Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

iyi geceler efeemmm...

nasılsınız?? benim kafa bi dünya..karmançorman..

aysunum geçmiş olsun arkadaşım..:103:

biz yeşlçay içelm en iisi Aysunmm
demi bak 5 i biyerde yapıyım şimdi bi tane içiyim canım unutmuşum valla..
ilk önce içememiştim ama alıştım...
yeşil çayıda çok severim şöyle limon sıkınca çok güzel oluyo..
boşver cnmm gozluk blunur ama kar kartopu eglence hep bulunmuo ohh sefanızz olsn cnm çok sevndm senn adınaa

haklısın canımmm yarın gözlüğümü alırım ama kar kalmaz belki..sağol canımmm izmirede yağar inşallah..bak burayada 3 yıldır kar yağmyormuş ilk kar yağdı daha orayada yağar inşallah...

zor be cnm yagsa da tutmz buralara taa on sene once yağmştı iki saat durdu eridi gtti ama yne de belli olmaz tabii inşş yagarr

Son düzenleme:
aramiz kotu degil cnm babasi falan gorur ayip olur diye inmiyorm malum gelinim ya
anladım canım..olsun sende yarın şöyle bi gezmeye çıkarsın kar daha yağacakmış.giderse bi daha gelmezzz tadını çıkarmak lazım:13:.

iyi geceler efeemmm...

sağol canımmm...olduk valla gözlükten ama napalım oldu bi kere

test yaptıracak yeri aruyodun değil mi ondan mı kafan bi milyon birsumum...

bazen olmuyor canım ben bir arkadaşa tavsiye etmiştim o zamanda yoktu ben alacağım zaman yine vardı 6 tane kaldı işte geçen seneden bu sefer bakmadım onlara hadi laboquik alayım dedim bizim kılar kullanıyor diye bugün ilkini yaptım zor tuta tuta. önce damlatınca zemini baya kırmızı oldu o beyaz zemn yani çizgide çıktı ama dedim nasıl ayırt etcem ben 2. çizginin koyuluğunu falan neyse koydum 5 dk sonra gittim neyse zemin beyaza dönmüştü ve ikinci çizgim daha silik yumurtlama henüz yok ama kasık ağrılarım var akıntım başlamadı hergün yapıcam işte haftaya çarşambaya kadar.

hadi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun :)
şubatı dört gözle bekliyorum
ovucanda sıkıntıya sokar insanı ya koyulaşmadı bilmem ne olmadı
avantajı olduğu gibi dezavantajları da var

beni pek sokmuyor artık ya alıştım geçen seneden zaten akıntım geliyor anlıyorum yaklaştığını ama tam zaman bilmek açısından iyi. Ben ateş ölçmeye karşıyım yumurtlama bittikten bata kadar ölçmek çok stres verici bence ay yükseldi, ay düştü hiç gelemem.

ev ortamı değil tabikide..ancak orası bir hastane ve tüp bebek servisi var..yoğunluk olduğu zaman bunun sınucu etkileyeceğini düşünüyorum..

sen bilirsin bahçeci de yaptır o zaman. İyi sonuçlar alırsınız İnşallah..

ohoo baya varız yani sen, ben bir de oflu var 8 şubat hadi hayırlısı.

ne yaptı eşin nasıl geldi canım yaaa valla biz gelirken başlamıştı yamaya gündüz yağmadı. Eve girdik bir daha bakmadım bakayım şimdi nasıl olmuş burada kaç gündür var kar bir açıyor bir yine yağıyor öyle yanii.

Kuzular trafif cok kotu. Bulgurlu tarafinda kaldim. Oraya kadarda yuruyerek gittim ama kasiklarim agridi bebegim?e bisey olur diye korktum. Mecbur bindim ama cm ilerlemiyor

canım birşey olmaz Allah'ın izniyle..

kızlar bugün 2 kere miğdem bulandı kociş noluyo sana diyozaman geçmiyo bu ay sankiiiiiiii

Ay hadi İnşallah ya senden umutluyum bu ay, umutegeden de haydi güzel haberler verin bizee..

erken gebelik testi alma boşuna para tuzağı 25 tl gibi birşey. 2 gün kalmış zaten bat günü normal gebelik testi yap.

Canım maşallah çok güzel ya. Dediğin gibi görmüş ya da benzetmiş olabilir. Artık cinsiyet öğrenme zamanı geldiğinde erkekse gerçekten doktoruna dersin görmüştünüz siz zate diye ama kesin konuşmaz daha doktorlar.

benim kardeşimin de var öyle vukuatı. Netten bir kızla tanışmış öylesine konuşuyorlar kız kalkmış İstanbul'a gelmiş başka şehirde üniversite okuyor bu kız hemşirelik ve ailesinin haberi yok geldiğinden. Gel beni al demiş ay kardeşim ne yapsın gtmiş almış eve getirdi biz şok. Elinde bavulu kardeşimi ziyarete gelmiş başka sorunu var mıydı bilmem. Napıcaz o saatten sonra. Bizde kaldı ama annem ben kız aynı odada kaldık kardeşim ayrı odada annem tüm gece gözümü kırpmadım demişti. Öbür günde götürdü kızı ya ne cesaret ama yaa..

