Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

cnm huzurum yaa nasl motive edıon valla benii platesimi de yapıom huzurm valla bu diyet ve spor beni huzura kavştrdu yawww
çook gemçmiş olnn eşinee bnm kociş çok huysuz oluuo hasta olnca bi aksi oluo ki sorma

Valla ne iradeli çıktın
ben diyim sana sen 70 lerle yetinmezsin 60 lara ineceksin

valla canım kocayı öyle görünce
bir garip oldum
hiçbir şeye değişmem onu
bu sefer huysuzluğa bile takati kalmamış
neyse iyileştircem kafaya koydum
boşver değerleri filan duygum
sen kocana sımsıkı sarıl
sağlıklı mutlu olun gerisi yalan

canım sonuçlar iyi çıksın başka birşey istemem canım
dur istiyorum birşey sen bana kilo verdikçe tıcker yap yeter ben beceremiyorum yaa

Kıııızzzllaaar enerji dolusunuz sohbetinizi bölmek istemezdim ama konu açtım görünmedi Ben bugün d vitamini aldım adı CalsD3 daha önce kullananınız var mıı??

yok cnm kullanmadım daha önce
[QUOTE
=umutege16;22683899]kızlar ben banyoya gidiyorum sonrada yatarım uykum geldi iyi geceler sizlere öptümmmm[/QUOTE]

hadi iyigeceler cnm

Müzikle iç içe olması da güzel ama çok...Erkeğin de kadının da birbirlerinden bağımsız sosyalleşmesi hem gerekli hem de önemli...NE şekilde olursa olsun. Futbol, müzik, dans farketmez.

süpersinnn damlaaaaaa ben de verıormm iki haftada üç klo gtti bnm deee

ama ben diyetisyene gitmiştim o bana neler yapmam ne yiyip ne yememem gerektiğini söylemişti o zaman ben yapmamıştım kadının söylediklerini sonra baktım ipin ucu kaçmış gidiyor şok diyet yapıncada 5 fazlasını alıyorsun en iyisi sağlıklı kilo vermek dedim dr bana akşam yemekte pirinç pilavı varsa 1 kaşık yiyeceksen (2 dilim ekmeğim vardı her öğün için) 1 dilimi yemeyeceksin tatlı bisküvi dahil kesinlikle yok diyet bile yemeyeceksin demişti 1800 kcal diyet vermişti aşağı yukarı onu uyguladım diyebilirim eşim sabahları menemen çok sever ona bile yapmadım dayanamam bende yerim diye

evet çaylar çok faydalı unutmuştum içmeyi aklıma getirdiniz başlayım yeşil çay içmeye 2 kg almışım geri vereyim şu kg kahvede çayda uykumu kaçırmıyor benim bünye alışmış artık benim

selam ferdacım bende tam açtım dizi bitti şimdi de eşim yeteneği açtı
ben de kaçtım kızlar

evet yaa. Çok önemli bir konu bu. Her yere de gidilmez ki..

Kıııızzzllaaar enerji dolusunuz sohbetinizi bölmek istemezdim ama konu açtım görünmedi Ben bugün d vitamini aldım adı CalsD3 daha önce kullananınız var mıı??

Ben kullandım ama o markayı değil. Kalsiyum ya da D vit eksikliği mi çıktı yoksa?Güneşli bir ülke olmasına rağmen Türk kadınlarında D vitamini eksikliği çok yaygın..

Müzikle iç içe olması da güzel ama çok...Erkeğin de kadının da birbirlerinden bağımsız sosyalleşmesi hem gerekli hem de önemli...NE şekilde olursa olsun. Futbol, müzik, dans farketmez.

haklısın canım bu konuda ben onsuz bir şey yapamıyorum mesela gündüz uyuyor gece oturuyorum ama geçen gün bu yüzden tartıştık artık onu beklemeyeceğim ne halin varsa gör dedim seni bekleyen de hata dedim o gün bugündür erken yatıyorum tek başıma geçiriyorum neredeyse tüm günü ve geceyi çok sıkılıyorum evde incik boncuk yapmaya başladım

Ben kullandım ama o markayı değil. Kalsiyum ya da D vit eksikliği mi çıktı yoksa?Güneşli bir ülke olmasına rağmen Türk kadınlarında D vitamini eksikliği çok yaygın..[/QUOTE]

Yok canım ya doktora görünmeden aldım ben :s Arkadaşım hamileliğinden 3 ay önce kullanmaya başlamıştı o da gitmedi doktora bilmiyorum iyi yaptım kötü mü ama zaten muayane olucam 1 hafta içindede

Yok yok beklememek lazım. Erkekler zaten çok ince düşünmüyor ki, ben de bazen kendimi eşimi şunu yapalım buraya gidelim diye zorlarken buluyorum. sonra delleniyorum naparsan yap ben kafama göre takılacağım diyorum. Ben türkiyeye yeni dönüş yaptığım için daha çok geniş bir çevrem yok istanbulda. Ama haftada birkaç kız arkadaşımla kızlar gecem var. Her hafta en azından bir gece erkeksiz çıkıp kafamıza göre takılıyoruz.

Ben kullandım ama o markayı değil. Kalsiyum ya da D vit eksikliği mi çıktı yoksa?Güneşli bir ülke olmasına rağmen Türk kadınlarında D vitamini eksikliği çok yaygın..

Yok canım ya doktora görünmeden aldım ben :s Arkadaşım hamileliğinden 3 ay önce kullanmaya başlamıştı o da gitmedi doktora bilmiyorum iyi yaptım kötü mü ama zaten muayane olucam 1 hafta içindede [/QUOTE]

elivit var canım d vit eksikliğinde çok iyi ablam hamileliğinde kullanmıştı saç dökülmesini de bıçak gibi kesiyor onu tavsiye ederim

içine çubuk tarcın koyuyorum o da insanın uykusunu getrıo boylece dengelıorm cnm

Yok canım ya doktora görünmeden aldım ben :s Arkadaşım hamileliğinden 3 ay önce kullanmaya başlamıştı o da gitmedi doktora bilmiyorum iyi yaptım kötü mü ama zaten muayane olucam 1 hafta içindede [/QUOTE]

Bir zararı olacağını düşünmüyorum. Ben de düzenli multivitamin alıyorum onun içindede var D vit. İştahsızlık yapabilir. Bir de kullandığın başka bir ilaç var mı?

cnm valla bana bunlar denildi..ama tam olarak nerede yapacağımıza karar veremedik..şu eşimin tahliline bir karar verebilsek..

bi görüştüğüm kuzenim var benimde onunda kızı var çok müsait olmuyor o müsaitse ben olamıyorum vs vs anneme gidiyorum oda aynı ev zaten dört duvar 2 senedir çok bunaldım artık evde o gece çalıştığı için bende çalışamıyorum

içine çubuk tarcın koyuyorum o da insanın uykusunu getrıo boylece dengelıorm cnm

kış gelince gerçi tarif değişiyor bende bi tutam ıhlamur,3-4 defne yaprağı,küçük kabuk tarçın,2 de karanfil koyup kaynatıyorum sürekli içiyorum onu

Gece çalışması eşinin dezavantaj. Hayatınızın düzenini bayağı etkiliyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…