ben sıcak çikolata istiyorummmmm
ben diyetteyim 3.yü istemem..şekersiz olabiliii
hımmm pek tatlı değil aranız sanırım canımm..çok yakın olunca ufak tefek problemler oluyodur canım takma hiç kafana..
demi bak 5 i biyerde yapıyım şimdi bi tane içiyim canım unutmuşum valla..biz yeşlçay içelm en iisi Aysunmm
boşver cnmm gozluk blunur ama kar kartopu eglence hep bulunmuo ohh sefanızz olsn cnm çok sevndm senn adınaa
demi bak 5 i biyerde yapıyım şimdi bi tane içiyim canım unutmuşum valla..
ilk önce içememiştim ama alıştım...
yeşil çayıda çok severim şöyle limon sıkınca çok güzel oluyo..
haklısın canımmm yarın gözlüğümü alırım ama kar kalmaz belki..sağol canımmm izmirede yağar inşallah..bak burayada 3 yıldır kar yağmyormuş ilk kar yağdı daha orayada yağar inşallah...
anladım canım..olsun sende yarın şöyle bi gezmeye çıkarsın kar daha yağacakmış.giderse bi daha gelmezzz tadını çıkarmak lazım:13:.aramiz kotu degil cnm babasi falan gorur ayip olur diye inmiyorm malum gelinim ya
iyi geceler efeemmm...
nasılsınız?? benim kafa bi dünya..karmançorman..
aysunum geçmiş olsun arkadaşım..:103:
aynen dejavum bende o sekilde
ama artık gg de yok onlar dimi*
bende bulamadım neden kaldırdılar ki sankimmm
cubuk olanlar cok cabuk cıkıyodu kaset tipinde hiç cıkmıyo gibi geliyo bide gebelki testimde silik cizgi cıkarmıştı geçen ay cubukta hiç bişi cıkmamıştı
cubuk daha garanti gibi geldi bana... :44:
hadi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun :)
şubatı dört gözle bekliyorum
ovucanda sıkıntıya sokar insanı ya koyulaşmadı bilmem ne olmadı
avantajı olduğu gibi dezavantajları da var
ev ortamı değil tabikide..ancak orası bir hastane ve tüp bebek servisi var..yoğunluk olduğu zaman bunun sınucu etkileyeceğini düşünüyorum..
dejavuuu bnm eşimn dogum gunu 9 subat bnm bat da 8 şubatt ...bütün bu olmuszlklara ragmen umudum varrrr umutlarrr btmemeli zatennn demii
palavra cnm onlar aynı lab bizim de krugere baktı bi kaç saatte verdi sonucu bu sefer gecktrdi hiç guven vermıolar insanavalla eşim kendi secti cnm hastahanesini bnm dedgm yer degl başka bi yerde verck ozel bi hast. bi de orayı deneylm bakalm sonçta ben çok araştrdm da neoldu en kötü labı bulmşm elime yüzüme bulaştrdm bu sefer kocişe bırakcm
kızlar bi uyudum yandım tv çalışmıyo ilk defa oluyo allah allah dedim çanak antane bakıyım derkennn ben ŞOK
heryer karbildiğin uludağ olmuş burasıı yok yok erzurum falan
koca gelemiyo geri dönmüş servis düşünün yani
Kuzular trafif cok kotu. Bulgurlu tarafinda kaldim. Oraya kadarda yuruyerek gittim ama kasiklarim agridi bebegim?e bisey olur diye korktum. Mecbur bindim ama cm ilerlemiyor
kızlar bugün 2 kere miğdem bulandı kociş noluyo sana diyozaman geçmiyo bu ay sankiiiiiiii
Selam herkese...
2 gün kaldı batıma.Yarın (1 gün kala) idrar testi yapmayı planlıyorum.. Karın ağrım arttı..Tabi regli ağrısı da olabilir. Eczane bir türk markası bir de predictor var dedi idrar testi. Ben türk markasını aldım.Sonuçta basit bir biyokimya testi... Çok fark ediyor mu kızlar?
