karar verdk haftya özel bi hastahann uroloji bölmne gtcz orda bütün tetkkleri yaparlar heralde ...spermıogram için ayrı bi merkeze gtmicz yanii direk urologa gitcz yapar o yne spermıogram bakalm neolck durum ...
en güzeli o zaten duygucum bende öyle yapacaktım işte ama tahlil sonucunu 3 gün sonra veririz deyince bende başka yer araştırdım tahlil için..

Çatlarken de ağrı oluyor mu yahu?
Ne bitmez çilemiz var, regliyken ayrı ağrı, yumurtlarken ağrı, çatlarken ağrı....

valla önceden bende olmuyordu cnm iğnelerden sonra böyle oldum ben

datlum 3 gün önce akıntım başladı..çatlama ağrısı..

klomen ve çatlatma iğnelerinden sonra hassaslaştı bnm rahim..yumurtlamayıda çatlamayıda anlıyorum

anladm cnm bnm ..bnm de olur kasık agrım ama çok aşırı olmaz o donemde hadi gelsn bu ay bebişin birsummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…