Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ben 34 yaşındayım. İş, güç, kariyer derken bebeğe ancak sıra geldi bizde. Hala 2-3 yıl daha erteleyebilsem iş açısından çok iyi olacak ama artık işi riske atmayalım dedik ve bu ay bebeği gündemimize aldık.

bazılarımız anlıyor hilalcim biz seçilmiş kişileriz heralde cnm bnmm

kızlar şimdi doktordan geldık
bebegımı gördum sonunda
ellerı ayakları ya herseyı vardı okadar ılgınckı
kalbını gösterdı atısını dınlettı yıne burnu dudakları falan masallah gözukuyor
bıde sey dedı
kızmı ıstıyorsun erkek mı dedı
farketmez ama erkek gıbı hıssedıyorum dedım
oda evet senın oglun olsun dedı bende öyle hıssedıyorum dedı ama sadece hıs dedı
yapıstım adama bısey göruyorsunuz ama erken dıye söylemıyorsunuz dımı dıyorum yoooo dedı görmuyorum cok erken hıssedıyorum dedı
görmustur dımı ama erken dıye sölemıyordur nıye hıssetsınkı elın adamı

Meğersem yumurtlarken de benim göğüslerim falan acıyormuş. İlk defa kendimi bu ay dinlemişim gerçek anlamda ve bu ay farkettim.
İğnelerin yan etkisi oluyor mu kilo aldırmak vsy??
Benim bir arkadaşım benim yaşımda ve doğal yolla hiç deneyip vakit kaybetmeyeyim diye direk iğneye başladı. Ama gerekli olsa herhalde Dr bana söylerdi. 6 ay deneyin sonra gel bir bakalım dedi yalnızca. İğne olmaya ne zaman başladın?

kızlar bu arada ablamın iş yeri köprünün ayağında saat 5 te çıkmışlar hava kötü diye hala yoldaymış yuh dedim ya hemen felç oluyo trafik

bide bi keresinde abim bekarken gene böyle kar kış fırtına araçlar ilerlemiyormuş fln abim herkes gibi inmmiş başlamış yürümeye bi kıza düşerken yardım etmiş sonra yürü yürüye kızla bize gelmişler bende evde yoktum arkadaşımdaydım sitede o gece.macerayı kaçırdım annem gel kızım soluklan bişeyler ye öyle gidersin demiş tam kız evin kızı davranmış annem diyoki kal desek kalırdı ne cesaret dimi

Umarım bu mutluluğu biz de yaşarız.

demi ya birsumm eşim bölük pörç olmasın dedi hem bnm de kadın dogum drum orda kontrol amaçlı gtmiştm çom memnun kaldm rahm filmiymiş varikoselmş orda olur artık bi başlayalım da hayırlısıyla bakalm ...

Nişantaşına doğru yürüyüşe çıktım bugün 6 gibi, arabalar milim ilerlemiyordu, insanlar çılgına dönmüştü trafikte...
Ben bir kere 18 saat yolda kalmıştım karda...Kabus gibiydi... Ama gitmedim valla kimsenin evine..

cnm ben geçen sene bu zamanda ilk iğnemi olmuştum ..

sonra rahim filmi daha sonra kürler testler vs..

eşimde çıktı problem boşuna geçti onca zaman ve doktorumuz bize tüp dedi..

valla yaa ii insanlara düşmüş şanslymş kızz ...oyle durumlarda insan çok çaresiz kalıo ben çanakkalede bi kar felaketi yaşadım hala unutmam çok fenaydı çook :26:

cnm ben geçen sene bu zamanda ilk iğnemi olmuştum ..

sonra rahim filmi daha sonra kürler testler vs..

eşimde çıktı problem boşuna geçti onca zaman ve doktorumuz bize tüp dedi..

Benim Dr da 6 ay sonra eşine bir takım testlerle başlarız dedi. Ama bir sene denemeyi de göze alın dedi.Peki denemeye başladıktan ne kadar sonra iğneye yönlendiriyorlar 1 yıl mı?

en güzeli o duygucum..çünkü hepsi bir yerde oradan oraya olmamış bir anlamda yıpranmamış olursun..

bende öyle yapacaktım..ama çok yoğunuz dedikleri an bende tereddüt oluştu..

ama üroloğa gitmemiş şart cnm

canım ne güzel yazmışsın maşallah sizlere allah nazarlardan saklasın korusun sizi

Benim Dr da 6 ay sonra eşine bir takım testlerle başlarız dedi. Ama bir sene denemeyi de göze alın dedi.Peki denemeye başladıktan ne kadar sonra iğneye yönlendiriyorlar 1 yıl mı?

cnm bnm o senin bebek istemenle alakalı birşey..

ben 5 aylık evliydim tahlil yaptırdığımda..sonra ara verdim bir süre tekrar gittiğimde iğneye başladım..ama 1 sene ilişkiden sonra gebelik oluşmuyorsa klomen ve iğneye başlarlar genellikle..

valla yaa ii insanlara düşmüş şanslymş kızz ...oyle durumlarda insan çok çaresiz kalıo ben çanakkalede bi kar felaketi yaşadım hala unutmam çok fenaydı çook :26:

bende 8 saat kalmıştım karda yolda çıkıp yürüyememiştim çok soğuktu mecburen açılmasını beklemiştim.ama düşünsenize sokakta tanışıp eve kadar gelmek odalara fln girmiş benim yatağıma oturmuş çok rahatmış kız ya ablam dalga geçiyodu senin yerini alıyodu kız diye

evt cnm ohh be şimdi içim rahat en azından ii kötü bi karr verdk sonuç boyle de çıksa yine dr ona göre bi yol çizer bize hayırlısı bakalm ...evt cnm allah ii urologlara düşrsün bu da çoook onmli ....

evt cnm o fazla rahatmşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…