bende 8 saat kalmıştım karda yolda çıkıp yürüyememiştim çok soğuktu mecburen açılmasını beklemiştim.ama düşünsenize sokakta tanışıp eve kadar gelmek odalara fln girmiş benim yatağıma oturmuş çok rahatmış kız ya ablam dalga geçiyodu senin yerini alıyodu kız diye
cnm bnm o senin bebek istemenle alakalı birşey..
ben 5 aylık evliydim tahlil yaptırdığımda..sonra ara verdim bir süre tekrar gittiğimde iğneye başladım..ama 1 sene ilişkiden sonra gebelik oluşmuyorsa klomen ve iğneye başlarlar genellikle..
selam kızlar bıcı bıcı yaptım geldim
Enteresan bir tipmiş hakkaten o. Ya da abine mi göz koydu ne???
Biz de dağ başında kaldık trende. O zamanlar yurt dışında yaşıyordum ve eşim beni ziyarete gelmişti, birlikte sehahate çıkalım dedik ve uzun süre evde olmayacagım diye buzdolabındaki erzakları da bir poşete koydumm yanımıza aldım. (Ama haşlanmış kestaneden, tosta, meyveye, keke kadar) Eşim de bir kızdı bana, sanki yolda aç kalıcaz naptın sen böyle diye. Neyse soğuktan raylar donunca biz dağ başında bir kaldık.. 18 saat milim gitmedi tren. Ama trenin lokantası falan da yok, insanların içecek suyu yok 18 saat düşün.. Dışarda kurtlar uluyor, dışarı çıkamıyoruz. Bütün vagonu beslemiştim erak torbamla..3 saatlik yolu da 21 saatte gitmiştik.
hoşgeldin saatler olsun cnm
ne bilim galibaseninkide çok güzelmiş bende çantama hep bişey atarım yiycek böyle durumlarda acaip işe yarıyo
slmm sıhhatlerrrr olsnnnnselam kızlar bıcı bıcı yaptım geldim
bi hamiş kalayım ilk işim ticker hazırlamak olcak çok özeniyorum yaaaa
Benim de çantamda mutlaka 1 elma ve yaban mersini-nohut karışımı vardır. Bunlar olunca bunları yiyorum, yanımda birsey yoksa çikolataya falan saldırıyorum o da kötü oluyor...
Benim de çantamda mutlaka 1 elma ve yaban mersini-nohut karışımı vardır. Bunlar olunca bunları yiyorum, yanımda birsey yoksa çikolataya falan saldırıyorum o da kötü oluyor...
aaa yaban mersini ve nohutmuben kuruyemiş fln koyuyorum fındık ceviz badem elime ne gelirse bide küçük süt koyarım.ama çok faydası olduğu kesin.yaban mersini acaip faydalı bişey ya bende alıyorum arada sırada
bugun ben platese başladm cnm ebru şalıın iknci cdsi süpermş var ya çok degşk hareketler var içinde ve çok uzun topumu kocişim şişrmedi daha o yuzden topla olanları yapamadım ...bu arada sennle konştk demi dün biz klo mevzusunu ...
bugun ben platese başladm cnm ebru şalıın iknci cdsi süpermş var ya çok degşk hareketler var içinde ve çok uzun topumu kocişim şişrmedi daha o yuzden topla olanları yapamadım ...bu arada sennle konştk demi dün biz klo mevzusunu ...
Evet evet... Ben 2 gün ara vereceğim, rahmimde ağrı var. regli olayım öyle başlayacağım. Yalnız dikkat et 100 pozisyonunda ve topun pek çok pozisyonunda göbeğe çok yükleniliyor o videoda..Temkinli olmakta fayda var...O güzel bir cd ama bayağı uzun 1 saat 10 dk sürüyor. Hamilelik pilatesi videosunu indiriyor şimdi eşim bana. Bir bakıcam göbeğe ne kadar yükleniyor kadın..
bende de var nerdeyse bütün cdleri ama popişi kaldırıp yapmıyorum düzenli program varken yapıyodum ama,kurs fln araştırdım bende ama işte gebelik ya varsa olursa fln diye bi türlü yazılmadım
işte ne guzel sağlıklı beslnme budurrrr ikinz de zayfsnz işte bak
Duygucaaa. Ben Allahın şanslı kullarındanım hem vücüt yapım anneme benzemiş hem de disiplinliyim çok. Yemek yemeyi de yapmayı da o kadar seviyorum ki aslında...Ama bunun yanında çok da düzenli bir hayatım var. ara öğünleri aksatmam, sporumu aksatmam. Ya da gece çok mu yedim, ertesi sabah hafif bir müsliyle kahvaltı ederim.
slm kızlar
nasılsınız bakalım bugün
yok hamilelik kesinleşmeden boşver kursu. Zaten ilk 3 ayında çok tavsiye edilmiyor.Haftada 3 gün evde yapsan o bile yeterli...Çalışıyor musun yoksa evde misin?bende de var nerdeyse bütün cdleri ama popişi kaldırıp yapmıyorum düzenli program varken yapıyodum ama,kurs fln araştırdım bende ama işte gebelik ya varsa olursa fln diye bi türlü yazılmadım
cnm şu an bn reglym zaten ...çalşmalra başdgmzda yüzü koyun olanları yapmıcam ...bir saat on dk ama arada topla olanları falan atlarım part part vemiş istedgini yapalblıosn boylce ...hamielik evt onu da yapmayı düşnuorm nasipse bak bakalm nasl hareketler var orda ...ben artık platesi bırakmıcam ya beni çok dnlendrıo bu spor hem ruhen hem bedenen....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?