kış gelince gerçi tarif değişiyor bende bi tutam ıhlamur,3-4 defne yaprağı,küçük kabuk tarçın,2 de karanfil koyup kaynatıyorum sürekli içiyorum onu
içine çubuk tarcın koyuyorum o da insanın uykusunu getrıo boylece dengelıorm cnm
Gece çalışması eşinin dezavantaj. Hayatınızın düzenini bayağı etkiliyordur.
kış gelince gerçi tarif değişiyor bende bi tutam ıhlamur,3-4 defne yaprağı,küçük kabuk tarçın,2 de karanfil koyup kaynatıyorum sürekli içiyorum onu
oh ne guzel tam kış çayı
sizde deneyin canım o gün kuzen geldi ateşi var gibiydi bundan yapıp verdim ertesi güne bir şeyi kalmamış
eğer kilo vermek için yapıyorsan bunun içine bir kaç tane karabiber tanesi de atabilirsin. Metabolizmayı hızlandırıyor. Ama verdiğim karışım da benim çok sevdiğim bir karışım...
merhaba canım
hoşgeldin
nasılsın bakalım
merhaba hoşgeldin canım
selam kızlarrrrr ben geldimmmmmmmm...
buraya çok kar yağdı hala yağıyor eşimle çıkalım biraz dedik...kardan adam yaptıkkartopu oynadık derken gözlüğüm düştü üstüne bastım kırıldı
(her zamanda takmam he takacağım tuttu:103:) üzüldüm ama napalım olacağı varmış çok eylendim
ne guzel iyi yapmissin cnm bende cikmak istiyorm ama alt katta kocamin ailesi oturdugu icin inemiyorm
hu huuuu komşularrrrrrrrr
3ü 1 arada isteyen var mı ??
isteyene yapabilirm
ben diyetteyim 3.yü istemem..şekersiz olabiliii
selam kızlarrrrr ben geldimmmmmmmm...
buraya çok kar yağdı hala yağıyor eşimle çıkalım biraz dedik...kardan adam yaptıkkartopu oynadık derken gözlüğüm düştü üstüne bastım kırıldı
(her zamanda takmam he takacağım tuttu:103:) üzüldüm ama napalım olacağı varmış çok eylendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?