öylemiş cnm, bugün sabah iki test yaptım çift çizgi çıkınca kana gittim.işte hamileyim.:) benim 3.ayımdı özel bişey herpozisyonu denedik bide ovucan kullandım buay, bide annem meryem suresini okudu elmaya yarısını kocam yarısını ben:) sonra halvet, yumurtalama gününde hamiş kalmışım işte :) inşallah cnm allah kucağımıaz almayı nasip etsin herkese tattırsın inş.
tşkr ederim cnm darısı isteyenlerin başına cnm.
cnm hrşey onlara ait ve raporsuz 5.850 lira
raporlu 2.500
ilaç sana ait 4.200 lira
bnm tedavi gördüğüm hastanede 4000 lira
inş.hepimiz hamişizdirrrrrrrrrrr
tmm cnm
ben daha batasıcalrla ugrasıom gtseler de hayırlsıyla başlasak biz de herşeye ragmden umudum var bnm bu aydan
Selam herkese...
2 gün kaldı batıma.Yarın (1 gün kala) idrar testi yapmayı planlıyorum.. Karın ağrım arttı..Tabi regli ağrısı da olabilir. Eczane bir türk markası bir de predictor var dedi idrar testi. Ben türk markasını aldım.Sonuçta basit bir biyokimya testi... Çok fark ediyor mu kızlar?
cnm pek bilgim yok ama batı beklesen diyorum daha iyi olmazmı
anladm cnmmm rapor çıkarmak için belli bi presodr var demi yumrtlama takibi 2 aşılama sonra tüp ...
Egede de 2000 3000 arası cnm aşılama da 350 yi buluo ...
zaten o prosedürler olmasa varya...
Benimde kasık ve rahmimde acaip bir ağrı var ya..neyin nesiyse??
Ya ben de öyle düşünüyordum. Bugün forumda biraz gezindim. Bir sürü insanın battan bir kaç gün önce pozitif çıkmış. Gaza geldim galiba. Ama eşim de kızdı kaptırma kendini diye....
İki gündür benim de öyle. Ama acaba diyorum daha önce vucudumu bu kadar dinlemiyor muydum? Belki her zaman olan ağrılar kramplar... Ya da kafamda mı kuruyorum denemeye başladık diye.... :S
zaten o prosedürler olmasa varya...
Benimde kasık ve rahmimde acaip bir ağrı var ya..neyin nesiyse??
ya cnm öyle tabi önceden öğrenenler var hatta 3 haftalık bile öğrenenler var ama ne bilim işte ,benim başıma kasım ayında şöyle bi olay geldi adet günü sabırsızlıkla sabah kalkar kalkmaz test yaptım bişey çıkmadı sonra buraya geldim yazdım fln tabi moralim bozul dedim bi sahilde yürüyüş yapiyim banyodayken bi baktım 2çizik var koştum hemen doktora .doktor bu pozitif dedi kan testi istedi sonuç 0,1 yani hiç bişey çıkmadı hastaneden çıkarken lavaboya gittim adetim gelmişti.bunlar bana ders oldu erken test yapmamak adına.
inşallah senin bebişin göbişindedir banada günler geçmek bilmiyo bu ay
ovulasyon dönemndemsn cnm bat mı yakın ?ikisinden de olablr
seninki inşalah hamişliktendir..
bnmki büyük ihtimalle çatlama ağrısı heray olduğu gibi..
Hayal kırıklığı kötü tabii ki. Hele ki bu konuda.. Uzun süredir mi uğraşıyorsunuz? Yaşın kaç?
datlum 3 gün önce akıntım başladı..çatlama ağrısı..
klomen ve çatlatma iğnelerinden sonra hassaslaştı bnm rahim..yumurtlamayıda çatlamayıda anlıyorum
en güzeli o zaten duygucum bende öyle yapacaktım işte ama tahlil sonucunu 3 gün sonra veririz deyince bende başka yer araştırdım tahlil için..kocişle karar verdk haftya özel bi hastahann uroloji bölmne gtcz orda bütün tetkkleri yaparlar heralde ...spermıogram için ayrı bi merkeze gtmicz yanii direk urologa gitcz yapar o yne spermıogram bakalm neolck durum ...
Çatlarken de ağrı oluyor mu yahu?
Ne bitmez çilemiz var, regliyken ayrı ağrı, yumurtlarken ağrı, çatlarken ağrı....
datlum 3 gün önce akıntım başladı..çatlama ağrısı..
klomen ve çatlatma iğnelerinden sonra hassaslaştı bnm rahim..yumurtlamayıda çatlamayıda anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?