Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

üç ay sonra başlarız ama demi hamilelgn ilk üç ayı önerlmıo ...çok haff 20 dklıgından leslie yaparm ben o da iki gun falan ...

Son düzenleme:
iiz cnm hoşgeldn sen naslsn?

hoş bulduk canım
stresli bekleyişler işte gün dolduruyoruz acaba adet olacak mıyım yoksa bebek var mı de gidip geliyorum sürekli
bu sabah bi uyandım kasıgım pıt pıt atıyor aynısı gece yatmadan da oldu
ne oluyor yoksa hamile miyim diye düşünür oldum ama umutlanmak istemiyorum
sonrası çok kötü oluyor

Ben çok da baskı yapılmaması gerektiğini düşünüyorum, istediğini yemeli insan ama hep dengelemek lazım. Evdeyken daha zor, hep düşünüyorsun buzdolabında yiyecek ne var diye. işte olunca unutuyorsun, ya da yanında bir elma varsa elma kemiriyorsun öğleden sonra...Daha kolay formu korumak. Sen evde misin çalışıyor musun?

canıım o zmn hamilesin sen bazı insanlara hakkaten malum oluyo belki öyle bişeydir zaman geçmiyo hakkaten yaa

benimkide maçı izliyo yanda arkadaşı var orda o da aynı durumdadır zaten hasta hasta gitti oh olsunbakta söle bakalım

kızlar ya ben bu ay ilaç kullanıyorum ya daha önce kullanan varmı bu prognexi şimdi benim 2 gün kaldı bitmesine bitince kanama olur diyo öylemi oluyo inş.olmazda

ne için ki canım o ilaç ben bilmiyorum :26:

üç ay sonra başlarız ama demi hamilelgn ilk üç ayı önerlmıo ...çok haff 20 dklıgından leslie yaparm ben o da iki gun falan ...

Canım bizim geçen sene topikte bir arkadaş leslie yüzünden bebek düşürdü...Ben leslie den daha çok korkuyorum yoksa leslie göbeği de bacakları da süper toparlıyor çok kısa zamanda...Ben şöyle karar aldım regliden yumurtlamaya kadar yapıcam biraz biraz spor ama yumurtlamadan regli başlangıcına kadar ara vereceğim..

canıım o zmn hamilesin sen bazı insanlara hakkaten malum oluyo belki öyle bişeydir zaman geçmiyo hakkaten yaa

geçen rüyasında bazı şeyler görmüş mesela huzursuz uyumuş sabah bi kalktık yan binanın 3. katından kız düşmüş servise bakarken ambulanslar felan sabahın 7sinde bi tuhaf olduk:18:

çalşıyorum öğretmenm benm cnm ama ders saatlermz karşk hemsabah var hem öğlen duzenli degl o da beni bozdu zaten ... 9 - 3 arasına geccz seneye inşş o zman çok daha ii olcak...ynmda haff şeyler götruorm artık oklda ayranla yıorm form şeylerden işte çok aç bırakmıorm kendimi ...yeşl çay bi de karşm bi çay içıorm onların da faydası oluo bence zayflama topgnde iknci oldumm bu hafta ...2 klo 300 gram gtti bi haftada ama blıorm ki odemler gdıo daha klo bu kadar cabuk gtmz çünkü ...

Hiç bir fikrim yok. Ne için bu ilaç?

ya cnm bizde de 1 yıl dolmadı bi problemde yok ama ben zırt pırt doktordayım doktor eğer busüreci biraz hızlandırmak istersen sana hafif dozda ilaç verelim bi yan etkisi yok dedi bende bu ay ilk defa kullandım progesteron hormonu var içinde eğer bebiş olursa tutunmasını kolaylaştırcakmış

Valla eşim hiç küfreden biri değildir çıldırdı bu maçta... Kızdım demin yeter artık sus diye. Benimki benim yüzümden kombine almadı bu sene yoksa her hafta stadta ergen çocuklar gibi formasıyla hopluyor zıplıyor. Hatta çocuğumuz erkek olursa ismi ne olacakmış biliyormusun? Alex ya da Lefter..

merhaba kızlar
duygum bakıyorum çıtır olmuşsun sen
maaşallah bitaneme

moon83 tebrik ederim
umarım güzel bir hamilelik geçirirsin

kızlar benim koca çok kötü üşütmüş:2::2:
moralim bozuldu ya
sanırım onlar bizim ilk çocuklarımız

cnm hrşey onlara ait ve raporsuz 5.850 lira

raporlu 2.500

ilaç sana ait 4.200 lira

bnm tedavi gördüğüm hastanede 4000 lira

anladm cnmmm rapor çıkarmak için belli bi presodr var demi yumrtlama takibi 2 aşılama sonra tüp ...
egede de 2000 3000 arası cnm aşılama da 350 yi buluo ...

kızlar bu fiyatlar çok iyi ya benim ilk denemede 7000 bin tuttu nerdeyse.
benim eşimde düzene gitmeyelim o zaman diyo bizim tüp bebek merkezinde de 130 tl ama hemen veriyorlar belki beraber gidip aşılama için de konuşuruz dur bakalım bu ayıda bi atlatalım inşallah gerek kalmaz diye dua ediyorummm

fena fanatkmiş eşinnn bnmknn futbolla hiçç alakası yokturr ...

İlk hafta genelde su atılıyor ama acaip bir motivasyon oluyor o atılan su.. Tam gaz devam et. Beşi bir yerde mi içiyorsun? Zaten onun içindeki biberiye acaip ödem çözücü. Ama kekik te var onun içinde o yüzden içemiyorum ben o çayı artık. Hipotiroidi ye iyi gelmiyor kekik hiç.

neeyy ben benimkini fanatik sanırdımönce maç öncesi sonra maç sonra gece 2 ye kadar maç özeti valla ben lig tv yi kapattırdım kurtuldum en azından sadece maç.bide benimki takımına destek olmak için sürekli bişeyler alıyo çıldırtıyo beni

slm cnm benimkide bu sabah uyandı hasta olmuş salgın varmış bu ay

Ne masraflı bir işmiş bu.. Sigorta karşılıyor mu kızlar belli bir meblağını
fena fanatkmiş eşinnn bnmknn futbolla hiçç alakası yokturr ...

Sorma sorma biz futbolla yatıp borsayla kalkarız evde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…