kızlar şimdi doktordan geldık
bebegımı gördum sonunda
ellerı ayakları ya herseyı vardı okadar ılgınckı
kalbını gösterdı atısını dınlettı yıne burnu dudakları falan masallah gözukuyor
bıde sey dedı
kızmı ıstıyorsun erkek mı dedı
farketmez ama erkek gıbı hıssedıyorum dedım
oda evet senın oglun olsun dedı bende öyle hıssedıyorum dedı ama sadece hıs dedı
yapıstım adama bısey göruyorsunuz ama erken dıye söylemıyorsunuz dımı dıyorum yoooo dedı görmuyorum cok erken hıssedıyorum dedı
görmustur dımı ama erken dıye sölemıyordur nıye hıssetsınkı elın adamı
bende 8 saat kalmıştım karda yolda çıkıp yürüyememiştim çok soğuktu mecburen açılmasını beklemiştim.ama düşünsenize sokakta tanışıp eve kadar gelmek odalara fln girmiş benim yatağıma oturmuş çok rahatmış kız ya ablam dalga geçiyodu senin yerini alıyodu kız diye
komşum geldi az önce rüyasında beni görmüş
kolumda altın bilezikler varmış
sen hamilesin kesin dedi
erkek bebeğin olacak hemde dedi
bugüne kadar hiç boş geçmedi valla rüyaları
bat a 2 gün var daha beklemek ne kadar stresli ya:18::18:
merhaba kızlar
duygum bakıyorum çıtır olmuşsun sen
maaşallah bitaneme
moon83 tebrik ederim
umarım güzel bir hamilelik geçirirsin
kızlar benim koca çok kötü üşütmüş:2::2:
moralim bozuldu ya
sanırım onlar bizim ilk çocuklarımız
selam kızlarrrrr ben geldimmmmmmmm...
buraya çok kar yağdı hala yağıyor eşimle çıkalım biraz dedik...kardan adam yaptıkkartopu oynadık derken gözlüğüm düştü üstüne bastım kırıldı
(her zamanda takmam he takacağım tuttu:103:) üzüldüm ama napalım olacağı varmış çok eylendim
hu huuuu komşularrrrrrrrr
3ü 1 arada isteyen var mı ??
isteyene yapabilirm
ksel sen kaan Aydos hocaya soru sordn mu drlar sitesinden?
iyi geceler efeemmm...
nasılsınız?? benim kafa bi dünya..karmançorman..
aysunum geçmiş olsun arkadaşım..:103:
anladım canım..olsun sende yarın şöyle bi gezmeye çıkarsın kar daha yağacakmış.giderse bi daha gelmezzz tadını çıkarmak lazım:13:.
sağol canımmm...olduk valla gözlükten ama napalım oldu bi kere
test yaptıracak yeri aruyodun değil mi ondan mı kafan bi milyon birsumum...
Yok canım ya doktora görünmeden aldım ben :s Arkadaşım hamileliğinden 3 ay önce kullanmaya başlamıştı o da gitmedi doktora bilmiyorum iyi yaptım kötü mü ama zaten muayane olucam 1 hafta içindede
sordum tatlım. ilginç bi cevap geldi ama okumuşsundur heralde
soyle birsumm anlat ki çözm bulalım ben kafayı netlştrm vala içim rahat ...buldgmz hastahaneyi kk de tavsye etmşler varikosel ameliyatnda ... bu kk ii ki var yaaa valla herşey konşlmş herşeyi bulablıosn ...o yazan kadınn çocugu olmş bleemsj attm cvp gelck mi bakalm
soyle birsumm senn de netlştrlm kafanı yardmcı olablrsek tabii...
aynen aysuncum inanılmaz karışığım..
hastaneme güveniyorum ama sonucun 3 günde çıkıyor olması benim kafamı karıştırdı..ne yapacağımı şaşırdım..
bahaneleride..burada aşılama , tüp bebek ve tahliller yoğun olduğu için dediler..
allam yaa vala ben korkuom kendmden yaabi arkdasm bana ayaklı gazteci der dogru valla nerden grıom çıkıom herşeyi gormuom edıomm cvp ii cnm olmlu sınırda demş kendi tedavisin anlatmş ki çok mantıklı tedavisi ahhh izmirde olsa direk gderdk kaan hocaya vallaa adamn guven veren bi havası var cvpları da çok mantıklı ...
datlum ben tedavimi sanki bilirmiş gibi tüp bebek merkezi olan bir hastanede yapmaya başladım...olanda oldu zaten tüp diyorlar..
ama 3. tahlili yaptırmak zorundayım..çünkü 1i iyi 2. morfoloji ve hareket problemliliği oldu ya..o yüzden 3. şart..eee bizde iyi bir yer olsun ona göre karar alınsın dedik..
aynı hastanenin üroloğuna muayne olup tahlilimizide orada yapmak bana çok mantıklı geldi..aradım bu sabah.önce üroloğumuz çok yoğun siz gelin sabah erkenden..ameliyata girmeden alalım dediler..sonrada tahlil muamması..sanki oraya gitmemem için olan oldu yani..bu hastanenin tüp bebek fiyatıda çok iyi..şimdi buda içime dert oldu..
yada 2. seçenek olarak bahçeci kliniği olacak bu gidişle..
ne karışık değil mi??
ama ya bekletrlerse testi işte o var ama belki hemen dgerlndrıolardır da kagıda geçmesi zaman alıodr cnm bi ver istersen oraya baktın sonçlar garip bizim gibi o zaman tekrarlatrsnz başka bi yerde de ...
senden bişey kaçmıyo valla. demek ki sende benim gibi çok aranıyosun bu konuda. kaan hoca sınırda demiş ama bizim ileri hareketimiz yok ki sperm sayısıda az ben anlam veremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?