İnşallah bu seferde rüyası gerçek çıkar canım.. Beni rüyasında gören yok muuu

geçmiş olsun canım bence de onlar koca bebek ben öyle severim eşimi. Benim pabucum dama atılcak diyor bebek olunca bende ikinizi de idare ederim artık dedim eşimde nazlıdır zaten napcam bilmem.

ay canım kötü olmuş ama olacağı varmış işte olsun ne güzel eğlenmişsiniz. Benim eşim geçen ayağını burktu acıyor o yüzden çıkamıyoruz oynamaya koşamıyor nitrkim ama dün kaynanama giderkem yokuş çıktık araba çıkmadı az oynayıverdik.

hu huuuu komşularrrrrrrrr

3ü 1 arada isteyen var mı ??
isteyene yapabilirm

ben isterdim ama yatıcam uykum kaçar sabah dokuz gibi mesaim başlayınca alabilir miyim acabaa bağyaann

iyi geceler efeemmm...

soyle birsumm anlat ki çözm bulalım ben kafayı netlştrm vala içim rahat ...buldgmz hastahaneyi kk de tavsye etmşler varikosel ameliyatnda ... bu kk ii ki var yaaa valla herşey konşlmş herşeyi bulablıosn ...o yazan kadınn çocugu olmş blee msj attm cvp gelck mi bakalm
soyle birsumm senn de netlştrlm kafanı yardmcı olablrsek tabii...

aynen aysuncum inanılmaz karışığım..

hastaneme güveniyorum ama sonucun 3 günde çıkıyor olması benim kafamı karıştırdı..ne yapacağımı şaşırdım..

bahaneleride..burada aşılama , tüp bebek ve tahliller yoğun olduğu için dediler..

Yok canım ya doktora görünmeden aldım ben :s Arkadaşım hamileliğinden 3 ay önce kullanmaya başlamıştı o da gitmedi doktora bilmiyorum iyi yaptım kötü mü ama zaten muayane olucam 1 hafta içindede

elivit var canım d vit eksikliğinde çok iyi ablam hamileliğinde kullanmıştı saç dökülmesini de bıçak gibi kesiyor onu tavsiye ederim [/QUOTE]

Eczaneciye sinir oldum şimdi bi bu var zaten dedi bana bende bilmediğimden aldım Doktora gittiğimde sorarım artık bunu kullanmamda sakınca var mı diye.. Teşekkür ederim canım ilgilendiğin içiiin

sordum tatlım. ilginç bi cevap geldi ama okumuşsundur heralde

allam yaa vala ben korkuom kendmden yaa bi arkdasm bana ayaklı gazteci der dogru valla nerden grıom çıkıom herşeyi gormuom edıomm cvp ii cnm olmlu sınırda demş kendi tedavisin anlatmş ki çok mantıklı tedavisi ahhh izmirde olsa direk gderdk kaan hocaya vallaa adamn guven veren bi havası var cvpları da çok mantıklı ...

Son düzenleme:

datlum ben tedavimi sanki bilirmiş gibi tüp bebek merkezi olan bir hastanede yapmaya başladım...olanda oldu zaten tüp diyorlar..

ama 3. tahlili yaptırmak zorundayım..çünkü 1i iyi 2. morfoloji ve hareket problemliliği oldu ya..o yüzden 3. şart..eee bizde iyi bir yer olsun ona göre karar alınsın dedik..

aynı hastanenin üroloğuna muayne olup tahlilimizide orada yapmak bana çok mantıklı geldi..aradım bu sabah.önce üroloğumuz çok yoğun siz gelin sabah erkenden..ameliyata girmeden alalım dediler..sonrada tahlil muamması..sanki oraya gitmemem için olan oldu yani..bu hastanenin tüp bebek fiyatıda çok iyi..şimdi buda içime dert oldu..

yada 2. seçenek olarak bahçeci kliniği olacak bu gidişle..

ne karışık değil mi??

ama ya bekletrlerse testi işte o var ama belki hemen dgerlndrıolardır da kagıda geçmesi zaman alıodr cnm bi ver istersen oraya baktın sonçlar garip bizim gibi o zaman tekrarlatrsnz başka bi yerde de ...

senden bişey kaçmıyo valla. demek ki sende benim gibi çok aranıyosun bu konuda. kaan hoca sınırda demiş ama bizim ileri hareketimiz yok ki sperm sayısıda az ben anlam veremedim.

evt cnm kafa karştırıcı bi durum bence bi test yaptrn orda bi bakın duruma sonra olmadı tüpü bahçecide yaptrrsnz cnm

ama ya bekletrlerse testi işte o var ama belki hemen dgerlndrıolardır da kagıda geçmesi zaman alıodr cnm bi ver istersen oraya baktın sonçlar garip bizim gibi o zaman tekrarlatrsnz başka bi yerde de ...

duygucum ben bekletilme yöntemi olarak sorun yaşamıyorum sadece sistemli çalışılsın istiyorum..ve bu bizim için artık kritik bir test halini aldı..tüm olay onda bitecek yani..çok detaylı olsun istiyorum..
artık sorun yaşamak istemiyorum 2,5 senedir oradan oraya..bugün varya o kadar gerildimki anlamadan..oturup saçma sapan birşeye ağladım..yani o derece..tüpse tüp olsun bitsin..olmayacaksada ne yapalım artık

senden bişey kaçmıyo valla. demek ki sende benim gibi çok aranıyosun bu konuda. kaan hoca sınırda demiş ama bizim ileri hareketimiz yok ki sperm sayısıda az ben anlam veremedim.

kaçtı sizn sperm 12 mlyonmuydu araştrıom cnm araştrmam mı bizm de derdmz bu çünkü bizim de ileri hareket 0 dı sayı da 14 mlyondu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…