Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Gece çalışması eşinin dezavantaj. Hayatınızın düzenini bayağı etkiliyordur.

etkilemez olur mu tatlım bizim kalkmamız 3-4 buluyor gün bitmiş oluyor zaten 20.30 da da işe gidiyor zaten ne ara kahvaltı yapacağız da ne ara akşam yemeği yapıp yiyeceğiz dışarı ne zaman çıkıp gezeceğiz yani hiçbir şey anlamadan işe gitmiş oluyor

kış gelince gerçi tarif değişiyor bende bi tutam ıhlamur,3-4 defne yaprağı,küçük kabuk tarçın,2 de karanfil koyup kaynatıyorum sürekli içiyorum onu

eğer kilo vermek için yapıyorsan bunun içine bir kaç tane karabiber tanesi de atabilirsin. Metabolizmayı hızlandırıyor. Ama verdiğim karışım da benim çok sevdiğim bir karışım...

eğer kilo vermek için yapıyorsan bunun içine bir kaç tane karabiber tanesi de atabilirsin. Metabolizmayı hızlandırıyor. Ama verdiğim karışım da benim çok sevdiğim bir karışım...

kilo vermek için yapmıyorum canım bunu ama çay kahve m. suyu asitli içeceklerdense bunu içmeyi tercih ediyorum hem doğal ama bir daha onu da denerim

selam kızlarrrrr ben geldimmmmmmmm...
buraya çok kar yağdı hala yağıyor eşimle çıkalım biraz dedik...kardan adam yaptık kartopu oynadık derken gözlüğüm düştü üstüne bastım kırıldı
(her zamanda takmam he takacağım tuttu:103:) üzüldüm ama napalım olacağı varmış çok eylendim

Son düzenleme:

ne guzel iyi yapmissin cnm bende cikmak istiyorm ama alt katta kocamin ailesi oturdugu icin inemiyorm

ne guzel iyi yapmissin cnm bende cikmak istiyorm ama alt katta kocamin ailesi oturdugu icin inemiyorm

hımmm pek tatlı değil aranız sanırım canımm..çok yakın olunca ufak tefek problemler oluyodur canım takma hiç kafana..

boşver cnmm gozluk blunur ama kar kartopu eglence hep bulunmuo ohh sefanızz olsn cnm çok sevndm senn adınaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…