slm kızlar
nasılsınız bakalım bugün
yok hamilelik kesinleşmeden boşver kursu. Zaten ilk 3 ayında çok tavsiye edilmiyor.Haftada 3 gün evde yapsan o bile yeterli...Çalışıyor musun yoksa evde misin?
Eşim burnundan soluyor şu an. Fenerin maçını izliyor da. Soramıyorum indi mi benim pilatesim diye... Bir bakayım söylerim size de hangi hareketleri yapmamış hamile pilatesinde Ebru Şallı
kızlar ya ben bu ay ilaç kullanıyorum ya daha önce kullanan varmı bu prognexi şimdi benim 2 gün kaldı bitmesine bitince kanama olur diyo öylemi oluyo inş.olmazda
iiz cnm hoşgeldn sen naslsn?
bu işte yaaaben düzenli yemıodm cnm çok da disiplinli deglmdr sonuç koca göbüş iştee ara öğünüm falan yoktu çok aç bırakıodm kendimi de abur cubur da yıodm kola da içıodm herşeyi aslnda kendimiz yapıorz sonra ugraş dur neyse zararın neresnden dönsen kardırr
selam damlacım ben iyiyim bugün yeni hamişte varsen nasılsın?
komşum geldi az önce rüyasında beni görmüş
kolumda altın bilezikler varmış
sen hamilesin kesin dedi
erkek bebeğin olacak hemde dedi
bugüne kadar hiç boş geçmedi valla rüyaları
bat a 2 gün var daha beklemek ne kadar stresli ya:18::18:
yok hamilelik kesinleşmeden boşver kursu. Zaten ilk 3 ayında çok tavsiye edilmiyor.Haftada 3 gün evde yapsan o bile yeterli...Çalışıyor musun yoksa evde misin?
yok cnm ilk 3 ay bende düşünmüyorum ama sonrasında yapmak için öncesinde forma olmak yapıyo olmak lazımmış hamileliktede sırt bel ağrılarını acaip azaltıyomuş.ben evdeyim cnm bebiş olcak diye onu bekliyorum aslında istesem işe girebilirim ama işte ben bebişim gelsin isityorum
Eşim burnundan soluyor şu an. Fenerin maçını izliyor da. Soramıyorum indi mi benim pilatesim diye... Bir bakayım söylerim size de hangi hareketleri yapmamış hamile pilatesinde Ebru Şallı
kızlar ya ben bu ay ilaç kullanıyorum ya daha önce kullanan varmı bu prognexi şimdi benim 2 gün kaldı bitmesine bitince kanama olur diyo öylemi oluyo inş.olmazda
üç ay sonra başlarız ama demi hamilelgn ilk üç ayı önerlmıo ...çok haff 20 dklıgından leslie yaparm ben o da iki gun falan ...
canıım o zmn hamilesin sen bazı insanlara hakkaten malum oluyo belki öyle bişeydir zaman geçmiyo hakkaten yaa
Ben çok da baskı yapılmaması gerektiğini düşünüyorum, istediğini yemeli insan ama hep dengelemek lazım. Evdeyken daha zor, hep düşünüyorsun buzdolabında yiyecek ne var diye. işte olunca unutuyorsun, ya da yanında bir elma varsa elma kemiriyorsun öğleden sonra...Daha kolay formu korumak. Sen evde misin çalışıyor musun?
Hiç bir fikrim yok. Ne için bu ilaç?
ay ne güzel çok sevindim yeni hamişe
stresli işte 2 gün kaldı ya bata:18:
canıım o zmn hamilesin sen bazı insanlara hakkaten malum oluyo belki öyle bişeydir zaman geçmiyo hakkaten yaa
benimkide maçı izliyo yanda arkadaşı var orda o da aynı durumdadır zaten hasta hasta gitti oh olsunbakta söle bakalım
cnm hrşey onlara ait ve raporsuz 5.850 lira
raporlu 2.500
ilaç sana ait 4.200 lira
bnm tedavi gördüğüm hastanede 4000 lira
anladm cnmmm rapor çıkarmak için belli bi presodr var demi yumrtlama takibi 2 aşılama sonra tüp ...
egede de 2000 3000 arası cnm aşılama da 350 yi buluo ...
Valla eşim hiç küfreden biri değildir çıldırdı bu maçta... Kızdım demin yeter artık sus diye. Benimki benim yüzümden kombine almadı bu sene yoksa her hafta stadta ergen çocuklar gibi formasıyla hopluyor zıplıyor. Hatta çocuğumuz erkek olursa ismi ne olacakmış biliyormusun? Alex ya da Lefter..
çalşıyorum öğretmenm benm cnm ama ders saatlermz karşk hemsabah var hem öğlen duzenli degl o da beni bozdu zaten ... 9 - 3 arasına geccz seneye inşş o zman çok daha ii olcak...ynmda haff şeyler götruorm artık oklda ayranla yıorm form şeylerden işte çok aç bırakmıorm kendimi ...yeşl çay bi de karşm bi çay içıorm onların da faydası oluo bence zayflama topgnde iknci oldummbu hafta ...2 klo 300 gram gtti bi haftada ama blıorm ki odemler gdıo daha klo bu kadar cabuk gtmz çünkü ...
Valla eşim hiç küfreden biri değildir çıldırdı bu maçta... Kızdım demin yeter artık sus diye. Benimki benim yüzümden kombine almadı bu sene yoksa her hafta stadta ergen çocuklar gibi formasıyla hopluyor zıplıyor. Hatta çocuğumuz erkek olursa ismi ne olacakmış biliyormusun? Alex ya da Lefter..
merhaba kızlar
duygum bakıyorum çıtır olmuşsun sen
maaşallah bitaneme
moon83 tebrik ederim
umarım güzel bir hamilelik geçirirsin
kızlar benim koca çok kötü üşütmüş:2::2:
moralim bozuldu ya
sanırım onlar bizim ilk çocuklarımız
Ne masraflı bir işmiş bu.. Sigorta karşılıyor mu kızlar belli bir meblağınıkızlar bu fiyatlar çok iyi ya benim ilk denemede 7000 bin tuttu nerdeyse.
benim eşimde düzene gitmeyelim o zaman diyo bizim tüp bebek merkezinde de 130 tl ama hemen veriyorlar belki beraber gidip aşılama için de konuşuruz dur bakalım bu ayıda bi atlatalım inşallah gerek kalmaz diye dua ediyorummm
fena fanatkmiş eşinnn bnmknn futbolla hiçç alakası yokturr ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?